2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben ağustos annesiyim..hergün okuyorum ama yazmaya çok üşeniyorummm:26:

tembel bir anneyim ben..

şu an bir oturuşta orta boy yarım karpuz bitirmeme ramak kaldı..biri beni durdursun

DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRR!
YAAAAAAAAAAAAPMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
şeker sorunun varsa hele hemen bırak bana hemşire karpuz, kiraz çok yeme onlarda çok şeker var demişti.

Günebakancım tuzlu bişeyler yesen iyi gelir belki.

Arastacım valla çok çektin şu mobilyacılardan ya. Kızlar oda yerleştiriyordur yazınca ben de foto beklemeye başlamıştım bile:))) Neyse güzelce getirip kursunlar da yerleştirmesi hemen oluverir.

Bu haftayı hemen kapatmak artık iş yapmak istemiyorum. Kızlar eşime evlilik yıldönümü hediyesi güzel bi mektup yazmak istiyorum. Komik olmaz di mi???? Ya da böyle hatırası olacak ne yapsam. Ona sorsam köfte patates ister

Canım sen şu firmayı söylesene gidip basayım ben orayı Çekmece nasıl unutulur

Allah daha büyük dertler vermesin, utanıyorum artık bunları yazmaya ama size yazınca rahatlıyorum kızlar. Valla bu muhabbeti çektiğiniz için her birinize tek tek teşekkürler. Ben de nasıl unutulur bilmiyorum Günebakancım ama oluyormuş demek ki #kuranadam dedi ki herkese böyle olmuyo sizin şanssızlığınız dedi bana. Allam yaa. Bir de kızlar dün çok ilginç bişey oldu adamlara limonata ikram ediyordum ve limonata koyarken bardak ortadan ikiye ayrıldı sanki bıçakla kesmişsin gibi. Diklemesine hem de. Ömrümde böyle bişey görmedim kapkalın bardak hem de sıcak olmayan bişeyle nasıl böyle oldu. Ablam bile şok oldu. Nazar çıktı diyor da bu nasıl bi nazar yaa.

bizim babada pastırmalı kuru fasulye... napalım onlar öyle. onlar mektuptan anlamaz canım bence uzun ömürlü bi hediye al beraber kullanabileceğiniz...

köfte patatesmii süpermiş valla canım....bana sorsan bende onu isterim
ama sen sorma
niye komik olsun canım cokta güzel olurr cokta romantik bende babalar gününde kızımın dilinden babasına mektup yazmıştımmm cok duygulanmıştııı hemen kilitli dolabımıza sakladıııııı

cok güzell olmuşşş bayıldım valla
takı yastığınızda cok güzell ve cok kokoşşşşşş
ben almadım valla takı yastığı falan:44:

Bende almadım valla. Annem çok sever böyle şeyleri ben sinir olurum. İstemiyorum diyince bozuluyor ama napıyım. Düğünde boynuma takı için kurdele takılmasına zor izin vermiştim.Kızımda istemiyorum öyle şeyler

ben size takılıyorum zaten ama sizin haberiniz yoksayfa sürekli açık..okuyorum..allah dolabımızdan karpuzu eksik etmesin

DUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRR!
YAAAAAAAAAAAAPMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
şeker sorunun varsa hele hemen bırak bana hemşire karpuz, kiraz çok yeme onlarda çok şeker var demişti.

şeker sorunum yok hamdolsun..en azından şimdilik..allah korusun ya..

amin tatlışşş sorun bu olsun yeterki sağlık olsun....
aynen canım üzerinizde nazar var demekki ii olmuş kırılmasııı Allahım kem gözlerden esirgesin canım benim...
güzel bi duanı okuu evinide bi güzel sirkeli suyla sil canım nazara ii gelirr

Hepsi çok güzel kokoş kokoş olmuşlar. Güle güle kullanın bol altınlı bir yastık olsun canım

ben size takılıyorum zaten ama sizin haberiniz yoksayfa sürekli açık..okuyorum..allah dolabımızdan karpuzu eksik etmesin

şeker sorunum yok hamdolsun..en azından şimdilik..allah korusun ya..

bu duaya kocaman bi AMİNNNNNNNNNN
takip ediyosun ama arada yaz canım öle takip edipp karpuz yemekle olmaz iki lafın belini kırarız surda nolcakkk

Amin cucuşkom Allah hepimizi korusun nazarlardan. Evi genelde sirkeli suyla siliyoruz ama bu sefer niyet edip silelim o zaman

hüüüllllooooooğğğğğğğğğğ #kuranadam mııı mobilyacıların karşısında sabırla #duranarasta nolursa olsun arkandayız #direnarasta

bizim babada pastırmalı kuru fasulye... napalım onlar öyle. onlar mektuptan anlamaz canım bence uzun ömürlü bi hediye al beraber kullanabileceğiniz...
Evlilik yıldönümlerimizde hediye almayalım tüm paramızı gezmeye harcayalım diye anlaşmıştık. Gerçi bunu bizimki bana hediye alırken zorlandığından da böyle demiş olabilir Ama bu sene böyle gezmeler yapamayacağımıza göre bi hatırası olsun yine de istiyorum. Yine gideriz bi yerlere ama roma gibi olmaz... Nedense romayı görmeyi çok istiyorum. İnşallah seneye ayçayı anneanneye bırakıp roma yaparız. Bneim şimdiden para biriktirmem lazım

Ne zaman mutlu olsa hadi bunu kutlayalım desem tamam köfte patates yapalım akşama der Mektup fikri aklıma yattı. Ben de yazayım güzel bişeyler

#kuranadam süpersin arastacım.
Bu arada cidden nazar çıkmış bencede. Ben nazara inanıyorum. Bi okuyup üfle. Hem kendini, hem eşini, hem evini.

anneler öle oluyoo genelde aman bosver napcaz onu gereksiz diorumm aaa olurmu der olur tabiii niye olmasınn takmak isteyen takcak yer bulurr bende zorlaa taktırmıştım kırmızı olmasın barii demiştim krem rengi takmışlardııı takı törenii bittiği gibideee cıkartıverdimmm hemencikkk

Amin cucuşkom Allah hepimizi korusun nazarlardan. Evi genelde sirkeli suyla siliyoruz ama bu sefer niyet edip silelim o zaman

aminn kuzucummm....
cok iyidir sirke eve daha önceden negatif enerjiyle giren insanlar varsa onların enerjisini silip atarmış canımm haftada bir sirkeli suyla silmek iidirhemde mis gibi temilzliyoo valla sende siliyomuşsun zatennn

hüüüllllooooooğğğğğğğğğğ #kuranadam mııı mobilyacıların karşısında sabırla #duranarasta nolursa olsun arkandayız #direnarasta

Ne tatlı bişeysin sen yaa ahahaha direniyorum canım. 2 gün içinde gelmezse beni ayak kokusuyla #vuranadam lar için çok güzel bir koku karışımı hazırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…