2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim kızlar :) takvim okumak çok heycanlı yaa keşke telde de çıksa.

valla olsun canım bakalım bizi neler bekliyooo aslan olmama ihtimalleride var erken falan gelirse bizim minnoşlar
şaka bi yana her haliyle kabulum benim meleğimm annesi onu yerrr hayırlı evlatlar olsun hepiciği inş...

selam güzel annişler ve melekleri cumanız mübarek olsun haftalar ne kadar hızlı başlayıp bitiyor şunuda yapacagım bunuda yapacagım derken bi bakmışım bişiy yapamadan günler geçiyor

beyazçekirge,durusel,hayatımsın ve tüm çalışan arkadaşlar eger kendinizi çok kötü hissediyorsanız daha fazla zorlamayın kızlar bi yerde okudum ama nerde bilmiyorum hamile bir bayanın bloguydu sanırım son haftalardaki izni dogum sonrasına aktarmayıp kullandım diyor iyikide öyle yapmışım son zamanlarımda stressiz huzurlu zaman geçirdim ve bebeğimde dogdugunda çok huzurlu bi bebekti diye yazmış kendi saglıgımız ve bebeğin saglıgı daha önemli yapacak bişiy yok

canım benim ikinizin de iyi olmasına çook sevindim maşallah sizeee topikçe bekliyoruz ayrıntıları dinlemeyiiiii

hahhaaaa çok güldüm yorumuna tatlım yaa seni çıkarcı anne senii

canım valla kendim gidecekmiş gibi seviniyorum çok iyi gelecek sana bu tatil tadını çıkar, bolca dinlen, şımar

eyvah eyvahh kız bu neeeee yandık ki ne yandık vallaaaaaa biz çiçek,böcek,melek diye severken krallar kraliçeler doğuracakmışız da haberimiz yok

Canım Perde İçin bunları Yapabilirsin Belki Ama İsim Yapmadım Ben Hiç

MEDVECEZİR canım ikinizinde iyi olmasına çook sevindim ne güzel kuvezede konmamış maşallah bebeğin.heyecanla bekliyorum dogum hikayeni canım.

DURUSEL canım zaten stresli bi iş ortamın var bide kayınvalidenin kaprisleriyle ugraşma kendini yıpratacagına ara söyle ben böyleyken eşim böyleyken arayıp sormuyorsun bide bizden ilgi bekliyorsun diyee içinde ne varsa uslubunca söyle canım oda anlasın neden aramadıgınızı

rüzgaraldımsallanıyorum nickin inşallah yanlış hatırlamıyorumdur alıntı yapamıyorum canım üzüldüm senin için dua edeceğim inşallah eşin yaptıgı hatanın farkına varacak ve çok utanıp senden özür dileyecek.bebek dogup ele avuca gelince tekrar çalışmaya başlarsın canım herhalde neden çalışıyorsun diye engelde olamaz.

Son düzenleme:

Bende zorlamayacağım artık, önümüzdeki haftayı da tamamlayayım bırakacağım. Yapmam gereken işler var aslında onlar olmasa bugün bırakırdım valla.
Yarın mesai varmış sinir oldum gelmek zorundayım. Ağlamak istiyorum yaaa...

aynen canım bizim minnaklar az diillerhafife almayalımm

benim eşim aslan (artı iki kardeşim aslan en yakın dostum aslan...)

oğlum babasına çekerse yandım..herkesin dilinde eşimin çocukluğu..bütün sülaleye kök söktürmüş..ilk erkek torun üstüne düşmüşler, bir de üstüne aslan olunca bizimki her yerde kral..

