- 1 Ağustos 2012
- 870
- 54
- 298
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.741
kızlar yardımınıza ihtiyacım var
bugün çok garip bir sorun yaşadım. ayaktayken birden göbek deliğimin içeriden çekilmesi gibi bir sancı hissettim hemen oturdum ama geçmedi
karnımın sol tarafı şişti sertleşti ve göbek deliğim içeriden çok acıdı sanki içimden bir şeyler çekiliyorda kopacakmış gibi.
hemen uzandım bekledim bebek pozisyon falan değiştirdi kıpırdandı da öyle geçti. ama 40 dakika sürmüş saate baktım.
çok korktum.
şimdi bu ne oluyo ? böyle bir sorun yaşayan varmı aranızda lütfen cvp yazarsanız çok sevinirim kızlar...
Günaydın kızlar:))
Burası yanıyor resmen. Sabah 7 gibi kalkmıştım o zaman bile felaket sıcaktı. Sonra yine yattım tabi ve ter su içinde uyandım. Duşa attım hemen kendimi. Soğuk suyla duş çok iyi geliyor. Haziran böyleyse Temmuz napıçaz bakalım. Artık küveti buzlu suyla doldurup içinde mi yatarız, yoksa buzdolabına mı gireriz bilemiyorum
Hep kaynıyorum ama ben aradakimse yok muuu
günaydın arkadaşım bende hep merak ederim bunlar arkamdan neler neler konuşuyo ana kız acaba diye sen şahit olmuşsun.bunlara yaranılmaz canım kv ve görümce çok tehlikeli ikili geçen benımkılerde bana geldiğinde ben başka odadaydım ikisi mutfağa girdi artık ne gördülerse napsın hamile yapamıyo heralde falan dediklerİni duydum bende çok sinirlendim ama napıcaksınkı eşinin ailesi bi ömrü onlarla burub buruna geçiricez görmezden gel umursama
kızlar bebek şekerlerinizi ne yaptınız benım kaldı şurda 40 günüm hala ne takı yastığı ne bebek şekeri kapı süsü bakmadım bile değil sipariş vermekay sonun da annem gelıcek onu beklıyorum kimsem yok burda gidip dolaşıyım ihtiyaçlarımı alıyım ve bunun böyle olduğunu çok iyi bilen kayınvalidede tık yok kızım gel beraber dolaşalım diyemezmı lanet olasıca of gün geçtiklçe onlardan soğuyorum bebeğide kıskanıcam sanırım umarım daha kötü olmam bu konuda çünkü insan takınca takıyo halbuki bi ara ne güzel herşeyi koyvermiştim
kızlar haberi gördünüz mü 21 yaşında 11 çocuğu varmış.
Biz 1 taneyi nasıl goğurcaz diye düşünürken 14 yasında başlamış doğurmaya ssz
21 yaşında 11 çocuğu var | Mynet Haber
Kızlar sahi cumartesi doktorum normal doğum için beni çok güzel rahatllattı.. 4 hafta sonra seni bu masaya alıcam ve orda kontrol edicem dedi. çatı kontrolümü dedim evet dedi.. sen normal doğum isteyen birisin ve bunun bilincindesin bende sana çok güveniyorum normal doğurabilrsin boyun uzun ve tam türk kadını tipi kalçaların var dedi kocamın yanında.. böyle oldugu zaman çatı darlıgı olmuyor genelde dedi.. erkek tipli düz kalçalı kadınların normal dogurma ihtimali çok az oluyormuş. çatıları dar oluyormuş.. ilk kez iri kalçalı olduğuma sevinesim geldi geçenlerde normal doğum die tutturan bi hastasını acilen sezeryana almış çünkü şu iki paröagım bile vajınasına girmedi bebek oksijensiz kalabilirdi bunu göze alamazdım dedi.. bebeği doğuran sizsiniz ben sadece yanınızda oluyorum ve kucagıma alıyorum bukadar. bütün gayreti siz gösteriyorsunuz sonuçta dedi... heeee bide bebişim dönmüş sonunda kafası aşağıda ama kanala girmemiş. doktorum zaten kanala erkenden girmesini istemiyoruz doğum riski olmasın die dedi.. artık ters dönmez iyi konumu şuan dedi.
