2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım her şey çok güzel olmuş,maşallah. Güle güle kullansın minişin

demoss tatlım yavruna maşallaaah barekallah! Allah nazarlardan saklasın. Nasıl da net gözüküyor.

Canım odanız çok güzel,tam minik adam odası olmuş.sağlıkla,mutlulukla,huzurla büyüt meleğini.senin hazırlıklar tamamlandığına göre sıra miniğin paşa gönlüne kaldı demek

Canım evet bugün pek iç rahatlatan haberler almamışsın ama durum çok kötüde değil.tedbirinizide almışsınız erken farkedip,sen de biraz istirahate geçip proteine ağırlık verdimmiydi oldu bu iş.bi de ufaklığı erken gelmemek konusunda ikna ettimmi tamamdır demek,karalar bağlamak yok hemen.hem benim kızım çoğunuzun yavrusundan daha küçük,Ağustos sonu doğacak.güya abi-abla doğuracaksınız,ne biçim örnek oluyor sizîn minikler benim kızıma erken gelmeye çalışarak :)))))

Hayırlı olsun cnm , göremedim ama odayı güzel günlerde kullanın inş:) emzirme sütyenleri baya pahalı oluyo ama bana denk geldi biyerden aldım 13 tl ye NBB nin. Sana tavsiyem dikişsiz olsun meme ucuna denk gelen yerde dikiş oluyo bazı modellerde o rahatsız ediyormuş. Bir de 2 tane hamile kilotu aldım karnı büyük olanlardan nolur nolmaz diye.. Pedi gece için olanlardan aldım daha büyük oluyo diye. Fikir olur belki

Güzel günlerde kullansın bebisin , hersey cok güzel olmus

Canım resimler görülmüyor ama güle güle kullanın odanızı
Ben öyle bi camasırcıdan emzirme sutyeni almıştım önceki gebeliğimde , markasını bilmiyorum ama rahat ettim penyeydi
Hic gebe kilotu kullanmadım ben , önceki gebeliklerimdede almamıştım , ama kullananlar da memnundur belki

Güzel dilekleriniz için saolun kızlar. NBB nin normal sütyenini kullanmışlığım var fena olmuyorlar;birde emzirme sütyenine bakarım. Kilot işini de normal yüksek bel alırım o zaman. Gebe kilotları biraz pahalı diye biliyorum..
dilemmaa canım gece pedi yeterli olmuyormuş sanırım..öyle bi duymuştum ama bilmiyorum ki..

paşanın odası çok guzel olmuş güle güle kullanın inşallah

sağol canım...benim aralıksız ağrım vardı sürekli devam etti ama hafif hafif..şu an yok geçti inş bidaha olmazbaya korktum ya..bidaha olursa hemen gidicem doktora..

benimkide herşeye normal diyo yahuuinsan bi açıklama yapar sinir oluyorum doktoruma..

Lesyacım çok güzel olmuş, güle güle kullanın:)

sağol canım ..şu an iyiyim kızımda kıpırdadı..inş normaldir

sağol canım...benim aralıksız ağrım vardı sürekli devam etti ama hafif hafif..şu an yok geçti inş bidaha olmazbaya korktum ya..bidaha olursa hemen gidicem doktora..

Geçmiş olsun canım inşallah olmaz birdaha geçtigine göre normal alıştırma sancılarındandı belkide
ben bi gece bi gün çektim sancı normaldir diye bekledim durdum en sonunda bi baktımki iki dk arayla geliyodu çok şiddetlenmişti değişik birşeydi. Rabbim yaşatmasın birdaha hiç kimseye...

inş olmaz canımcım korktum baya...benimki şiddetli bi ağrı değildi ama rahatsız ediciydi..gerçi hemen kötü düşünmek istemiyorum ama insan acaba diyo işte...aminn canımm bebeişlerimiz zamanında gelir inş

bunalım bır gunun ardından selam kızlarrr sizlerı sevıoruzz.. bu arada annem bendeydı kaynanamla alısverıs yapmsıtık .bende bebegıme bısyleralmıstım odamızın bırı boş orda yığılı yerde hersey suan oda gelene kadar..annem dönup bakmadı bıle cocugun esyalarınaa delı olucam neden bu kadar ılgısızzzzzzzzzzzzzzzzzz ....zorla bı kac parça ben goturdum gosterdım elıne hemen bole sevımlı sevımlı gıbıymıs gıbı bakıo ama bn ıstıom o hanımıs desın baksın torununun eşyalarına ama yokkkk yokkkk ....:2::2::2:
her konuda hemen elestırıyor benı yaaa artık buna dayanamıyorum nasıl yol almalıyım nolur akıl verın ..çocukla ılgılıbı mevzu olsun kızım sen yaparsın edersın yok hemen elestırıoo dıo bak ole oluşan kızarım bole olursan kötü olur yandık dıe elestırıo..ben anladım kucukkende hep bole buyudugum ıcın annem tarafından, bı ortamda kendımı bellı edemiyorum özgüvenım mahfolmuş yok gıttı yanııı delırıcem.. akıl verın bana annecikler napmalıyımm o anda cvbınımı vermelıyım yoksa anne sen nıe bu kadar ılgısıszssınmı demelıyım başkalarının yanında cok elestırıosunmu demelıyım napmalıyımm off cok karışığımmmm kızlarr:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…