- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.801
İYaptığım alıntıların çoğu gitmiş kızlar, Ama genel olarak herkesin iyi olmasına sevindim
Maşallah canım kuzucuğunaArtık hızlı büyüyorlar... Normal doğum için kendini hazır hissetmek çok önemli...
Ben konusu geçince bile kötü oluyorum :18::18::18:
Bebişim hala dönmediği için sezeryan kesinleşti gibi, belki döner ama artık zor görünüyor dedi dr.
Allah hepimize hayırlı doğumlar versin inşallah ...
Benim de bir onlar kaldı, odasını yapmadığım için kapı süsü vs. yapmayı düşünmüyorum aslında, benim odamda eğreti duracakmış gibi geliyor karar veremedim henüz.
Kendi odası olsun renklere ve ambiyansına göre düzenleyeyim herşeyi diyorum ama bakalım...
Şekerler ve çikolatalar için son hafta halledilir diye düşünüyorum. Ben siparişini vereyim son haftaya hazırlasınlar sıcakta evde tutmanın anlamı yok, taze olsun hem demi ama :)
Bence de en iyisi keçe gibi canım, hem hafif olur, ağır birşeyler takma iplere bence, hem hoş durmaz hemde ipler zamanla kopabilir sankim. bence keçe mantıklı :)
Alll benden de o kadar.... Hatay yemekleri de çok zahmetli yaaa. Canım birşeyler istiyor ama yapmaya da üşeniyorum. Bazen de ne istediğimi bilmiyorum
Ama bu arada sizin bir yemeğiniz varya tepside, fırında yapıyorsun ohhh mis gibiadını söylemeyeceğim şimdi :)
ondan yapasım var ama çiğ ete kıymaya dokunmamız lazım demi hala, eşim yaptırmıyor evde etli şeyler. Birşey olur diye...
Burda da onu yapabilen yokki...
Kayınvaliden gelse de hergün birşey yaptırsam ona diye bekliyorum valla
Ahhh dostum allah hepimize kolaylık versin...Zor ki ne zorrr
arkadaşlarım midemi üşüttüğüm için dün çok kötüydüm gece iyice fenalaştım ve istifra ettim tansiyonum falan düşmüştü,hem alttan hem üstten çıkarıyordum hemen acile gittik serum içine metpamit karıştırdılar sonra biraz rahatladım ama bugün kahvaltımı yaptıktan 1 saat sonra başladı yine bulantım ve baş dönmem yavaş yavaş artıyor sanırım yine acil görünüyor bu kez bulantı ilacı yazdırayım bari bu böyle olmayacak hepinizi öpüyorum allah sağlıktan ayırmasın hiç kimseyi...
arkadaşlarım midemi üşüttüğüm için dün çok kötüydüm gece iyice fenalaştım ve istifra ettim tansiyonum falan düşmüştü,hem alttan hem üstten çıkarıyordum hemen acile gittik serum içine metpamit karıştırdılar sonra biraz rahatladım ama bugün kahvaltımı yaptıktan 1 saat sonra başladı yine bulantım ve baş dönmem yavaş yavaş artıyor sanırım yine acil görünüyor bu kez bulantı ilacı yazdırayım bari bu böyle olmayacak hepinizi öpüyorum allah sağlıktan ayırmasın hiç kimseyi...
Sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim gun itibarile kilom 4 de dustu yani aldigim kilo 34. Haftada 4 sekrden dolayi yiyemediklerimin sayesinde ama cok zor ya bazen canim oyle bir ekmek arasi tost falan cekiyorki sormayin ama ekmek yiyemiyorum tatlida yok pilav makarna patates of offf
bir de aklıma gelmişken sizinle de paylaşayım. acilde bir bayanla karşılaştık birbirimizin halini sorunca benim sancılarımın başladığını düşündü ama ben durumumu anlatınca kendisinin de hamileyken içim yanıyor diye kalıp kalıp buz yediğini ama druna söylediğinde sakın yeme bebeği içeride bronşit yaparsın dediğini anlattı.bana bir garip geldi hafif gülümsemişim hadi ya gerçekten mi dedim kadıncağız da valla dr dedi ben uydurmuyorum dedi ama ben hala şaşkınım acaba mı? diyorum.sizin bu konuda bilginiz var mı kızlar? zaten ben de midemi üşütünce soğuk hiç bir şey yiyip içmemeye karar verdim .
Ayy evet benimde yiyecekrimin listesi cok arkadaslarla falan disari cikiyoruzAyy patatesssssss deliriyorum bazen pişiriyorum ama sadece 1 parça yiyorum az kaldı bir doğuralım böcüklerimizi doya doya yiycem şu an yiyemediklerimi kabarık bir listem var elimde ama dondurma ilk sırada
Maşallah Güzel Kızlarınızın Resimlerine..
