2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım evet valla artık durmadan büyüyorlar maşallah onlaraa.. en başından beri normal istiyordum evet birde kayınvalidem sezeryan yap süslenip gidersin dedikçe dahada bi hırs yaptım sanırım.. rabbim sağlıkla bebeiğimi kucağıma almayı nasip etsinde nasıl olursa olsun. nekadar normalde desem o an gidişat bakalım ne olacak..

amin cnm, hepimie hayırlı haberler yazmak nasip olsun..

Komşularım Çaya Geliyor Canım, Yaptım Ufak Tefek Bişeyler Yanına. Sular Geldi Çok Şükür Klimanın Derecesini Yükselttim Fanı Yukarı Ben Yere Yattım Şimdilik İyiyim

Ayy patatesssssss deliriyorum bazen pişiriyorum ama sadece 1 parça yiyorum az kaldı bir doğuralım böcüklerimizi doya doya yiycem şu an yiyemediklerimi kabarık bir listem var elimde ama dondurma ilk sırada

Canım Dondurma Neden Yemiyorsun? Zararlı Mı Yoksa Kilodan Dolayı Mı? Ben Çok Yiyorum Da O Yüzden Soruyorum

Algidanın diyabetik dondurması var canım carte dor lightın içinde şeker yada sakkaroz yok ondan alabilirsin.
Aynı tadı vereceğini pek sanmıyorum ama yine de çok canım çekerse tavsiyeni hatırlarım canım
Canım Dondurma Neden Yemiyorsun? Zararlı Mı Yoksa Kilodan Dolayı Mı? Ben Çok Yiyorum Da O Yüzden Soruyorum

Diyabet olduğu için yiyemiyoruz şekerim sen bizim yerimize de ye bol bolll

Çok güzel olmuşlar canım tebrik ederim. Parçaları (benekleri mesela) diktin mi yoksa silikon ya da uhuyla mı yapıştırdın nasıl yaptın?
Uğur Böceği ve Yıldızların Üzerindeki İnce İş Gerektirenleri Keçeli Kalemle Boyadım Diğerlerini Uhu İle Yapıştırdım Canım. Kalın Keçe Olduğundan Parçalarda Küçük Olduğundan İğne İle Dikilmez

Seyyahcim sekerin yukselmis olmasin benim seker yukselince cok kotu uykum geliyo uyumuyorum yuruyorum biraz dussun diye dikkat et cnm

Canım Benim Doktorum Bir Sakınca Görmüyor Hatta Normal Doğuma Faydası Olduğunu Söylüyor. Biz İlk 3 Ay Dışında Ara Vermedik Hiç, Bir Sorun Yaşamadık
Aynı tadı vereceğini pek sanmıyorum ama yine de çok canım çekerse tavsiyeni hatırlarım canım

Diyabet olduğu için yiyemiyoruz şekerim sen bizim yerimize de ye bol bolll

Suloz cum hamilelik sekeri ciktigi icin cogu seylerden yiyemiyoruz

Kıyamaaam, Bende Kilodan Korktuğunuz İçin Yemiyorsunuz Sandım. Ben Yerim Sizin Yerinize De, Siz Yinede 1 Kaşık Yiyiverin Küçük, Aklınızda Kalmasın Ya Üzüldüm :105:

Seyyahcim sekerin yukselmis olmasin benim seker yukselince cok kotu uykum geliyo uyumuyorum yuruyorum biraz dussun diye dikkat et cnm

Yok tatlım yükseltecek yemek yemedim ama koca bir bardak ayran içtim bir de sarımsaklı salata yedim ohhh bir de artık sıkıldım evde yani yemeğin üstünden 1,5 saat geçti şimdi ölçtüm şekerimi 166 çıktı yarım saat içinde daha da düşer senin en fazla kaç çıkıyor ?

Gidip yemek yapayım bari. İş olarak yaptığım bir tek yemek var o bile ağır gelmeye başladı artık. Ocaktan gelen sıcaklık bile yetiyor insanın bunalmasına. Çalışan arkadaşların Allah yar ve yardımcısı olsun. O kadar yorulup eve gidip bir de yemek yapıyorsunuz. Çok zor gerçekten. Umarım siz de biran önce tatile kavuşursunuz.

bişey sorucam bilgisi olan var mı?

artık 30.haftadan itibaren bebeğin alması gereken kilo ne kadardır ? yani haftada kaç gram almaları gerekiyor bilen var mı ?

netten aradım bulamadım onunla ilgili bişey...

Doktorum bebeğim için artık hafta 200 gramlı değerler alacak demişti ki dediği gibi oldu 31 de 1.800 kg dı.. 32 de 2068 kg olmuş..

