- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.701
kızlar yardımınıza ihtiyacım var
bugün çok garip bir sorun yaşadım. ayaktayken birden göbek deliğimin içeriden çekilmesi gibi bir sancı hissettim hemen oturdum ama geçmedi
karnımın sol tarafı şişti sertleşti ve göbek deliğim içeriden çok acıdı sanki içimden bir şeyler çekiliyorda kopacakmış gibi.
hemen uzandım bekledim bebek pozisyon falan değiştirdi kıpırdandı da öyle geçti. ama 40 dakika sürmüş saate baktım.
çok korktum.
şimdi bu ne oluyo ? böyle bir sorun yaşayan varmı aranızda lütfen cvp yazarsanız çok sevinirim kızlar...
offffff ayaklarım yanıyorrrrrr karnım gerım gerım gerılıyor bu gece gene uyku yok anlaşılannnn
bır hafta boyunca tv seyredemedımm!gundemı hıc takıp edemedımm...kımı dıyoo cıktıı,kımı dıyooo bellı degıl daha!sız daha ıyı bılırsınız!ne oldu son durumm
kızlar gittik geldik nst ye girdim..aksi gibi o anda hiç olmadı o kasılma dediğim şeyler...benim kız da maşallah kıpır kıpırdı zillii
sonuç olarak bişey yok dedi dr...ultrasonla da baktı bi sorun yok dedi...erken doğum durumu falan yani
herşey normal dedi
1600 gr olmuş bu arada...ay bi yanakları var tombik tombik
yanaklı olacak güzel kızım
neyse rahatladım çok şükür...ama bebek hareketiyle kasılma olayı çok karışıyor demek ki..ben önce bebek hareketi diyordu ayağını başını dayıyor herhalde diye sonradan kasılma demeye başladım bi garipti çünkü...20 dk da bir oluyodu...dr.da bebek hareketidir dedi..gerçi nts de 15 dk fln durdum orda da olmadı nasıl anlıyolar bu durumda bilmiyorum da
Arkadaşlar 21 haziran cuma günü beylikdüzü marmara parkta Ayşe Önerin ve benim doktorumun bebeğim olacak semineri var.Saat 12:30-17:45 arası.Bende orda olacağım.Sizler beylikdüzüne yakınsanız sizlerde gelin tanışmış oluruz ve çok mutlu olurum.Gelmeyi düşünen arkadaşlar buradan yazsın özelden tel. numaralarımızı verelim.Orda buluşuruz.Ayrıca gelmek isteyen arkadaşlar 0216 386 38 13 nolu telefondan kayıt yaptırmaları gerekiyor.
Görmemişsinizdir diye tekrar gönderiyorum.
kendi ihtiyaçlarınızı unutmayın. göğüsler çok acıyacak. emin olun sadece krem yetmeyecek. kalkan lazım, kelebek uç lazım, göğüs ucunuz düzse niplette lazım. ben bu yazıdan tamamlamıştım eksiklerimi: Emzirememe Sorunu ile Başa Çıkma Rehberi | Hamile ve Anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?