2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm en güzel anneler..
Medvrcezir cim iyi olmanıza çokkk sevindim:) Allah uzun ömürler versin meleğine..
Hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun , benm henüz çok ciddi şikayetlerim yok, sadece bel ağrısı oluyo. Fazla ayakta kaldığımda alt karında ağrı oluyo o da normal diye düşünüyorum.
Dün kocam küçük bi operasyon geçirdi , başında bi yağ bezesi oluşmuş onu aldılar. Ama ameliyat önlüğü giydi, sedyeye yatırıp götürdüler içim cız etti okadar kötü hissettim ki. Odada tek kalıp ağladım daha gözyaşlarım bitmeden getirdiler kocamı:) 5 dk sürdü yani.. Hemen küçük biyeri uyuşturup kesip alıp dikip gönderdiler. Basit bi operasyondu yani kimseye haber bile vermedik. Ama hastanede olunca doğumu hayal ettim oda süslemesi falan :) değişik oldum yani.)
Bide dün teyzesi odasını sildi eşyalarını yerleştirdi ama henüz yıkamadım eşyalarını. Biraz eksiği var tamamlayıp öyle yıkıycam:) cibinliği de takıldı. İp tülü süsliycem hala napçama karar veremedim
Telden girdiğim için takvim göremiyorum.( biri bana yazabilir mi canlar öpüyorum göbişlerden ,)

Kizlar bende pc yok. surekli tlfdan giriyorum. tum yasadiklariniza ortagim. kiminizin kaynanasina soverken kiminizin esine imreniyorum. masallah da diom tabi alinti yapmak isimlere yada nicklere geri donup bakmak bir zulum. kendi yazdiklarimi bile cevapla dedikten sonra hasbelkader okuyabiliyorum. sanirim cemileydi ark.in ismi. masallah iliskinize. gipta ettim. nazar degmesin. kedicikler ve bi seker daha vardi. cok sagolun. siz dert tasa gormeyin ins. bnm durum hala ayni. sabah kapi sesini duyunca yani herif gidince biri cimdiklemis gibi bagira cagira agladim. simdi sakinlestm ama birazdan nolur bilemiom iyiki varsnz. karsimda biri varms gbi rahatliorum burya yazarken

Canım yaaaaaaa geçmiş olsun. Neyse ki ciddi bişey yokmuş, ama insan korkuyor tabi ister istemez :)

Bu da senin takvimin :

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 28-08-2013 Hamileliğimin 31. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 68 gün kaldı.
Bebeğinizin doğuma kadar olan süredeki boyunun uzaması ve kilo alması artık daha yavaş. Yavaşlamış olsada bebeğiniz bu ay yaklaşık 800-900 gr. arasında ağırlaşacak. Artık bebeğinizin beyni o kadar karmaşık ve gelişmiş bir yapıda ki, eğer bebeğiniz bugün doğsa, görebilir, duyabilir, hatırlayabilir ve öğrenebilir. Bebeğinizin tekmeleri artık daha güçlü ve daha enerjik.Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1650 gr. - Yaklaşık boyu : 41.1 cm. (Baştan Topuğa)

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 28-08-2013
Hamileliğimin 31. haftası içindeyim.
Bebeğinizin doğuma kadar olan süredeki boyunun uzaması ve kilo alması artık daha yavaş. Yavaşlamış olsada bebeğiniz bu ay yaklaşık 800-900 gr. arasında ağırlaşacak. Artık bebeğinizin beyni o kadar karmaşık ve gelişmiş bir yapıda ki, eğer bebeğiniz bugün doğsa, görebilir, duyabilir, hatırlayabilir ve öğrenebilir. Bebeğinizin tekmeleri artık daha güçlü ve daha enerjik.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1650 gr. - Yaklaşık boyu : 41.1 cm. (Baştan Topuğa)
Kadınlar Kulübü Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

cek irgecik sıkma canını decem ama hepimiz aynı durumdyz hamilelik uzun surec sonlara dogru sabretmemzde zor oluyo allah yardımcmz olsun bende halsizlk var iştahszlık diyet ve mide bulantısı artık zaman gecsn sag salim minikleri dogurup onlarla guzel vakit gecirelm drusel kaynana konusunda bazıları cok sanslı ama sen ben gibiler malesef bizde bu konu yuznden tartısyz evde huzur bırakmıyola iyi niyetli gibi davranp oglanlarını salıyola resmn ustumuze allaha havale ettim gali cunku kotuyle ugrasılmıyo gercektn

