2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

takma canım kafana..herkes bir değil..tabiki annenden güzel ilgi alaka istiyosun ama demekki huyu böyle..konuşssanda bence huylu huyundan vazgeçmez maleseff....üzme kendini yaa

emzirme sütyeni kom aldım bi tane daha alıcam,pijamam var bir takım daha alınacak.ama hamile kilodu denen şeyi ben hayatta giyemem ben hala eski kilotlarımı giyiyorum baya aşada kullanıyorum belini 2 tanede beli yüksek kilot aldım 2 tane daha alırım belki oda sezeryan olursa daha çok o zman lazım olacakmış dikiş yerini rahatsız etmemesi için pedide bugün aldım 1 tane kotex gece aldım yetmezse o zamanda alınır ya

Lesya cnm odanız ve bebeğiniz size hayır götürsün çok şirin olmuş :)

bende 11 de uyuyup 1 de uyandım baktım eşim hala 3 lüde :) kalktım meyve yedim tatlı bişeyler de off kiloları alıyoruzz vallaa

bende meyve yedim ama kesmedii canım başka bişiler istiyo ama bulamadım ne istediğiniah o kilolar aldı başını gidiyo zatennndoğumdan sonra nasıl vericez bakalımm

bende meyve yedim ama kesmedii canım başka bişiler istiyo ama bulamadım ne istediğiniah o kilolar aldı başını gidiyo zatennndoğumdan sonra nasıl vericez bakalımm

helede bu saatte adını söylemek istemiyorum gündüzde yine meyve yedim 5 tane üst üste nolcak bilmiyorum ben hiç diyette yapmadım hayatımda artık burda gelip yazarız heralde bir birimize destek oluruz napalım :) kaç kilo aldın cnm

13 kilo aldım benn canımcım..hiçte sevmem diyet yapmayı ama napalım mecburrrrbelki bebişlerimizle uğraşırken veririz

Canım hemen hemen aynı seyleri yasadım , benim annemde cok eleştirir herkesin yanında olmadık laflar ederdi , ben artık söylüyorum icine at at nereye kadar , seninki ilgisizmis benimki aksine herseye karışıyor yaptıgım hiçbirşeyi beğenmiyordu , zor oldu ama sınırı koydum sonunda. Cok karıştığı zaman konuyu değiştiriyorum , yaptıgım hiçbirşeyi anlatmıyorum , ona ihtiyacım olmadıgını hissettiriyorum, çünkü biraz samimi olsam müdahaleye başlıyor ve olur olmaz insanlara anlatıyor .
Birde eskiden söylediklerini kafama takıyordum artık cok takmıyorum , cok sukur eskisi gibi etkilenip sinirlenmiyorum .
Sagolsun kvdemde konuşmuş, artık eskisi gibi eleştirip her konuda akıl vermeye çalışmıyor

Valla iste bu annelerimiz niye boyle bilmiyorum , Allah kolaylık versin, yani burda uzun uzun anlatılmıyor . Bizimkiler bize güvenip arkamızda durmayı beceremiyor. Bu konuda esime cok özenirim , ailem bana seçenekleri sundu ben sectim
Onlarda bana destek oldu Der , bizde tam tersi bu boyle olacak dendi , dediğin gibi sen yaparsın edersin yok hep eleştiri

Bizim durum hic parlak degil kizlar. Aglamaktan helak oldum. Sanirim bosanacagim. Rabbim emanetin hatrina hayirlisini ver nolur. Senden gelen basla goz ustune. vardr bi bildigin... Bana dua etmediniz dimi hic? Hep sizin yuzunuzden o zaman... espri yapiom hala. psikoloji falan nanay galiba

Dur simdi sakin ol
Acele karar verme
Bebek bi doğsun , sen biraz toparlan , isler yine düzelmezse ozaman düşünürsün boşanmayı
Sadece kendine biraz zaman tanı
Duygularımız filan bi normale dönsün
Hakkında hayırlısı olsun , pazar gunü kandilmis, dua da ederiz hem :)

