- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.761
saol canım inşallah hallolucak ama insan biraz tez canlı olunca hemen olsun herşey hzır olsun istiyo gelsin artık meleklerimiz onu öyle heyecanla beklıyorumkı
canım şimdi gelmiyorlarsa bebek olunca da çok geleceklerini sanmıyorum merak etme. o zaman da yardım etme ihtiyacı duyup uzak dururlar kesin.. zaten hep eşlerimizin hatrına.. eşim bana daha ilk konuşmamızda ailemle aynı binada oturuyorum senin için sorun olur mu demişti. öyle güveniyordum öyle seviyordum ki tabi ki olmaz dedim.. ama işte başladı sorunlar. keşke o zaman tavrımı koysaydım diye çok düşündüm ama insan yaşamadan bilemiyor.. sürekli onlarla iç içe olmaktan çok sıkıldım. artk uzaklaşacağım ve bebeğim en büyük destekçim olacak bu konuda inşallah.. ben de aileme uzakken onları b kadar özlerken sürekli onun ailesiyle iç içe olduğum için sinirleniyorum. ama elden hiç bir şey gelmez işte..
Kızlar sahi cumartesi doktorum normal doğum için beni çok güzel rahatllattı.. 4 hafta sonra seni bu masaya alıcam ve orda kontrol edicem dedi. çatı kontrolümü dedim evet dedi.. sen normal doğum isteyen birisin ve bunun bilincindesin bende sana çok güveniyorum normal doğurabilrsin boyun uzun ve tam türk kadını tipi kalçaların var dedi kocamın yanında.. böyle oldugu zaman çatı darlıgı olmuyor genelde dedi.. erkek tipli düz kalçalı kadınların normal dogurma ihtimali çok az oluyormuş. çatıları dar oluyormuş.. ilk kez iri kalçalı olduğuma sevinesim geldi geçenlerde normal doğum die tutturan bi hastasını acilen sezeryana almış çünkü şu iki paröagım bile vajınasına girmedi bebek oksijensiz kalabilirdi bunu göze alamazdım dedi.. bebeği doğuran sizsiniz ben sadece yanınızda oluyorum ve kucagıma alıyorum bukadar. bütün gayreti siz gösteriyorsunuz sonuçta dedi... heeee bide bebişim dönmüş sonunda kafası aşağıda ama kanala girmemiş. doktorum zaten kanala erkenden girmesini istemiyoruz doğum riski olmasın die dedi.. artık ters dönmez iyi konumu şuan dedi.
kızım 32+0 dı ve 2068 kg, boyuda 44 cm di meleğim benimmm babasıda gelsin artık kızımız diyor. ellerini nasıl yumruk yapmış sımsıkıı sıkı olucak galibaa
Gunaydin kızlar,
Ben çok halsizim güçsüz hissediyorum hep uyumak istiyorum. İlaçlar mı yapiyo anlamadım. Dün aksam yemeğinde bayılacak gibi oldum esim yatağa taşıdı .
Kedicikler bende aynı seyleri hissediyorum 2 gündür hasta gibi hissettikte canım sıkılıyor
oyy maşallah meleğine
hadi bakalım canım hakkında hayırlısı inş. hepimiz sağlıkla kucaklarız meleklerimiziiiii....
bakalım ben hala karar veremedim bi yanım sezeyan dioo bi yanım normal gerci normal doğum benim seciceğim bişiy diil bi taraftan catım darmı bilmiyorum doktorum sadece gecen gittiğimde fiziksel yapından dolayı kolay doğum yaparsın dedi banadaa :44:hakkımızda hayırlısı tatlışşş
:
Canım ne güzel haberler almışsın inşallah doğum istediğin gibi olur :) Maşallah Masalcık da büyümüş kocaman kız olmuş artık
rahatlamana çok sevindim canım. normal doğum konusunda rahatlatılmaya çok ihtiyacımız var.. ben de basenliyimdir hep derlerdi sen kolay doğurursun diye ama doktorum henüz bir yorum yapmadı.saolsun sezeryanı bir kere bile sormadı hep normal doğum yapacakmışım gibi konuştu benimle.. ben de yarın doktora gideceğim ve tam 32+1 olacak benim de. bebeğim hala dönmedi ama ayakları hep sol tarafımda başı da göğsümün altında sanki yan pozisyonda duruyor.. inşallah vaktinde döner bebeğim.
hallolur canım evet insan herşey bi an önce olsun istiyooo bide bebişin oluncaa herşey eksiksiz olsun diyosun Allahım gönlüne göre versin ....
bende cok sabırsızım kızıma kavusmak için babamızda öle gelip kızını öpüyorr artık doğsun zaman gecsin diyoo
ama ne kadar olsa o kadar ii canım daha cok erkeninş. zamanında sağlıkla gelsinler hepimizin melekleriii Allahım isteyen herkesii evlat sahibi etsin inş...cünkü bu mucizeyi yaşamak tüm kadınların hakkı Allahım hayırlısını versinnnnnnn
kızlar bebek şekerlerinizi ne yaptınız benım kaldı şurda 40 günüm hala ne takı yastığı ne bebek şekeri kapı süsü bakmadım bile değil sipariş vermekay sonun da annem gelıcek onu beklıyorum kimsem yok burda gidip dolaşıyım ihtiyaçlarımı alıyım ve bunun böyle olduğunu çok iyi bilen kayınvalidede tık yok kızım gel beraber dolaşalım diyemezmı lanet olasıca of gün geçtiklçe onlardan soğuyorum bebeğide kıskanıcam sanırım umarım daha kötü olmam bu konuda çünkü insan takınca takıyo halbuki bi ara ne güzel herşeyi koyvermiştim
Maşallah canım kızına. Boyu Kilosu çok güzelmiş.