kızım 32+0 dı ve 2068 kg, boyuda 44 cm di meleğim benimmm babasıda gelsin artık kızımız diyor. ellerini nasıl yumruk yapmış sımsıkıı sıkı olucak galibaa
kızlar bebek şekerlerinizi ne yaptınız benım kaldı şurda 40 günüm hala ne takı yastığı ne bebek şekeri kapı süsü bakmadım bile değil sipariş vermekay sonun da annem gelıcek onu beklıyorum kimsem yok burda gidip dolaşıyım ihtiyaçlarımı alıyım ve bunun böyle olduğunu çok iyi bilen kayınvalidede tık yok kızım gel beraber dolaşalım diyemezmı lanet olasıca of gün geçtiklçe onlardan soğuyorum bebeğide kıskanıcam sanırım umarım daha kötü olmam bu konuda çünkü insan takınca takıyo halbuki bi ara ne güzel herşeyi koyvermiştim
Kızlar sahi cumartesi doktorum normal doğum için beni çok güzel rahatllattı.. 4 hafta sonra seni bu masaya alıcam ve orda kontrol edicem dedi. çatı kontrolümü dedim evet dedi.. sen normal doğum isteyen birisin ve bunun bilincindesin bende sana çok güveniyorum normal doğurabilrsin boyun uzun ve tam türk kadını tipi kalçaların var dedi kocamın yanında.. böyle oldugu zaman çatı darlıgı olmuyor genelde dedi.. erkek tipli düz kalçalı kadınların normal dogurma ihtimali çok az oluyormuş. çatıları dar oluyormuş.. ilk kez iri kalçalı olduğuma sevinesim geldi geçenlerde normal doğum die tutturan bi hastasını acilen sezeryana almış çünkü şu iki paröagım bile vajınasına girmedi bebek oksijensiz kalabilirdi bunu göze alamazdım dedi.. bebeği doğuran sizsiniz ben sadece yanınızda oluyorum ve kucagıma alıyorum bukadar. bütün gayreti siz gösteriyorsunuz sonuçta dedi... heeee bide bebişim dönmüş sonunda kafası aşağıda ama kanala girmemiş. doktorum zaten kanala erkenden girmesini istemiyoruz doğum riski olmasın die dedi.. artık ters dönmez iyi konumu şuan dedi.
kızım 32+0 dı ve 2068 kg, boyuda 44 cm di meleğim benimmm babasıda gelsin artık kızımız diyor. ellerini nasıl yumruk yapmış sımsıkıı sıkı olucak galibaa
ben de aynı durumdayım canım. nikah şekeri yaptırmamıştım içimde kalmıştı.bebeğime çok güzel şeker yaptıracağım diyordum ama gezip bakmaya almaya takatim yok şimdi de.. ben de kıskanıyorum sanırım oğlumu.ve çok soğudum. onunla ilgili konuşmalarına bile tahammül edemiyorum. bebek doğunca bana yardım etmek maksadıyla şöyle yap böyle yap diye de karışırsa çok kötü olabilir valla kendimden korkuyorum.. yani seninle aynı şeyleri yaşayan biri olarak çok iyi anlıyorum. siz de yakın mı oturuyorsunuz canım?
oyy maşallah meleğine
hadi bakalım canım hakkında hayırlısı inş. hepimiz sağlıkla kucaklarız meleklerimiziiiii....
bakalım ben hala karar veremedim bi yanım sezeyan dioo bi yanım normal gerci normal doğum benim seciceğim bişiy diil bi taraftan catım darmı bilmiyorum doktorum sadece gecen gittiğimde fiziksel yapından dolayı kolay doğum yaparsın dedi banadaa :44:hakkımızda hayırlısı tatlışşş
ben bebek sekeri yaptırmıcam canım zaten yaşadığımız sehirde ne benim ailem nede eşimin ailesi var akrabada yok bikaç arkadaş tadınık ailelerimiz burda olur ben draje renkli cikolatalardan alırız dedim yada bebişli cikolata kurabiye olabilir ....hastaneye gelenlere ikram etmek için ....kapı süsümüz hazır bizim almıştık onutakı yastığıda almadım valla onu hic düşünmedimmm:44:
aman bosver demesin annen gelince el birliğiyle halledersiniz 1 günlük iş bunlarhic kendinii üzme bebişlerimizi sağlıkla kucaklayalım gerisini bosver canımm
tamamen aynı şeyleri yaşıyoruz canım ben normalde inanılmaz sakin biriyim ama doğumdan sonra kendimden korkuyorum şimdiden çünkü bi çok şey birikiyor içimde gelip karışıcaklar bizden çıkmıycaklar o zaman şimdi bunca iş varken ortada yoklar o zaman hep gelirlerse nasıl davranırım kestiremıyorum:2::2:ve evet canım maalesef yakın oturuyoruz kendı ailem uzakta eşimin hatrına herşeyimi memleketimde bırakıp geldim ama bazen çok kötü oluyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?