2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınlarrrrrr

En sevdiğim gün cuma, geldi nihayet.
Fıstıklar ben bu kapı süsünü bitiremicem galiba, hiç elime alasım yok. Artık çocuğun 1 yaş doğum gününe asarım bu hızla

Medcezir, bebişini çok merak ediyorum Çatlicam Hakkaten bağlanmışız birbirimize, sanki yakınım doğurmuş gibi fıkır fıkırım

valla cnm ya iice bunaldım bugün eşim rahatsız kaç gündür ishal istifar hamile halimle çalışıorum git gel şişiorum bu haldeyiz, akşam kaynana aramış eşime ben size küstümmm ben aramasam aramıosunuz dedi ama benim şarteller attı eşimde yok anne nie aramayalım falan dedi kapattılar teli, seni sorup duruo dio eşim bi ara istersen dedi ama koptum sinirden aramıorum aramıcaaam ben kanama geçirip yatarım umru olmaz oğlu hasta umru olmaz seni mi düşünecem kadınnn bi gün açacam artık bayramlık ağzımı,işe geldim bide bunlar üstüme geldi deli olacam valla öle bunaldım ki,eşim evde şuan istifar edio öğlen koşa koşa eve gidecem

Günaydın hanımlar;
Nihayet cumaya kavuştuk. Haftasonu iyice dinlenmek istiyorum. Bu arada haftaya salı günü bizim evlilik yıldönümümüz Geçen sene pariste kutlamıştık. Bu sene romaya gitmeyi çok istiyordum ama bizim ayça sıpası engel oldu. tatil için biriktirdiğim paralar doğum parası olacak şimdi Sanırım salı günü izinli olup güzelce gezip tozacağız bizde:))

Hayırdır şekercim??? Sen istemiyorsan eşini ikna edersin. Kafana takmamaya çalış olur mu?

Canım hastanede biraz daha kalmak sana iyi gelecektir bence. Hemşireler yardımcı oluyorlardır eminim. Küveze girmemesine ben de çok sevindim. Uykusuzluğun böylesine can kurban ama dimi:)))

Yaaa çok sevindim ve çok imrendim. Bizimki de iyice geriye düşüyor. Zaten yiyordum iyice yemeye vurdum kendimi. bir haftada 2 kilo aldım şu anda.

Sıcaklardan dolayı iştahsızlık hepimizde var canım sen yine de bebişine gerekli olan şeyleri yemeye çalış. Proteinini, d vitaminini, kalsiyumunu mutlaka alman lazım. Bebişin iyi almış bana göre doktorun normal dediyse sıkıntı yoktur canım karamsarlığa düşme.

canım seninle beklenen doğum tarihlerimiz aynı. benim de çarşamba günü kontrolüm vardı 32+0 da bebeğim 1850 gr gelmişti. :) normal demek ki..

benim acı eşiğim çok düşük değildir... agrılarımda sıkarım belli etmem herkes ay ne rahat hamilelik geçiriyorsun der birde bana sorsunlar hee heeee öyle diyorum.. amaa okadar dayanılmaz hale geldimi kendimi sıkamıyorum gözlerimden süzülüyor yaşlar acımı belli ediyorum ozaman.. medvecezirden sonra bende de endişe korku başlamadı desem yalan olur.. Şuan bi risk yokken bile sancıalrımdan yürüyemediğimde erken dogum olmasın die dua ediyorum.

Allah sanada sabır versin canım.. Hepimizin hakkımızda neyse hayırlısı o olsun inşşallah

Amin canım inşallah...
Ben ne kadar belli etmeyeyim desemde olmuyor, gözlerim doluveriyor hemen, sıktıkçada daha kötü oluyor, bende sıkmıyorum artık yaaaaa...

