- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.721
kızlar ac karna kan hapı yutacam yerde balık hapı yuttum bisey olur mu kan hapınıda ac yutuym onu da tok mu yutsam iki ilac aynı zamanda birsey olur mu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Günaydın güzel anneler ve melekleri..
bugün canım sıkkın, içim içimi yiyor.. dün görümcemle kayınvalidemin arkamdan konuşmasına tanık oldum. onları duyduğumun farkına varmadılar.. basit bir konuydu ama gelin bir de bana sorun.çok canım sıkıldı.. daha geçenlerde beni eşime şikayet etmenin sıkıntısını üzerimden atamamışken bir de üzerine bu çok kötü oldu.. maalesef ki aynı binadayız ama aynı evde yaşıyor gibi onlardan çıkmıyoruz eşimin sayesinde.. sanki evlenip ev kurmadık da, beni ailesinin yanına aldı.. çalıştığım için ve akşamları onlarda yemek yediğimiz için, yemekti çaydı derken eve çıkmamız 10'u buluyor.. izne ayrılınca ve bebeğim olunca inşallah daha iyi olacak.. yüzlerini görmek zorunda kalmayacağım her an.. tavrımı koyacağım bugünden itibaren.. suratlarına bakmayacağım.. çok sinirliyim kızlar..
canım umarım daha iyi olur bebişin gelince herşey. ama bu seferde onlar senden çıkmazsa Allah korusun. :26: sen tavrını ona göre ayarla canım.
Hayatımsın : dün gözlerimiz sayfalarda kaldı nerelerde bu güzel anne diye :) halbu ki senin için kızımın fotosunu paylaşmıştım.. olmadı şimdi
Günaydın güzel anneler ve melekleri..
bugün canım sıkkın, içim içimi yiyor.. dün görümcemle kayınvalidemin arkamdan konuşmasına tanık oldum. onları duyduğumun farkına varmadılar.. basit bir konuydu ama gelin bir de bana sorun.çok canım sıkıldı.. daha geçenlerde beni eşime şikayet etmenin sıkıntısını üzerimden atamamışken bir de üzerine bu çok kötü oldu.. maalesef ki aynı binadayız ama aynı evde yaşıyor gibi onlardan çıkmıyoruz eşimin sayesinde.. sanki evlenip ev kurmadık da, beni ailesinin yanına aldı.. çalıştığım için ve akşamları onlarda yemek yediğimiz için, yemekti çaydı derken eve çıkmamız 10'u buluyor.. izne ayrılınca ve bebeğim olunca inşallah daha iyi olacak.. yüzlerini görmek zorunda kalmayacağım her an.. tavrımı koyacağım bugünden itibaren.. suratlarına bakmayacağım.. çok sinirliyim kızlar..
canım ben hepsini aynı anda içiyorum.. bişey olmaz.. içebilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?