2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canım yaaabende nasıl sabırsızlanıyorum
dün akşam kocişkomda aşkım ya bizim minnakımız olucak rüya gibi dimii dediii elide karnımdaydı o sırada minnakımız tekmelediii ondan bahsettiğimizi anladııı yerim ben onu yaaa

Selam annişler nasılsınız?
Herkes iyidir umarım.
Ben bunalıyorum şuan evde,dışarısı sıcak bütün camları açıncada ceyeran yapıyor kapı baca çarpıyor.
Bu saat oldu hala gecelikle evin içinde dolanıyorum. :)

selam tatlışşş
bende az önce cıbıl cıbıl dolaşıyodum birden bi üşüme geldiii hemen gidip popişimi kapatan bi tayt giydimm anım anımı tutmuyoo bi sıkıntı gelioo bi üşüyomm bu hamişlikkk böle bişiyy sanırsaööö
aman bosver nasıl rahat ediyosan öle kal bende evde pijama sortla dolanıyom bütün gün kocişin gelmesine yakın giyiniyomm

Evet kimse yazmıyor :)

bende netten keçe çalışmalarına ve bebek şekerlerine bakıyorum hastaneye gelenlere vermek için

valla canım sıkıldıı canım yaa normalde sayfalar birikir okumakla bitmez bugünn kimsecikler yazmıyooo zaten azıcık kişiyizzz bugünn:44:herkes yoğun sanırım...
bende aldım keçe öle duruyolar bikaç cicek böcek yaptım ölece duruyolar kociş dioo kece işi yalan olduu oldu valla napımmm kızım anniş cokm tembelll

selam kızlar bugün kızımla havuz keyfı yaptık doğsada oynasak onunla suda diye hayaller kurdum bu da bugün ki göbişim size öpücük atıyor son 45 gün amanın bendede bir heyecan of daha bile az kalmış olabilir çünkü sezeryan gelsin artık bebiş

Selam kızlar ben biraz rahatsızlandım öğle yemeğinden sonra. Midemde bişey kalmadı. Şuan da deli gibi uykum var... Burdan eve gitmek çok zor yol uzak o yüzden mecbur duruyorum akşama az kaldı zaten

bende aldım bir kaç kalp kestim birde çiçek kestim buradan bir arkadaş (suloz du galiba) yaptıklarını attı birde onları çıkartıcam yazıcıdan. birde kapısına şşş ayceren uyuyor diye bir kapı süsü yapıcam :) aslında kocaman bir kapı süsü almıştım ama birde böyle bişi yapmak istiyorum onunda harflerini yazıcıdan çıkarttığımda kesmek ve dikmek kalıyor :)
eşim ile yazlığa gideceğiz bu akşam o yüzden pek bir şey yapmıyorum gelince başlayacağım inşallah bebek şekerini kendim yapmak istiyorum ama bakalım kardeşime dedim malzemelerine bakacak eminönünden ben istanbulda değilim orada olsam daha çok şey yaparım. çünkü orada istediğin herşeyi uygun fiyata bulabiliyorsun :)

aminnnn canım nasıl güzel dua etmişsin yüreğine sağlık

Canım çok güzelsiniz bebişinleee

canım benim aynı duygular içerisindeyiz benimde ilk çocuğum çok zordu şimdi 5 yaşında halada zor ne çektim bir bilsen acemiydim yanlızdım yardım edenim yoktu

ama düşününce kafayı yiyorum oyüzden düşünmemeye çelışıyorum ama bu kardeşide oğlum için yapıyorum yanlız kalmasın diye onun için sıkıntılara katlanıyorum

üstelik çalışıyorum öğretmenim kimsem yok bakıcı problemim var yinede sabrediyorum

hayırlısı ne diyelim Allah yardımcımız olsun

Nasya maşallah size :)
Seninle doğum tarihlerimiz aynı bir gün önceyim sende.Heme hemen benimde göbiş aynı :)
Gerçi giydiğimiz kıyafete görede değişiyor.Kimi karnın pek çıkmamış diyor kimde çok büyük :)

Cucu ne yapcan canım evin içinde böyle :))
Dediğin gibi bende dışarı çıkmamışsam kocişin gelmesine yakın üzerimi değiştirip saçımı başımı topluyorum. :)
Sırf hamile kaldıda kendini bıraktı demesin diye :))))

Buarada geçen gün bana çok konuşuyormuşum diye çenebaz dedi :))))))) önce sinirlendim konuşmadım sonra komiğime gitti affettim :))

oyy maşallah size ...cok güzel görünüyosunuz kızcenlee benimde nasıl yüzesimm var valla sefanız olsun kızınlaaa
aynen canım cok az kaldııı heyecan doruktaaa

Selam kızlar ben biraz rahatsızlandım öğle yemeğinden sonra. Midemde bişey kalmadı. Şuan da deli gibi uykum var... Burdan eve gitmek çok zor yol uzak o yüzden mecbur duruyorum akşama az kaldı zaten

gecmiş olsun canımm midenimi üşüttün acabaa:44:söle bastırıcak bişiyler ye canım inş. ii gelirr

aslında cok eğlencelii hevesle aldım sonra annemler falan geldii öle rafa kaldırdım simdide hevesim kactı hemde eğil doğrul kasılmalarım oluyoo doktorda dinlenmemi söledii o yüzden yalan olduuu napalım eminim cok güzell olur canımmaynen canım ya hele eminönünde öle cok cesit varkiii insan ne alıcağını sasırıyoo benimde ailem orda istanbula gidince illa bi eminönü yapıyoruzzz...
kocişinle sanada ii tatiller canımm bol bol eğlen dinlen

kızlarr ben size en son hastane ziyaretine gelenlere keçelerden yaptıgım çalışmaları atmadım hep aklımdaydı şimdi fotolarıma bakarken gördüm.. kızlara yaptıgım tokaları çekmeyi unutmuşum. .gerçi kızlara daha yapacağım. oda evde kalınca inş.. o mavi kravat 3 tane bebiş erkek var onlar için.. kalemelrde kızımın abilerine.. kızlara toka yapınca erkeklerin eli boş kalmasın dimi.. küçük şişelerede kolonya koyacağım. Annelere vermek için.. umarım yeterr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…