- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #34.841
Yok tatlım 140 sınır ama ben doktorumla konuştum 180-190 a arada bir müsade edebiliyoruz dedi ama yine de dikkatli ol dedi... Bak şimdi yine ölçtüm yani yemeğin üstünden tam 2 saat geçti 133 çıktı ...
Gidip yemek yapayım bari. İş olarak yaptığım bir tek yemek var o bile ağır gelmeye başladı artık. Ocaktan gelen sıcaklık bile yetiyor insanın bunalmasına. Çalışan arkadaşların Allah yar ve yardımcısı olsun. O kadar yorulup eve gidip bir de yemek yapıyorsunuz. Çok zor gerçekten. Umarım siz de biran önce tatile kavuşursunuz.
Uğur Böceği ve Yıldızların Üzerindeki İnce İş Gerektirenleri Keçeli Kalemle Boyadım Diğerlerini Uhu İle Yapıştırdım Canım. Kalın Keçe Olduğundan Parçalarda Küçük Olduğundan İğne İle Dikilmez
Ya benim cok onemli bi sorum olcak. nolur bilenler yardimci olsun. ilk bastan beri bebegim on gun onden gelio. doktorum bunun hicbisey degistirmeyecegini soluyo. ondan onceki doktorum sat tarihini on gun geriye almsti ama. bide geriden gelen bebeklerin tarihlerinin de degistigini duydum. aklim aylardr cok karisik ya
evet simdi çıkan normal canım oyle yazınca ben korktum senin adına yaaaaa malum damdan dusenın halını damdan duser anlar doktorda dediki sekerin hep yuksek cıkarsa bebek insulunu kendi uretmeye baslıyomus sonra da sısıyomus fos sisman bebek oluyomus buda allah korusun sıkıntı yavrularımız için
kendimi bunalıma sokmayı başardım sabahtan beri gözüm aydın olsundelimiyim neyim dogru düzgün çalışamıyorum işteki eksikliklerim yetmezmiş gibi bide bebekle ilgili eksiklikleri düşünüp durdukça bunları tek başıma yapmam gerektiğini düşünüp durdukça bu sıcakta kim koşturacak elimde bi çocuk karnımda bi bebek diye düşünüp durdukça sonunda bunalıma girdim şuan dipteyim resmen kendimi dövesim var saglık olduktan sonra 2 günde halledilemeyecek şeyler değil biliyorum ama üzerimdeki agırlıgı bir türlü atamıyorum kızlar bana enerji yollayın ne olur
Canım ete dokununca bişey olmaz ama tahtada falan et kestiğinde bıçağı tahtayı iyi dezenfekte etmen lazım yani o tahdaya çiğ et bulaştığı için bişey doğrrasan falan bakteri geçer yoksa elinden bişey olmaz canım ben böyle duymuştum yoksa et tavuk bunlardan arada yede tontişde yesin hee ama ciğere dokunma
Kızlar derin bir nefes aldığımda göbek deşliğime iğne gibi bişey batıyo :26: birde herkes ishalden bahsetmiş pazar gününden beri aynı durum bizdede var eşimdede bendede salgınmı ki:26:karnım burulunca çok kötü oluyorum öğlen aradı akşama hiç bişey yapma patates haşlayıp yiyelim diyo
Amin canım aminnn. Dün çok sinir oldum söylendim kendi kendime :) Çok açtım eve gittim azıcık peynir ekmek attım ağzıma. Sonra yiyecek bişeyler hazırlamaya çalıştım ama hala açım tabiOcağa yanaşamıyorum göbekten yan dönerek karıştırıyorum falan uyuz oldum. O an Allahım neden yemeğimi yapacak kimse yok diye söylendim durdum. Normalde 1 gün öncesi yemek hazır olunca iyi oluyor pazar günü tembellik yapmıştım dün akşam yemek olana kadar bayılacaktım hem sinirden hem açlıktan
evet simdi çıkan normal canım oyle yazınca ben korktum senin adına yaaaaa malum damdan dusenın halını damdan duser anlar doktorda dediki sekerin hep yuksek cıkarsa bebek insulunu kendi uretmeye baslıyomus sonra da sısıyomus fos sisman bebek oluyomus buda allah korusun sıkıntı yavrularımız için
The Pussycat Dolls - Sway (video) - YouTube
Sana gönlümden linkteki şarkı koptu canım :) Hepimiz güçlü olmalıyız güçlüyüz zaten. Hatta muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcut şekerim
arkadaşlarım midemi üşüttüğüm için dün çok kötüydüm gece iyice fenalaştım ve istifra ettim tansiyonum falan düşmüştü,hem alttan hem üstten çıkarıyordum hemen acile gittik serum içine metpamit karıştırdılar sonra biraz rahatladım ama bugün kahvaltımı yaptıktan 1 saat sonra başladı yine bulantım ve baş dönmem yavaş yavaş artıyor sanırım yine acil görünüyor bu kez bulantı ilacı yazdırayım bari bu böyle olmayacak hepinizi öpüyorum allah sağlıktan ayırmasın hiç kimseyi...
The Pussycat Dolls - Sway (video) - YouTube
Sana gönlümden linkteki şarkı koptu canım :) Hepimiz güçlü olmalıyız güçlüyüz zaten. Hatta muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcut şekerim
Banada enerji verdi seçtiğin şarkı sağol canım :) Müzik hayatımızın bir parçasııııı
Yemek yapasım yoktu şimdi kalkıp yemek yapacağım. :)))
sesi son ses açtım ve nasıl iyi geldi anlatamamcanım iyiki varsın iyiki varsınız yaaa siz olmasanız nasıl geçerdi bu günler hepinizi ayrı ayrı seviyorum canım göbekdaşlarım
Kızımın odasının fon perdeleri geldi bayıldımFon perdeyi çift renkten yaptırdım. Adam sormuştu nereye olacak bu ben de bebek odasına demiştim. 2 saat brifing verdi bana bu renk fon bebek odasına olmaz filan diye. Sana ne be adam ben bu renk istiyorum işte. Seçtiğim renkleri eminim yanyana kullanan benden başka insan yoktur Ama bu kadar mı güzel durur yaaa. Mimar Selim demişti renkleri kullanmaktan korkmayın diye ben de korkmadım ve sonuç mükemmmel
Kızımın odasının fon perdeleri geldi bayıldımFon perdeyi çift renkten yaptırdım. Adam sormuştu nereye olacak bu ben de bebek odasına demiştim. 2 saat brifing verdi bana bu renk fon bebek odasına olmaz filan diye. Sana ne be adam ben bu renk istiyorum işte. Seçtiğim renkleri eminim yanyana kullanan benden başka insan yoktur Ama bu kadar mı güzel durur yaaa. Mimar Selim demişti renkleri kullanmaktan korkmayın diye ben de korkmadım ve sonuç mükemmmel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?