Doktorun rahat olması çok önemli. Ne güzel rahatlatmış seniBizimki de rahat. Hatta doğum sancılarını bile 36. haftada konuşacağız diyor. İyi gidiyorsun diyor o kadar.
Dün kardeşimle konuştuk. Doğumdan korkuyorum dedim. Kızdı bana. Ama ilk defa doğuracağım neler yaşanacağını bilmiyorum dedim. Abla hamileliği de ilk defa yaşadın her hamilelik farklı ama sen çok rahat geçirdin. Çünkü psikolojini hazırlamıştın dedi. Annem bile senden daha pimpirikliydi dedi. Kimseyi dinlemedin. bak nasıl rahatsın. Doğum için de böyle yap. Psikolojini hazırla dedi. Hak verdim bizim sıpaya. Adam oldu da ablasına akıl veriyor
Canım ben hiç keçe yapmadım ama dün bir arkadaş bu siteyi önermişti bir bak istersen :)
Küçük Keçeye Başlangıç Paketi – 10marifet Keçe Dükkanı
İnsan sona yaklaştıkça telaş yapıyor dimi. Bana da sanki yetiştiremeyecekmişim gibi geliyor anneme anlatıyorum anlamıyor hala izmire dönmediler sinir oluyorum. Eşim zaten doğru düzgün eve geldiği yok çalışmaktan. Konuşamıyoruz alışverişe çıkamıyoruz bunalıma giricem az kaldı :)
Doktor tüplerini nasıl bağladıysa artık 5 iz hamile kalmış yuhh
Buarada arasta kızın çook tatlı ya maşallah ona.
bende gelicem canım kayıt yaptırmıştım.ama eşimin kardeşi gelicek o güne kadar gitmezlerse gelemeyebilirim.yarın gelicek. benim özel mesaj atma hakkım yok galiba hala.istersen sen telefonunu özel mesajdan gönder tabi oluyorsa ben geliyorum yada gelmiyorum diye arayabilirim seni.yada başka bir fikrin varsa ona da uyabilirim. sen medilife mı gidiyorsun doktorun kim?
Günaydın canlar.yine ilk günaydın Yalova'dan gelsin.huzurlu bir hamilelik geçirtmez ki şu işverenler, tehdit tehdit tehdit o yüzden uyku tutmayıp sabahın köründe dikiliyorum ayağa.geriliyorum bu defa eşime patlıyorum sonrada buna üzülüyorum.ammaaaaan keşke devlet memuru olsaydım.hergün neler yaşadığımı bilseniz.artık sokaklarda bile ağlayabiliyorum utanma kalmadı yani.her daraldığımda sizleri okuyorum,yol arkadaşlığı yapıyorsunuz bana.hepinizi çoooook öpüyorum,çooooook güzel bir gün diliyorum.
günaydınlaarrr
bende seminere gidiceğimm dün çok cnmı sıktılar ewimin dibinde okul warken nerdeyse 20kmlik yoldaki okula wermişler beni...
arabayla gidip gelsem ya yolda bişi olsaa sonuçta 8 aylık hamile sayılırıss tehlikeli..
minibüsle gidilmess...
sonunda müdürlerle konuşarak falan eşim halletti çok şükür...çok düşüncesiz insanlar...
sıcaktan bayılanlaaar daha ben ewde hırkayla oturuyorumm :)) ne zmn yaz gelceksee bize...hep yağmur tam karadeniz oldu burası :)
herkese ii mesailerrr bebişime bakıyımmmm :)
dün yeni okulda bi kadın hayırlı olsun bebeğin erkek mi dedi direk :)) siwriliğinden anladı
Doktor tüplerini nasıl bağladıysa artık 5 iz hamile kalmış yuhh
Şimdi okudum haberi şok oldum1 değil 2 değil bu ya :) Doktor girişleri değil de çıkışları bağlamış herhalde
Doktor kimse adını almak lazım. Çoğul bebek istersem birgün gidip tüplerimi bağlatayım bari
benımde karnım taş gibi oluyo bi tarafa doğru ama ağrı filan hissetmiyorum o anda sadece garip bir nefes darlığı yaşıyorum çok hafif bbenım doktora anlattım oda bebek hareketidir onlar ağrı sancı hissetmıyosan sorun yok dedi ama ağrılı olursa hemen gelıyosun bundan sonra dedi sanırım bebek gövdesini falan yaslıyor gerçekten:26:
maşallah kızına benimde doğum günüm seninle aynı çarşamba günü gidicem inşallah benim oğlumda senin kızın kadar büyümüştür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?