- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.581
Slm en güzel anneler..
Medvrcezir cim iyi olmanıza çokkk sevindim:) Allah uzun ömürler versin meleğine..
Hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun , benm henüz çok ciddi şikayetlerim yok, sadece bel ağrısı oluyo. Fazla ayakta kaldığımda alt karında ağrı oluyo o da normal diye düşünüyorum.
Dün kocam küçük bi operasyon geçirdi , başında bi yağ bezesi oluşmuş onu aldılar. Ama ameliyat önlüğü giydi, sedyeye yatırıp götürdüler içim cız etti okadar kötü hissettim ki. Odada tek kalıp ağladım daha gözyaşlarım bitmeden getirdiler kocamı:) 5 dk sürdü yani.. Hemen küçük biyeri uyuşturup kesip alıp dikip gönderdiler. Basit bi operasyondu yani kimseye haber bile vermedik. Ama hastanede olunca doğumu hayal ettim oda süslemesi falan :) değişik oldum yani.)
Bide dün teyzesi odasını sildi eşyalarını yerleştirdi ama henüz yıkamadım eşyalarını. Biraz eksiği var tamamlayıp öyle yıkıycam:) cibinliği de takıldı. İp tülü süsliycem hala napçama karar veremedim
Telden girdiğim için takvim göremiyorum.( biri bana yazabilir mi canlaröpüyorum göbişlerden ,)
valla cnm ya iice bunaldım bugün eşim rahatsız kaç gündür ishal istifar hamile halimle çalışıorum git gel şişiorum bu haldeyiz, akşam kaynana aramış eşime ben size küstümmm ben aramasam aramıosunuz dedi ama benim şarteller attı eşimde yok anne nie aramayalım falan dedi kapattılar teli, seni sorup duruo dio eşim bi ara istersen dedi ama koptum sinirden aramıorum aramıcaaam ben kanama geçirip yatarım umru olmaz oğlu hasta umru olmaz seni mi düşünecem kadınnn bi gün açacam artık bayramlık ağzımı,işe geldim bide bunlar üstüme geldi deli olacam valla öle bunaldım ki,eşim evde şuan istifar edio öğlen koşa koşa eve gidecem
Slm en güzel anneler..
Medvrcezir cim iyi olmanıza çokkk sevindim:) Allah uzun ömürler versin meleğine..
Hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun , benm henüz çok ciddi şikayetlerim yok, sadece bel ağrısı oluyo. Fazla ayakta kaldığımda alt karında ağrı oluyo o da normal diye düşünüyorum.
Dün kocam küçük bi operasyon geçirdi , başında bi yağ bezesi oluşmuş onu aldılar. Ama ameliyat önlüğü giydi, sedyeye yatırıp götürdüler içim cız etti okadar kötü hissettim ki. Odada tek kalıp ağladım daha gözyaşlarım bitmeden getirdiler kocamı:) 5 dk sürdü yani.. Hemen küçük biyeri uyuşturup kesip alıp dikip gönderdiler. Basit bi operasyondu yani kimseye haber bile vermedik. Ama hastanede olunca doğumu hayal ettim oda süslemesi falan :) değişik oldum yani.)
Bide dün teyzesi odasını sildi eşyalarını yerleştirdi ama henüz yıkamadım eşyalarını. Biraz eksiği var tamamlayıp öyle yıkıycam:) cibinliği de takıldı. İp tülü süsliycem hala napçama karar veremedim
Telden girdiğim için takvim göremiyorum.( biri bana yazabilir mi canlaröpüyorum göbişlerden ,)
Anam benim de 45 günden az vaktim kalmışşşşş
Panikledim şimdi:26: :18: Karışık duygularrrrrr
Kızlar hastaneden henüz çıkmadım Allah'ın izniyle benim mucizem küveze bile girmedi. Şuan onu doyurmak emzirmek koklamakla ve hiç uyku uyumamakla geçiyor zamanım :)) herkesin iyi dilekleri için teşekkür ediyorum Allah sizin de dileklerinizi gerçekleştirir umarım. Evime dönüp az soluk aldığımda detayları anlatacağım. zaten birçoğunuz EDT den hastanede olduğumu bilir. Şimdilik bu kadar öpüyoruz sizi çocişimle :))
Hayır olsun inşallah canım sağlıklı sıhhatli doğsun miniklerimizEylülcüğü ben senden önce gördüm annesi kıskan çok güzeldi kızçen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?