- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.881
Çok rahatsız ediyor olmalı yaaa, zaten vücutta ağırlaştı, doktorun ne diyor bu duruma? Ne yapmanı önerdi?
canım benim teşekkür ederim.. inanmayacaksınız dün kocam elinde karpuzla geldii. bebeğe aldım dedi. topiği mi okuyo napıyookocacığımmmm seni çoook seviyommm
Merhaba arkadaşlar.Dün kontrolümüz vardı ve hiç hoş geçmedi.Kızımın 32 haftalık olması gerekirken karın çevresi 31+2 günlük çıktı.Kilosu 1800 gr. olması gerekirken 1660 gr. çıktı.Doktor bebek zayıf dedi.Ayrıca doktoru beklerken nokta şeklinde 2 tane kahverengi leke geldi.Doktor rahim duvarımın yumuşamış olduğunu ve erken doğum riskinin habercisi olduğunu söyledi.Bunu engellemek için progestan hap verdi.Nts ye bağlandım.Sancı falan çıkmadı.Aranızda bu durumda olan varmı?
slm kızlar bugün biraz dışarı çıktık kocişle alışverişe içime sinen bi pijama bulamadım ben yaa ne pahalı lohusa pijamaları bence hiç gerek yok o kadar paraya gider takım alır evde giyerim en ucuzu 90-100 lira bana afaki geldi bu rakamlar valla gecelik sabahlık almıştım ama pijamasız kaldım valla:))
Eki Görüntüle 740962 dun findik kurdumu gordum cok buyumus doktor bi anda renkliye gecince gozlerimden yaslar bosaldi:)
Kızlar merhaba keçe seti sipariş vermiştim geldi. ama nasıl yapıcam hiç bir bilgim yok aranızda yapan arkadaşlar vardı yaptıklarını paylaşabilirler mi ? bugün eşim ile 2 günlük yazlığa gideceğiz. :) gelince bebeğim için birşeyler yapmak istiyorum. adını yazmak istiyorum. perdemiz için ve cibinlik için süsler yapmak istiyorum :)
dokturm bugun 34 haftalık sekerli annenn bebegini aldık dedi cunku kilosunu kontrol edememiş tansiyonda fırlamış kilolara dikkattttttt
Merhaba arkadaşlar.Dün kontrolümüz vardı ve hiç hoş geçmedi.Kızımın 32 haftalık olması gerekirken karın çevresi 31+2 günlük çıktı.Kilosu 1800 gr. olması gerekirken 1660 gr. çıktı.Doktor bebek zayıf dedi.Ayrıca doktoru beklerken nokta şeklinde 2 tane kahverengi leke geldi.Doktor rahim duvarımın yumuşamış olduğunu ve erken doğum riskinin habercisi olduğunu söyledi.Bunu engellemek için progestan hap verdi.Nts ye bağlandım.Sancı falan çıkmadı.Aranızda bu durumda olan varmı?
ben kaç gündür parola ettim kendime bunu valla.gerçekten çok zormuş sıcaklarda hamişlik.eğer bidahaki civciv beni dinlerse kışa doğururum :) bunada gel artık deyip drduk ama 9 ay bekledi bekledi ağustosa gelcek şekilde yerleşti göbüşe napalımoy yerim ben onu yinede. şaka bi yana ben çok zorlanıyom valla bide döndü artık tam oldu.midem ağzımda her an valla çok yanıyor ilaçta kar etmiyor.az eğilsem tamam o gece uyku yok zaten
arkadaşlar geçmeyen bel ağrım var sabahtan beri hafif hafif..kasıklarımda ara ara ağrıyo..bebeğim pek kıpırdamıyobide birden aşağıya doğru cız die bişi oluyo kasık ağrımla beraber...ilk hamileliğim olduğu için bu tür ağrılarında ne anlama geldiğini pek bilemiyorum..inş bebeğim gelmeye kalmıyodur:53..her ağrıyıda doğuma yormak istemiyorum belkide normaldir ama böyle olmamıştı hiç.:18:..aranızda böyle ağıları olan varmı normalmidir sizce arkadaşlarımmm:44:
ayy nasıl sevindim anlatamam canımmm içine doğmuşş eşininn içim nasıl rahatladı afiyet bal olsun kızınla sanaa
bizde kocişle dışarı cıktık dolaştım biraz ama hemen yoruluyorum artıkk bu son ay zorlu gecicekkk sanırımmmmmmmmm
hemen acıktım susadım ayaklarım ağrıdııı halbukiii bikaçgün öncesine kadar gayet enerjiktimm bugün sıcaktaa dahada sıcakk olucakmışş
Allahım yardımcımız olsun güzellerrr...
şimdi kociş 3lü koltuğaa uzandııbende uzanıcamm valla uykum geldiiii hepiniziii kocaman öpüyorummmmmm
slm kızlar bugün biraz dışarı çıktık kocişle alışverişe içime sinen bi pijama bulamadım ben yaa ne pahalı lohusa pijamaları bence hiç gerek yok o kadar paraya gider takım alır evde giyerim en ucuzu 90-100 lira bana afaki geldi bu rakamlar valla gecelik sabahlık almıştım ama pijamasız kaldım valla:))
epidural normal dogum hakkında ne dusunuyorsunz olan olacak yada olmam diyen var mı varsa nedenlerini alabilirmiyim kızlar
canım benim teşekkür ederim.. inanmayacaksınız dün kocam elinde karpuzla geldii. bebeğe aldım dedi. topiği mi okuyo napıyookocacığımmmm seni çoook seviyommm
Dün ayşe öner in konferansına giden arkadaşlar ne yaptınız nasıl geçti neler öğrendiniz hiç anlatmadınız...
Bebek odamız hazırcibindiriğimizi takamadık henüz ve babamız bi tablo aldı onuda takamadık darbeli matkapla delinmesi lazım duvarın...şimdilik herşeyimiz hazır teyzeleri üstümden nasıl bi yük kalktı anlatamam
Eki Görüntüle 741181 Eki Görüntüle 741190 Eki Görüntüle 741189 Eki Görüntüle 741188 Eki Görüntüle 741187 Eki Görüntüle 741186 Eki Görüntüle 741185 Eki Görüntüle 741184 Eki Görüntüle 741183 Eki Görüntüle 741182 Eki Görüntüle 741191
Arkadaşlar hepinize verdiğiniz destek için teşekkür ederim.İyiki varsınız.İçimi rahatlattınız.
Ben dün seminere gidemedim.Seminerin başladığı saatte hala hastanedeydik.Renannn gitti.Pembesümbülde seminerdemisiniz diye msj attı.Ama o gidebildimi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?