Zaten birilerine iyiyim demeye korkuyorum artık... dışarda karşılaştığım insanlar ne güzel olmuşsun çok yakışmış falan diyor, hala çalışabiliyormusun nasıl dayanıyorsun diyorlar...
İdare ediyorum diyorum tek tek dertmi anlatayım millete, şaşırıp kalıyorlar, ne varsa, sanki, keyfimizden çalışıyoruz...
Ama nazara geliyorum resmen yaaa... eve zor atıyorum kendimi ve evde yerimden kalkamıyorum....

Allahım beterinden korusun inşallah... Doğumdan sonra bizlere bebeklerimize bakabilecek kadar sabır ve güç versin inşallah....

canım çok geçmiş olsun.. valla bide negüzel küsmüş bidfaha konuşmasın mümkünse.. hamilesin çalışıyorsun kendine fırsatın kalmıyor bide hiç işin yok o kadını aramaklamı uğraşacaksın. senin zor zamanında hiç aramamış..

Bende 1 haftadır çok bitkinim şişlikler ağrılar kendimi eve zor atıyorum.. evde yürüyemiyorum bile şiş ayaklarım çok sızlıyor.. gece desek zaten yatma pozisyonunda rahat edene kadar kımıl kımıll sonra agrılardan uyuyama bide işe gell o haldeee.. bizi onlar sallayıp aramıyorda biz mi arıcazz...

aynen canım bunalr benimde başıma geliyor.. millete dert anlatmaktansa açıklama yapmaktansa tebessüm edip geçiyorum.. benimde yıldızım çok düşük. o gün gerçekten eve yürüyemiyorum.. bulanmayan midem bulanır bi sen eksiksin derim.. nazarlardan korusun rabbim bizleri.. Eşim bile hiç hamile gibi değilsin dinlen değip duruyordu düne kadar.. şimdi ağrılarım falan belli ediyorum elimde olmadan..

Amin inşallah aminnn tek tesellimiz onlara sağlıkla kavusmak

canım seninle beklenen doğum tarihlerimiz aynı. benim de çarşamba günü kontrolüm vardı 32+0 da bebeğim 1850 gr gelmişti. :) normal demek ki..

32. haftanın sonunda 1780 gr olmalıymış kızlar. Takvimlerin altında öyle yazıyor. Yani kilosu normalin üstünde maşallah. Darısı başıma

saol cnm valla yaa canımın derdine düştüm bu kadının aptal telefonlarından bıktım artık,eşimle çok mutluyuz en ufak problemim yok ama bu kadın yüzünden kavga ettik aksam dedim bravo kmlerce öteden kaçırdı huzuru bi ara deyince cin tepeme zıplıo aramıorum yüz kere dedim hamileyim telde konuşmuom bi arar duru bana küstümü nie aramıo bi arar ben küstüm ee yeter oyuncağınmı var senin, sende ayrıl haftaya bari cnm yaa çok ii anlıorum aynı durumdayım

canım bebişin hayırlı olsun,sağlıkla, analı-babalı büyüt inşallah...ben de haziranın,mayısın doğum hikayelerini okuyorum...okudukça da korkuyorum((beklenenin dışında olumsuz sürprizler olabiliyor....inşallah hepimiz doktorlarımızın öngördüğü gibi ve kolay doğumlar yaparız..
şimdi doğursam yandım vallahi,34.haftadayım daha yetiştiremedim ev tadilatı ve bebek eşyalarını..her gün iş çıkışı koşturuyorum..marangoz da çok yoğun..siparişini verdim beşiğin...daha doğrusu 90 cm ye 190 cm ölçülerinde bir yatak....bebek büyüdükçe genişleyebilecek...şimdilik 130 cm lik kısmını kullanıcaz...diğer kısma alt değiştirme ve çekmece ünitesi monte edilecek...içine tek kişilik ortopedik bir yatak yerleştiricez...ihatiyaca göre büyütülecek bakalım....daha araba ve oto koltuğu-puset alınacak...quınny-maxı cosi kombinasyonunda karar kıldım gibi..hayırlısı olsun...bu arada ihtiyaç listesi uzayıp gidiyor ve maddi açıdan zorlanıyor insan...bizde de yurt dışı gibi doğum öncesi hediyeler gelse ve baby shower düzenlesek daha mantıklı aslında...