Bu Da Benim Oğlumun Bacağı.. Geçirdiğimiz 8 Ay Boyunca Çeşitli Açılardan Çekilmiş Bacak Resimleri Dışında Başka Bir Uzvuna Ait Herhangi Bir Resme Kavuşamadık Malesef Biz
Eki Görüntüle 737552
cok gecmiş olsun canım ...mideni üşüttün demekki bende soğuk su cok içiyorum inş. bişiy olmaz baska türlüde hararetim gitmiyoo...
dikkat et kendine canım sende öpüldün bizi haberdar et
Hiii Antakya'nın milli yemeği bizim evde her gün pişse eşim yok demezAma neden ete dokunamadığını anlamadım ben dokunuyorum valla burda olsaydınız kasaplar yapar gönderirdi evine ne güzel
İ
stanbuldaysan bi akşam gel bize, eşim çok güzel yapar beraber yeriz. (Ciddiyim gel)
Terbiyesizler. Koy canım tavrını, boşver makarna yaparsınız gene yersiniz. Önemli olan eşinle huzurunuz. Gitme bence artık, gene de senin bileceğin şey tabi...
Sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim gun itibarile kilom 4 de dustu yani aldigim kilo 34. Haftada 4 sekrden dolayi yiyemediklerimin sayesinde ama cok zor ya bazen canim oyle bir ekmek arasi tost falan cekiyorki sormayin ama ekmek yiyemiyorum tatlida yok pilav makarna patates of offf
Ayy patatesssssss deliriyorum bazen pişiriyorum ama sadece 1 parça yiyorum az kaldı bir doğuralım böcüklerimizi doya doya yiycem şu an yiyemediklerimi kabarık bir listem var elimde ama dondurma ilk sırada
Canım Yaptığım Keçe Süslerini Paylaşmıştım Daha Önce, Bende Çocuk Odasına Perde Yaptırmayacağım İçin Krem Rengi Perdemi Keçelerle Süsleyeceğim. İstediğin Gibi Birşey Mi Bilmiyorum Ama 1-2 Resmini Çektim Senin İçin. İşine Yararsa Keçe Kalıplarını Gönderirim.
Bunlar Yaptığım Süsler:
Eki Görüntüle 737617
Bunlarda Perdeye Asılmış Hali, Örnek Olsun Diye 2 Tanesini Astım Şİmdilik. Perdemi Yıkayınca Tamamını Asacağım.
Eki Görüntüle 737626
Çok geçmiş olsun canım, bugün benmde midem fena, üşüttüm mü yoksa magnezyum ilaçlarımı böyle ishal gibi yapıyır anlamadım.
Az önce bir türk kahvesi içtim, geçmezse dr.u arayacağım artık.
İşyerinde de hiç çekilmiyor wc ye zor yetişiyorum zırt pırt offffffff
Canım çiğ etteki bakteri lerden dolayı mikrop kapmayalım diye dr. demişti. Hamileliğimin başından beri evde tavuk, et, kıymalı birşeyler yapmıyorum. Çok dayanamazsam eldivenle yapıyorum ama eşim yinede dır dır edip duruyor....
Evet orda olsak kasapta hazırlatırdık fırında da bir güzel pişirtirdik... Offff çok canım çekti şimdi inadına inaına yaaaaa
Canım ya ne güzel olurdu. Çok saol. Ama Burdur dayım çok uzağız
Benim eşimde çok güzel yapar ama vakti olmuyor hiç, eve geç geliyor hep iş dolayısı ile.
Artık geç falan demeyip ona yaptıracağız mecbuuuuuuuur....
Kızım istiiyor ben ne yapayım
Ayy patatesssssss deliriyorum bazen pişiriyorum ama sadece 1 parça yiyorum az kaldı bir doğuralım böcüklerimizi doya doya yiycem şu an yiyemediklerimi kabarık bir listem var elimde ama dondurma ilk sırada
Canım ya ne güzel olurdu. Çok saol. Ama Burdur dayım çok uzağız
Benim eşimde çok güzel yapar ama vakti olmuyor hiç, eve geç geliyor hep iş dolayısı ile.
Artık geç falan demeyip ona yaptıracağız mecbuuuuuuuur....
Kızım istiiyor ben ne yapayım
aynen canım bana kalsa öyle yaparım. ama baştan bir kere çalışıyorum diye eşim öyle olsun istedi, kayınvalidem de çok ısrar etti. her gün işten gelip yemek yapmaktansa böyle aşağıda yiyip eve çıkıyoruz. hep beraberiz yani. hele şimdi hamileyim asla izin vermezler.. iznimi bekliyorum evde olunca biraz daha rahatlarım artık.yemeğimi yapıp kocamı beklerim.. eve çıkarken kapılarını çalmasam problem oluyor.. aslında bana karşı iyiler. ama iyiliklerinin altında eziliyorum, karşılığını fazlasıyla istiyorlar,ve arkamdan konuştuklarını da öğrendim böylece.. bunu yaşamak zorunda değilim.. eşimle bir aile olamadık.. onların ailesine ben katıldım hepsi bu.. dua ediyorum onlardan uzaklaşmak için..
Canım çiğ et tüketmek zararlı, bence dokununca hiç bir sakıncası olmaz sonuçta elimizi yıkıyoruz zaten, yine de sen bilirsin ama bugün mutlaka pişir ye ben üzüldüm şimdi senin için ... Keşke yakın olsaydık ...
Hay allah kıyamam yaa... haftasonu yapsın bari eşin, canın çekmiş yemeden olmaz...
Offfff allah sana sabır versin canım benim..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?