- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #36.941
Selam şeker anneler biz geldik bayadır giremiyorum umarım herkes iyidir medvezirden sonra doğuran oldumu ? Bugün tahlil sonuçları için gittik doktor amcamıza bide akşam kasılmam vardı kanım düşmüş 10lara ilacımı değiştir di nst ye girdik doğum sancısı çıkmadı ama kasılmaları önleyelim die nidilat verdi prospektüsünü okudum c kategorisi hamilelikte kullanımı uygun diil yazıo ama burda sanırım bu ilacı kullanan arkadaşlar vardı. Oğluşu da gördük büyümüş kuzucuk 2 kilo olmuş.
canım çok romantik ve erotik bir kitap
kocişle kardeş olduk kendimi bu kitaplarla avutuyorum ah ah
Selam şeker anneler biz geldik bayadır giremiyorum umarım herkes iyidir medvezirden sonra doğuran oldumu ? Bugün tahlil sonuçları için gittik doktor amcamıza bide akşam kasılmam vardı kanım düşmüş 10lara ilacımı değiştir di nst ye girdik doğum sancısı çıkmadı ama kasılmaları önleyelim die nidilat verdi prospektüsünü okudum c kategorisi hamilelikte kullanımı uygun diil yazıo ama burda sanırım bu ilacı kullanan arkadaşlar vardı. Oğluşu da gördük büyümüş kuzucuk 2 kilo olmuş.
kızlar muhabbetin öncesini görmedim ama sanırım bahsettiğiniz kitap ayşe kulin "sır" ve devamı "auroranın incileri" fazlasıyla erotik kitaplar ama bence okuyun mutlaka ben yılla önce okumuştum :)bizimde 2 ay falan olmuştur bundan sonrada ne zaman olur bilinmez bende en iyisi o kitapları tekrar okuyayım
yok canım onlar değil Grinin Elli Tonu iye bir kitaptan bahsediyordu Irmak
Cnm bn kullaniyrm 2 hftadr..prospektusune bkma sen kasilma onluyo ..gunde kc dfa iciceksn blmiyrm ama icnce bi sure uzan cnku bas donmesi ve bas agrisi ypiyo biraz..
Selam canım, başka annemiz yok daha :)
Geçmiş olsun bu arada. İlaç hakkında bilgim yok malesef...
kızlar muhabbetin öncesini görmedim ama sanırım bahsettiğiniz kitap ayşe kulin "sır" ve devamı "auroranın incileri" fazlasıyla erotik kitaplar ama bence okuyun mutlaka ben yılla önce okumuştum :)bizimde 2 ay falan olmuştur bundan sonrada ne zaman olur bilinmez bende en iyisi o kitapları tekrar okuyayım
güneşim kusura bakma yanlış olmuş ben BEBEKKAFA yı birisi sormuştu o sensin sandım.
Canım benim bildiğim kadarıyla kesik olmasın diye yapılan bir masaj.
34. haftadan sonra uygulanıyor. Haftada 3-4 gün yapmak gerekiyormuş. Özellikle ilk doğumda öneriliyor.
Kendi kendine yapacaksan baş parmağını kullanıyosun, eşin ya da ebe, doktor vs yapacaksa işaret parmağını kullanıyor.
eller yıkanıyor ve yağlanıyor.
Youtube'da videosunu da buldum
Grossesse : le massage du périnée - YouTube
canım benim bahsettiğim kitap ''Grinin Elli Tonu'' internetten indirdim okuyorum. ama dur seninkileri de not alıyım bu bitince sırada onlar var
canım benim bahsettiğim kitap ''Grinin Elli Tonu'' internetten indirdim okuyorum. ama dur seninkileri de not alıyım bu bitince sırada onlar var
Canım günde 4 tane dedi ama söylediğin gibi bi tane içtim içim çekildi sanki başım dönmeye başladı
Erotik mio zamn bn kesn okumaliym malum aranizda bu konuda en kidemli bnm emekliye ayrildk kocamla 6.ay
Kızlar bir kutu cam macunu alıp yan komşuya selamın aleyküm ben geldim desem ayıp olur muTabi bu işin şakası da yan tarafta hemşire ve öğretmen emeklisi bir çift oturuyo. Bahçeli dubleks bir evleri var ve oda camlarından birine muşamba gerip tahtayla çakmışlar geldiğimizden beri öyle duruyo Cam pimapen aradan rüzgar giriyo diye yaptılar sanırım ama bir kutu macuna bakar hallolması. Tam da mutfak camım o muşambalı pencereye bakıyo göz zevkim bozuldu resmen Fakir insanlar olsa yazık yapamıyolar diyip takmıycam da madden iyi olup bu manzara tam mutfak camımın karşısında olunca insanın ayarı kaçıyo Nasıl duruyolar öyle anlamadım, maddi durumu kötü insanlarda bile böyle şey görmedim ben
Canım zaten bu cimrilikleri nedeni ile maddi durumu iyi oluyor cogunun. Öteki tarafa götürecekler ya .
Kızlar bişey sorucam size. Şimdi ben özel okulda öğretmenim. Bu sene sözleşmemi 10 aylık imzalamıştım,yani 30 haziran itibarıyla sözleşmem bitiyor. Yeni sözleşme eylülde başlayacak. Benim rapor işi bu durumda nasıl oluyor. doktor 5 temmuz gibi sana rapor vericem ama zaten o tarihlerde iki ay boyunca bir yerde çalışmıyor görünüyorum. Ne yapmam gerekiyor,yardım eder misiniz?
valla angy kitabı okursan o 6 aylık diyetiniz bozulur benden söylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?