2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu kelebek ve kalkanlardan bu pazarki e bebek şifresiyle alıcam ben de. Hiç aklımda yoktu ama lazım demek ki. Tecrübesizlik böyle işte... :26:
İndirim geçsin diye 125 lirayı doldurmak için neler alıcaz bakalım gene

Döndüm ben seminerden. Of çok yorucu oldu. Pilim bitmiş benim... Allah tam gün çalışan hamişlere çoooooooooooooook çok çok güç kuvvet ve sabır versin...

selam kızlar hepimiz için güzel bir gün diliyorum işlerim çok yogun bi bakayım dedim bugün burası çok sıcak.işe gelip gitmek bu sıcakta araba kullanmak zorlaşmaya başladı Allah hepimizin yardımcısı olsun özellikle dışarıda sıcakta çalışmak zorunda olanların.

biz pazar günleri hep dışarda olduğumuz için şu programı hiç izleme fırsatım olmadı cnm. oyuzden şu şifre olayını anlayamadım. e bebektende çok alışveriş yapıyorum. bu fırsatı değerlendirsem iyi olur aslında. programda genel bir şifremi veriyorlar? saat kaçta? dışarda olsamda şifreyi burdan sizden ögrensem kullanabilirmiyim?böyle genel bir şifremi bu?

sizi okurken bebegm hareketlensn istiyorum ama tık yok uyuyo sanırım ben merakdan olucem yakınlık uzaklık onemki degil niyet sizi mutsuz etmekse hersekilde ediliyo beni taaaa izmirden akrabaları sinir krizi gecittirdi insan evladına rast gelmek onemli olan

arkadaşlarım midemi üşüttüğüm için dün çok kötüydüm gece iyice fenalaştım ve istifra ettim tansiyonum falan düşmüştü,hem alttan hem üstten çıkarıyordum hemen acile gittik serum içine metpamit karıştırdılar sonra biraz rahatladım ama bugün kahvaltımı yaptıktan 1 saat sonra başladı yine bulantım ve baş dönmem yavaş yavaş artıyor sanırım yine acil görünüyor bu kez bulantı ilacı yazdırayım bari bu böyle olmayacak hepinizi öpüyorum allah sağlıktan ayırmasın hiç kimseyi...

cok gecmiş olsun canım ...mideni üşüttün demekki bende soğuk su cok içiyorum inş. bişiy olmaz baska türlüde hararetim gitmiyoo...
dikkat et kendine canım sende öpüldün bizi haberdar et

bende öyleyim canım bişeyler yemek istiyor ama ne acaba hazır önüme gelsede yesem diyorum kendi kendime
Ben güzel bir menü hazırladım belki sen de denersin biber salatası , ayran ve biraz kavrulmuş kıyma çok iyi geldi valla

Geçmiş olsun canım ya metpamiti hap olarak da kullanabiliyorsun umarım çabucak düzelirsin...

bir de aklıma gelmişken sizinle de paylaşayım. acilde bir bayanla karşılaştık birbirimizin halini sorunca benim sancılarımın başladığını düşündü ama ben durumumu anlatınca kendisinin de hamileyken içim yanıyor diye kalıp kalıp buz yediğini ama druna söylediğinde sakın yeme bebeği içeride bronşit yaparsın dediğini anlattı.bana bir garip geldi hafif gülümsemişim hadi ya gerçekten mi dedim kadıncağız da valla dr dedi ben uydurmuyorum dedi ama ben hala şaşkınım acaba mı? diyorum.sizin bu konuda bilginiz var mı kızlar? zaten ben de midemi üşütünce soğuk hiç bir şey yiyip içmemeye karar verdim .

bende de iştahsızlık var sana birsey soracm diyet yapıyrz ya biz hergun mesela et tuketıyomusun

Evet tatlım mutlaka her gün kırmızı ya da beyaz et tüketiyorum zaten kırmızı etin bize hiç bir sakıncası yok bir öğünde 200 gramdan fazla yemediğin sürece sorun yok (zaten o kadarı yemek her yiğidin harcı değil ) Ve hemen hemen her gün bulgur pilavı yapıyorum nohutlu , şehriyeli , sebzeli falan çok da severim zaten :))

Yaptığım alıntıların çoğu gitmiş kızlar, Ama genel olarak herkesin iyi olmasına sevindim

Maşallah canım kuzucuğuna Artık hızlı büyüyorlar... Normal doğum için kendini hazır hissetmek çok önemli...
Ben konusu geçince bile kötü oluyorum :18::18::18:
Bebişim hala dönmediği için sezeryan kesinleşti gibi, belki döner ama artık zor görünüyor dedi dr.