Canım ete dokununca bişey olmaz ama tahtada falan et kestiğinde bıçağı tahtayı iyi dezenfekte etmen lazım yani o tahdaya çiğ et bulaştığı için bişey doğrrasan falan bakteri geçer yoksa elinden bişey olmaz canım ben böyle duymuştum yoksa et tavuk bunlardan arada yede tontişde yesin hee ama ciğere dokunma

Kızlar derin bir nefes aldığımda göbek deşliğime iğne gibi bişey batıyo :26: birde herkes ishalden bahsetmiş pazar gününden beri aynı durum bizdede var eşimdede bendede salgınmı ki:26:karnım burulunca çok kötü oluyorum öğlen aradı akşama hiç bişey yapma patates haşlayıp yiyelim diyo

Yemek yersem ekmek falan kacirirsam 180 lerde cikiyor ama ben 120 olsun diye yemedigim icin 2 saat sonra 130 en yuksegim oluyor tabi arada kaciriyorum oda uyku yapio bk benim 160 olsa uykum geliyo hemen yarim saate 120 dusermi benim dusmuyo valla...benim 40 dk vr olcmeye bende domates salatasi peynir iki dilim kpekli ekmek yedim bakalim nolcak ama kendimi iyi uykulu falan hissetmiyorum yuksek degildir birde igne oluyorum ben karnimdan sende oluyormusun

Doktorum bebeğim için artık hafta 200 gramlı değerler alacak demişti ki dediği gibi oldu 31 de 1.800 kg dı.. 32 de 2068 kg olmuş..

hımm anladım cnm sağol...

biz dün gittiğimizde baktı yine 1600 olmuş 30.haftada...15 gün önce 13oo dü....15 günde 300 gr almış yani ben az mı acaba diye düşünmüştüm de...normal o zaman...

canm seni korkutmak istemem ama yuksek degilmi ac 120 tok 140 diye biliyom benm 90 civarı ac ve tok

Ya benim cok onemli bi sorum olcak. nolur bilenler yardimci olsun. ilk bastan beri bebegim on gun onden gelio. doktorum bunun hicbisey degistirmeyecegini soluyo. ondan onceki doktorum sat tarihini on gun geriye almsti ama. bide geriden gelen bebeklerin tarihlerinin de degistigini duydum. aklim aylardr cok karisik ya

cnm bende 31+3 te gittim 1.795 gram dedi bakalım 33+0da gitcem kaç olacak acaba ..gecen 2haftada 350 grm almıştı bkalım çıkacakmı aldığı gram :44::44:

Kolay gelsin canım ... Ben de ufaktan başlayım yemek yapmaya da eşim aç kalmasın akşama :)

Yok şekerim insülin vuruluyorsun herhalde bana gerek görmedi doktor diyetle kontrol edicez dedi. Bir de geçen haftalarda hastaneye yattım ya erken doğum riski vardı bu yüzden hem dünyanın ilacını kullandım hem de bebek için ciğer geliştirici iğne yaptılar o iğne çok yükseltiyormuş ben 199 u gördüm ilk defa ve çok korkmuştum ... Onun dışında en yüksek değerim 180 oluyor spor yaparak düşürüyordum ama artık spor da yapamıyorum o yüzden çok az yiyorum meyveyi de porsiyon olarak değil de gün içine yayarak yiyorum, misal dolabı her açtığımda bir meyve atıyorum ağzıma hem serinliyorum hem de şekerim yükselmiyor

canm seni korkutmak istemem ama yuksek degilmi ac 120 tok 140 diye biliyom benm 90 civarı ac ve tok

Yok tatlım 140 sınır ama ben doktorumla konuştum 180-190 a arada bir müsade edebiliyoruz dedi ama yine de dikkatli ol dedi... Bak şimdi yine ölçtüm yani yemeğin üstünden tam 2 saat geçti 133 çıktı ...

Yok şekerim insülin vuruluyorsun herhalde bana gerek görmedi doktor diyetle kontrol edicez dedi. Bir de geçen haftalarda hastaneye yattım ya erken doğum riski vardı bu yüzden hem dünyanın ilacını kullandım hem de bebek için ciğer geliştirici iğne yaptılar o iğne çok yükseltiyormuş ben 199 u gördüm ilk defa ve çok korkmuştum ... Onun dışında en yüksek değerim 180 oluyor spor yaparak düşürüyordum ama artık spor da yapamıyorum o yüzden çok az yiyorum meyveyi de porsiyon olarak değil de gün içine yayarak yiyorum, misal dolabı her açtığımda bir meyve atıyorum ağzıma hem serinliyorum hem de şekerim yükselmiyor [/QUOTE]
Anladim canm allh yardimcimiz olsun bende her yemek oncesi uc ögün insulin ignesi sabh birde aksam baska bir igne yani gunde 5 defa oluyorum banada dr ac karni 90 da yemekten 2 saat sonrada 120 de tutmaliyiz sekerini dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…