- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.781
Ay kızlar sürekli bir şeyler yemek istiyorum ama ne yemek istediğimi de bilmiyorum püüüüffffff ...
canım burda yazan her şey yarıyor işe: Emzirememe Sorunu ile Başa Çıkma Rehberi | Hamile ve Anne
özellikle avent kalkan ve kelebek uc. onlarsız emzirmeye devam edemezdim ben.
emzirdikten sonra sütü sıkıcak, meme etrafına sürecek. üstüne hava aldıran kalkanı takacak. kuruyacak.
emzirirken de kelebek ucu. 7-8 gün dayansın sonra geçiyor.
Bu kelebek ve kalkanlardan bu pazarki e bebek şifresiyle alıcam ben de. Hiç aklımda yoktu ama lazım demek ki. Tecrübesizlik böyle işte... :26:
İndirim geçsin diye 125 lirayı doldurmak için neler alıcaz bakalım gene
Döndüm ben seminerden. Of çok yorucu oldu. Pilim bitmiş benim... Allah tam gün çalışan hamişlere çoooooooooooooook çok çok güç kuvvet ve sabır versin...
nerden bileceksinki herkesi kendimiz gibi iyi niyetli sanıyoruz ama yakın olmak her zaman sıkıntı biraz mesafe koymak en iyisi tabi yapabilene bazen biraz sert mizaçlı biri olmayı çok istiyorum ama yokkendi ailelerimiz uzaklarda biz bunların dibinde bazen çıldıracak gibi oluyoprum neyse olumlu düşünelim herşey güzel olcak bebeklerimize odaklanıcaz tamamen yakında
Ay kızlar sürekli bir şeyler yemek istiyorum ama ne yemek istediğimi de bilmiyorum püüüüffffff ...
arkadaşlarım midemi üşüttüğüm için dün çok kötüydüm gece iyice fenalaştım ve istifra ettim tansiyonum falan düşmüştü,hem alttan hem üstten çıkarıyordum hemen acile gittik serum içine metpamit karıştırdılar sonra biraz rahatladım ama bugün kahvaltımı yaptıktan 1 saat sonra başladı yine bulantım ve baş dönmem yavaş yavaş artıyor sanırım yine acil görünüyor bu kez bulantı ilacı yazdırayım bari bu böyle olmayacak hepinizi öpüyorum allah sağlıktan ayırmasın hiç kimseyi...
Ben güzel bir menü hazırladım belki sen de denersin biber salatası , ayran ve biraz kavrulmuş kıyma çok iyi geldi vallabende öyleyim canım bişeyler yemek istiyor ama ne acaba hazır önüme gelsede yesem diyorum kendi kendime
arkadaşlarım midemi üşüttüğüm için dün çok kötüydüm gece iyice fenalaştım ve istifra ettim tansiyonum falan düşmüştü,hem alttan hem üstten çıkarıyordum hemen acile gittik serum içine metpamit karıştırdılar sonra biraz rahatladım ama bugün kahvaltımı yaptıktan 1 saat sonra başladı yine bulantım ve baş dönmem yavaş yavaş artıyor sanırım yine acil görünüyor bu kez bulantı ilacı yazdırayım bari bu böyle olmayacak hepinizi öpüyorum allah sağlıktan ayırmasın hiç kimseyi...
bende de iştahsızlık var sana birsey soracm diyet yapıyrz ya biz hergun mesela et tuketıyomusun
Maşallah canım kuzucuğunaKızlar sahi cumartesi doktorum normal doğum için beni çok güzel rahatllattı.. 4 hafta sonra seni bu masaya alıcam ve orda kontrol edicem dedi. çatı kontrolümü dedim evet dedi.. sen normal doğum isteyen birisin ve bunun bilincindesin bende sana çok güveniyorum normal doğurabilrsin boyun uzun ve tam türk kadını tipi kalçaların var dedi kocamın yanında.. böyle oldugu zaman çatı darlıgı olmuyor genelde dedi.. erkek tipli düz kalçalı kadınların normal dogurma ihtimali çok az oluyormuş. çatıları dar oluyormuş.. ilk kez iri kalçalı olduğuma sevinesim geldi geçenlerde normal doğum die tutturan bi hastasını acilen sezeryana almış çünkü şu iki paröagım bile vajınasına girmedi bebek oksijensiz kalabilirdi bunu göze alamazdım dedi.. bebeği doğuran sizsiniz ben sadece yanınızda oluyorum ve kucagıma alıyorum bukadar. bütün gayreti siz gösteriyorsunuz sonuçta dedi... heeee bide bebişim dönmüş sonunda kafası aşağıda ama kanala girmemiş. doktorum zaten kanala erkenden girmesini istemiyoruz doğum riski olmasın die dedi.. artık ters dönmez iyi konumu şuan dedi.
