- 29 Mart 2013
- 2.049
- 5.553
- 158
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.901
Bebek odamız hazırcibindiriğimizi takamadık henüz ve babamız bi tablo aldı onuda takamadık darbeli matkapla delinmesi lazım duvarın...şimdilik herşeyimiz hazır teyzeleri üstümden nasıl bi yük kalktı anlatamam
Eki Görüntüle 741181 Eki Görüntüle 741190 Eki Görüntüle 741189 Eki Görüntüle 741188 Eki Görüntüle 741187 Eki Görüntüle 741186 Eki Görüntüle 741185 Eki Görüntüle 741184 Eki Görüntüle 741183 Eki Görüntüle 741182 Eki Görüntüle 741191
Merhaba kızlar. Sonunda oğlumun odasını alabildik. Haftaya getirip kuracaklarmış. Bi heyecanlıyım ki anlatamamOdası hazır olunca sizlerle paylaşırım. Ama aldığım şeyi yinede bi göstereyim
Eki Görüntüle 741192 Eki Görüntüle 741193 Eki Görüntüle 741194
Bir takımda pijama aldım.Şimdi kendimle alakalı sadece emzirme sütyeni ve çamaşır kaldı. Önerdiğiniz bir marka veya çeşit var mı? Sütyeni alıp almama konusunda biraz tereddüt yaşıyorum. Bir de nasıl bi alt çamaşır almalıyım? Gebe kilotu denilen şeyden mi yoksa yüksek bel anne kilotu mu? Alanlar yazabilir mi?
Doğum sonrası nasıl bir ped kullanmalıyım?Hiç bilmiyorum..sizler ne aldınız,nasıl bir şey aldınız ya da aldınız mı?
Bebek odamız hazırcibindiriğimizi takamadık henüz ve babamız bi tablo aldı onuda takamadık darbeli matkapla delinmesi lazım duvarın...şimdilik herşeyimiz hazır teyzeleri üstümden nasıl bi yük kalktı anlatamam
Eki Görüntüle 741181 Eki Görüntüle 741190 Eki Görüntüle 741189 Eki Görüntüle 741188 Eki Görüntüle 741187 Eki Görüntüle 741186 Eki Görüntüle 741185 Eki Görüntüle 741184 Eki Görüntüle 741183 Eki Görüntüle 741182 Eki Görüntüle 741191
Merhaba kızlar. Sonunda oğlumun odasını alabildik. Haftaya getirip kuracaklarmış. Bi heyecanlıyım ki anlatamamOdası hazır olunca sizlerle paylaşırım. Ama aldığım şeyi yinede bi göstereyim
Eki Görüntüle 741192 Eki Görüntüle 741193 Eki Görüntüle 741194
Bir takımda pijama aldım.Şimdi kendimle alakalı sadece emzirme sütyeni ve çamaşır kaldı. Önerdiğiniz bir marka veya çeşit var mı? Sütyeni alıp almama konusunda biraz tereddüt yaşıyorum. Bir de nasıl bi alt çamaşır almalıyım? Gebe kilotu denilen şeyden mi yoksa yüksek bel anne kilotu mu? Alanlar yazabilir mi?
Doğum sonrası nasıl bir ped kullanmalıyım?Hiç bilmiyorum..sizler ne aldınız,nasıl bir şey aldınız ya da aldınız mı?
Hayırlı olsun cnm , göremedim ama odayı güzel günlerde kullanın inş:) emzirme sütyenleri baya pahalı oluyo ama bana denk geldi biyerden aldım 13 tl ye NBB nin. Sana tavsiyem dikişsiz olsun meme ucuna denk gelen yerde dikiş oluyo bazı modellerde o rahatsız ediyormuş. Bir de 2 tane hamile kilotu aldım karnı büyük olanlardan nolur nolmaz diye.. Pedi gece için olanlardan aldım daha büyük oluyo diye. Fikir olur belki
Canım resimler görülmüyor ama güle güle kullanın odanızı
Ben öyle bi camasırcıdan emzirme sutyeni almıştım önceki gebeliğimde , markasını bilmiyorum ama rahat ettim penyeydi
Hic gebe kilotu kullanmadım ben , önceki gebeliklerimdede almamıştım , ama kullananlar da memnundur belki
canım benimde böyle tarif ettigin gibi oldu kasılmaların kaç dk arayla oluyor biliyormusun
benim iki dk arayla olmuştu dr gittigmde nst çekildi ve sancım çıktı ilaç serumla sancı durdurldu seni korkutmak istemem ama doktorunu ara mutlaka
ayaklarımın şişliğini söylemedim cnm, ellerim uyuşuyor demiştim. normal diyor. zaten ne söylesem normal diyor, magnezyum calsiyum içiyor musun? diye soruyor. içiyorum diyince de tamam yapacak başka bişşey yok diyor.
sağol canım ..şu an iyiyim kızımda kıpırdadı..inş normaldircanım takılma bence benimde son kontrolümde biraz kilosu düşük gelmişti bana ama son aylarda toparlarlar bence .. sen sadece evde dinlen ama bişey olacak düşüncesiyle değil rajat ol cnm gün içinde neler yaşıyorum ben ama birazda ilk gebelik olduğu için dahada fazla tedirginlik oluyor galiba kayınvalidem az önce burdaydı tam o anda bi sancı girdi karnıma sağolsun beni sakinleştirdi bebek aşa basıyo dedi idararımda geldi o anda ee nede olsa tecrübeli kadın :) rahat ol cnm doktorun seni hemen korkutmuş yaa keşke öyle demeseydiben gebeliğimin başından beri hep farklı doktorlara gittim maalesef her ağrı olduğunda hastaneye koştum hepside erken doğum riski dedi Allaha şükür bugünlere geldik.. doktordan doktora baya fark var bence
benimde hayalimde hep kışın şubat ayında doğum yapmak vardı ama öyle olmuyor bazen bizde çok bekledik gelmesi için sürpriz yaptı şimdi ne zaman gelirse razıyız demekten başka çaremiz yok :)
benimde oğlum pek hareketli değil son zamanlarda.. umarım normaldir diyorum hep ama sen istersen bi doktorunla görüş geçmiş olsun
benimkide 3 lüde maç seyrediyoo iğğğğğğ
bide soruyo mısır mı patlattıın aşkım diyo halbuki ona öyle gelmiş benden çok aşeriyor zaten :)
bende lohusa pijaması almadım cnm ablam bi takım pijama almış birde komşumun eşi iç çamaşırcı oda doğum hediyesi olarak pijama vercek baya ucuza getirdim ben
sağol canım...benim aralıksız ağrım vardı sürekli devam etti ama hafif hafif..şu an yok geçti inş bidaha olmazbaya korktum ya..bidaha olursa hemen gidicem doktora..
Geçmiş olsun canım inşallah olmaz birdaha geçtigine göre normal alıştırma sancılarındandı belkide
ben bi gece bi gün çektim sancı normaldir diye bekledim durdum en sonunda bi baktımki iki dk arayla geliyodu çok şiddetlenmişti değişik birşeydi. Rabbim yaşatmasın birdaha hiç kimseye...
iyigeceler herkeseee
bis geç kalktık daha uykumus gelmedi ama karnımızz acıktı :) takwime bakalımmm yenilenmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?