2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

SLM KIZLAR :)
Kimsecikler yok topikte yahuuu....
Demek ki haftasonları böyle oluyor.
bende işyerindeyim c.tesi c.tesi çalışyorum bugün
Bir slm vereyim dedim ama kim var kim yok huhuhuuuuuuuuuuu :)

Herkes geziyor anlaşılan :)

cekirgecim ben varim;
evdeyim ama allahtan calismiyorum bu haftsonu,
raporluydum zaten gecen hafta,
calismak zor ama calismamak da cok sikici,
evde vakit gecmek bilmiyor esimde yok yalnizim,
zaten 50 derece Tunusun col sicaginda esim olsada gezemezdik
evde oturmaya deavm
sana kolay gelsin canim cok yorma kendini
benim kuzucukda az hareket ediyor kac gundur
sicaklardan o da saldi kendini sanirim

Canım yaaa bende seni merak edip duruyorum sürekli...
Olsun evde olda canım sıkılsın boşver... Bende öyleyim evde vakit geçiremiyorum ama dinlenmemizde lazım... Özellikle de senin...
Orda şartlar zor elbette ama burası çok faklı değil canım...

Ne zaman geliyorsun türkiyeye ?

Çok rahatsız ediyor olmalı yaaa, zaten vücutta ağırlaştı, doktorun ne diyor bu duruma? Ne yapmanı önerdi?

Ben varım :) Ama ben sessizce takip eden gruptanım, nadiren yazıyorum :) Ama çok faydalanıyorum topikten...

canım ne güzel yazmışsın öyle ya ellerine, yüreğine sağlık. ben burda paylaşılanları okurken ağlıyorum. acaba ben hamilemiyim ya çok duygusala bağladım kendimi???? yoksa herkes böyle mi?

canım benim inşallah kıymetini bilir bu devirde böyle senin gibi anlayışlı eş bulmuş daha ne istesin eşin çok şanslıymış

canım benim teşekkür ederim.. inanmayacaksınız dün kocam elinde karpuzla geldii. bebeğe aldım dedi. topiği mi okuyo napıyoo kocacığımmmm seni çoook seviyommm

canım benim teşekkür ederim.. inanmayacaksınız dün kocam elinde karpuzla geldii. bebeğe aldım dedi. topiği mi okuyo napıyoo kocacığımmmm seni çoook seviyommm

Rabbim onları başımızdan eksik etmesin... her halimizi onlar anlıyor gerçekten... ben bi sorun olduğunda hatayı iki tarafta da ararım her zaman. gerek kendim için gerekse başka biri için. bizim zorumuza giden varsa onların da zoruna giden bişey vardır. hep alttan alınmıyor ama oturup mantıklı düşünüldüğünde insan hatasını görüyor mutlaka. fıtratlarımız farklı en başında. sabır ve şükür en önemlisi....

Gelde anlat bu kv lere kadina daha az grliyor sanki cocuk dogurmicam kosu yarisina katilcam inan gece sabaha kadar yuruyuz yuzunden inliyorum resmen bebegin hareketleri bile azaliyor
Ama artik okadar yurumicem canima yazik zaten sabahtan aksama kadar is guc pesindeyim 1saatten fazla yuruyorum bide ekstra alis veris olsun ekmek olsun oyle seyler icin cikiyorum markette uzak canim burnumda geciyor gunlerim

OOOOO Topikte tam kalabalıklaşmıştı ama benim mesai bitti çok şükür.

Şimdi çarşıya gidip hastane çantası için eksik kalan birkaçç şey vardı onları alayımda yarın çanta hazır olsun artık....
Zaman daralıyor korkuyorum valla :18::18:

Hepinizi öpüyorum güzel anneler.
Pazartesi görüşürüz....

Daha bende cantanin c si bile hazir degil :-(

Merhaba arkadaşlar.Dün kontrolümüz vardı ve hiç hoş geçmedi.Kızımın 32 haftalık olması gerekirken karın çevresi 31+2 günlük çıktı.Kilosu 1800 gr. olması gerekirken 1660 gr. çıktı.Doktor bebek zayıf dedi.Ayrıca doktoru beklerken nokta şeklinde 2 tane kahverengi leke geldi.Doktor rahim duvarımın yumuşamış olduğunu ve erken doğum riskinin habercisi olduğunu söyledi.Bunu engellemek için progestan hap verdi.Nts ye bağlandım.Sancı falan çıkmadı.Aranızda bu durumda olan varmı?

Eki Görüntüle 740962 dun findik kurdumu gordum cok buyumus doktor bi anda renkliye gecince gozlerimden yaslar bosaldi:)

Yaaaaaaaaaaa dünya tatlısııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı Köfte dudaklarını yerler onun annesiiiiiiiiiii

Direnişçi oğlumun yumruğunu eklemeye çalışmıcan telefondan ilk kez resim yüklicem bakalım olcak mı :)Eki Görüntüle 740965

Hahahahah çapulcan bebekkkkkkk

tabiki ben çok gönülden inandım o karpuzun sana geleceğine cünkü sen allahın emanetini taşıyorsun rabbim hiç boş çevirirmi seni :)

slm kızlaaaarrr herkes ii mi ben biraz rahatsızım son 2 gündür.dün kusmaya da başladım.doğum yapanlarda böyle olanlar vardı haziran annelerinde tırstım valla :18: bebiş mi geliyo die.bugün hala tam düzelmedim üşüttüm sanırım.midem bulanıyo ter basıyo halsizim sürekli yatıyorum valla.bi bakalım herkes napıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…