2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy fiyatı çok uygunmuş hala devam ediyormu acaba indirim hemen bakim bari :S inşallah vardır devamı

İlk günaydın bizden olsun bugün :)

Gününüz aydın, tepikleriniz bol, havanız güzel, sağlığınız yerinde olsun kızlar :)

puffy beşiğine bayıldım oğluşunun uzun uzun uykuları olsun inşallah.
evlatlarımızın hepsi uyusun inşallah. uyuyan ve emen bebek çabuk büyür derler :)

Kizlar bir saate kadar annem geliyor. 12saatlik yoldan. Oglum butun gece tepindi ananesini gorecegi icin heyecanlandi herhalde. En son 9 ay once birlikteydik. Yalniz biraz rahatsiz gozlerinden. yarin bir goz hastanesine goturecegiz. Ameliyat olacak buyuk ihtimalle. Gorme kaybi yasayabilirmis. Bu yuzden biraz endiseliyim. Allah rizasi icin dua edin. Sizin duaniz kabul olur. Annemi cok seviyorum.

Günaydın canlar.ya ben şu yaz aylarını hiç sevmiyorum, sevemedimde.herkes bir yerlere kaçıyor ya koca şehirde kendimi çok yalnız hissetmişimdir çocukluğumdan beri.tatil yapmakta pek bana göre değil.niye yazdım şimdi bunları bilmiyorum valla....çok güzel günler olsun hepimize.bu arada bende merak ediyorum sizleri,ben bir fotoğraf çekineyimde ekliycem buraya.

Gözünaydın canım,Sefa gelmiş annen.tadını çıkar heran birlikte olmanın.İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur,Allah şifa versin ve yardımcınız olsun,dua etmezmiyiz hiç,daha torununu görüp sevecek.selamlar

günaydınnn zor uyanıyorumm yaaa son 2 gün okulda...hadi bakalımmm ass kaldı...sonra ewde uyku we keyif günleri inş. :))

bakalım oğluşumuzz napıo..dün semserrt olduu bazende çok kıpırdadı sanki o geszdikçe karnımda gaz oluşuo gibi oldu çok rahatsısdımmm dün neyseki bgn iyiyimmm

merhaba canım çalışabilir raporunu ne zaman aldın birde doğum iznine ayrılabilir raporunu na zama alıcaksın son 3 hafta kalamı aalıcaz onları sorucaktım sanırım sende öğretmensin

canım ya sen 37. haftaya kadar çalışabilir raporunu ne zaman aldın? 32+ kaçtaydın? birde bizm doğum iznimizin yaz tatiline denk gelen kısmı yanıyomuş aktaramıyormuşuz çok üzüldüm.

merhaba canım çalışabilir raporunu ne zaman aldın birde doğum iznine ayrılabilir raporunu na zama alıcaksın son 3 hafta kalamı aalıcaz onları sorucaktım sanırım sende öğretmensin

geçen cuma aldm çalışır raporunu 32.haftam o zmn dolmuştu...ama ekleriz dedi milli eğitim 5 hafta bu senin hakkın dedi....çok şükür:)

3 hafta kalada çalışamaz raporu alıcamm...26 temmuza gelio benmki...o raporuda milli eğitime götürünce ekliolarmış..

bide doğumda doğum belgesi falan çıkınca götürcez oda doğum parası için unutma cnm...sen nasıl yaptın?

günaydın güzel anneler... çok kötü bi rüya gördüm.. kocam beni aldatıyordu.. acaba kardeş gibi olduğumuzdan mıdır? ühühühühü

canım kavuşuyor olmanıza sevindim.. kötü düşünme.. inş herşey çok güzel olur.. Allah şifa versin...

orası öyle canım.. :) ama daha tam ayılamadığım için etkisini hala sürdürüyor.. sabah kalktığım da adamın boğazına yapışasım geldi

hamile kadinlar oyle ruyalar goruyomus malesef bende bi kez gormustum...birde bazen eski sevgililerimi goruyorum nedense tobe yarabbim bu hamilelik ne garip valla :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…