- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.841
SLM KIZLAR :)
Kimsecikler yok topikte yahuuu....
Demek ki haftasonları böyle oluyor.
bende işyerindeyim c.tesi c.tesi çalışyorum bugün
Bir slm vereyim dedim ama kim var kim yok huhuhuuuuuuuuuuu :)
Herkes geziyor anlaşılan :)
cekirgecim ben varim;
evdeyim ama allahtan calismiyorum bu haftsonu,
raporluydum zaten gecen hafta,
calismak zor ama calismamak da cok sikici,
evde vakit gecmek bilmiyor esimde yok yalnizim,
zaten 50 derece Tunusun col sicaginda esim olsada gezemezdik
evde oturmaya deavm
sana kolay gelsin canim cok yorma kendini
benim kuzucukda az hareket ediyor kac gundur
sicaklardan o da saldi kendini sanirim
Eki Görüntüle 740962 dun findik kurdumu gordum cok buyumus doktor bi anda renkliye gecince gozlerimden yaslar bosaldi:)
benim 2 aydır fil gibi ayaklarım. ayak bileği diye bişey kalmadı. sabah kalktığımda bile şiş oluyor. üstüne dokununca çöküyor ve uzun süre öyle çukur kalıyor ve acıyor. ben çözüm bulamadım.
SLM KIZLAR :)
Kimsecikler yok topikte yahuuu....
Demek ki haftasonları böyle oluyor.
bende işyerindeyim c.tesi c.tesi çalışyorum bugün
Bir slm vereyim dedim ama kim var kim yok huhuhuuuuuuuuuuu :)
Herkes geziyor anlaşılan :)
aynen canim benimki de donmedi; rahati oyle iyi sanirim;
ben de son haftalarda donecegini umit ediyorum sezeryan hic istemiyorum saglikli bir normal dogum istiyorum;
bu arada olumlu telkin denen bi yontem var,
ben bebisimi hep ahlakli akilli guzel edepli uslu yardimsever saygili comert kuzum canim bebegim gibi olumlu sifatlarla seviyorum,
cok hareket ettiginde bile seni yaramaz falan demedim hic,
simdide artik basini asagi cevirmelisin oyle dogacaksin kuzum ben de sana oyle kavusucam diye konusuyorum onunla,
ise yaracagini dusunuyorum onlar cok akillilar tahmin ettigimizden daha da fazla eminim dinleyeceklerdir
canım benim inşallah kıymetini bilir bu devirde böyle senin gibi anlayışlı eş bulmuş daha ne istesin eşin çok şanslıymış
kız canım benim nerde oturuyosun gel alalım bi karpuz bölelim ikiye yarısı senin yarısı benim üzme canını her gecenin bir sabahı vardır bu karpuz sana ha bu gün ha yarın gelir rabbim hamile bir bayanın isteğini geri çevirmez
Ben varım :) Ama ben sessizce takip eden gruptanım, nadiren yazıyorum :) Ama çok faydalanıyorum topikten...
canım benim teşekkür ederim.. inanmayacaksınız dün kocam elinde karpuzla geldii. bebeğe aldım dedi. topiği mi okuyo napıyookocacığımmmm seni çoook seviyommm
havvacim 1 saat yuruyus cok degilmi,
ben bu haftalarimizda en fazla 40 dakikalik kisa yuruyusler yapmamiz gerektigini biliyorum.
bir de yokus da cikma simdi o da son iki uc haftada yapilmali;simdi tehlikeli olabilir
sen duz alanda 40 dakikalik yuruyusler yap sabah ve aksamlari; insanlari da bosver
OOOOO Topikte tam kalabalıklaşmıştı ama benim mesai bitti çok şükür.
Şimdi çarşıya gidip hastane çantası için eksik kalan birkaçç şey vardı onları alayımda yarın çanta hazır olsun artık....
Zaman daralıyor korkuyorum valla :18::18:
Hepinizi öpüyorum güzel anneler.
Pazartesi görüşürüz....
Eki Görüntüle 740962 dun findik kurdumu gordum cok buyumus doktor bi anda renkliye gecince gozlerimden yaslar bosaldi:)
Direnişçi oğlumun yumruğunu eklemeye çalışmıcan telefondan ilk kez resim yüklicem bakalım olcak mı :)Eki Görüntüle 740965
canım benim teşekkür ederim.. inanmayacaksınız dün kocam elinde karpuzla geldii. bebeğe aldım dedi. topiği mi okuyo napıyookocacığımmmm seni çoook seviyommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?