2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Boyle varyemez insanlara gicik oluyrm.o parayla o goruntu onu rahtsz etmiyo yani pess mezara goturucekler heralde

Ay tatlim sorma bz ikinci kez ilk gecemizi yasicaz yer gok inlicek vlla

Merhaba kizlar,

Bu aksam uzerinde rahim icine bicak saplanmis gibi bir agrim vardi, ayaga kalkamiyordum, 1 saat uzandim sonra hastahaneye gittik esimle. Hastahaneye gitmek icin ayaga kalktigimda iceride hissettigim o keskin agri gitmisti ama kasiklarimda hafif adet sancisi vardive karnim cok sertti.

Hastahanede once 40 dk nts ( cihazin isminden emin degilim) de bebegin kalbi dinlendi, bende dusuk sancilar cikti, bebekde hersey yolundaymis. Sonra idrar testi yapildi, tansiyona bakildi, beklerken karnim yumusasin diye bir hemsire ile nefes egzersizleri yaptik ama pek ise yaramadi. Ultrasonda da bebegin pozisyonu, suyu ve kordonuna bakildi, hepsi yolundaydi cok sukur. Kizim 3 kg olmus :s bebek biraz buyuk dedi doktor, kafa capida 2 hafta onden gidiyor ama onda da sorun gormedi... Hemde cok guzel resimlerini verdi bebegimin :) moral olsun diye :) simdi arnim hala sert ve ara ara sancim oluyor, magnezyumu artirdim, insallah ise yarar...

Oh bir sorun yokmuş ne guzel :) maşallah kuzun tontik olacak demek tam sıkmalik :)

Soz konusu kitabin ilk 2 sini bende okudum kizlar, romantiklikle alakasi olmadigi gibi cinsel icerikli de diyemeyiz sadece. Sado mazo bir iliskinin en ucuz edebiyat diliyle anlatimi sadece :) amerikan pazarlama harikasi yani :) cinsellik satar teknigi. Birde amerikada cok satmasada. Kitaplari best seller diye gosterdiklerini duymustum saglam bir kaynaktan, bu sayede kitap o senenin best seller ininde uzerinde satiyor, ismarlama kitap yani...

Ben ingilizcesini okumustum, bir arkadasimla uzun bir yolculuk yapiyorduk ve trende baska kitap yoktu elimde, gidis ve donusde 2 ssinide bitirmistim, tam tersine benim midemi kaldirmisti kullanilan terimler falan.

Okumadan once fikir olsun diye paylasmak istedim bende, bu en guzel, hassas ve ogrenmeye acik donemlerimizde zaman kaybi olabilr belki...

Teyzoşlaaaaar! Oğlumun sepet beşiği geldi. Öyle sevimli bir şey kii..Beşiğe baktıkça ağzım kulaklarıma gidiyormuş kocişko öyle diyo Yarın sabah da mobilyalarımız geliyor.. Çok mutluyum,musmutluyum yaaa Beşiğimizin resmini paylaşayım sizinle...

canım geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim.. tontişine de maşallah sanırım 3 kiloyu gören ilk bebeğimiz oldu

ayyy pek bi beğendim nerden ve kaça aldın canım :) bana da böyle ufak bişi lazım
oğluşun mışıl mışıl uyusun içinde inşallah

canım çok geçmiş olsun herşeyin yolunda olmasına sevindim bende de oluyor o bıçak saplanması sanırım doğuma hazırlık yapıyor vücudumuz

çok güzel güle güle kullanın canım eger bana hediye gelmeseydi bende bu sepetten alırdım gerçekte çok hoş

Canım ne kadar güzelmiş beşiğiniz,bayıldımmmmmm...ağzının kulaklarına varacağı kadar varmış.inşallah annesini çok üzmeden zırt pırt uyanmadan mışıl mışıl uyur miniğin.iyi günlerde kullansın

bu hafta çok yoğun gelen giden yarında yatılı misafirlerim gelecek ve onlarla haftasonu 1 günlüğüne yakın bi tatil yerine gideceğiz ama açıkçası ben evden pek uzaklaşmak istemiyorum gideceğimiz yer birbuçuk saat uzaklıkta çok uzak değil ama yine de endişeleniyorum eşimle kızımda çok hevesli onları üzmekte istemedim inşallah herşey yolunda gider bi aksilik olmaz

Güle güle kullanın gerçekten çok güzel

çok güzel güle güle kullanın canım eger bana hediye gelmeseydi bende bu sepetten alırdım gerçekte çok hoş

İnşallah duaların tutar. Ağzın bal yesin canımcım

Teşekkürler canlarım. daha güzelleri sizin kuzularınızın olsun inşallah.
ayyy pek bi beğendim nerden ve kaça aldın canım :) bana da böyle ufak bişi lazım
oğluşun mışıl mışıl uyusun içinde inşallah
Canım e-bebek'ten aldı halası. İndirimdeydi 99,60tl Tavsiye edebilirim. Çok sevimli..İlk zamanlar için oldukça ideal. Hafif istediğin yere taşıyabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…