2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İ
stanbuldaysan bi akşam gel bize, eşim çok güzel yapar beraber yeriz. (Ciddiyim gel)

Sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim gun itibarile kilom 4 de dustu yani aldigim kilo 34. Haftada 4 sekrden dolayi yiyemediklerimin sayesinde ama cok zor ya bazen canim oyle bir ekmek arasi tost falan cekiyorki sormayin ama ekmek yiyemiyorum tatlida yok pilav makarna patates of offf

kızlar ben bebek mevlütümü okul açılmasına 1 hafta kala falan yapacagım çünkü yaz dönemi derken herkes tatilde oluyor okul açılmasına yakın dönülmüş olur hem bebeğimde inşallah biraz büyür ozamana kadar.mevlütte dagıtacaklarımı mevlüte yakın çıkıp alırım şimdiden yer kaplamasınlar evde birde burada bebek şekerinin yanında havlu falanda dağıtılıyor ben krem havlu yanında da lavanta keseleri dağıtmayı düşünüyorum yada lavanta dolu mantar tıpalı şişelerden.hastahane için yaptıracagım çikolatalar zaten evimin bi sokak altındaki yerde satılıyor 1-2 hafta önceden sipariş verip buzdolabında bekletirim diye düşündüm.hastahane odasını süsletmeyi düşünmüyorum sadece kapısına tül bide ortasına hazır kapı süslerinden alacagım kızım çok heves ediyor çünkü bakalım hayırlısı nasip inşallah herşey yolunda gider hepimiz için ve inşallah gönlümüzden geçenleri gerçekleştirebiliriz.

Çok geçmiş olsun canım üzüldüm kötüleşmene inşallah biran önce atlatırsın. Bebeğin bronşit olması olayına akıl erdiremedim olabilir mi böyle bişey :26:

çok geçmiş olsun canım. Sıvı kaybın çok olmuştur dikkat et kendine. Oda sıcaklığında bol su iç soğuk şeyler mide bulantını artırır.

Ayy patatesssssss deliriyorum bazen pişiriyorum ama sadece 1 parça yiyorum az kaldı bir doğuralım böcüklerimizi doya doya yiycem şu an yiyemediklerimi kabarık bir listem var elimde ama dondurma ilk sırada

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine haşlanmış patates lapa pirinç şeker problemin yoksa muz falan ye bagırsak bozulmasına iyi gelir.ben kızımda çok soguk yerleri mermer güneş görmeyen bi pasajda çalışıyordum bina yeni oldugu için kaloriferlerde yanmıyorda bana sürekli ablanın biri burda ayaklarından çok üşütüyorsun mermer zeminde ayaklarını sıkı tut bu bebek çok gazlı olacak dedi bende içimden vücut sıcaklıgımda 37 derecede ne gazlı olması diye geçirirdim ama hakikaten kızım çok gazlı bi bebek oldu aylarca gaz derdiyle ugraştık bilimsel olarak gerçek mi yada tevafuk mu bilemiyorum

Ayy patatesssssss deliriyorum bazen pişiriyorum ama sadece 1 parça yiyorum az kaldı bir doğuralım böcüklerimizi doya doya yiycem şu an yiyemediklerimi kabarık bir listem var elimde ama dondurma ilk sırada
Ayy evet benimde yiyecekrimin listesi cok arkadaslarla falan disari cikiyoruz
Herkes doya doya yemek yiyor ben salata tavuk bir parca kocisten kacamk baskada yok bebegim saglikli olsunda ben sabrederim napayim ama benim listemde ilk patates geliyor valla hemde kizarmis ohhhh mis az kaldi azz :)

Ben birazcık uyumaya çalışayım fena bir ağırlık çöktü ayrandan sanırım Saat 15 te magnezyum içicem çok heyecanlıyım tatlı içecek olarak bir tek magnezyum içiyorum ona da ilaç eridikten sonra bardağıma bir parça buz atıyorum büyük keyifle içiyorum valla ...

cok gecmiş olsun canım ...mideni üşüttün demekki bende soğuk su cok içiyorum inş. bişiy olmaz baska türlüde hararetim gitmiyoo...
dikkat et kendine canım sende öpüldün bizi haberdar et

Çok geçmiş olsun canım, bugün benmde midem fena, üşüttüm mü yoksa magnezyum ilaçlarımı böyle ishal gibi yapıyır anlamadım.
Az önce bir türk kahvesi içtim, geçmezse dr.u arayacağım artık.
İşyerinde de hiç çekilmiyor wc ye zor yetişiyorum zırt pırt offffffff

