- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.601
Canım yaaaaaaa geçmiş olsun. Neyse ki ciddi bişey yokmuş, ama insan korkuyor tabi ister istemez :)
Bu da senin takvimin :
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 28-08-2013 Hamileliğimin 31. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 68 gün kaldı.Bebeğinizin doğuma kadar olan süredeki boyunun uzaması ve kilo alması artık daha yavaş. Yavaşlamış olsada bebeğiniz bu ay yaklaşık 800-900 gr. arasında ağırlaşacak. Artık bebeğinizin beyni o kadar karmaşık ve gelişmiş bir yapıda ki, eğer bebeğiniz bugün doğsa, görebilir, duyabilir, hatırlayabilir ve öğrenebilir. Bebeğinizin tekmeleri artık daha güçlü ve daha enerjik.Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1650 gr. - Yaklaşık boyu : 41.1 cm. (Baştan Topuğa)
Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 28-08-2013
Hamileliğimin 31. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 68 gün kaldı.
Bebeğinizin doğuma kadar olan süredeki boyunun uzaması ve kilo alması artık daha yavaş. Yavaşlamış olsada bebeğiniz bu ay yaklaşık 800-900 gr. arasında ağırlaşacak. Artık bebeğinizin beyni o kadar karmaşık ve gelişmiş bir yapıda ki, eğer bebeğiniz bugün doğsa, görebilir, duyabilir, hatırlayabilir ve öğrenebilir. Bebeğinizin tekmeleri artık daha güçlü ve daha enerjik.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1650 gr. - Yaklaşık boyu : 41.1 cm. (Baştan Topuğa)
Kadınlar Kulübü Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın
Allah yardımcımız olsun. Bende bir aslanım. Memnun olmadığım bir sürü özelliğim var ama yapacak bir şey yok. Aslında biz bayaa bi kalabalığızbabanne,anne,yenge,enişte..çepe çevre. Dediğim dedik çaldığım düdük havası yok mu..sanırım deli olacaz :18: Anneme sormuştum ben gayet uslu bir bebekmişim aslında..eşimde öyleymiş. Birazda böyle düşünmek lazım Evladın her haline her nazına katlanılıyormuş...
Kızlar hastaneden henüz çıkmadım Allah'ın izniyle benim mucizem küveze bile girmedi. Şuan onu doyurmak emzirmek koklamakla ve hiç uyku uyumamakla geçiyor zamanım :)) herkesin iyi dilekleri için teşekkür ediyorum Allah sizin de dileklerinizi gerçekleştirir umarım. Evime dönüp az soluk aldığımda detayları anlatacağım. zaten birçoğunuz EDT den hastanede olduğumu bilir. Şimdilik bu kadar öpüyoruz sizi çocişimle :))
Maşallah kuzucuk büyümüş demekki daha neden durayım içerde diyip çıkıvermiş :) Ablalık yapacak hepimizinkineeeTopikte böyle bi tecrübeye ihtiyaç vardı zaten. Sen hepimizden önce bebek mevlüdü falan yaparsın tecrübelerini paylaşırsın Çok çıkarcı gördüm kendimi
Merhaba güzel anneler ve melekleri..
bizim de bugün son iş günümüz oğlumla. bir haftalık ailemin yanına tatile gidiyoruz. döndükten iki hafta daha çalışıp doğum iznine ayrılacağım nasipse. şu dönem şehir dışına çıkmakta biraz tedirginim ama biraz dinlenmeye ve değişikliğe de ihtiyacım var.herhangi bir riskli durumum olmadığı için de doğum çantamı hazırlamadım. inşallah oğlum bana bir sürpriz yapmaz bir yandan da kocacığımdan bir hafta ayrı kalacağım için üzgünüm.. ama annemin ve babamn huzur dolu yuvasında güzel bir dinlenmece beni bekliyor... mutluyum Rabbim huzurumuzun bozulmasına izin vermesin inşallah..
Aslan burcu bebeklerinin parlak bir gülüşü ve tatlı bir halleri vardır. Sürekli hareket halindedirler ve adeta enerji deposudurlar.
Daha küçük yaşta arkadaşlarının başına geçip onları idare etmek isteyecektir. Yani kısaca kendini kral sanır!