Allah hepimize hayırlı doğumlar versin inşallah ...

Benim de bir onlar kaldı, odasını yapmadığım için kapı süsü vs. yapmayı düşünmüyorum aslında, benim odamda eğreti duracakmış gibi geliyor karar veremedim henüz.
Kendi odası olsun renklere ve ambiyansına göre düzenleyeyim herşeyi diyorum ama bakalım...

Şekerler ve çikolatalar için son hafta halledilir diye düşünüyorum. Ben siparişini vereyim son haftaya hazırlasınlar sıcakta evde tutmanın anlamı yok, taze olsun hem demi ama :)

Teşekkür ederim cnm :) yapabilirmiyim hiç bilmiyorum, ama ip tülü bişekilde süslemem lazım :/ başka da aklıma bişey gelmiyor keçeden başka neyle süslenir ki ip tül

Bence de en iyisi keçe gibi canım, hem hafif olur, ağır birşeyler takma iplere bence, hem hoş durmaz hemde ipler zamanla kopabilir sankim. bence keçe mantıklı :)

Ay kızlar sürekli bir şeyler yemek istiyorum ama ne yemek istediğimi de bilmiyorum püüüüffffff ...

Alll benden de o kadar.... Hatay yemekleri de çok zahmetli yaaa. Canım birşeyler istiyor ama yapmaya da üşeniyorum. Bazen de ne istediğimi bilmiyorum
Ama bu arada sizin bir yemeğiniz varya tepside, fırında yapıyorsun ohhh mis gibi adını söylemeyeceğim şimdi :)
ondan yapasım var ama çiğ ete kıymaya dokunmamız lazım demi hala, eşim yaptırmıyor evde etli şeyler. Birşey olur diye...
Burda da onu yapabilen yokki...
Kayınvaliden gelse de hergün birşey yaptırsam ona diye bekliyorum valla

Ahhh dostum allah hepimize kolaylık versin...Zor ki ne zorrr

ya canım hiç bişey istemiyo ya su bugday ekmegi iştahımı kapattı sanırım

Nasılsınız Kızlar.. Dün Gece Çok Sıcaktı Uyuyamadım Sıcaktan. Sabaha Karşı Oturma Odasında Klimayı Açtım Öyle Uyudum Yarım Yamalak. Çarpmaz İnşallah Klima Çok Yorgunum ve Misafirim Gelecek. Ne Zaman Misafirim Gelecek Olsa Sular Kesiliyor, Kaderim Mi Ne Yine Misafirim Gelecek, Yine Sular Kesildi:95:

cok gecmiş olsun canım ...mideni üşüttün demekki bende soğuk su cok içiyorum inş. bişiy olmaz baska türlüde hararetim gitmiyoo...
dikkat et kendine canım sende öpüldün bizi haberdar et

Geçmiş olsun canım ya metpamiti hap olarak da kullanabiliyorsun umarım çabucak düzelirsin...[/QUOTE]

sağolun arkadaşlar kendinize dikkat edin ve çok kaynatmayın çünkü biz biraz uyuyacağız belki rahatlarım uyanınca biriken sayfaları okumak zor oluyor.

ya canım hiç bişey istemiyo ya su bugday ekmegi iştahımı kapattı sanırım
Canım proteinli gıdalar da almalısın bari bir parça peynir yeseydin ...

Hiii Antakya'nın milli yemeği bizim evde her gün pişse eşim yok demez Ama neden ete dokunamadığını anlamadım ben dokunuyorum valla burda olsaydınız kasaplar yapar gönderirdi evine ne güzel

iyiyiz canım ...direk karsısında yatmasaydın canım çarpmaz inş...
yemeğemi çayamı geliyo misafirin ayy hamiş hamiş nasıl hazırlık yapıcaksın bide sular kesikmişş Allah kolaylık versin canım inş. sularda hemencik gelirrr

Terbiyesizler. Koy canım tavrını, boşver makarna yaparsınız gene yersiniz. Önemli olan eşinle huzurunuz. Gitme bence artık, gene de senin bileceğin şey tabi...

Bu herifler hep aynı...

Çok geçmiş olsun canım... Göbek fıtığı mı acaba?

O sıpadan fazla var mııııııııııı bana da lazım........

Programda genel bi şifre veriyolar canım. Onu merhababebek . tv adresine yazınca cebine bi kod geliyor. İlk 200 kişiye 50, sonraki 400 kişiye 40,30,20 lira indirim kazanıyosun. Ama 125 liralık alışveriş yapmak kaydıyla... Siparişleri jet hızıyla yolluyorlar çok hoşuma gidiyor ama.

Hay allah çok geçmiş olsun canım. Çorap giy ihmal etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…