- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.861
slm kızlaaaarrrherkes ii mi ben biraz rahatsızım son 2 gündür.dün kusmaya da başladım.doğum yapanlarda böyle olanlar vardı haziran annelerinde tırstım valla :18: bebiş mi geliyo die.bugün hala tam düzelmedim üşüttüm sanırım.midem bulanıyo ter basıyo halsizim sürekli yatıyorum valla.bi bakalım herkes napıyo...
Merhaba arkadaşlar.Dün kontrolümüz vardı ve hiç hoş geçmedi.Kızımın 32 haftalık olması gerekirken karın çevresi 31+2 günlük çıktı.Kilosu 1800 gr. olması gerekirken 1660 gr. çıktı.Doktor bebek zayıf dedi.Ayrıca doktoru beklerken nokta şeklinde 2 tane kahverengi leke geldi.Doktor rahim duvarımın yumuşamış olduğunu ve erken doğum riskinin habercisi olduğunu söyledi.Bunu engellemek için progestan hap verdi.Nts ye bağlandım.Sancı falan çıkmadı.Aranızda bu durumda olan varmı?
benim 2 aydır fil gibi ayaklarım. ayak bileği diye bişey kalmadı. sabah kalktığımda bile şiş oluyor. üstüne dokununca çöküyor ve uzun süre öyle çukur kalıyor ve acıyor. ben çözüm bulamadım.
çok geçmiş olsun bol su tüket ve dinlen inşallah benim kızımda oldu acile kaldırdık bi mikrop varmış kolay kolayda geçmiyormuş bakalım bağırsak sorunu inşallah düzelirsiniz
Merhaba arkadaşlar.Dün kontrolümüz vardı ve hiç hoş geçmedi.Kızımın 32 haftalık olması gerekirken karın çevresi 31+2 günlük çıktı.Kilosu 1800 gr. olması gerekirken 1660 gr. çıktı.Doktor bebek zayıf dedi.Ayrıca doktoru beklerken nokta şeklinde 2 tane kahverengi leke geldi.Doktor rahim duvarımın yumuşamış olduğunu ve erken doğum riskinin habercisi olduğunu söyledi.Bunu engellemek için progestan hap verdi.Nts ye bağlandım.Sancı falan çıkmadı.Aranızda bu durumda olan varmı?
Kızlar selam,
Doktordan geldim şimdi. Kızım 150 Gr almış ben 650 Gr vermişim bir hafta icinde.
Hersey yolunda görünüyor. Kızım eli ile yüzünü saklıyor dogru dürüst göremedim kuzumu :)
Selam tatlışlar :)
Bugün hiç dışarı çıkmadım.Kociş sağolsun haftalık temizliği yaptı.Birde üstüne gitti abisiyle halı yıkayıp geldi.Çok yoruldu üzülüyorum bense bütün gün yattım.:)
Dün kaınvalidenin çardağındaydık gece yarısına kadar oturduk tam 6 saat oturur pozisyondaydım.Arada bir kalkıp yürüdüm vs.ama uzanmayınca banamısın demiyor.Eve geldim yatağa yattım tutulup kaldım bel ağrısından,şişen ayaklarda cabası.
Her seferinde bu kadar uzun oturmayacağım diyorum ama serin hava,güzel muhabbet,ee gündüzde evde sıkıldığım için kalıyorum.
Neyse bugün iyim çok şükür tek derdim bu olsun.
Umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.
canım benim teşekkür ederim.. inanmayacaksınız dün kocam elinde karpuzla geldii. bebeğe aldım dedi. topiği mi okuyo napıyookocacığımmmm seni çoook seviyommm
ben kaç gündür parola ettim kendime bunu valla.gerçekten çok zormuş sıcaklarda hamişlik.eğer bidahaki civciv beni dinlerse kışa doğururum :) bunada gel artık deyip drduk ama 9 ay bekledi bekledi ağustosa gelcek şekilde yerleşti göbüşe napalımoy yerim ben onu yinede. şaka bi yana ben çok zorlanıyom valla bide döndü artık tam oldu.midem ağzımda her an valla çok yanıyor ilaçta kar etmiyor.az eğilsem tamam o gece uyku yok zaten[/QUO
Cnm bnde kndme parola yptm bnu.yaz aylari cok zormus ozellklede son 3 ay..zor olucagni tahmn ediyodm ama bu kadarini dgil.evdende ckmiyrm ciktigmda esimle aksam ustu ckiyrm o da arabayla..artk arabadan kndm inemiyrm esm elimden tutup indiriyo.doktora gdiyrm muayene sedyesndn kalkamiyrm esimn boynuna sariliyrm o kaldiriyo.bi goren olsa bska bsey sanit.gcr uykular bitti resmen saat baso bi tarafmn.agrisiyla ve ter icnde uyaniyrm.allah yardm etsn hepimize..bu son hftalari hyrlisiyla gcirelm ins
denaz;
çok geçmiş olsun cnm bol bol konuş yaramazla beklesin.bak ben konşa konuşa geldim bu haftaya kadar çünkü 5. aydan beri kasılmam var benim.progestanı hiç bırakmadık zaten.sabırlı olsun minnoş.
hera;
cnm o karpuz bana gelse bu kadar sevinmezdim allah razı olsun eşinden sanada afiyet olsun.ben dün bakamadım eğer görseydim gönderirdim sana nerde olduğun önemli değil.sen yinede canın bişiy isterse iste benden.biz ne güne duruyoruz hamişdaşız şurda sonuçta
arkadaşlar geçmeyen bel ağrım var sabahtan beri hafif hafif..kasıklarımda ara ara ağrıyo..bebeğim pek kıpırdamıyobide birden aşağıya doğru cız die bişi oluyo kasık ağrımla beraber...ilk hamileliğim olduğu için bu tür ağrılarında ne anlama geldiğini pek bilemiyorum..inş bebeğim gelmeye kalmıyodur:53..her ağrıyıda doğuma yormak istemiyorum belkide normaldir ama böyle olmamıştı hiç.:18:..aranızda böyle ağıları olan varmı normalmidir sizce arkadaşlarımmm:44:
SLM KIZLAR :)
Kimsecikler yok topikte yahuuu....
Demek ki haftasonları böyle oluyor.
bende işyerindeyim c.tesi c.tesi çalışyorum bugün
Bir slm vereyim dedim ama kim var kim yok huhuhuuuuuuuuuuu :)
Herkes geziyor anlaşılan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?