Kızlar merhaba keçe seti sipariş vermiştim geldi. ama nasıl yapıcam hiç bir bilgim yok aranızda yapan arkadaşlar vardı yaptıklarını paylaşabilirler mi ? bugün eşim ile 2 günlük yazlığa gideceğiz. :) gelince bebeğim için birşeyler yapmak istiyorum. adını yazmak istiyorum. perdemiz için ve cibinlik için süsler yapmak istiyorum :)
selam güzel annişler ve meleklericumanız mübarek olsun haftalar ne kadar hızlı başlayıp bitiyor şunuda yapacagım bunuda yapacagım derken bi bakmışım bişiy yapamadan günler geçiyor
beyazçekirge,durusel,hayatımsın ve tüm çalışan arkadaşlar eger kendinizi çok kötü hissediyorsanız daha fazla zorlamayın kızlar bi yerde okudum ama nerde bilmiyorum hamile bir bayanın bloguydu sanırım son haftalardaki izni dogum sonrasına aktarmayıp kullandım diyor iyikide öyle yapmışım son zamanlarımda stressiz huzurlu zaman geçirdim ve bebeğimde dogdugunda çok huzurlu bi bebekti diye yazmış kendi saglıgımız ve bebeğin saglıgı daha önemli yapacak bişiy yok
canım benim ikinizin de iyi olmasına çook sevindim maşallah sizeeetopikçe bekliyoruz ayrıntıları dinlemeyiiiii
hahhaaaa çok güldüm yorumuna tatlım yaa seni çıkarcı anne senii
canım valla kendim gidecekmiş gibi seviniyorumçok iyi gelecek sana bu tatil tadını çıkar, bolca dinlen, şımar
eyvah eyvahh kız bu neeeeeyandık ki ne yandık vallaaaaaa biz çiçek,böcek,melek diye severken krallar kraliçeler doğuracakmışız da haberimiz yok
Canım Perde İçin bunları Yapabilirsin Belki Ama İsim Yapmadım Ben Hiç
Eki Görüntüle 740320 Eki Görüntüle 740321 Eki Görüntüle 740322
Allah yardımcımız olsun. Bende bir aslanım. Memnun olmadığım bir sürü özelliğim var ama yapacak bir şey yok. Aslında biz bayaa bi kalabalığızbabanne,anne,yenge,enişte..çepe çevre. Dediğim dedik çaldığım düdük havası yok mu..sanırım deli olacaz :18: Anneme sormuştum ben gayet uslu bir bebekmişim aslında..eşimde öyleymiş. Birazda böyle düşünmek lazım Evladın her haline her nazına katlanılıyormuş...
İnşallah sağlıkla dünyaya gelirler. Aynı şeyleri eşim bana diyorbenim eşim aslan (artı iki kardeşim aslan en yakın dostum aslan...)
oğlum babasına çekerse yandım..herkesin dilinde eşimin çocukluğu..bütün sülaleye kök söktürmüş..ilk erkek torun üstüne düşmüşler, bir de üstüne aslan olunca bizimki her yerde kral..
şimdi benim oğluşum da ilk erkek torun ve aslan..eşime diyorum çocukken birinin ahını aldıysan bu çocuk yaramaz olursa, oturur bakarsın ben uslu bir çocuktum
Canım aynı şeyi bende düşünüyorumben aslan burcuyum kızımda aslan olucak çok merak ediyorum ana kız anlaşabilecekmiyiz çok zorlanacakmışım gibi geliyor ama bakalım hayırlısı benim 3 agustos dogum tarihim kızımında beklenen gün 13 agustos belki süpriz yapıp doğum günü hediyesi olur bana
allah sabır versin cnm. zaten eşlerle aramız hep 3. şahıs yüzünden bozulur.. Hiç değmeyen biri için canını sıkma germe kendini..
Onlar insanı germek için illa bişey bulurlar.. bak bende 1 haftadır görmüyorum kv... Kardeşi vefat etmişti. Akşamalrı tebarekesine gidio görüşmüyoruz kendimi hemecik evime atıyorum oda zorla.. Herkesin telaşı kendinee biz kendimize zor yetiyoruz artık bide başkalarını pışpışlayamamm..
Ayrılıcam canım haftaya cumayı gözüm şuan hiç yemiyor belki hafta içi bırakırım işlerimi halledip.. daha öğlen olmadı ayaklarımm tanınmaz halde.. sabah kalktıgımda inen ayaklarımda hafif şişlikle uyandım. Dayanılmıyor artıkk.. Napalım bebeklerimiz için ücretsiz izne cıkarız inşallah.. doğum izni ak pak derken bitcek zaten..
