- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.641
Ohh şimdi arasta kızının odasıyla meşguldür ne güzelll. Düzenleyip fotolarını çekse de görsek
oyy maşallah size ...cok güzel görünüyosunuz kızcenleebenimde nasıl yüzesimm var valla sefanız olsun kızınlaaa
aynen canım cok az kaldııı heyecan doruktaaa
gecmiş olsun canımm midenimi üşüttün acabaa:44:söle bastırıcak bişiyler ye canım inş. ii gelirr
aslında cok eğlencelii hevesle aldım sonra annemler falan geldii öle rafa kaldırdım simdide hevesim kactı hemde eğil doğrul kasılmalarım oluyoo doktorda dinlenmemi söledii o yüzden yalan olduuu napalımeminim cok güzell olur canımm aynen canım ya hele eminönünde öle cok cesit varkiii insan ne alıcağını sasırıyoo benimde ailem orda istanbula gidince illa bi eminönü yapıyoruzzz...
kocişinle sanada ii tatiller canımm bol bol eğlen dinlen
Nasya maşallah size :)
Seninle doğum tarihlerimiz aynı bir gün önceyim sende.Heme hemen benimde göbiş aynı :)
Gerçi giydiğimiz kıyafete görede değişiyor.Kimi karnın pek çıkmamış diyor kimde çok büyük :)
Cucu ne yapcan canım evin içinde böyle :))
Dediğin gibi bende dışarı çıkmamışsam kocişin gelmesine yakın üzerimi değiştirip saçımı başımı topluyorum. :)
Sırf hamile kaldıda kendini bıraktı demesin diye :))))
Buarada geçen gün bana çok konuşuyormuşum diye çenebaz dedi :))))))) önce sinirlendim konuşmadım sonra komiğime gitti affettim :))
Selam kızlar ben biraz rahatsızlandım öğle yemeğinden sonra. Midemde bişey kalmadı. Şuan da deli gibi uykum var... Burdan eve gitmek çok zor yol uzak o yüzden mecbur duruyorum akşama az kaldı zaten
Eki Görüntüle 740397
selam kızlar bugün kızımla havuz keyfı yaptık doğsada oynasak onunla suda diye hayaller kurdum bu da bugün ki göbişim size öpücük atıyorson 45 gün amanın bendede bir heyecan of daha bile az kalmış olabilir çünkü sezeryan gelsin artık bebiş
Selamın hello:))))) Ablam bizde laklak yapıyoruz giremedim bugün. Herkesler iyidir umarım. Geçmişi akşam bir ara okurum.
Odanın şifonyerinin üst kısmını ve duvar rafını unutmuşlar koymayı İzmirden onların gelmesini bekliycem bir de karyola başını çok fena çatlatmışlar taşırken yeni başlık göndercekler. Ben dün çekip yüklemek isterdim ama maalesef olamıyor. Gayet sakinim hala
Selamın hello:))))) Ablam bizde laklak yapıyoruz giremedim bugün. Herkesler iyidir umarım. Geçmişi akşam bir ara okurum.