Şekerinizi kendiniz yapın karlı çıkın;
yada siz uğraşmayın biz isim etiketiniz dahil hazırlayalım kapınıza kadar gönderelim.
Üstelik %33 kargo indirimi ve %12 havale eft indirimi ile.
Artık nikah şekeri ve bebek şekeri malzemeleri tahtakale eminönü ucuzluğuyla
3AAA Bebek şekeri ve Nikah şekeri toptan malzemeleri Eminönü da :)

Çok güzel olmuş herşeyi cnm güle güle kullanın..) ben de odayı tamamlayamadım henüz bi bitirsem resim paylaşıcam.)

Canım her şey çok güzel olmuş,maşallah. Güle güle kullansın minişin

demoss tatlım yavruna maşallaaah barekallah! Allah nazarlardan saklasın. Nasıl da net gözüküyor.

Canım odanız çok güzel,tam minik adam odası olmuş.sağlıkla,mutlulukla,huzurla büyüt meleğini.senin hazırlıklar tamamlandığına göre sıra miniğin paşa gönlüne kaldı demek

Güzel günlerde kullansın bebisin , hersey cok güzel olmus

paşanın odası çok guzel olmuş güle güle kullanın inşallah

Lesyacım çok güzel olmuş, güle güle kullanın:)

Sıcak bir Antalya sabahından herkese günaydın...bugünde alev alev yanacağız.kaynıyor sanki hava yarabbim..15 ağustosa kadar ben nasıl dayanıcam :18:sıcak tam mutfağa dayanıyor sabahları güneşlikler çektim ama nafile...nasıl kahvaltı hazırlıcam bilmiyorum...oysa en sevdiğim öğündür kahvaltı...Ağostosta anne olmak her yiğidin harci değildir çok zahmetli anne oluyoruz demedi demeyin

Bebek odamızı beğenen herkese teşekkür ediyoruz oğlumla birlikte.daha iyileri sizlerin olsun teyzeleri...

kizlar nasilsiniz ozluyorum sizi ama cok giremiyorum artik.

ruzgarcim be yasadigini en iyi sen bilirsin ama bosanmak cok agir birsey cozulebilecek birseydir belki umarim hersey yoluna girer Allah yardimcin olsun cok zor bir durum

Aman canım hamilelik hormonların bu seviyedeyken hayati kararlar verme. Bi düğün öncesi bide doğum öncesi yaşananlar orada kalır genelde. Tabi ne yaşadığını sen bilirsin ama sabır dile Allah'tan derin derin nefes al. Doğumdan bir kaç ay sonra alır baktın düzelme yok alır karşına konuşursun.

Rüzgara üzüldüm herkese günaydın demeyi unuttum. Sabah 7 Den beri ayaktayım uyuyamadım. Eşimin çocukluk arkadaşı bizde çocuğa kaç gündür yemek falan hiç yapmamıştım. Dışarıdan takıldık hep. Dedim madem uyuyamıyorum güzel bir kahvaltı hazırlayayım. Hem saatte erken yavaş yavaş dinlene dinlene yaparım dedim. Yedik falan derken popom yeni yer gördü.

Ha bu arada dün ilk defa kocamla beşik almaya gittik. Arkadaşının kızı 3 yaşına gelmiş gel dedik sen tecrübelisin sende gel. Ahşap oyun parkı bulduk çok güzel. Hemde sağlıklı karar verdik gibi oldu. Dedim ben hafta içi uğrar alırım. Arkadaş marketten içecek sigara falan alıcam dedi arabanın anahtarını aldı. Gitmiş beşiği hediye almış. Düğünüde kaçırmıştık hem düğün hem bebek hediyesi diye. Nasıl mahçup olduk ama ben bebişimin beşiği alındı diye nalı sevindim. Ay güzel bir günnnn

ay ne güzel arkadaş o öyle güle güle kullanın canım hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…