2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ac karna kan hapı yutacam yerde balık hapı yuttum bisey olur mu kan hapınıda ac yutuym onu da tok mu yutsam iki ilac aynı zamanda birsey olur mu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

günaydııın kızlarrr dün yorgunluktanbitap düştüm resmen. çünkü kocacıkın doğum günüydü. öğle arası koştur koştur hediye aldım. akşam eve geldim hayatımda ilk defa denediğim onların yöresine ait bi yemeği yaptım. tabii mutfak savaş alanı... bulaşıktı, etrafı toplamaktı falan derken akşam 10 gibi nakavt vaziyetindeydim. zaten dün gündüz topiği de doğru düzgün okuyamamıştım haftasonu dahil. gözüme çarpan bikaç bişeye cevap verdim ama gözümden kaçanlar varsa kusura bakmasınlar

günaydın canlarım... artık doğurmak istiyrum ayy bu son günler geçmıyor arkadaşlar ya.. ne uyku var ne huzur.. Bide kalk sabah sabah işe gel KDV haftası off diyorum ...

Günaydın güzel anneler ve melekleri..

bugün canım sıkkın, içim içimi yiyor.. dün görümcemle kayınvalidemin arkamdan konuşmasına tanık oldum. onları duyduğumun farkına varmadılar.. basit bir konuydu ama gelin bir de bana sorun.çok canım sıkıldı.. daha geçenlerde beni eşime şikayet etmenin sıkıntısını üzerimden atamamışken bir de üzerine bu çok kötü oldu.. maalesef ki aynı binadayız ama aynı evde yaşıyor gibi onlardan çıkmıyoruz eşimin sayesinde.. sanki evlenip ev kurmadık da, beni ailesinin yanına aldı.. çalıştığım için ve akşamları onlarda yemek yediğimiz için, yemekti çaydı derken eve çıkmamız 10'u buluyor.. izne ayrılınca ve bebeğim olunca inşallah daha iyi olacak.. yüzlerini görmek zorunda kalmayacağım her an.. tavrımı koyacağım bugünden itibaren.. suratlarına bakmayacağım.. çok sinirliyim kızlar..

Hayatımsın : dün gözlerimiz sayfalarda kaldı nerelerde bu güzel anne diye :) halbu ki senin için kızımın fotosunu paylaşmıştım.. olmadı şimdi

canım umarım daha iyi olur bebişin gelince herşey. ama bu seferde onlar senden çıkmazsa Allah korusun. :26: sen tavrını ona göre ayarla canım.

Günaydın hanımlar;
Bugün kendimi çok ama çok yorgun hissediyorum. Hemen akşam olsa da eve gitsek. Dün dinlendim baya halbuki ama yetmemiş:)))
Bacağımın kasıkla birleşen kısmındaki ağrı devam ediyor. Hala kütürdüyorum.

Tüm çalışan hamişlere kolay gelsin diyorum. Stressiz çabucak geçen bir gün olur inşallah....

canım umarım daha iyi olur bebişin gelince herşey. ama bu seferde onlar senden çıkmazsa Allah korusun. :26: sen tavrını ona göre ayarla canım.

Insşallah canım teşekkür ederim. Allahtan o konuda rahatım. bana pek uğramazlar.bazen haftasonları biz evden çıkmyayınca gelir şöyle bir uğrar gider.. bebek olunca korkuyorum açıkçası ama annem ve ablam geleceği için çekinir gelmeye. gelse de tavrımı koyarım..

Hayatımsın : dün gözlerimiz sayfalarda kaldı nerelerde bu güzel anne diye :) halbu ki senin için kızımın fotosunu paylaşmıştım.. olmadı şimdi

canım benim bak şimdi oldu mu bu kskançlıktan orta yerimden çatlıcam artık geçmişe bakıyorum iş arasında amaa daha ulaşamadım bugüneee .. cumartesi bebişimi gördüm bendee elleri yumruk yapmışş göğsünün üstündeydii ama tabi siyah beyazz kocama sizi şikayet ettim beni kıskandırıyorlar en yakın zamanda kızımızı renkli görücez dedim. süpriz olsun dio oda delirdim hepten DD

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrrr bugün işe gitmedim dün öğlen vakti fena bir baş ağrısı tuttu geceye kadar geçmedi neyse ki bugün iyiyim sizler nasılsınız ? Bugün oğlum kıpır kıpır sabah 6 dan beri uyutmadı beni yaramaz

günaydın arkadaşım bende hep merak ederim bunlar arkamdan neler neler konuşuyo ana kız acaba diye sen şahit olmuşsun. bunlara yaranılmaz canım kv ve görümce çok tehlikeli ikili geçen benımkılerde bana geldiğinde ben başka odadaydım ikisi mutfağa girdi artık ne gördülerse napsın hamile yapamıyo heralde falan dediklerİni duydum bende çok sinirlendim ama napıcaksınkı eşinin ailesi bi ömrü onlarla burub buruna geçiricez görmezden gel umursama

Günaydın kızlar bana hala aymadı gün,nolur hemen akşam olsun yada öğlen olsun bi saatcik uyuyayım ya dün akşam hem eşimin yakın akrabasını düğünü vardı ordan da eşime süpriz doğum günü yaptık muhabbet sohbet derken eve geldiğimizde saat 3 e geliyordu 3 de yattım ve sabah ağladım resmen milim milim yürüyerek geldm işe kaslarım acımış yaa,nasıl yorgunum anlatamam benim neyime gece 3 lere kadar oturmak ilk kez böyle oldu ama eşime kıyamadım kuzeniyle kardeşi gelmiş uzaktan özlemişde tamam şimdi kalkıyoruz hayatım diye diye 3 ü yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…