2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay nasıl deliksiz uyumuşum bu koca göbişle bilmem wc ye bile kalkmadım akşam.
Eve gitsem kaldığpım yerden devam etsem uykuma ohh ne güsel olur:)
neyse 15 temmuza az kaldı evimde olcagım inşallah

Günaydın kızlar:))

Burası yanıyor resmen. Sabah 7 gibi kalkmıştım o zaman bile felaket sıcaktı. Sonra yine yattım tabi ve ter su içinde uyandım. Duşa attım hemen kendimi. Soğuk suyla duş çok iyi geliyor. Haziran böyleyse Temmuz napıçaz bakalım. Artık küveti buzlu suyla doldurup içinde mi yatarız, yoksa buzdolabına mı gireriz bilemiyorum

cnm benım gobegımde gebelik fıtığı çıktı ben o ağrıyı ayda 3 kez ikişer gün yaşadım en az geçen hafta 2 gun çektım o acııyı o göbek kayıyor yerını bulunca rahatlıyor endişe etcek bişey yok cnm ama iyleşene akdr cok acıyapar dıkelemessın hareketlerın kısıtlanır cok fena bısy cokk onu en yı ben bılırım

simdilik ankara ii gidiyo keske hep böle gitse dışarı cıkınca yine sıcakta ev ii ...
ama ilerde nasıl olurrr benimde gözüm korkuyoo:18::18:gecen yaz cok sıcak yaptııı
bu yaz kocişe diorum bi klimamı taktırsak acaba olmadı öle yapıcaz yoksa dayanılmazzz

Kızlar sahi cumartesi doktorum normal doğum için beni çok güzel rahatllattı.. 4 hafta sonra seni bu masaya alıcam ve orda kontrol edicem dedi. çatı kontrolümü dedim evet dedi.. sen normal doğum isteyen birisin ve bunun bilincindesin bende sana çok güveniyorum normal doğurabilrsin boyun uzun ve tam türk kadını tipi kalçaların var dedi kocamın yanında .. böyle oldugu zaman çatı darlıgı olmuyor genelde dedi.. erkek tipli düz kalçalı kadınların normal dogurma ihtimali çok az oluyormuş. çatıları dar oluyormuş.. ilk kez iri kalçalı olduğuma sevinesim geldi geçenlerde normal doğum die tutturan bi hastasını acilen sezeryana almış çünkü şu iki paröagım bile vajınasına girmedi bebek oksijensiz kalabilirdi bunu göze alamazdım dedi.. bebeği doğuran sizsiniz ben sadece yanınızda oluyorum ve kucagıma alıyorum bukadar. bütün gayreti siz gösteriyorsunuz sonuçta dedi... heeee bide bebişim dönmüş sonunda kafası aşağıda ama kanala girmemiş. doktorum zaten kanala erkenden girmesini istemiyoruz doğum riski olmasın die dedi.. artık ters dönmez iyi konumu şuan dedi.

kızım 32+0 dı ve 2068 kg, boyuda 44 cm di meleğim benimmm babasıda gelsin artık kızımız diyor. ellerini nasıl yumruk yapmış sımsıkıı sıkı olucak galibaa

Son düzenleme:
kızlar bebek şekerlerinizi ne yaptınız benım kaldı şurda 40 günüm hala ne takı yastığı ne bebek şekeri kapı süsü bakmadım bile değil sipariş vermekay sonun da annem gelıcek onu beklıyorum kimsem yok burda gidip dolaşıyım ihtiyaçlarımı alıyım ve bunun böyle olduğunu çok iyi bilen kayınvalidede tık yok kızım gel beraber dolaşalım diyemezmı lanet olasıca of gün geçtiklçe onlardan soğuyorum bebeğide kıskanıcam sanırım umarım daha kötü olmam bu konuda çünkü insan takınca takıyo halbuki bi ara ne güzel herşeyi koyvermiştim

aynen öyle canım yüz yüze bakacağız hep.. eşime de gidip annesini şikayet edemem ki ben kötü olurum, ama o çok rahat beni şikayet edebiliyor yüzüme gülüp.. insan zaten böyle durumlarda kim bilir daha neler konuşuyorlardır diye düşünüyor..
onlar böyle yaptıkça ben onlardan uzaklaşıyorum benim kaybettiğim bir şey olmuyor..

ben de aynı durumdayım canım. nikah şekeri yaptırmamıştım içimde kalmıştı.bebeğime çok güzel şeker yaptıracağım diyordum ama gezip bakmaya almaya takatim yok şimdi de.. ben de kıskanıyorum sanırım oğlumu.ve çok soğudum. onunla ilgili konuşmalarına bile tahammül edemiyorum. bebek doğunca bana yardım etmek maksadıyla şöyle yap böyle yap diye de karışırsa çok kötü olabilir valla kendimden korkuyorum.. yani seninle aynı şeyleri yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum. siz de yakın mı oturuyorsunuz canım?

