- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #36.981
İnşallah duaların tutar. Ağzın bal yesin canımcım
Teşekkürler canlarım. daha güzelleri sizin kuzularınızın olsun inşallah.
Canım e-bebek'ten aldı halası. İndirimdeydi 99,60tl Tavsiye edebilirim. Çok sevimli..İlk zamanlar için oldukça ideal. Hafif istediğin yere taşıyabilirsin.
Ikinci gunaydinda benden olsuntakvimede bakalim hemencik
günaydınnn zor uyanıyorumm yaaa son 2 gün okulda...hadi bakalımmm ass kaldı...sonra ewde uyku we keyif günleri inş. :))
bakalım oğluşumuzz napıo..dün semserrt olduu bazende çok kıpırdadı sanki o geszdikçe karnımda gaz oluşuo gibi oldu çok rahatsısdımmm dün neyseki bgn iyiyimmm
günaydınnn zor uyanıyorumm yaaa son 2 gün okulda...hadi bakalımmm ass kaldı...sonra ewde uyku we keyif günleri inş. :))
bakalım oğluşumuzz napıo..dün semserrt olduu bazende çok kıpırdadı sanki o geszdikçe karnımda gaz oluşuo gibi oldu çok rahatsısdımmm dün neyseki bgn iyiyimmm
merhaba canım çalışabilir raporunu ne zaman aldın birde doğum iznine ayrılabilir raporunu na zama alıcaksın son 3 hafta kalamı aalıcaz onları sorucaktım sanırım sende öğretmensin
Kizlar bir saate kadar annem geliyor. 12saatlik yoldan. Oglum butun gece tepindi ananesini gorecegi icin heyecanlandi herhalde. En son 9 ay once birlikteydik. Yalniz biraz rahatsiz gozlerinden. yarin bir goz hastanesine goturecegiz. Ameliyat olacak buyuk ihtimalle. Gorme kaybi yasayabilirmis. Bu yuzden biraz endiseliyim. Allah rizasi icin dua edin. Sizin duaniz kabul olur. Annemi cok seviyorum.
günaydın güzel anneler... çok kötü bi rüya gördüm.. kocam beni aldatıyordu..acaba kardeş gibi olduğumuzdan mıdır? ühühühühü
Üzülme tatlım gerçek değil ki sadece rüya :)
orası öyle canım.. :) ama daha tam ayılamadığım için etkisini hala sürdürüyor.. sabah kalktığım da adamın boğazına yapışasım geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?