- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.621
kızlarrrrr zaman çabucak geçsin bebişlerimizi sağlıklaa kucağımızaa alalımmm, dikişlerimiz sancılarımız dinsinnnn, bebişlerimiz 1aylık olsun ,mevlütlerini atlatalımm, oğluşlarımızla kızlarımızlar cicili biçili giyinip pusetlerine koyup gezelimmm inşallahhhhhhh
bugün topiğimiz cok sessiz sayfalar hic ilerlemiyooo nerdesinizzz kızlarrr
Selam annişler nasılsınız?
Herkes iyidir umarım.
Ben bunalıyorum şuan evde,dışarısı sıcak bütün camları açıncada ceyeran yapıyor kapı baca çarpıyor.
Bu saat oldu hala gecelikle evin içinde dolanıyorum. :)
Evet kimse yazmıyor :)
bende netten keçe çalışmalarına ve bebek şekerlerine bakıyorum hastaneye gelenlere vermek için
valla canım sıkıldıı canım yaa normalde sayfalar birikir okumakla bitmez bugünn kimsecikler yazmıyooo zaten azıcık kişiyizzz bugünn:44:herkes yoğun sanırım...
bende aldım keçe öle duruyolar bikaç cicek böcek yaptım ölece duruyolar kociş dioo kece işi yalan olduu oldu valla napımmm kızım anniş cokm tembelll
Selam kızlar ben biraz rahatsızlandım öğle yemeğinden sonra. Midemde bişey kalmadı. Şuan da deli gibi uykum var... Burdan eve gitmek çok zor yol uzak o yüzden mecbur duruyorum akşama az kaldı zaten
kızlarrrrr zaman çabucak geçsin bebişlerimizi sağlıklaa kucağımızaa alalımmm, dikişlerimiz sancılarımız dinsinnnn, bebişlerimiz 1aylık olsun ,mevlütlerini atlatalımm, oğluşlarımızla kızlarımızlar cicili biçili giyinip pusetlerine koyup gezelimmm inşallahhhhhhh
Eki Görüntüle 740397
selam kızlar bugün kızımla havuz keyfı yaptık doğsada oynasak onunla suda diye hayaller kurdum bu da bugün ki göbişim size öpücük atıyorson 45 gün amanın bendede bir heyecan of daha bile az kalmış olabilir çünkü sezeryan gelsin artık bebiş
kızlar dün akşam ilkkez bi tuhaf oldum akşam yemeği yiyorduk birden içime saçma sapan duygular çöktü gözlerim yaşardı eşimde ne oldu şimdi diyor sanırım zaman daraldıkça insanın endişeleri artıyor ben sürekli aklıma geldikçe hemen ortam değiştirip kendimi oyalayıp düşünmemeye psikolojimi bozmamaya çalışıyorum hep olumlu güzel hayaller kuruyorum.ama işte ilk çocukta yaşadıgım tecrübelerden herhalde bazen korkmuyor değilim.
Canım tuzlu çubuk kraker filan yesen bana iyi geliyor. geçmiş olsun.
Canım çok güzelsiniz bebişinleee
Eki Görüntüle 740397
selam kızlar bugün kızımla havuz keyfı yaptık doğsada oynasak onunla suda diye hayaller kurdum bu da bugün ki göbişim size öpücük atıyorson 45 gün amanın bendede bir heyecan of daha bile az kalmış olabilir çünkü sezeryan gelsin artık bebiş
Selam kızlar ben biraz rahatsızlandım öğle yemeğinden sonra. Midemde bişey kalmadı. Şuan da deli gibi uykum var... Burdan eve gitmek çok zor yol uzak o yüzden mecbur duruyorum akşama az kaldı zaten
bende aldım bir kaç kalp kestim birde çiçek kestim buradan bir arkadaş (suloz du galiba) yaptıklarını attı birde onları çıkartıcam yazıcıdan. birde kapısına şşş ayceren uyuyor diye bir kapı süsü yapıcam :) aslında kocaman bir kapı süsü almıştım ama birde böyle bişi yapmak istiyorum onunda harflerini yazıcıdan çıkarttığımda kesmek ve dikmek kalıyor :)
eşim ile yazlığa gideceğiz bu akşam o yüzden pek bir şey yapmıyorum gelince başlayacağım inşallah bebek şekerini kendim yapmak istiyorum ama bakalım kardeşime dedim malzemelerine bakacak eminönünden ben istanbulda değilim orada olsam daha çok şey yaparım. çünkü orada istediğin herşeyi uygun fiyata bulabiliyorsun :)
gecmiş olsun canımm midenimi üşüttün acabaa:44:söle bastırıcak bişiyler ye canım inş. ii gelirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?