- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.561
Amin canım hepimize inşallah. Ben de diyorum bazen herşeyi bırakıp kpss ye hazırlanıp seneye kpssye mi girsem diye... Ordan da çok umudum yok yerleşememek her yerleştirmede umutlanmak sonra da elinin boş kalması çok kötü.
Hayırdır şekercim??? Sen istemiyorsan eşini ikna edersin. Kafana takmamaya çalış olur mu?Günaydın canım arkadaşlarımmm gece en son saate baktığımda 03.49 duYaklaşık 2 saatlik uykuyla duruyorum. Dün geceki uykusuzluğumun sebebi biraz da kocam! Yine bi işler yapma peşinde beni sinir ediyor napıcam ben
Canım hastanede biraz daha kalmak sana iyi gelecektir bence. Hemşireler yardımcı oluyorlardır eminim. Küveze girmemesine ben de çok sevindim. Uykusuzluğun böylesine can kurban ama dimi:)))Kızlar hastaneden henüz çıkmadım Allah'ın izniyle benim mucizem küveze bile girmedi. Şuan onu doyurmak emzirmek koklamakla ve hiç uyku uyumamakla geçiyor zamanım :)) herkesin iyi dilekleri için teşekkür ediyorum Allah sizin de dileklerinizi gerçekleştirir umarım. Evime dönüp az soluk aldığımda detayları anlatacağım. zaten birçoğunuz EDT den hastanede olduğumu bilir. Şimdilik bu kadar öpüyoruz sizi çocişimle :))
Yaaa çok sevindim ve çok imrendim. Bizimki de iyice geriye düşüyor. Zaten yiyordum iyice yemeye vurdum kendimi. bir haftada 2 kilo aldım şu anda.Bugün doktor randevumuz vardı bebeğim zayıftı geriden geliyordu ya bugün bize süpriz yaptı 2 haftada 3 haftanın kilosunu almış hatta 2-3 gün önden gidiyor doktor 3 kilonun üzerinde doğar dedi bebek normal doğum pozisyonu almış bundan sonra da dönmez dedi çatı muayenesini 38. Haftada yapacakmış bundan sonra iki haftada bir muayene olacak her muayenede de nst çekilecekmiş öyle işte her şey olumluydu bizim açımızdan :)))))
Dün kontrolüm vardı kızlar benim oğlan 1860gr olmuş sizce nasıl tam 32 yi doldurmuştuk ben artık hiç kilo alamıyorum ama bebek almış 600 gr bir ayda bense vermişim yiyemiyorum artık şeker yüzünden diyet yapayım dedim aberttım sanırım
Dün kontrolüm vardı kızlar benim oğlan 1860gr olmuş sizce nasıl tam 32 yi doldurmuştuk ben artık hiç kilo alamıyorum ama bebek almış 600 gr bir ayda bense vermişim yiyemiyorum artık şeker yüzünden diyet yapayım dedim aberttım sanırım
Bende 2-3 gündür sürekli ağlama durumundayım, ama öyle mızmızlıktan değil yani. Ağrılarım ve acılarım o kadar çok ki gözlerimden akıp gidiyor. Zaten acı eşiğim çok düşüktür, hiç dayanamam... Ama bebeğim gerilmesin diye kendimi sıkıyorum daha kötü oluyor...
Bende gözümde yaşlarla bebeğimle konuşuyorum, ağlamıyorum bebeğim, onlar sadece gözyaşı, üzülmüyorum, seni çok seviyorum diyeArtık korkuyorum, bebeğim ve benim için en doğrusu bu gibi geliyor... Medcezirden sonra aniden doğum yaparsam diye tedirginim açıkçası. yanımda kimsem de yok, eşim hep geç geliyor akşamları. Çok sıkılıyorum.....
:
beyazcekirge geçmiş olsun.
benim acı eşiğim çok düşük değildir... agrılarımda sıkarım belli etmem herkes ay ne rahat hamilelik geçiriyorsun der birde bana sorsunlar hee heeee öyle diyorum.. amaa okadar dayanılmaz hale geldimi kendimi sıkamıyorum gözlerimden süzülüyor yaşlar acımı belli ediyorum ozaman.. medvecezirden sonra bende de endişe korku başlamadı desem yalan olur.. Şuan bi risk yokken bile sancıalrımdan yürüyemediğimde erken dogum olmasın die dua ediyorum.