ayy cnm hayir olsun..canm angel demisn dogru benim iki ismim var biri melek ..nasi duygulandmm bak...erken gelicek bnm kiz blki icin temiz cnm bnm..allah hayirlara cikarsn.bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsn

allah sabır versin cnm. zaten eşlerle aramız hep 3. şahıs yüzünden bozulur.. Hiç değmeyen biri için canını sıkma germe kendini..
Onlar insanı germek için illa bişey bulurlar.. bak bende 1 haftadır görmüyorum kv... Kardeşi vefat etmişti. Akşamalrı tebarekesine gidio görüşmüyoruz kendimi hemecik evime atıyorum oda zorla.. Herkesin telaşı kendinee biz kendimize zor yetiyoruz artık bide başkalarını pışpışlayamamm..

Ayrılıcam canım haftaya cumayı gözüm şuan hiç yemiyor belki hafta içi bırakırım işlerimi halledip.. daha öğlen olmadı ayaklarımm tanınmaz halde.. sabah kalktıgımda inen ayaklarımda hafif şişlikle uyandım. Dayanılmıyor artıkk.. Napalım bebeklerimiz için ücretsiz izne cıkarız inşallah.. doğum izni ak pak derken bitcek zaten..

Merhaba güzel anneler ve melekleri..
bizim de bugün son iş günümüz oğlumla. bir haftalık ailemin yanına tatile gidiyoruz. döndükten iki hafta daha çalışıp doğum iznine ayrılacağım nasipse. şu dönem şehir dışına çıkmakta biraz tedirginim ama biraz dinlenmeye ve değişikliğe de ihtiyacım var. herhangi bir riskli durumum olmadığı için de doğum çantamı hazırlamadım. inşallah oğlum bana bir sürpriz yapmaz bir yandan da kocacığımdan bir hafta ayrı kalacağım için üzgünüm.. ama annemin ve babamn huzur dolu yuvasında güzel bir dinlenmece beni bekliyor... mutluyum Rabbim huzurumuzun bozulmasına izin vermesin inşallah..

Geçmiş olsun canım bize de kayınpederim küsmüştü geçen pazar Eşim kaç pazardır çalışıyodu bu pazar malum babalar günüydü ama hiç halim yok dinlenicem gitmiycem biyere dedi yattı bütün gün. Babası da o yüzden küsmüş arayınca bisürü sitem etti. Bana telefonda diyor ki millet soruyo çocuklar gelmedimi diye ne diceğimizi bilemedik çok üzüldüm :) Kendi babası da bizim altımızda oturuyo madem o kadar önemliydi senin için kendi babanın elini öpmeye niye gelmedin demedim diyemedimmmmm

32. haftanın sonunda 1780 gr olmalıymış kızlar. Takvimlerin altında öyle yazıyor. Yani kilosu normalin üstünde maşallah. Darısı başıma

Teşekkür ederiz teyzesi.. ama kayınvalidem stres yapıyor. kilosunu duyunca bir buçuk ayda nasıl 3 kiloyu geçecek az değil mi diyor hayır anne zaten bebekler son ay kilo alır diyorum şimdi normal haftasına göre kilosu.. o zaman rahatlıyor babanecik

ayy cnm hayir olsun..canm angel demisn dogru benim iki ismim var biri melek ..nasi duygulandmm bak...erken gelicek bnm kiz blki icin temiz cnm bnm..allah hayirlara cikarsn.bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsn

Hayır olsun inşallah canım sağlıklı sıhhatli doğsun miniklerimiz Eylülcüğü ben senden önce gördüm annesi kıskan çok güzeldi kızçen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…