2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selamın hello:))))) Ablam bizde laklak yapıyoruz giremedim bugün. Herkesler iyidir umarım. Geçmişi akşam bir ara okurum.

Ohh şimdi arasta kızının odasıyla meşguldür ne güzelll. Düzenleyip fotolarını çekse de görsek

Odanın şifonyerinin üst kısmını ve duvar rafını unutmuşlar koymayı İzmirden onların gelmesini bekliycem bir de karyola başını çok fena çatlatmışlar taşırken yeni başlık göndercekler. Ben dün çekip yüklemek isterdim ama maalesef olamıyor. Gayet sakinim hala

teşekkürler cucu valla çok iyi gelıyor hele bu sıcaklardaoy şu bebişlerde bi doğsa herkes söz versin bebişlerin resimlerinide hemen yükleyelim buraya ben şahsen hepinizin meleklerini çok merak edıyorum tek tek hepsini görmek isterim

öle valla canım bende aynı kocişin gelmesine yakın ayna karşısına geciyomm:115:hamileyiz diyee koyvermelim kendimiziii dimi ama bakımlı hamişleriz bizz
şaka yapmıştır canım bende bazen cok konusuyorumm bakıyorumm sırıtmaya başlıyoo napım bütün gün evde tekim sıkılıyorum bi kocişkomla konusuyom onuda cok görmesinlerr yakında kızcemle konusurum inş.........

Selam kızlar ben biraz rahatsızlandım öğle yemeğinden sonra. Midemde bişey kalmadı. Şuan da deli gibi uykum var... Burdan eve gitmek çok zor yol uzak o yüzden mecbur duruyorum akşama az kaldı zaten

kuzumm geçmiş olsun noldu ki birden acaba :/ yediğin bişey de dokunmuş olabilir mideni de üşütmüş olabilirsin..karnını sıcak tut ve sakın aç kalma

ikinize de maşallah canımm ne güzelsiniz öylee

Haydaaa ben de umutlanmıştım bugün ortalıkta görünmeyince herşeyini cicilerini falan yerleştiriyodur diyodum ama meğersem yine mobilyacılarla başın dertteymiş. İnşallah biran önce getirirler çok bekletmezler...

hosgeldin sekerimm bende az önce yazdım nerde bu arasta dedimmm kokuşmuş ayaklardan sonra haber alamadık senden
ayy Allahım yinemii eksikkkk sakinmisin gercektennnben bilee krize girdimmm bizde nasılll merakla bekliyodukkk ama ama amaaaaaaa

canım çok sıkıldı kızlar. ben tetanoz aşımı yaptırmamıştım. daha doğrusu yaptırmak için iki kere gittiğimde de çeşitli bahanelerle aşımı yapmadılar, hemşire yok, sistem yok, bugün aşı yok... ben de çok zorunlu değil diye kızıp bir daha gitmemiştim sağlık ocağına. benimle ilgilenen hemşire de doğum iznindeydi o dönem.şimdi izinden dönmüş aşım yapılmadığını öğrenince aradı hemen gel yapalım bir ay sonra da ikinci dozu yaparız dedi. ben de bu dönem yapılır mı diye araştırdım internetten bebek doğmadan en az iki hafta önce ikinci doz yapılmalıymış. pazartesi aşımı yaptırsam bir ay sonra 24 temmuz beklenen tarih 14 ağustos ama bu miniklerin ne zaman geleceği belli değil ki.. ikinci doz için 20 gün bekleriz yaparız dedi hemşire.. offf neden o zaman üzerine düşmedim ki,ya da neden bir kaç hafta önce aramadı ki.. çok moralim bozuk şu anda stres oldum

Nasya çok tatlı görünüyosun canım. Tü tü tü maşallah ikinize de

Günebakan miden kötüymüş fıstığım tuzlu çubuk filan ye bir de ılık bişeyler iç. Geçmiş olsun.

gelmezmii canım yaa ...yüzebildiğin kadar yüz hamişlikte cok faydalııı
ahh ahh o günlerii bi görelimde canım sağsalim kucaklayalım paylaşırızz tabiii bende hepsini cok merak ediyorumm bi sürü teyzoşuu olucak minnaklarınn maşallah

Ben de çok merak ediyorum inşallah sağlıklı sıhhatli doğsunlar da doğum hikayemizi yazarken fotoğrafını da eklerim

kuzumm geçmiş olsun noldu ki birden acaba :/ yediğin bişey de dokunmuş olabilir mideni de üşütmüş olabilirsin..karnını sıcak tut ve sakın aç kalma

Sağol tatlım öğle yemeğinde yediklerim dokundu sanırım değişik bişey de yemedim ama bazen böyle oluyo

canım hiç stres yapma çoğu doktor yaptırmayın gerek yok diyor hastane ortamında doğum yapacağız steril olduğu için sorun yok denıyor bence ara doktoruna sor sağlık ocağı dedi diye hemen yaptırma

Kızlar o kadar ayak kokusu çektiğime değseydi bari.Yav şifonyerin üst çekmecesi nasıl unutulur zaten şifonyeri kurulu göndemişler pes yani Hepsi liste halinde maillenmişti İzmirdeki firmaya. Dedim tır mır bekleyemem söyleyin kargoya koyup göndersinler. Onların hatasını ben çekmiycem dedim. Tamam yenge sinirlenme halledicem dedi adam ama görücez.

bende yaptırmadım canım yaa stres oluncak bişiy yok doktorumada sordum gerek yok dedii hemşirede öle demiştii zaten herşey steril eskisi gibi değilkii ev ortamında doğum yapmıcaz sonuctaa cok kafana takıyosan doktorunu arayıp danışşş üzme kendinii

Canım sen şu firmayı söylesene gidip basayım ben orayı Çekmece nasıl unutulur

ben ağustos annesiyim..hergün okuyorum ama yazmaya çok üşeniyorummm:26:

tembel bir anneyim ben..

şu an bir oturuşta orta boy yarım karpuz bitirmeme ramak kaldı..biri beni durdursun

yılan hikayesi oldu senin bu mobilyacılarla durumun tatlım ya... sonu hayır olsun sağlık olsun hallolur
yengesiiii sinirlenmee halledicekmişş bakk
şaka bi yana hallolur canım benim kafana takmaa

ben ağustos annesiyim..hergün okuyorum ama yazmaya çok üşeniyorummm:26:

tembel bir anneyim ben..

şu an bir oturuşta orta boy yarım karpuz bitirmeme ramak kaldı..biri beni durdursun

üşenme şekerimmm takıl bizee valla iiki var burasıı öle şeker insanlarla konusuyoruz paylaşıyoruzkiii
bi karpuzzz canafarııııı dahaaa biri onu durdursunnnnnnnnnnnnnn
evde karpuz bitcek diye ödüm kopuyooo valla ne yesem diorum kesi bilim karpuzz bi dilim peynirr durumum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…