Allah sanada sabır versin canım.. Hepimizin hakkımızda neyse hayırlısı o olsun inşşallah
valla cnm ya iice bunaldım bugün eşim rahatsız kaç gündür ishal istifar hamile halimle çalışıorum git gel şişiorum bu haldeyiz, akşam kaynana aramış eşime ben size küstümmm ben aramasam aramıosunuz dedi ama benim şarteller attı eşimde yok anne nie aramayalım falan dedi kapattılar teli, seni sorup duruo dio eşim bi ara istersen dedi ama koptum sinirden aramıorum aramıcaaam ben kanama geçirip yatarım umru olmaz oğlu hasta umru olmaz seni mi düşünecem kadınnn bi gün açacam artık bayramlık ağzımı,işe geldim bide bunlar üstüme geldi deli olacam valla öle bunaldım ki,eşim evde şuan istifar edio öğlen koşa koşa eve gidecem
Amin canım inşallah...
Ben ne kadar belli etmeyeyim desemde olmuyor, gözlerim doluveriyor hemen, sıktıkçada daha kötü oluyor, bende sıkmıyorum artık yaaaaa...
Zaten birilerine iyiyim demeye korkuyorum artık... dışarda karşılaştığım insanlar ne güzel olmuşsun çok yakışmış falan diyor, hala çalışabiliyormusun nasıl dayanıyorsun diyorlar...
İdare ediyorum diyorum tek tek dertmi anlatayım millete, şaşırıp kalıyorlar, ne varsa, sanki, keyfimizden çalışıyoruz...
Ama nazara geliyorum resmen yaaa... eve zor atıyorum kendimi ve evde yerimden kalkamıyorum....
Allahım beterinden korusun inşallah... Doğumdan sonra bizlere bebeklerimize bakabilecek kadar sabır ve güç versin inşallah....
canım seninle beklenen doğum tarihlerimiz aynı. benim de çarşamba günü kontrolüm vardı 32+0 da bebeğim 1850 gr gelmişti. :) normal demek ki..
canım çok geçmiş olsun.. valla bide negüzel küsmüş bidfaha konuşmasın mümkünse.. hamilesin çalışıyorsun kendine fırsatın kalmıyor bide hiç işin yok o kadını aramaklamı uğraşacaksın. senin zor zamanında hiç aramamış..
Bende 1 haftadır çok bitkinim şişlikler ağrılar kendimi eve zor atıyorum.. evde yürüyemiyorum bile şiş ayaklarım çok sızlıyor.. gece desek zaten yatma pozisyonunda rahat edene kadar kımıl kımıll sonra agrılardan uyuyama bide işe gell o haldeee.. bizi onlar sallayıp aramıyorda biz mi arıcazz...
Kuzum kısacık uykumun arasında rüyamda seni gördümŞaka gibi ya insan hiç görmediği birini rüyasında görürmüymüşşşş. Bu avatarındaki gibi bembeyaz pamuk gibi çok güzel bebeğin vardı kucağında ben hala doğurmamışım ne zaman gelceği belli değil diyorum dert yanıyorum sana bebişine çok özeniyorum duygulanıyorum falan ay çok komikti Rüyamda da sana angel diyorum :)
saol cnm valla yaa canımın derdine düştüm bu kadının aptal telefonlarından bıktım artık,eşimle çok mutluyuz en ufak problemim yok ama bu kadın yüzünden kavga ettik aksam dedim bravo kmlerce öteden kaçırdı huzuru bi ara deyince cin tepeme zıplıo aramıorum yüz kere dedim hamileyim telde konuşmuom bi arar duru bana küstümü nie aramıo bi arar ben küstüm ee yeter oyuncağınmı var senin, sende ayrıl haftaya bari cnm yaa çok ii anlıorum aynı durumdayım
valla cnm ya iice bunaldım bugün eşim rahatsız kaç gündür ishal istifar hamile halimle çalışıorum git gel şişiorum bu haldeyiz, akşam kaynana aramış eşime ben size küstümmm ben aramasam aramıosunuz dedi ama benim şarteller attı eşimde yok anne nie aramayalım falan dedi kapattılar teli, seni sorup duruo dio eşim bi ara istersen dedi ama koptum sinirden aramıorum aramıcaaam ben kanama geçirip yatarım umru olmaz oğlu hasta umru olmaz seni mi düşünecem kadınnn bi gün açacam artık bayramlık ağzımı,işe geldim bide bunlar üstüme geldi deli olacam valla öle bunaldım ki,eşim evde şuan istifar edio öğlen koşa koşa eve gidecem
32. haftanın sonunda 1780 gr olmalıymış kızlar. Takvimlerin altında öyle yazıyor. Yani kilosu normalin üstünde maşallah.Darısı başıma
ayy cnm hayir olsun..canm angel demisn dogru benim iki ismim var biri melek ..nasi duygulandmm bak...erken gelicek bnm kiz blkiicin temiz cnm bnm..allah hayirlara cikarsn.bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?