şimdi benim oğluşum da ilk erkek torun ve aslan..eşime diyorum çocukken birinin ahını aldıysan bu çocuk yaramaz olursa, oturur bakarsın ben uslu bir çocuktum

ben aslan burcuyum kızımda aslan olucak çok merak ediyorum ana kız anlaşabilecekmiyiz çok zorlanacakmışım gibi geliyor ama bakalım hayırlısı benim 3 agustos dogum tarihim kızımında beklenen gün 13 agustos belki süpriz yapıp doğum günü hediyesi olur bana

Kızlar korkmayın bu kadar aslanlardan bende aslanım 15 ağustos ve ikizim var :) ikizim uslu imiş ama ben çok yaramazmışım. Abimin kızı var oda aslan ama ben demiştim abime inşallah bana çeker demiştim. aynı ben hatta benden çok yaramaz :) annem sen ağlayarak bişi yaptırmazdın diyor. söylerdin yapılırsa yapılırdı yapılmazsa küserdin konuşmazdın yemek yemezdin diyor :) eşim çok usluymuş. akrep burcu:) eşim ile konuşunca diyorum inşallah sana benzer diye gülüyor :) gerçi bizim başak olma ihtimalimiz var :) ama doktorumuz 1 ile 15 arasında dedi. doğum için :)

kızlar dün akşam ilkkez bi tuhaf oldum akşam yemeği yiyorduk birden içime saçma sapan duygular çöktü gözlerim yaşardı eşimde ne oldu şimdi diyor sanırım zaman daraldıkça insanın endişeleri artıyor ben sürekli aklıma geldikçe hemen ortam değiştirip kendimi oyalayıp düşünmemeye psikolojimi bozmamaya çalışıyorum hep olumlu güzel hayaller kuruyorum.ama işte ilk çocukta yaşadıgım tecrübelerden herhalde bazen korkmuyor değilim.

İnşallah sağlıkla dünyaya gelirler. Aynı şeyleri eşim bana diyor Bi de ellerini açıp 'Allah'ım anam aslan karım aslan oğlum aslan..nasıl bi sınav bu' demesi yok mu!Sıpanın babası yaa!!!

Canım aynı şeyi bende düşünüyorum Bende 8 ağustos doğumluyum oğluşun, doktorun verdiği, doğum tarihi 14 agu. bakalım..Bayrama bekliyoruz Doğum günü ve bayram hediyesi olarak

saol cnm bizim aramız 300-400km görmesekte sinirlendirio ama sakinleştim biraz eşimle konuştum duyma lütfen dio desin bana ben cevabını veririm gerilme sen dio kıyamadım geri zaten hasta benimde artık sabah kalktığımda tamamen inmiş olmuo cnm ayaklarım,biraz öncede eşim bi arkadaşı görmüş hamile dio maşallah sen nasıl güzelsin falan dedi gönlümü aldı D

teşekkür ederim cnm,aynı sanki benim kayınvalide kendi kvdesini çok mu seviodu amaann herkes keseri kendine göre yontuyo cnm.

cnm benim Allahım yardımcın olsun inşallah kocanın aklı başına gelir anlar kıymetini lütfen üzme kendini

aynen cnm hiç bi problemim yok rabbime çok şükür ama bu aradın aramadın olayları özellikle hamilelikte beni çok gerio eşimede fesat dedim akşam aramış ben fesat napıosun dio koptum gülmekten

teşekkür ederim cnm tavır koyuyorum meşgule atıyorum yine anlamıolar ben anlamadım ama takmıcam artık gülüp geçecem bugün çok gerildim yazık banada

evet cnm iş de ayrı gelir bunlara ayrı geril hiç takmıcam bundan sonra bebeğimde benle gerildi zavallı yavrum bugün onu düşünüp sinirlenmemeye ve hiiiçççç aramamaya karar verdim bu seferde eşimi arıo bin kez duruyu ver konuşum dio mecbur kalıorum hay Allahım

emelbaha msjlarını okuyorda canım cvp yazarken 10 dk süre geçmesi gerekiyor ya ondan hemen caveplayamıyorum canım...

Şimdi çıkmam lazım çok işim var kızlar hepinizi öpüyorum

bugün hiç keyfim yok. hayırlı cumalar hepinize. bitek medcezirin msjını okuyunca mutlu oldum, bebecik kuveze bile girmemiş, maşallah. allah bebeklerimize ve bize sağlık sıhhat versin. ağrılardan tahammülsüzlük arttı iyice, modum düşüyor.

Aslan burcu bebeklerinin parlak bir gülüşü ve tatlı bir halleri vardır. Sürekli hareket halindedirler ve adeta enerji deposudurlar.

Daha küçük yaşta arkadaşlarının başına geçip onları idare etmek isteyecektir. Yani kısaca kendini kral sanır!