Canım eşine çok geçmiş olsun hiç takma kafanı ben öyle yapıyorum 7 ay gebeliğim boyunca aramadı kaynanam görümcem eltim 7.ayıma girdim hepsi aramaya başladı cevap vermedim telefonlarına eşimi aramışlar görmemiş dedi halen arada bir arıyorlar açmıyorum eşim uyuyor çalışıyor duymamış falan diyor tavrınızı koyun bence ve ben hiç kafaya takmıyorum hem de hiç kim size nasıl davranırsa sizde öyle davranın derim eltim 9 ay boyunca her ay 2-3 defa aradım nasılsın diye o beni 1 defa aradı ama akıllandım kim nasıl davranırsa öyle davranıcam sende takma kafana canım boşver söylensin kaynanan yeri geldiğinde lafını söylersin.

Merhaba guzel anneler,

Başsağlığı dileyen arkadaslarım çok teşekkür ederim. Acıma ortak oldunuz. Allah onlardan aldığı ömrü guzel bebislerimize versin ins.

Takvimin böyle diyor canım :

Hamileliğimin 31. haftası içindeyim.

Bebeğinizin doğuma kadar olan süredeki boyunun uzaması ve kilo alması artık daha yavaş. Yavaşlamış olsada bebeğiniz bu ay yaklaşık 800-900 gr. arasında ağırlaşacak. Artık bebeğinizin beyni o kadar karmaşık ve gelişmiş bir yapıda ki, eğer bebeğiniz bugün doğsa, görebilir, duyabilir, hatırlayabilir ve öğrenebilir. Bebeğinizin tekmeleri artık daha güçlü ve daha enerjik.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1650 gr. - Yaklaşık boyu : 41.1 cm. (Baştan Topuğa)

maşallah meleğinede sanada canım ....cok sevindim herşeyin yolunda olmasınaa deneyimleriniii paylaşmanı en kısa zamanda bekliyorummm sabırsızlıklaaa

Merhabalar annişler..Geçmişten geliyorum,yaklaşık yarım saatte anca bitirdim Cumanız ve yaz gün dönümünüz hayırlı olsun
Kızlar benim bu sıpa oğlan beni her sabah 4'te kaldırıyor..ne olacak bu böyle? Evi dört dönüyorum,pencerelerden falan bakıyorum sonra yatakta sağ sol falan fistan zaar zor uyuyorum Ya doğduğunda da beni böyle yokuşa sürerse diye endişelenmiyor değilim :18: Gece zaten içerde disko disko 300 500

Aslan burcu bebeklerinin parlak bir gülüşü ve tatlı bir halleri vardır. Sürekli hareket halindedirler ve adeta enerji deposudurlar.

Daha küçük yaşta arkadaşlarının başına geçip onları idare etmek isteyecektir. Yani kısaca kendini kral sanır!

Cesaretlilerdir, canayakınlardır ve evin neşesidirler. Küçük yaşlardan itibaren ailenin merkezinde olmak için gösterdikleri çaba sizi şaşırtabilir. Ailenin dikkatini çekene dek ağlayarak onların sabrını test ederler. Şirinliklerini dramatik kabiliyetleriyle birleştirmeyi ve bu gücü son zerresine kadar kullanmayı öyle iyi becerirler ki, siz ona boyun eğdiğinizi fark etmezsiniz bile.

Bu fazla kabiliyetli ve kendini beğenen çocuk başıboş bırakılırsa kibirli, etrafındakileri aşağı gören, kendini beğenmiş, gürültücü biri olabilir. Onun için daha erken çağlarda onu iyi eğitmeniz, doğruyla yanlışı öğretmeniz gerekir.

