2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım inşallah hallolucak ama insan biraz tez canlı olunca hemen olsun herşey hzır olsun istiyo gelsin artık meleklerimiz onu öyle heyecanla beklıyorumkı

hallolur canım evet insan herşey bi an önce olsun istiyooo bide bebişin oluncaa herşey eksiksiz olsun diyosun Allahım gönlüne göre versin ....
bende cok sabırsızım kızıma kavusmak için babamızda öle gelip kızını öpüyorr artık doğsun zaman gecsin diyoo
ama ne kadar olsa o kadar ii canım daha cok erkeninş. zamanında sağlıkla gelsinler hepimizin melekleriiiAllahım isteyen herkesii evlat sahibi etsin inş...cünkü bu mucizeyi yaşamak tüm kadınların hakkı Allahım hayırlısını versinnnnnnn

nerden bileceksinki herkesi kendimiz gibi iyi niyetli sanıyoruz ama yakın olmak her zaman sıkıntı biraz mesafe koymak en iyisi tabi yapabilene bazen biraz sert mizaçlı biri olmayı çok istiyorum ama yokkendi ailelerimiz uzaklarda biz bunların dibinde bazen çıldıracak gibi oluyoprum neyse olumlu düşünelim herşey güzel olcak bebeklerimize odaklanıcaz tamamen yakında

Maşallah canım kızına. Boyu Kilosu çok güzelmiş.
Doktorun rahat olması çok önemli. Ne güzel rahatlatmış seni Bizimki de rahat. Hatta doğum sancılarını bile 36. haftada konuşacağız diyor. İyi gidiyorsun diyor o kadar.
Dün kardeşimle konuştuk. Doğumdan korkuyorum dedim. Kızdı bana. Ama ilk defa doğuracağım neler yaşanacağını bilmiyorum dedim. Abla hamileliği de ilk defa yaşadın her hamilelik farklı ama sen çok rahat geçirdin. Çünkü psikolojini hazırlamıştın dedi. Annem bile senden daha pimpirikliydi dedi. Kimseyi dinlemedin. bak nasıl rahatsın. Doğum için de böyle yap. Psikolojini hazırla dedi. Hak verdim bizim sıpaya. Adam oldu da ablasına akıl veriyor

Çok normal çünkü son düzlüğe girdik canım. Aynı şeyleri ben de hissediyorum. Karnımız ağırlaştı iyice ve nefesin yetmemesi yorgunluk hissini artırıyor. Yapçak bişey yok

Çok saol canım... o biyanlarımız hep kafa karıştırıyor ama hakkımızda hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah.. benimde çok uygunmuş yapım :)))

Canım ne güzel haberler almışsın inşallah doğum istediğin gibi olur :) Maşallah Masalcık da büyümüş kocaman kız olmuş artık

saol canım benim cümlemizin istediği gibi olsun inşallahh.. masalcık büyüdükçe yatmakta çok zorlanıyorum.. dönerken bozulan uykumun haddi hesabı yok, ağır vasıta gibiyim :9

evet canm rahatladım valla ne kadar istesekte birinin destekçi olup yapabilirsin demesi ayrıymış.. sende bendensin yani rahat doğururmuşuz bak çatılar geniş olurmuşşş :))) bende solumda koıcaman bişi hiissediyodum demek poposuymuş o kafası sanıyodum kocaman yaslanınca inşallahhhhh

çoğu gitti azı kaldı inşallah biraz daha sabredelim geliyo bizimkiler. eşimde bi hazırlanamadı bizim süslü gelemedi ne çok bekledik diyo
aminnn allah bütün kadınlara anneliği tattırsın isteyen herkese versin

İnsan sona yaklaştıkça telaş yapıyor dimi. Bana da sanki yetiştiremeyecekmişim gibi geliyor anneme anlatıyorum anlamıyor hala izmire dönmediler sinir oluyorum. Eşim zaten doğru düzgün eve geldiği yok çalışmaktan. Konuşamıyoruz alışverişe çıkamıyoruz bunalıma giricem az kaldı :)

teşekkür ederiz teyzesi

kesinlikle çok önemli seviyoruz doktorumuzuu eşim benden daha çok memnun.. ohhh ne güzel yaaa bizlerle konusup bilgi vermeleri rahatlatmalarıı. bizimde 36. haftada çatı kontorlü olacak bakalım..

ayyy bakkk helal kardeşine ne güzel moral vermiş.. hakikaten büyümüşte ablasına akıl verip rahatlatırmış helall olsunn

Günaydınlarrrrrrrr
Geçmişe baktım biraz herşey yolunda çok şükür.
Bizde iyiyiz oğluşla.Nefes darlığı yaşıyorum o çok bunaltıyor beni,gündüzde dışarı çıkmadığım sürece sıcaktan yana şikayetim yok.
Dün akşam kocişle yürüyüşe çıktık.Artık ayaklarım feci şişiyor ve terliklerim ayakkabılarım olmuyor.Bu yüzden muyadan çok güzel ortepedik rahat bir terlik aldım.Sanki ayağımda hiçbirşey yokmuş gibi rahat çok mutlu oldum.:)

Buarada arasta kızın çook tatlı ya maşallah ona.
Sulozdu sanırım bebişin bacakları çıkmıştı sadece oda çok tatlıı yerim onları ben.Rabbim sağlıkla doğmalarını nasip etsin inş.bütün kuzuların.

evet yaaaa sanki yetişemiycem gibi gelıyo zihnimin hızına bedenım yetişemıyobenım kocada çok rahat her hafta bi işimizi halledelim diyorum tık yok bu hafta 3 gün evdeydi inanırmısın evden dışarı burnumuzu bile çıkarmak gelde sinir olma

Tamam canım perşembe günü haberleşiriz.Şimdi özelden tel.nomu göndermeye çalışacağım.Bakalım gönderebilecekmiyim.Kontrollere medılıfe a gidiyoretül kazdal.Sendemi oraya gidiyorsun?Ama galiba bu ay hastane değiştiricem.Çünkü yenidoğan yoğun bakım ünitesi hala açılmadı.Bence bu çok önemli.

Canım o duyguları çok iyi biliyorum.Ben işyerinde kaç defa fenalaşıp hastaneye götürüldüm.Stresten eşimle sürekli tartışırdık.Boşanma derecesine bile gelmiştik.Neyseki 1,5 yıl önce işten ayrıldım.Eşim diyorki sen işten ayrıldıktan sonra evimizin huzuru geldi.Evlendiğimi yeni anlıyorum demişti.Canım kocam.Çok çektirdim ona.

Canım sanada özelden tel.nomu msj.atıcam.

Kizlar iyiki herseyimi halletmisim allah daha eksigi cok olanlara alisveris yapmak icin guc kuvvet versin cokkk sicaakk disari cikamiyorum resmen bayilcak gibi oluyorum

emelbaha bence de açık renk olan çanta daha şirin...bu da benim aldığım çanta e bebekten aldık..baya geniş içi,bi sürü gözü falan var...biberon için kabı falan...

aynen benim de öyle oluyodu...ağrı yoktu bende de...ama özellikle sağ tarafta toplanıp oraya dayandığı için biraz acıyo o kısım...

maşallah kızına benimde doğum günüm seninle aynı çarşamba günü gidicem inşallah benim oğlumda senin kızın kadar büyümüştür

olmuştur canım,ona da maşallah :)

bu arada midem acayip yanıyo artık benim...geceleri illaki kalkıp gaviscon içiyorum...bütün yemek borum alev alev...zaten reflüm var benim normalde de ,hamilelikte iyice coştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…