2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok tatlım 140 sınır ama ben doktorumla konuştum 180-190 a arada bir müsade edebiliyoruz dedi ama yine de dikkatli ol dedi... Bak şimdi yine ölçtüm yani yemeğin üstünden tam 2 saat geçti 133 çıktı ...

evet simdi çıkan normal canım oyle yazınca ben korktum senin adına yaaaaa malum damdan dusenın halını damdan duser anlar doktorda dediki sekerin hep yuksek cıkarsa bebek insulunu kendi uretmeye baslıyomus sonra da sısıyomus fos sisman bebek oluyomus buda allah korusun sıkıntı yavrularımız için

Amin canım aminnn. Dün çok sinir oldum söylendim kendi kendime :) Çok açtım eve gittim azıcık peynir ekmek attım ağzıma. Sonra yiyecek bişeyler hazırlamaya çalıştım ama hala açım tabi Ocağa yanaşamıyorum göbekten yan dönerek karıştırıyorum falan uyuz oldum. O an Allahım neden yemeğimi yapacak kimse yok diye söylendim durdum. Normalde 1 gün öncesi yemek hazır olunca iyi oluyor pazar günü tembellik yapmıştım dün akşam yemek olana kadar bayılacaktım hem sinirden hem açlıktan

Keçeli kalem dağılmıyo mu boyarken? Ay ne iyi fikirmiş :) Peki ıslanırsa, yıkanırsa etrafına bulaşmaz mı acep?

Canım doktorlar çoğunlukla satı dikkate alıyorlar ama gene de doğum bu, zamanı belli olmaz sonuçta. Bence çok fazla aklını yorma, hazırlıklara ve psikolojine odaklan sadece...

Evet tatlım bir de diyaframı genişleyebiliyormuş ... Büyüyünce benim yüzümden sağlık sorunu yaşamasını istemem bebeğimin ...

kendimi bunalıma sokmayı başardım sabahtan beri gözüm aydın olsun delimiyim neyim dogru düzgün çalışamıyorum işteki eksikliklerim yetmezmiş gibi bide bebekle ilgili eksiklikleri düşünüp durdukça bunları tek başıma yapmam gerektiğini düşünüp durdukça bu sıcakta kim koşturacak elimde bi çocuk karnımda bi bebek diye düşünüp durdukça sonunda bunalıma girdim şuan dipteyim resmen kendimi dövesim var saglık olduktan sonra 2 günde halledilemeyecek şeyler değil biliyorum ama üzerimdeki agırlıgı bir türlü atamıyorum kızlar bana enerji yollayın ne olur

The Pussycat Dolls - Sway (video) - YouTube

Sana gönlümden linkteki şarkı koptu canım :) Hepimiz güçlü olmalıyız güçlüyüz zaten. Hatta muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcut şekerim

Canım çiğ etten gelen basiller toksaplazmaya neden oluyor dr. söylemişti ve çok tehlikeli biliyorsunuz. Dikkat edip eldivenle yapınca sakıncası olmaz bende biliyorum ama eşim benden pimpirik... Evde yaptırmıyor işte, çoğu zaman işime geliyor
Ama tavuk, balık ve et sürekli tüketiyorum, genelde dışarda yiyoruz, tanıdık lokantacı var sürekli ordayız neredeyse hem güvendiğimiz bir yer, hem temiz, genelde ev yemekleri yapıyor.
Sadece haftasonları yemek yapıyorum, gündüz çalış akşam gel yemek yap, offf nedir bu çilemiz bizim

Aynen canım bende eve gittiğimde bir kerede hazır olsun herşey istiyorum. Şöyle hzaır bir sofraya oturayım istiyorum ama nerdeeeeeee....

Yemek yaptığımda benim yiyecek dermanım bile kalmıyor bazen göbek yüzünden ne tezgaha ne ocağa yetişemiyorum zaten. Belim kopuyor eğilmekten uzanmaktan......
Tabak çanak desen hepsi dolaptan al koy zaten boyum kısa yetişemiyorum herşey elimde kalıyor masanın üstüne biriktiriyorum eşim gelince yerleştirsin diye, ama lazım oluncada alamıyorum bu defa... sandalyeyle çıkıyorum bazen yaaa ne yapayım mecbur...
Offf herşey sıkıntı yaaa....

Kızlar bu REDQUEN33 nerelerde bilen varmı epeydir görünmüyor.
Doğum yapmış olmasın sakın :18: merak ettim ve de özledim yaniiiiiiiiiii

Evet tatlım bir de diyaframı genişleyebiliyormuş ... Büyüyünce benim yüzümden sağlık sorunu yaşamasını istemem bebeğimin ...

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun ogrtmn... dikkat et kendine hatta hepimiz edelim havalr çok sıcak ama biz yine de soğuk yiyecek ve içeceklere temkinli yaklaşalım.

sesi son ses açtım ve nasıl iyi geldi anlatamam canım iyiki varsın iyiki varsınız yaaa siz olmasanız nasıl geçerdi bu günler hepinizi ayrı ayrı seviyorum canım göbekdaşlarım

çook işim var, çalışmam lazım ama oğlum izin vermiyor. o kadar çok hareket ediyor ki en sonunda ara verip size bi bakıp çıkayım dedim. inşallah güzel birgün geçiriyorsunuzdur. ben çalışabilir raporumla çalışmanın tadını çıkarıyorum, yaşasın 1 hafta doğum sonrasına kaldı bile :) biraz zor oluyor tabii ama değer... gerçi bugün müdürüm "biraz yavaş yürü, zorlanıyormuş gibi yap, nazar değecek" dedi, sanırım öyle yapsam iyi olacak. hepinizi, kuzularınızla birlikte öpüyorum. kendinize iyi bakın.

e bebekten indirimle aldgım urunler geldi kızçemin eksikleri bitmek üzere herşey mutlu ediyo insanı en basit şampuan bile

Banada enerji verdi seçtiğin şarkı sağol canım :) Müzik hayatımızın bir parçasııııı
Yemek yapasım yoktu şimdi kalkıp yemek yapacağım. :)))

sesi son ses açtım ve nasıl iyi geldi anlatamam canım iyiki varsın iyiki varsınız yaaa siz olmasanız nasıl geçerdi bu günler hepinizi ayrı ayrı seviyorum canım göbekdaşlarım

O zaman tüm hamişler kopuyoruz sallayın kızlar yavaş yavaş

Kızımın odasının fon perdeleri geldi bayıldım Fon perdeyi çift renkten yaptırdım. Adam sormuştu nereye olacak bu ben de bebek odasına demiştim. 2 saat brifing verdi bana bu renk fon bebek odasına olmaz filan diye. Sana ne be adam ben bu renk istiyorum işte. Seçtiğim renkleri eminim yanyana kullanan benden başka insan yoktur Ama bu kadar mı güzel durur yaaa. Mimar Selim demişti renkleri kullanmaktan korkmayın diye ben de korkmadım ve sonuç mükemmmel

resim isterisssss reeeesimmm isteriiiissss

güle güle kullanın canımm....ne renk kullandın bende merak ettim simdiiiiiiigercekten renklerden korkmamak lazım hele cocuk odasındaaa benimde sepet beşiğim geldi bende cok beğendimmmmmm ayaklarını kuramadım kociş gelsinde monte etsin cok seker amaaa yaa annesinin meleği ne zaman uyucaksın bunun içinde diyip diyip gülümsüyorum

hadiiiiiiiiii resimmmmmmmmmmmmm .. illaa resim diye çığlık mı atalım burdaaa.. bunu anlatmadan önce resmini atman gerekirdi buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…