Hiii Antakya'nın milli yemeği bizim evde her gün pişse eşim yok demez Ama neden ete dokunamadığını anlamadım ben dokunuyorum valla burda olsaydınız kasaplar yapar gönderirdi evine ne güzel

Canım çiğ etteki bakteri lerden dolayı mikrop kapmayalım diye dr. demişti. Hamileliğimin başından beri evde tavuk, et, kıymalı birşeyler yapmıyorum. Çok dayanamazsam eldivenle yapıyorum ama eşim yinede dır dır edip duruyor....
Evet orda olsak kasapta hazırlatırdık fırında da bir güzel pişirtirdik... Offff çok canım çekti şimdi inadına inaına yaaaaa

İ
stanbuldaysan bi akşam gel bize, eşim çok güzel yapar beraber yeriz. (Ciddiyim gel)

Canım ya ne güzel olurdu. Çok saol. Ama Burdur dayım çok uzağız
Benim eşimde çok güzel yapar ama vakti olmuyor hiç, eve geç geliyor hep iş dolayısı ile.
Artık geç falan demeyip ona yaptıracağız mecbuuuuuuuur....
Kızım istiiyor ben ne yapayım

Terbiyesizler. Koy canım tavrını, boşver makarna yaparsınız gene yersiniz. Önemli olan eşinle huzurunuz. Gitme bence artık, gene de senin bileceğin şey tabi...

aynen canım bana kalsa öyle yaparım. ama baştan bir kere çalışıyorum diye eşim öyle olsun istedi, kayınvalidem de çok ısrar etti. her gün işten gelip yemek yapmaktansa böyle aşağıda yiyip eve çıkıyoruz. hep beraberiz yani. hele şimdi hamileyim asla izin vermezler.. iznimi bekliyorum evde olunca biraz daha rahatlarım artık.yemeğimi yapıp kocamı beklerim.. eve çıkarken kapılarını çalmasam problem oluyor.. aslında bana karşı iyiler. ama iyiliklerinin altında eziliyorum, karşılığını fazlasıyla istiyorlar,ve arkamdan konuştuklarını da öğrendim böylece.. bunu yaşamak zorunda değilim.. eşimle bir aile olamadık.. onların ailesine ben katıldım hepsi bu.. dua ediyorum onlardan uzaklaşmak için..

Kıyamam kızlar ya Az kaldı hem de çok az. Hepsinin acısını çıkaracaksınız. Çok canınızın istediği şeyleri tadın mutlaka 1 lokmadan bişey olmaz bence ama 2. lokma olmasın. Sayılı gün göz açıp kapayana kadar geçecek ha gayret Seyyahcım sana yazdığım cevap geldi di mi ?

Çok güzel olmuşlar canım tebrik ederim. Parçaları (benekleri mesela) diktin mi yoksa silikon ya da uhuyla mı yapıştırdın nasıl yaptın?

Canım çiğ et tüketmek zararlı, bence dokununca hiç bir sakıncası olmaz sonuçta elimizi yıkıyoruz zaten, yine de sen bilirsin ama bugün mutlaka pişir ye ben üzüldüm şimdi senin için ... Keşke yakın olsaydık ...

Algidanın diyabetik dondurması var canım carte dor lightın içinde şeker yada sakkaroz yok ondan alabilirsin.

Hay allah kıyamam yaa... haftasonu yapsın bari eşin, canın çekmiş yemeden olmaz...

Offfff allah sana sabır versin canım benim..........

Hay allah kıyamam yaa... haftasonu yapsın bari eşin, canın çekmiş yemeden olmaz...

Offfff allah sana sabır versin canım benim..........

Saolun kızlar... Eşime yaptıracağım artık. Yapmam drese kayınvalide ye şikayet ederim valla. O da baskı yapar kesin
Bir ara canım kısır istemişti hatay usulü çok güzel oluyorya, eşim annesinde telefonla tarif alarak yapmıştı. Yine yapar..
Kayınvalide de çok üzülmüştü yazık; benim hiç faydam olmuyor, yakın olsamda her istediğini yapıversem diye... Saolsun

bişey sorucam bilgisi olan var mı?

artık 30.haftadan itibaren bebeğin alması gereken kilo ne kadardır ? yani haftada kaç gram almaları gerekiyor bilen var mı ?

netten aradım bulamadım onunla ilgili bişey...

selam kızlarr bişz geldikk dondurmadan konu açılmısken sorayım,dondurma bebeğe kilo aldırıyormus bol bol yiyebilirmisiz diye öğrendim ama doğru mu sizcede :26: bide tabi sütlü olanını sadece..
birde daha önemli bir sorum var cinsel beraberlik artık sonlara yaklasıyoruz sizce olmalı mı? bizim uzun süredir olmuyor zaten simdiden sonrada ne kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…