kızım 32+0 dı ve 2068 kg, boyuda 44 cm di meleğim benimmm babasıda gelsin artık kızımız diyor. ellerini nasıl yumruk yapmış sımsıkıı sıkı olucak galibaa
kızlar bebek şekerlerinizi ne yaptınız benım kaldı şurda 40 günüm hala ne takı yastığı ne bebek şekeri kapı süsü bakmadım bile değil sipariş vermekay sonun da annem gelıcek onu beklıyorum kimsem yok burda gidip dolaşıyım ihtiyaçlarımı alıyım ve bunun böyle olduğunu çok iyi bilen kayınvalidede tık yok kızım gel beraber dolaşalım diyemezmı lanet olasıca of gün geçtiklçe onlardan soğuyorum bebeğide kıskanıcam sanırım umarım daha kötü olmam bu konuda çünkü insan takınca takıyo halbuki bi ara ne güzel herşeyi koyvermiştim
Teşekkür ederim cnm :) yapabilirmiyim hiç bilmiyorum, ama ip tülü bişekilde süslemem lazım :/ başka da aklıma bişey gelmiyor keçeden başka neyle süslenir ki ip tül
selam kızlar hepimiz için güzel bir gün diliyorum işlerim çok yogun bi bakayım dedim bugün burası çok sıcak.işe gelip gitmek bu sıcakta araba kullanmak zorlaşmaya başladı Allah hepimizin yardımcısı olsun özellikle dışarıda sıcakta çalışmak zorunda olanların.
Evet tatlım mutlaka her gün kırmızı ya da beyaz et tüketiyorum zaten kırmızı etin bize hiç bir sakıncası yok bir öğünde 200 gramdan fazla yemediğin sürece sorun yok (zaten o kadarı yemek her yiğidin harcı değil )Ve hemen hemen her gün bulgur pilavı yapıyorum nohutlu , şehriyeli , sebzeli falan çok da severim zaten :))
cok gecmiş olsun canım ...mideni üşüttün demekki bende soğuk su cok içiyorum inş. bişiy olmaz baska türlüde hararetim gitmiyoo...
dikkat et kendine canım sende öpüldün bizi haberdar et
Canım proteinli gıdalar da almalısın bari bir parça peynir yeseydin ...ya canım hiç bişey istemiyo ya su bugday ekmegi iştahımı kapattı sanırım
Yaptığım alıntıların çoğu gitmiş kızlar, Ama genel olarak herkesin iyi olmasına sevindim
Maşallah canım kuzucuğunaArtık hızlı büyüyorlar... Normal doğum için kendini hazır hissetmek çok önemli...
Ben konusu geçince bile kötü oluyorum :18::18::18:
Bebişim hala dönmediği için sezeryan kesinleşti gibi, belki döner ama artık zor görünüyor dedi dr.
Allah hepimize hayırlı doğumlar versin inşallah ...
Benim de bir onlar kaldı, odasını yapmadığım için kapı süsü vs. yapmayı düşünmüyorum aslında, benim odamda eğreti duracakmış gibi geliyor karar veremedim henüz.
Kendi odası olsun renklere ve ambiyansına göre düzenleyeyim herşeyi diyorum ama bakalım...
Şekerler ve çikolatalar için son hafta halledilir diye düşünüyorum. Ben siparişini vereyim son haftaya hazırlasınlar sıcakta evde tutmanın anlamı yok, taze olsun hem demi ama :)
Bence de en iyisi keçe gibi canım, hem hafif olur, ağır birşeyler takma iplere bence, hem hoş durmaz hemde ipler zamanla kopabilir sankim. bence keçe mantıklı :)
Alll benden de o kadar.... Hatay yemekleri de çok zahmetli yaaa. Canım birşeyler istiyor ama yapmaya da üşeniyorum. Bazen de ne istediğimi bilmiyorum
Ama bu arada sizin bir yemeğiniz varya tepside, fırında yapıyorsun ohhh mis gibiadını söylemeyeceğim şimdi :)
ondan yapasım var ama çiğ ete kıymaya dokunmamız lazım demi hala, eşim yaptırmıyor evde etli şeyler. Birşey olur diye...
