- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #36.961
Kızlar bir kutu cam macunu alıp yan komşuya selamın aleyküm ben geldim desem ayıp olur muTabi bu işin şakası da yan tarafta hemşire ve öğretmen emeklisi bir çift oturuyo. Bahçeli dubleks bir evleri var ve oda camlarından birine muşamba gerip tahtayla çakmışlar geldiğimizden beri öyle duruyo Cam pimapen aradan rüzgar giriyo diye yaptılar sanırım ama bir kutu macuna bakar hallolması. Tam da mutfak camım o muşambalı pencereye bakıyo göz zevkim bozuldu resmen Fakir insanlar olsa yazık yapamıyolar diyip takmıycam da madden iyi olup bu manzara tam mutfak camımın karşısında olunca insanın ayarı kaçıyo Nasıl duruyolar öyle anlamadım, maddi durumu kötü insanlarda bile böyle şey görmedim ben
O derece yaniay smdi dahada bi merak ettm.bzm durum vahim cnku
İşiniz zor canım ya dahada 8 haftan var nerden baksan.bide yoğun çalışmaktan adamı gördüğüm yok oldu nihat odabaşı diyosunsizin buluşmanız asrın buluşması olucak bu gidişle yer gök inleyecek
Boyle varyemez insanlara gicik oluyrm.o parayla o goruntu onu rahtsz etmiyo yani pessmezara goturucekler heralde
Merhaba kizlar,
Bu aksam uzerinde rahim icine bicak saplanmis gibi bir agrim vardi, ayaga kalkamiyordum, 1 saat uzandim sonra hastahaneye gittik esimle. Hastahaneye gitmek icin ayaga kalktigimda iceride hissettigim o keskin agri gitmisti ama kasiklarimda hafif adet sancisi vardive karnim cok sertti.
Hastahanede once 40 dk nts ( cihazin isminden emin degilim) de bebegin kalbi dinlendi, bende dusuk sancilar cikti, bebekde hersey yolundaymis. Sonra idrar testi yapildi, tansiyona bakildi, beklerken karnim yumusasin diye bir hemsire ile nefes egzersizleri yaptik ama pek ise yaramadi. Ultrasonda da bebegin pozisyonu, suyu ve kordonuna bakildi, hepsi yolundaydi cok sukur. Kizim 3 kg olmus :s bebek biraz buyuk dedi doktor, kafa capida 2 hafta onden gidiyor ama onda da sorun gormedi... Hemde cok guzel resimlerini verdi bebegimin :) moral olsun diye :) simdi arnim hala sert ve ara ara sancim oluyor, magnezyumu artirdim, insallah ise yarar...
Oh bir sorun yokmuş ne guzel :) maşallah kuzun tontik olacak demek tam sıkmalik :)
Merhaba kizlar,
Bu aksam uzerinde rahim icine bicak saplanmis gibi bir agrim vardi, ayaga kalkamiyordum, 1 saat uzandim sonra hastahaneye gittik esimle. Hastahaneye gitmek icin ayaga kalktigimda iceride hissettigim o keskin agri gitmisti ama kasiklarimda hafif adet sancisi vardive karnim cok sertti.
Hastahanede once 40 dk nts ( cihazin isminden emin degilim) de bebegin kalbi dinlendi, bende dusuk sancilar cikti, bebekde hersey yolundaymis. Sonra idrar testi yapildi, tansiyona bakildi, beklerken karnim yumusasin diye bir hemsire ile nefes egzersizleri yaptik ama pek ise yaramadi. Ultrasonda da bebegin pozisyonu, suyu ve kordonuna bakildi, hepsi yolundaydi cok sukur. Kizim 3 kg olmus :s bebek biraz buyuk dedi doktor, kafa capida 2 hafta onden gidiyor ama onda da sorun gormedi... Hemde cok guzel resimlerini verdi bebegimin :) moral olsun diye :) simdi arnim hala sert ve ara ara sancim oluyor, magnezyumu artirdim, insallah ise yarar...
Teyzoşlaaaaar! Oğlumun sepet beşiği geldi.
Teyzoşlaaaaar! Oğlumun sepet beşiği geldi. Öyle sevimli bir şey kii..Beşiğe baktıkça ağzım kulaklarıma gidiyormuş kocişko öyle diyoYarın sabah da mobilyalarımız geliyor.. Çok mutluyum,musmutluyum yaaa Beşiğimizin resmini paylaşayım sizinle...Eki Görüntüle 743466 Eki Görüntüle 743467
çokk şirinmiş canım meleğin huzurla uyusun büyüsün içinde
Teyzoşlaaaaar! Oğlumun sepet beşiği geldi. Öyle sevimli bir şey kii..Beşiğe baktıkça ağzım kulaklarıma gidiyormuş kocişko öyle diyoYarın sabah da mobilyalarımız geliyor.. Çok mutluyum,musmutluyum yaaa Beşiğimizin resmini paylaşayım sizinle...Eki Görüntüle 743466 Eki Görüntüle 743467
Merhaba kizlar,
Güle güle kullanın gerçekten çok güzel
çok güzel güle güle kullanın canım eger bana hediye gelmeseydi bende bu sepetten alırdım gerçekte çok hoş
İnşallah duaların tutar. Ağzın bal yesin canımcımCanım ne kadar güzelmiş beşiğiniz,bayıldımmmmmm...ağzının kulaklarına varacağı kadar varmış.inşallah annesini çok üzmeden zırt pırt uyanmadan mışıl mışıl uyur miniğin.iyi günlerde kullansın
Canım e-bebek'ten aldı halası. İndirimdeydi 99,60tl Tavsiye edebilirim. Çok sevimli..İlk zamanlar için oldukça ideal. Hafif istediğin yere taşıyabilirsin.ayyy pek bi beğendim nerden ve kaça aldın canım :) bana da böyle ufak bişi lazım
oğluşun mışıl mışıl uyusun içinde inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?