2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlaaarrr.herkese güzel akşamlar.ben bu perşembe dr gitcem 32. hafta raporum alcam eğer normal doğum derse doğuma hazırlık kursuna başlıycam hypnobirth pilates ve nefes egzersizleri ilgimi çekti hatta görüştüm krsla son 1 ay hepsini öğretecekler. bu kurslara giden ya da gitmeyi düşünen var mı şekerler

offffff ayaklarım yanıyorrrrrr karnım gerım gerım gerılıyor bu gece gene uyku yok anlaşılannnn

kızlar yardımınıza ihtiyacım var
bugün çok garip bir sorun yaşadım. ayaktayken birden göbek deliğimin içeriden çekilmesi gibi bir sancı hissettim hemen oturdum ama geçmedi
karnımın sol tarafı şişti sertleşti ve göbek deliğim içeriden çok acıdı sanki içimden bir şeyler çekiliyorda kopacakmış gibi.
hemen uzandım bekledim bebek pozisyon falan değiştirdi kıpırdandı da öyle geçti. ama 40 dakika sürmüş saate baktım.
çok korktum.
şimdi bu ne oluyo ? böyle bir sorun yaşayan varmı aranızda lütfen cvp yazarsanız çok sevinirim kızlar...

Ben de bugün bu tarz bişey yaşadım karnımın içinde biryerlerde acı hissediyorum , yer yer değişiyor .. Yırtılma acısı gibi bir acı yani . Sanırım bebek ağırlık yapıyo lifler zorlanıyor .. Ama tabi Dr a sormak lazım

bır hafta boyunca tv seyredemedımm!gundemı hıc takıp edemedımm...kımı dıyoo cıktıı,kımı dıyooo bellı degıl daha!sız daha ıyı bılırsınız!ne oldu son durumm

yok canım,daha öncede yazmıştım,netten okudum kanunun içeriği değişmiş, yani yasa çıksada süre 6 ay olmuyor,uzatmamışlar
bi değişiklik olmazsa son durum bu

gözün aydın canım,iyi olduğunuza sevindim, maşallah kuzucuğunada

Görmemişsinizdir diye tekrar gönderiyorum.

Görmemişsinizdir diye tekrar gönderiyorum.

bende gelicem canım kayıt yaptırmıştım.ama eşimin kardeşi gelicek o güne kadar gitmezlerse gelemeyebilirim.yarın gelicek. benim özel mesaj atma hakkım yok galiba hala.istersen sen telefonunu özel mesajdan gönder tabi oluyorsa ben geliyorum yada gelmiyorum diye arayabilirim seni.yada başka bir fikrin varsa ona da uyabilirim. sen medilife mı gidiyorsun doktorun kim?

Günaydın canlar.yine ilk günaydın Yalova'dan gelsin.huzurlu bir hamilelik geçirtmez ki şu işverenler, tehdit tehdit tehdit o yüzden uyku tutmayıp sabahın köründe dikiliyorum ayağa.geriliyorum bu defa eşime patlıyorum sonrada buna üzülüyorum.ammaaaaan keşke devlet memuru olsaydım.hergün neler yaşadığımı bilseniz.artık sokaklarda bile ağlayabiliyorum utanma kalmadı yani.her daraldığımda sizleri okuyorum,yol arkadaşlığı yapıyorsunuz bana.hepinizi çoooook öpüyorum,çooooook güzel bir gün diliyorum.

Günaydınlarrrrrrr

Dün işi ektim, izin almıştım ama bugün gitmem lazım. Yeni öğretmen arkadaşlar gelecekmiş toplantı yapılabilir. Gidecez mecbur :)

Aynen ben de sizin gibi dün geberdim sıcaktan. Ki bizim ev çok güzel eser ama yetmedi bana. Soğuk sudan nefret ederim gidip gidip bacaklarımı ıslattım anca kâr etti. Aslında fısfıs spreyle su mu sıksam oturduğum yerden. Hmmm bugün deniyim içerden gidip almaya üşenmezsem

Acayip tembel oldum sormayın. Gerçi tam tembellik de değil, çok hızlı yoruluyorum. Bazen mutfağa gittiğimde bile bir anda bacaklarımda güç kalmadığını hissediyorum, çok aşırı bir yorgunluk oluveriyor bir anda. Nefesim vücuduma yetmiyor sanki, kendimi zor atıyorum biyere oturmaya. Bir anda başladı bunlar, önceden yoktu. Normal mi ki acaba, başka yaşayan var mı?

Okurken bile göğsüm acıdı sanki Dün gece rüyamda bebişi gördüm, çok acımış göğüslerim, bebiş 3 yaşına gelmiş ben hala emzirememişim.

Zaten bu ara heyheyliyim, lohusa depresyonuna erken girdim galiba. Rahat mı battı kaşındın falan diye kendi kendime söyleniyorum bazen. Bazen de çok mutlu ve sabırsızım. Bazen korku ve endişe doluyum (doğum olayı) Bazen çok şanslı hissediyorum, bazen de bütün ilgi ve özen bebek içinmiş, ben değersizmişim gibi.

Pif geçecek umarım...

Günaydınn kızlarrr.. Dün izinliydim bugün gene iş başı cumartesi çalışır raporumuda aldım. allah yardımcımız olsun bakalım nereye kadar ite kaka geliceğiz... geçmişi okumam imkansız gibi sayfalar almış başını gitmiş..

Gunaydinlar kizlar.. Beni soranlar olmus cok sukur ki bunu da atlattik. Kanamam tamamen kesildi artik. Ama hala hastane ve nst modundayiz. İnsallah temmuz sonuna kadar durur bebegim. Herkese cok guzel bir gun diliyorum, Allah'a emanet olalim hepimiz.

günaydınlaarrr

bende seminere gidiceğimm dün çok cnmı sıktılar ewimin dibinde okul warken nerdeyse 20kmlik yoldaki okula wermişler beni...

arabayla gidip gelsem ya yolda bişi olsaa sonuçta 8 aylık hamile sayılırıss tehlikeli..

minibüsle gidilmess...

sonunda müdürlerle konuşarak falan eşim halletti çok şükür...çok düşüncesiz insanlar...

sıcaktan bayılanlaaar daha ben ewde hırkayla oturuyorumm :)) ne zmn yaz gelceksee bize...hep yağmur tam karadeniz oldu burası :)

herkese ii mesailerrr bebişime bakıyımmmm :)

dün yeni okulda bi kadın hayırlı olsun bebeğin erkek mi dedi direk :)) siwriliğinden anladı

Günaydın annişler meleklerimizi görmeye bir gün daha yaklaştık Herkesin gününün güzel geçmesini diliyorum...

günaydınnn

buz gibi bir haziran sabahına uyandım şaşkınım ama sevindim bunalmıştım sıcaktan iyi oldu bu :)

müdürümle konuştum okulda kimse yok nasıl olsa işte fazla yok öğleden sonraları gelmiycem
sabahları görünüp gidicem
çok iyi oldu benim için
10 gün sonra izne ayrılcam çok şükür bol bol yatarım artık

günaydın güzel annecikler... herkese güzel hayırlı günler diliyorum.. bakalım benim minnoşum bugn neler yapıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…