- 14 Kasım 2010
- 392
- 49
- 318
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #35.921
bunalım bır gunun ardından selam kızlarrr sizlerı sevıoruzz..bu arada annem bendeydı kaynanamla alısverıs yapmsıtık .bende bebegıme bısyleralmıstım odamızın bırı boş orda yığılı yerde hersey suan oda gelene kadar..annem dönup bakmadı bıle cocugun esyalarınaa delı olucam neden bu kadar ılgısızzzzzzzzzzzzzzzzzz ....zorla bı kac parça ben goturdum gosterdım elıne hemen bole sevımlı sevımlı gıbıymıs gıbı bakıo ama bn ıstıom o hanımıs desın baksın torununun eşyalarına ama yokkkk yokkkk ....:2::2::2:
her konuda hemen elestırıyor benı yaaa artık buna dayanamıyorum nasıl yol almalıyım nolur akıl verın ..çocukla ılgılıbı mevzu olsun kızım sen yaparsın edersın yok hemen elestırıoo dıo bak ole oluşan kızarım bole olursan kötü olur yandık dıe elestırıo..ben anladım kucukkende hep bole buyudugum ıcın annem tarafından, bı ortamda kendımı bellı edemiyorum özgüvenım mahfolmuş yok gıttı yanııı delırıcem..akıl verın bana annecikler napmalıyımm o anda cvbınımı vermelıyım yoksa anne sen nıe bu kadar ılgısıszssınmı demelıyım başkalarının yanında cok elestırıosunmu demelıyım napmalıyımm off cok karışığımmmm kızlarr:18::18:
Merhaba kızlar. Sonunda oğlumun odasını alabildik. Haftaya getirip kuracaklarmış. Bi heyecanlıyım ki anlatamamOdası hazır olunca sizlerle paylaşırım. Ama aldığım şeyi yinede bi göstereyim
Eki Görüntüle 741192 Eki Görüntüle 741193 Eki Görüntüle 741194
Bir takımda pijama aldım.Şimdi kendimle alakalı sadece emzirme sütyeni ve çamaşır kaldı. Önerdiğiniz bir marka veya çeşit var mı? Sütyeni alıp almama konusunda biraz tereddüt yaşıyorum. Bir de nasıl bi alt çamaşır almalıyım? Gebe kilotu denilen şeyden mi yoksa yüksek bel anne kilotu mu? Alanlar yazabilir mi?
Doğum sonrası nasıl bir ped kullanmalıyım?Hiç bilmiyorum..sizler ne aldınız,nasıl bir şey aldınız ya da aldınız mı?
Lesya cnm odanız ve bebeğiniz size hayır götürsün çok şirin olmuş :)
bende 11 de uyuyup 1 de uyandım baktım eşim hala 3 lüde :) kalktım meyve yedim tatlı bişeyler de off kiloları alıyoruzz vallaa
bende meyve yedim ama kesmedii canım başka bişiler istiyo ama bulamadım ne istediğiniah o kilolar aldı başını gidiyo zatennn doğumdan sonra nasıl vericez bakalımm
helede bu saatte adını söylemek istemiyorum gündüzde yine meyve yedim 5 tane üst üstenolcak bilmiyorum ben hiç diyette yapmadım hayatımda artık burda gelip yazarız heralde bir birimize destek oluruz napalım :) kaç kilo aldın cnm
bunalım bır gunun ardından selam kızlarrr sizlerı sevıoruzz..bu arada annem bendeydı kaynanamla alısverıs yapmsıtık .bende bebegıme bısyleralmıstım odamızın bırı boş orda yığılı yerde hersey suan oda gelene kadar..annem dönup bakmadı bıle cocugun esyalarınaa delı olucam neden bu kadar ılgısızzzzzzzzzzzzzzzzzz ....zorla bı kac parça ben goturdum gosterdım elıne hemen bole sevımlı sevımlı gıbıymıs gıbı bakıo ama bn ıstıom o hanımıs desın baksın torununun eşyalarına ama yokkkk yokkkk ....:2::2::2:
her konuda hemen elestırıyor benı yaaa artık buna dayanamıyorum nasıl yol almalıyım nolur akıl verın ..çocukla ılgılıbı mevzu olsun kızım sen yaparsın edersın yok hemen elestırıoo dıo bak ole oluşan kızarım bole olursan kötü olur yandık dıe elestırıo..ben anladım kucukkende hep bole buyudugum ıcın annem tarafından, bı ortamda kendımı bellı edemiyorum özgüvenım mahfolmuş yok gıttı yanııı delırıcem..akıl verın bana annecikler napmalıyımm o anda cvbınımı vermelıyım yoksa anne sen nıe bu kadar ılgısıszssınmı demelıyım başkalarının yanında cok elestırıosunmu demelıyım napmalıyımm off cok karışığımmmm kızlarr:18::18:
Bizim durum hic parlak degil kizlar. Aglamaktan helak oldum. Sanirim bosanacagim. Rabbim emanetin hatrina hayirlisini ver nolur. Senden gelen basla goz ustune. vardr bi bildigin... Bana dua etmediniz dimi hic? Hep sizin yuzunuzden o zaman... espri yapiom hala. psikoloji falan nanay galiba
bende meyve yedim ama kesmedii canım başka bişiler istiyo ama bulamadım ne istediğiniah o kilolar aldı başını gidiyo zatennn doğumdan sonra nasıl vericez bakalımm
Çok güzel olmuş herşeyi cnm güle güle kullanın..) ben de odayı tamamlayamadım henüz bi bitirsem resim paylaşıcam.)
Canım her şey çok güzel olmuş,maşallah. Güle güle kullansın minişin
demoss tatlım yavruna maşallaaah barekallah! Allah nazarlardan saklasın. Nasıl da net gözüküyor.
Canım odanız çok güzel,tam minik adam odası olmuş.sağlıkla,mutlulukla,huzurla büyüt meleğini.senin hazırlıklar tamamlandığına göre sıra miniğin paşa gönlüne kaldı demek
Güzel günlerde kullansın bebisin , hersey cok güzel olmus
paşanın odası çok guzel olmuş güle güle kullanın inşallah
Lesyacım çok güzel olmuş, güle güle kullanın:)
Lesya cnm odanız ve bebeğiniz size hayır götürsün çok şirin olmuş :)
bende 11 de uyuyup 1 de uyandım baktım eşim hala 3 lüde :) kalktım meyve yedim tatlı bişeyler de off kiloları alıyoruzz vallaa
Bizim durum hic parlak degil kizlar. Aglamaktan helak oldum. Sanirim bosanacagim. Rabbim emanetin hatrina hayirlisini ver nolur. Senden gelen basla goz ustune. vardr bi bildigin... Bana dua etmediniz dimi hic? Hep sizin yuzunuzden o zaman... espri yapiom hala. psikoloji falan nanay galiba
Birazdan sıcaktan eriyeceğim :/
Rüzgara üzüldüm herkese günaydın demeyi unuttum. Sabah 7 Den beri ayaktayım uyuyamadım. Eşimin çocukluk arkadaşı bizde çocuğa kaç gündür yemek falan hiç yapmamıştım. Dışarıdan takıldık hep. Dedim madem uyuyamıyorum güzel bir kahvaltı hazırlayayım. Hem saatte erken yavaş yavaş dinlene dinlene yaparım dedim. Yedik falan derken popom yeni yer gördü.
Ha bu arada dün ilk defa kocamla beşik almaya gittik. Arkadaşının kızı 3 yaşına gelmiş gel dedik sen tecrübelisin sende gel. Ahşap oyun parkı bulduk çok güzel. Hemde sağlıklı karar verdik gibi oldu. Dedim ben hafta içi uğrar alırım. Arkadaş marketten içecek sigara falan alıcam dedi arabanın anahtarını aldı. Gitmiş beşiği hediye almış. Düğünüde kaçırmıştık hem düğün hem bebek hediyesi diye. Nasıl mahçup olduk ama ben bebişimin beşiği alındı diye nalı sevindim. Ay güzel bir günnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?