2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam,

Doktordan geldim şimdi. Kızım 150 Gr almış ben 650 Gr vermişim bir hafta icinde.
Hersey yolunda görünüyor. Kızım eli ile yüzünü saklıyor dogru dürüst göremedim kuzumu :)

çok geçmiş olsun bol su tüket ve dinlen inşallah benim kızımda oldu acile kaldırdık bi mikrop varmış kolay kolayda geçmiyormuş bakalım bağırsak sorunu inşallah düzelirsiniz

doktor benim bebeğimede zayıf dedi karın cevresi 30 haftalık olmas gerekirken 29+5 çıktı boyu güzel olsun dedi doktor zayıf ama fit bir bebek olacak dedi üzülme son zamanlarda farkı kapatıyorlar

Cemileyld cnm bna rahimde yumusama demedi sancida ckmadi lekede olmadi ama nidilat iciyrm gunluk ...hftalikta igne oluyrmm..ciger gelistirici ignede ypildi bna..bu kdr ust uste tedbir amacli seylr ypunca doktor tirstm yani..sanda onlem almis cnm korkma bol bol dnlen bu saatten snra ypicamz tek sey bu...sicak tetkliyomus bu durumlari...bda hamile olursam son aylari yaza denk gtrmicm vla..bzm agustos bebisleri pek tez canli..hepinize zamnli dogum nasip etsn allahm

ay benimkide aynı şekilde. 34. haftadayım bende. ellerimle bile bişeyi tutmakta zorlanıyorum artık. allah yardımcımız olsun. çalışmak her geçen gün zorlaşıyor. bende ne kadar dayanırsam bebeğimle o kadar daha fazla beraber olacağım doğumdan sonra diye katlanmaya çalışıyorum. annem geldi 20 gün kadar. sağolsun sağolsun çok faydası oldu. temizliğimi filan yaptı. iyi var.

çok geçmiş olsun bol su tüket ve dinlen inşallah benim kızımda oldu acile kaldırdık bi mikrop varmış kolay kolayda geçmiyormuş bakalım bağırsak sorunu inşallah düzelirsiniz

sağol cnm daha dr a gitmedim ama geçer inşallah.senin miniğede çok geçmiş olsun dikkat etmeliyiz artık hele şu sıcaklarda

denaz;
çok geçmiş olsun cnm bol bol konuş yaramazla beklesin.bak ben konşa konuşa geldim bu haftaya kadar çünkü 5. aydan beri kasılmam var benim.progestanı hiç bırakmadık zaten.sabırlı olsun minnoş.

hera;
cnm o karpuz bana gelse bu kadar sevinmezdim allah razı olsun eşinden sanada afiyet olsun.ben dün bakamadım eğer görseydim gönderirdim sana nerde olduğun önemli değil.sen yinede canın bişiy isterse iste benden.biz ne güne duruyoruz hamişdaşız şurda sonuçta

Canim sikinti yapma oda tetikler allahin izniyle hicbisey olmaz insallah bol bol dinlen dualarim seninle

Selam kızlar. Bugün sata göre 32 ultrason ölçümlerine göre 35 olduk 6 hafta kaldı yaşasııın. Ama nedense hep içimde temmuz sonunda ani sancılarla hastaneye gidicekmişim gibi bir his var bakalım. Eşim de buna benzer şeyler söylemişti belki de ondan etkilendim. Hava ısındıkça taşımak zorlaşıyor, temmuz sonu işime gelir aslında ama bakalım :)

Kızlar selam,

Doktordan geldim şimdi. Kızım 150 Gr almış ben 650 Gr vermişim bir hafta icinde.
Hersey yolunda görünüyor. Kızım eli ile yüzünü saklıyor dogru dürüst göremedim kuzumu :)

Canım herşeyin yolunda gitmesi harika. Ne güzel uymuşsun diyete. Bravooooooo

Son düzenleme:
Selam tatlışlar :)

Bugün hiç dışarı çıkmadım.Kociş sağolsun haftalık temizliği yaptı.Birde üstüne gitti abisiyle halı yıkayıp geldi.Çok yoruldu üzülüyorum bense bütün gün yattım.:)

Dün kaınvalidenin çardağındaydık gece yarısına kadar oturduk tam 6 saat oturur pozisyondaydım.Arada bir kalkıp yürüdüm vs.ama uzanmayınca banamısın demiyor.Eve geldim yatağa yattım tutulup kaldım bel ağrısından,şişen ayaklarda cabası.
Her seferinde bu kadar uzun oturmayacağım diyorum ama serin hava,güzel muhabbet,ee gündüzde evde sıkıldığım için kalıyorum.
Neyse bugün iyim çok şükür tek derdim bu olsun.

Umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.

ben kaç gündür parola ettim kendime bunu valla.gerçekten çok zormuş sıcaklarda hamişlik.eğer bidahaki civciv beni dinlerse kışa doğururum :) bunada gel artık deyip drduk ama 9 ay bekledi bekledi ağustosa gelcek şekilde yerleşti göbüşe napalım oy yerim ben onu yinede. şaka bi yana ben çok zorlanıyom valla bide döndü artık tam oldu.midem ağzımda her an valla çok yanıyor ilaçta kar etmiyor.az eğilsem tamam o gece uyku yok zaten

ay ne güzel sağolsun valla.keşke benim kocişte yapsa bi temizlik.evi pislik götürüyo en son salı temizlemiştim ama gören yıllık sanır

arkadaşlar geçmeyen bel ağrım var sabahtan beri hafif hafif..kasıklarımda ara ara ağrıyo..bebeğim pek kıpırdamıyobide birden aşağıya doğru cız die bişi oluyo kasık ağrımla beraber...ilk hamileliğim olduğu için bu tür ağrılarında ne anlama geldiğini pek bilemiyorum..inş bebeğim gelmeye kalmıyodur:53..her ağrıyıda doğuma yormak istemiyorum belkide normaldir ama böyle olmamıştı hiç.:18:..aranızda böyle ağıları olan varmı normalmidir sizce arkadaşlarımmm:44:

canım benim teşekkür ederim.. inanmayacaksınız dün kocam elinde karpuzla geldii. bebeğe aldım dedi. topiği mi okuyo napıyoo kocacığımmmm seni çoook seviyommm

ayy nasıl sevindim anlatamam canımmm içine doğmuşş eşininn içim nasıl rahatladı afiyet bal olsun kızınla sanaa

bizde kocişle dışarı cıktık dolaştım biraz ama hemen yoruluyorum artıkk bu son ay zorlu gecicekkk sanırımmmmmmmmm
hemen acıktım susadım ayaklarım ağrıdııı halbukiii bikaçgün öncesine kadar gayet enerjiktimm bugün sıcaktaa dahada sıcakk olucakmışş
Allahım yardımcımız olsun güzellerrr...
şimdi kociş 3lü koltuğaa uzandıı bende uzanıcamm valla uykum geldiiii hepiniziii kocaman öpüyorummmmmm

Canim benim doktorum bir iki haftalik gerilik ve ilerilik cok onemli degil diyor ayrica ultrason olcumleride % 100 dogru cikmiyor sen gonlunu ferah tut ilaclarini duzenli ic stres yapma

çok tesekkur ederım canım bende progestana basladım oğluşum waktinde gel diyorum dinler inş. annesini

canım benimde böyle tarif ettigin gibi oldu kasılmaların kaç dk arayla oluyor biliyormusun
benim iki dk arayla olmuştu dr gittigmde nst çekildi ve sancım çıktı ilaç serumla sancı durdurldu seni korkutmak istemem ama doktorunu ara mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…