Cesaretlilerdir, canayakınlardır ve evin neşesidirler. Küçük yaşlardan itibaren ailenin merkezinde olmak için gösterdikleri çaba sizi şaşırtabilir. Ailenin dikkatini çekene dek ağlayarak onların sabrını test ederler. Şirinliklerini dramatik kabiliyetleriyle birleştirmeyi ve bu gücü son zerresine kadar kullanmayı öyle iyi becerirler ki, siz ona boyun eğdiğinizi fark etmezsiniz bile.

Bu fazla kabiliyetli ve kendini beğenen çocuk başıboş bırakılırsa kibirli, etrafındakileri aşağı gören, kendini beğenmiş, gürültücü biri olabilir. Onun için daha erken çağlarda onu iyi eğitmeniz, doğruyla yanlışı öğretmeniz gerekir.

Açık havada oynanan hareketli oyunlardan zevk alan Aslan çocuğu sık sık kavgalara tutuşacak, mahalledeki çocuk gurubunun lideri olmaya çalışacaktır.

Hayal güçleri zengindir, masal dinlemeyi ve anlatmayı severler.

Herkesi, her şeyi taklit ederler. Doğuştan rol yeteneğine sahiplerdir. Küçük yaşlarda anne ve babalarıyla flört ederler. Küçük Aslan kızı annesini, küçük Aslan erkeği de babasını taklit ederek, ilk aşklarını ebeveynleriyle yaşarlar.

Çocuk Aslanlar da tıpkı büyükler gibi çevrelerindeki insanlardan farklı olduklarını düşünür, kendilerini çok beğenirler. Giyimlerine kuşamlarına düşkündürler. Onlar hiçbir zaman anne ve babalarıyla mağazaya girip onların beğendiği cici bicileri giyen çocuklar da olmazlar. İnatçıdırlar. Kendi istediklerini yapmak, giymek, oynamak tam onlara göredir.

Aslan burcu çocukları müthiş istek ve coşkularıyla aile bireyleriyle çok iyi ilişkiler kurarlar. Evlerinde sıcak bir atmosfer isterler. Zorlu kişilikleri vardır, bu nedenle zaman zaman ufak tartışmalara neden olan küçük Aslanlarla ev hayatı, her zaman hareketli ve renkli yaşanır. Komiklikler yapabilir ve herkesi eğlendirmek için uğraşırlar. Daha küçük yaşta deneyimlerini diğer aile bireyleriyle paylaşmaktan zevk alırlar. Bu olumlu yaklaşımları, aile ilişkilerini iyi bir yönde etkileyecektir.

Onunla arkadaş olup, dertlerini dinler ve hayallerini paylaşarak kendisini teşvik ederseniz vakti gelince hayatta çok ilerleyecek, başarıya erişecek ve ideal bir insan olacaktır.

Genç Aslanlar kendilerine bir yıldız gibi davranılmasını isterler. Onları zaman zaman frenleyecek sert ve otoriter bir aileye ihtiyaçları vardır. Tatlı- sert bir destekleme gelecekleri açısından daha faydalı olacaktır. Övgü ve rahatlatılmaya ihtiyaç duyarlar. Hayatın her alanında çok aktiftirler. Her an, her çeşit maceraya atılmak için beklerler. Onlarla iyi geçinen, sözlerine saygı duyan ve yanında kavga etmeyen anne-babaya güvenirler. Güçlü karakterli bu çocukların ebeveynleri ile geçinmeleri kolaydır. Ama yüksek sesle çıkışlar ve tenkit, onları olumsuz yönde etkileyecek aile ile iletişim kopukluğuna yol açacaktır. Aslan çocukları kardeşler arasında lider özelliğiyle ön plana çıkmak isterler. Fakat gerçek amaçları onlara ukalalık yapmak değil, sadece korumaktır.

kızlarrrrr zaman çabucak geçsin bebişlerimizi sağlıklaa kucağımızaa alalımmm, dikişlerimiz sancılarımız dinsinnnn, bebişlerimiz 1aylık olsun ,mevlütlerini atlatalımm, oğluşlarımızla kızlarımızlar cicili biçili giyinip pusetlerine koyup gezelimmm inşallahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…