Geçmiş olsun canım bize de kayınpederim küsmüştü geçen pazarEşim kaç pazardır çalışıyodu bu pazar malum babalar günüydü ama hiç halim yok dinlenicem gitmiycem biyere dedi yattı bütün gün. Babası da o yüzden küsmüş arayınca bisürü sitem etti. Bana telefonda diyor ki millet soruyo çocuklar gelmedimi diye ne diceğimizi bilemedik çok üzüldüm :) Kendi babası da bizim altımızda oturuyo madem o kadar önemliydi senin için kendi babanın elini öpmeye niye gelmedin demedim diyemedimmmmm
cnm benim Allahım yardımcın olsun inşallah kocanın aklı başına gelir anlar kıymetini lütfen üzme kendiniKizlar bende pc yok. surekli tlfdan giriyorum. tum yasadiklariniza ortagim. kiminizin kaynanasina soverken kiminizin esine imreniyorum. masallah da diom tabialinti yapmak isimlere yada nicklere geri donup bakmak bir zulum. kendi yazdiklarimi bile cevapla dedikten sonra hasbelkader okuyabiliyorum. sanirim cemileydi ark.in ismi. masallah iliskinize. gipta ettim. nazar degmesin. kedicikler ve bi seker daha vardi. cok sagolun. siz dert tasa gormeyin ins. bnm durum hala ayni. sabah kapi sesini duyunca yani herif gidince biri cimdiklemis gibi bagira cagira agladim. simdi sakinlestm ama birazdan nolur bilemiom iyiki varsnz. karsimda biri varms gbi rahatliorum burya yazarken
cek irgecik sıkma canını decem ama hepimiz aynı durumdyz hamilelik uzun surec sonlara dogru sabretmemzde zor oluyo allah yardımcmz olsun bende halsizlk var iştahszlık diyet ve mide bulantısı artık zaman gecsn sag salim minikleri dogurup onlarla guzel vakit gecirelm drusel kaynana konusunda bazıları cok sanslı ama sen ben gibiler malesef bizde bu konu yuznden tartısyz evde huzur bırakmıyola iyi niyetli gibi davranp oglanlarını salıyola resmn ustumuze allaha havale ettim gali cunku kotuyle ugrasılmıyo gercektn
Canım eşine çok geçmiş olsun hiç takma kafanı ben öyle yapıyorum 7 ay gebeliğim boyunca aramadı kaynanam görümcem eltim 7.ayıma girdim hepsi aramaya başladı cevap vermedim telefonlarına eşimi aramışlar görmemiş dedi halen arada bir arıyorlar açmıyorum eşim uyuyor çalışıyor duymamış falan diyor tavrınızı koyun bence ve ben hiç kafaya takmıyorum hem de hiç kim size nasıl davranırsa sizde öyle davranın derim eltim 9 ay boyunca her ay 2-3 defa aradım nasılsın diye o beni 1 defa aradı ama akıllandım kim nasıl davranırsa öyle davranıcam sende takma kafana canım boşver söylensin kaynanan yeri geldiğinde lafını söylersin.
MEDVECEZİR canım ikinizinde iyi olmasına çook sevindim ne güzel kuvezede konmamış maşallah bebeğin.heyecanla bekliyorum dogum hikayeni canım.
DURUSEL canım zaten stresli bi iş ortamın var bide kayınvalidenin kaprisleriyle ugraşma kendini yıpratacagına ara söyle ben böyleyken eşim böyleyken arayıp sormuyorsun bide bizden ilgi bekliyorsun diyee içinde ne varsa uslubunca söyle canım oda anlasın neden aramadıgınızı
rüzgaraldımsallanıyorum nickin inşallah yanlış hatırlamıyorumdur alıntı yapamıyorum canım üzüldüm senin için dua edeceğim inşallah eşin yaptıgı hatanın farkına varacak ve çok utanıp senden özür dileyecek.bebek dogup ele avuca gelince tekrar çalışmaya başlarsın canım herhalde neden çalışıyorsun diye engelde olamaz.
emelbaha msjlarını okuyorda canım cvp yazarken 10 dk süre geçmesi gerekiyor ya ondan hemen caveplayamıyorum canım...
Şimdi çıkmam lazım çok işim varkızlar hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?