Açık havada oynanan hareketli oyunlardan zevk alan Aslan çocuğu sık sık kavgalara tutuşacak, mahalledeki çocuk gurubunun lideri olmaya çalışacaktır.

Hayal güçleri zengindir, masal dinlemeyi ve anlatmayı severler.

Herkesi, her şeyi taklit ederler. Doğuştan rol yeteneğine sahiplerdir. Küçük yaşlarda anne ve babalarıyla flört ederler. Küçük Aslan kızı annesini, küçük Aslan erkeği de babasını taklit ederek, ilk aşklarını ebeveynleriyle yaşarlar.

Çocuk Aslanlar da tıpkı büyükler gibi çevrelerindeki insanlardan farklı olduklarını düşünür, kendilerini çok beğenirler. Giyimlerine kuşamlarına düşkündürler. Onlar hiçbir zaman anne ve babalarıyla mağazaya girip onların beğendiği cici bicileri giyen çocuklar da olmazlar. İnatçıdırlar. Kendi istediklerini yapmak, giymek, oynamak tam onlara göredir.

Aslan burcu çocukları müthiş istek ve coşkularıyla aile bireyleriyle çok iyi ilişkiler kurarlar. Evlerinde sıcak bir atmosfer isterler. Zorlu kişilikleri vardır, bu nedenle zaman zaman ufak tartışmalara neden olan küçük Aslanlarla ev hayatı, her zaman hareketli ve renkli yaşanır. Komiklikler yapabilir ve herkesi eğlendirmek için uğraşırlar. Daha küçük yaşta deneyimlerini diğer aile bireyleriyle paylaşmaktan zevk alırlar. Bu olumlu yaklaşımları, aile ilişkilerini iyi bir yönde etkileyecektir.

Onunla arkadaş olup, dertlerini dinler ve hayallerini paylaşarak kendisini teşvik ederseniz vakti gelince hayatta çok ilerleyecek, başarıya erişecek ve ideal bir insan olacaktır.

Genç Aslanlar kendilerine bir yıldız gibi davranılmasını isterler. Onları zaman zaman frenleyecek sert ve otoriter bir aileye ihtiyaçları vardır. Tatlı- sert bir destekleme gelecekleri açısından daha faydalı olacaktır. Övgü ve rahatlatılmaya ihtiyaç duyarlar. Hayatın her alanında çok aktiftirler. Her an, her çeşit maceraya atılmak için beklerler. Onlarla iyi geçinen, sözlerine saygı duyan ve yanında kavga etmeyen anne-babaya güvenirler. Güçlü karakterli bu çocukların ebeveynleri ile geçinmeleri kolaydır. Ama yüksek sesle çıkışlar ve tenkit, onları olumsuz yönde etkileyecek aile ile iletişim kopukluğuna yol açacaktır. Aslan çocukları kardeşler arasında lider özelliğiyle ön plana çıkmak isterler. Fakat gerçek amaçları onlara ukalalık yapmak değil, sadece korumaktır.

Kızlar merhaba keçe seti sipariş vermiştim geldi. ama nasıl yapıcam hiç bir bilgim yok aranızda yapan arkadaşlar vardı yaptıklarını paylaşabilirler mi ? bugün eşim ile 2 günlük yazlığa gideceğiz. :) gelince bebeğim için birşeyler yapmak istiyorum. adını yazmak istiyorum. perdemiz için ve cibinlik için süsler yapmak istiyorum :)

Allah yardımcımız olsun. Bende bir aslanım. Memnun olmadığım bir sürü özelliğim var ama yapacak bir şey yok. Aslında biz bayaa bi kalabalığız babanne,anne,yenge,enişte..çepe çevre. Dediğim dedik çaldığım düdük havası yok mu..sanırım deli olacaz :18: Anneme sormuştum ben gayet uslu bir bebekmişim aslında..eşimde öyleymiş. Birazda böyle düşünmek lazım Evladın her haline her nazına katlanılıyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…