oyy maşallah meleğine
hadi bakalım canım hakkında hayırlısı inş. hepimiz sağlıkla kucaklarız meleklerimiziiiii....
bakalım ben hala karar veremedim bi yanım sezeyan dioo bi yanım normal gerci normal doğum benim seciceğim bişiy diil bi taraftan catım darmı bilmiyorum doktorum sadece gecen gittiğimde fiziksel yapından dolayı kolay doğum yaparsın dedi banadaa :44:hakkımızda hayırlısı tatlışşş

ben bebek sekeri yaptırmıcam canım zaten yaşadığımız sehirde ne benim ailem nede eşimin ailesi var akrabada yok bikaç arkadaş tadınık ailelerimiz burda olur ben draje renkli cikolatalardan alırız dedim yada bebişli cikolata kurabiye olabilir ....hastaneye gelenlere ikram etmek için ....kapı süsümüz hazır bizim almıştık onu takı yastığıda almadım valla onu hic düşünmedimmm:44:
aman bosver demesin annen gelince el birliğiyle halledersiniz 1 günlük iş bunlarhic kendinii üzme bebişlerimizi sağlıkla kucaklayalım gerisini bosver canımm

Canım ne güzel haberler almışsın inşallah doğum istediğin gibi olur :) Maşallah Masalcık da büyümüş kocaman kız olmuş artık

tamamen aynı şeyleri yaşıyoruz canım ben normalde inanılmaz sakin biriyim ama doğumdan sonra kendimden korkuyorum şimdiden çünkü bi çok şey birikiyor içimde gelip karışıcaklar bizden çıkmıycaklar o zaman şimdi bunca iş varken ortada yoklar o zaman hep gelirlerse nasıl davranırım kestiremıyorum:2::2:ve evet canım maalesef yakın oturuyoruz kendı ailem uzakta eşimin hatrına herşeyimi memleketimde bırakıp geldim ama bazen çok kötü oluyorum işte

rahatlamana çok sevindim canım. normal doğum konusunda rahatlatılmaya çok ihtiyacımız var.. ben de basenliyimdir hep derlerdi sen kolay doğurursun diye ama doktorum henüz bir yorum yapmadı.saolsun sezeryanı bir kere bile sormadı hep normal doğum yapacakmışım gibi konuştu benimle.. ben de yarın doktora gideceğim ve tam 32+1 olacak benim de. bebeğim hala dönmedi ama ayakları hep sol tarafımda başı da göğsümün altında sanki yan pozisyonda duruyor.. inşallah vaktinde döner bebeğim.

saol canım inşallah hallolucak ama insan biraz tez canlı olunca hemen olsun herşey hzır olsun istiyo gelsin artık meleklerimiz onu öyle heyecanla beklıyorumkı

merhaba herkese bugun ne kadar sıcak istanbul Allah çalışanara sabır versin
annemler yanımda gunum çok guzel geçiyor bu hafta ii geçecek
fazla bakamıyorum arkadan takip ediyorum sizleri umarım herkes bol tepikli guzel bi gun geçirirsinz

Günaydın CAN lar :)
Bugün enerji doluyum ama hiç çalışasım yok... Dışarda yada evde olsaydık keşke .... Kızımda çarşıda gezip alışveriş falan yapsaydık ne güzel olurdu.
Ama işler yoğun herzamanki gibi, çalışacağız yine kızımla.

Dün gece tüm ütülerimi bitirdim sonunda. Kızımın herşeyi misler gibi oldu, hastaneye gidecekleri de ayırdım, diğerlerini yerleştirdim.
Bu akşamda çantalarımızı hazırlayacağım inşallah

Gunaydin kızlar,

Ben çok halsizim güçsüz hissediyorum hep uyumak istiyorum. İlaçlar mı yapiyo anlamadım. Dün aksam yemeğinde bayılacak gibi oldum esim yatağa taşıdı .

Kedicikler bende aynı seyleri hissediyorum 2 gündür hasta gibi hissettikte canım sıkılıyor

canım şimdi gelmiyorlarsa bebek olunca da çok geleceklerini sanmıyorum merak etme. o zaman da yardım etme ihtiyacı duyup uzak dururlar kesin.. zaten hep eşlerimizin hatrına.. eşim bana daha ilk konuşmamızda ailemle aynı binada oturuyorum senin için sorun olur mu demişti. öyle güveniyordum öyle seviyordum ki tabi ki olmaz dedim.. ama işte başladı sorunlar. keşke o zaman tavrımı koysaydım diye çok düşündüm ama insan yaşamadan bilemiyor.. sürekli onlarla iç içe olmaktan çok sıkıldım. artk uzaklaşacağım ve bebeğim en büyük destekçim olacak bu konuda inşallah.. ben de aileme uzakken onları b kadar özlerken sürekli onun ailesiyle iç içe olduğum için sinirleniyorum. ama elden hiç bir şey gelmez işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…