Odanın şifonyerinin üst kısmını ve duvar rafını unutmuşlar koymayı İzmirden onların gelmesini bekliycem bir de karyola başını çok fena çatlatmışlar taşırken yeni başlık göndercekler. Ben dün çekip yüklemek isterdim ama maalesef olamıyor. Gayet sakinim hala
teşekkürler cucu valla çok iyi gelıyor hele bu sıcaklardaoy şu bebişlerde bi doğsa herkes söz versin bebişlerin resimlerinide hemen yükleyelim buraya ben şahsen hepinizin meleklerini çok merak edıyorum tek tek hepsini görmek isterim
teşekkürler cucu valla çok iyi gelıyor hele bu sıcaklardaoy şu bebişlerde bi doğsa herkes söz versin bebişlerin resimlerinide hemen yükleyelim buraya ben şahsen hepinizin meleklerini çok merak edıyorum tek tek hepsini görmek isterim
kuzumm geçmiş olsun noldu ki birden acaba :/ yediğin bişey de dokunmuş olabilir mideni de üşütmüş olabilirsin..karnını sıcak tut ve sakın aç kalma
kızlar bebek şekerlerim geldi bakın bakalım beğenecekmisiniz Eki Görüntüle 740424 Eki Görüntüle 740427 Eki Görüntüle 740428
canım çok sıkıldı kızlar. ben tetanoz aşımı yaptırmamıştım. daha doğrusu yaptırmak için iki kere gittiğimde de çeşitli bahanelerle aşımı yapmadılar, hemşire yok, sistem yok, bugün aşı yok... ben de çok zorunlu değil diye kızıp bir daha gitmemiştim sağlık ocağına. benimle ilgilenen hemşire de doğum iznindeydi o dönem.şimdi izinden dönmüş aşım yapılmadığını öğrenince aradı hemen gel yapalım bir ay sonra da ikinci dozu yaparız dedi. ben de bu dönem yapılır mı diye araştırdım internetten bebek doğmadan en az iki hafta önce ikinci doz yapılmalıymış. pazartesi aşımı yaptırsam bir ay sonra 24 temmuz beklenen tarih 14 ağustos ama bu miniklerin ne zaman geleceği belli değil ki.. ikinci doz için 20 gün bekleriz yaparız dedi hemşire.. offf neden o zaman üzerine düşmedim ki,ya da neden bir kaç hafta önce aramadı ki.. çok moralim bozuk şu anda stres oldum
Haydaaa ben de umutlanmıştım bugün ortalıkta görünmeyince herşeyini cicilerini falan yerleştiriyodur diyodum ama meğersem yine mobilyacılarla başın dertteymiş. İnşallah biran önce getirirler çok bekletmezler...
hosgeldin sekerimm bende az önce yazdım nerde bu arasta dedimmm kokuşmuş ayaklardan sonra haber alamadık senden
ayy Allahım yinemii eksikkkk sakinmisin gercektennnben bilee krize girdimmm bizde nasılll merakla bekliyodukkk ama ama amaaaaaaa
gercekten mi neresi canm merkez mi ilçe mi çok sasırdım ya ben yoktur dedim esimde yaz bakalım dedi :)
canım çok sıkıldı kızlar. ben tetanoz aşımı yaptırmamıştım. daha doğrusu yaptırmak için iki kere gittiğimde de çeşitli bahanelerle aşımı yapmadılar, hemşire yok, sistem yok, bugün aşı yok... ben de çok zorunlu değil diye kızıp bir daha gitmemiştim sağlık ocağına. benimle ilgilenen hemşire de doğum iznindeydi o dönem.şimdi izinden dönmüş aşım yapılmadığını öğrenince aradı hemen gel yapalım bir ay sonra da ikinci dozu yaparız dedi. ben de bu dönem yapılır mı diye araştırdım internetten bebek doğmadan en az iki hafta önce ikinci doz yapılmalıymış. pazartesi aşımı yaptırsam bir ay sonra 24 temmuz beklenen tarih 14 ağustos ama bu miniklerin ne zaman geleceği belli değil ki.. ikinci doz için 20 gün bekleriz yaparız dedi hemşire.. offf neden o zaman üzerine düşmedim ki,ya da neden bir kaç hafta önce aramadı ki.. çok moralim bozuk şu anda stres oldum
Kızlar o kadar ayak kokusu çektiğime değseydi bari.Yav şifonyerin üst çekmecesi nasıl unutulur zaten şifonyeri kurulu göndemişler pes yani Hepsi liste halinde maillenmişti İzmirdeki firmaya. Dedim tır mır bekleyemem söyleyin kargoya koyup göndersinler. Onların hatasını ben çekmiycem dedim. Tamam yenge sinirlenme halledicem dedi adam ama görücez.
Kızlar o kadar ayak kokusu çektiğime değseydi bari.Yav şifonyerin üst çekmecesi nasıl unutulur zaten şifonyeri kurulu göndemişler pes yani Hepsi liste halinde maillenmişti İzmirdeki firmaya. Dedim tır mır bekleyemem söyleyin kargoya koyup göndersinler. Onların hatasını ben çekmiycem dedim. Tamam yenge sinirlenme halledicem dedi adam ama görücez.
ben ağustos annesiyim..hergün okuyorum ama yazmaya çok üşeniyorummm:26:
tembel bir anneyim ben..
şu an bir oturuşta orta boy yarım karpuz bitirmeme ramak kaldı..biri beni durdursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?