2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam canım, başka annemiz yok daha :)
Geçmiş olsun bu arada. İlaç hakkında bilgim yok malesef...

canım çok romantik ve erotik bir kitap
kocişle kardeş olduk kendimi bu kitaplarla avutuyorum ah ah

kızlar muhabbetin öncesini görmedim ama sanırım bahsettiğiniz kitap ayşe kulin "sır" ve devamı "auroranın incileri" fazlasıyla erotik kitaplar ama bence okuyun mutlaka ben yılla önce okumuştum :)bizimde 2 ay falan olmuştur bundan sonrada ne zaman olur bilinmez bende en iyisi o kitapları tekrar okuyayım

Cnm bn kullaniyrm 2 hftadr..prospektusune bkma sen kasilma onluyo ..gunde kc dfa iciceksn blmiyrm ama icnce bi sure uzan cnku bas donmesi ve bas agrisi ypiyo biraz..

yok canım onlar değil Grinin Elli Tonu diye bir kitaptan bahsediyordu Irmak

Son düzenleme:
Selam canım, başka annemiz yok daha :)
Geçmiş olsun bu arada. İlaç hakkında bilgim yok malesef...

Saol canım umarım herkes zamanında doğurur bu arada bende korkmaya başladım normal doğumdan hep normal istedim ama bizim ki biraz iricene kafası da büyükmüş dedim ben nasıl doğurcam annem atladı hemen senin kafan kğçükmüydü ben nasıl doğurdum die söylemesi ayıp 4 kilo 300 gram doğmuşum :)))

canım benim bahsettiğim kitap ''Grinin Elli Tonu'' internetten indirdim okuyorum. ama dur seninkileri de not alıyım bu bitince sırada onlar var

güneşim kusura bakma yanlış olmuş ben BEBEKKAFA yı birisi sormuştu o sensin sandım.

CANIM ben sormuştum saol.

Ay ben b masajı hayatta yapamam icim fena oldu

canım benim bahsettiğim kitap ''Grinin Elli Tonu'' internetten indirdim okuyorum. ama dur seninkileri de not alıyım bu bitince sırada onlar var

canım netten hangi siteden indirdin bende ona bakıyodum şimdi daha önce hiç kitap indirmemiştimbenım dediklerimide oku mutlaka çok etkili kitaplardır

canı m netten hangi siteden indirdin bende ona bakıyodum şimdi daha önce hiç netten kitap indirmemiştimbenım dedıklerımıde oku mutlaka ınsan kocasına daha bı bağlanıyo kıtaplardan sonra sadece seks olarak düşünmemek lazım arada geçen o tutku aşk heyecan önemli olan

Canım günde 4 tane dedi ama söylediğin gibi bi tane içtim içim çekildi sanki başım dönmeye başladı

Cnm bu tansiyon ilaci ya tansiyonu dusuruyo birden o yuzden oyle bas donmesi yapiyo bas agrisida yapar merak etme doktor parol ic demisti bna basn cok agriyinca.ama alisiyo vucut snra merak etme cnm

Erotik mio zamn bn kesn okumaliym malum aranizda bu konuda en kidemli bnm emekliye ayrildk kocamla 6.ay

Kızlar bir kutu cam macunu alıp yan komşuya selamın aleyküm ben geldim desem ayıp olur mu Tabi bu işin şakası da yan tarafta hemşire ve öğretmen emeklisi bir çift oturuyo. Bahçeli dubleks bir evleri var ve oda camlarından birine muşamba gerip tahtayla çakmışlar geldiğimizden beri öyle duruyo Cam pimapen aradan rüzgar giriyo diye yaptılar sanırım ama bir kutu macuna bakar hallolması. Tam da mutfak camım o muşambalı pencereye bakıyo göz zevkim bozuldu resmen Fakir insanlar olsa yazık yapamıyolar diyip takmıycam da madden iyi olup bu manzara tam mutfak camımın karşısında olunca insanın ayarı kaçıyo Nasıl duruyolar öyle anlamadım, maddi durumu kötü insanlarda bile böyle şey görmedim ben

Canım zaten bu cimrilikleri nedeni ile maddi durumu iyi oluyor cogunun. Öteki tarafa götürecekler ya .

Canım zaten bu cimrilikleri nedeni ile maddi durumu iyi oluyor cogunun. Öteki tarafa götürecekler ya .

Bahçeyi komple ekmişler sebzeye filan para vermiyolar. Dediğin doğru mezara götürcekler heralde. Hamile olunca herşey gözüne batıyo sanırım insanın yoksa ben böyle şeylere takmazdım bi gece gidip sökücem nerdeyse ertesi gün napacaklar bakalım

Okulla anlaşabilirsen sigortadan çıkışını yapmasınlar gerekirse ödeneğini sen karşıla o zaman raporun işe yarar devletten tam maaşını alırsın. Önemli olan sgk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…