Burda da onu yapabilen yokki...
Kayınvaliden gelse de hergün birşey yaptırsam ona diye bekliyorum valla
Ahhh dostum allah hepimize kolaylık versin...Zor ki ne zorrr
Nasılsınız Kızlar.. Dün Gece Çok Sıcaktı Uyuyamadım Sıcaktan. Sabaha Karşı Oturma Odasında Klimayı Açtım Öyle Uyudum Yarım Yamalak. Çarpmaz İnşallah KlimaÇok Yorgunum ve Misafirim Gelecek. Ne Zaman Misafirim Gelecek Olsa Sular Kesiliyor, Kaderim Mi Ne Yine Misafirim Gelecek, Yine Sular Kesildi:95:
Günaydın güzel anneler ve melekleri..
bugün canım sıkkın, içim içimi yiyor.. dün görümcemle kayınvalidemin arkamdan konuşmasına tanık oldum. onları duyduğumun farkına varmadılar.. basit bir konuydu ama gelin bir de bana sorun.çok canım sıkıldı.. daha geçenlerde beni eşime şikayet etmenin sıkıntısını üzerimden atamamışken bir de üzerine bu çok kötü oldu.. maalesef ki aynı binadayız ama aynı evde yaşıyor gibi onlardan çıkmıyoruz eşimin sayesinde.. sanki evlenip ev kurmadık da, beni ailesinin yanına aldı.. çalıştığım için ve akşamları onlarda yemek yediğimiz için, yemekti çaydı derken eve çıkmamız 10'u buluyor.. izne ayrılınca ve bebeğim olunca inşallah daha iyi olacak.. yüzlerini görmek zorunda kalmayacağım her an.. tavrımı koyacağım bugünden itibaren.. suratlarına bakmayacağım.. çok sinirliyim kızlar..
canım benim bak şimdi oldu mu bu kskançlıktan orta yerimden çatlıcam artıkgeçmişe bakıyorum iş arasında amaa daha ulaşamadım bugüneee .. cumartesi bebişimi gördüm bendee elleri yumruk yapmışş göğsünün üstündeydii ama tabi siyah beyazz kocama sizi şikayet ettim beni kıskandırıyorlar en yakın zamanda kızımızı renkli görücez dedim. süpriz olsun dio oda delirdim hepten DD
kızlar yardımınıza ihtiyacım var
bugün çok garip bir sorun yaşadım. ayaktayken birden göbek deliğimin içeriden çekilmesi gibi bir sancı hissettim hemen oturdum ama geçmedi
karnımın sol tarafı şişti sertleşti ve göbek deliğim içeriden çok acıdı sanki içimden bir şeyler çekiliyorda kopacakmış gibi.
hemen uzandım bekledim bebek pozisyon falan değiştirdi kıpırdandı da öyle geçti. ama 40 dakika sürmüş saate baktım.
çok korktum.
şimdi bu ne oluyo ? böyle bir sorun yaşayan varmı aranızda lütfen cvp yazarsanız çok sevinirim kızlar...
Maşallah canım kızına. Boyu Kilosu çok güzelmiş.
Doktorun rahat olması çok önemli. Ne güzel rahatlatmış seniBizimki de rahat. Hatta doğum sancılarını bile 36. haftada konuşacağız diyor. İyi gidiyorsun diyor o kadar.
Dün kardeşimle konuştuk. Doğumdan korkuyorum dedim. Kızdı bana. Ama ilk defa doğuracağım neler yaşanacağını bilmiyorum dedim. Abla hamileliği de ilk defa yaşadın her hamilelik farklı ama sen çok rahat geçirdin. Çünkü psikolojini hazırlamıştın dedi. Annem bile senden daha pimpirikliydi dedi. Kimseyi dinlemedin. bak nasıl rahatsın. Doğum için de böyle yap. Psikolojini hazırla dedi. Hak verdim bizim sıpaya. Adam oldu da ablasına akıl veriyor
biz pazar günleri hep dışarda olduğumuz için şu programı hiç izleme fırsatım olmadı cnm. oyuzden şu şifre olayını anlayamadım. e bebektende çok alışveriş yapıyorum. bu fırsatı değerlendirsem iyi olur aslında. programda genel bir şifremi veriyorlar? saat kaçta? dışarda olsamda şifreyi burdan sizden ögrensem kullanabilirmiyim?böyle genel bir şifremi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?