- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #37.001
orası öyle canım.. :) ama daha tam ayılamadığım için etkisini hala sürdürüyor.. sabah kalktığım da adamın boğazına yapışasım geldi
hamile kadinlar oyle ruyalar goruyomus malesef bende bi kez gormustum...birde bazen eski sevgililerimi goruyorum nedense tobe yarabbim bu hamilelik ne garip valla :)))
İşyerinde bi arkadaş vardı hamileliğinde o da sürekli böyle rüyalar görüyordu ve bu psikolojiyle eşine küsüyordu durmadan :) Hamileliğinin yarısını küs geçirdiler etkiliyor gerçekten insanı çok takıntı yapmamak lazım onunki baya abartıydı yani
geçen cuma aldm çalışır raporunu 32.haftam o zmn dolmuştu...ama ekleriz dedi milli eğitim 5 hafta bu senin hakkın dedi....çok şükür:)
3 hafta kalada çalışamaz raporu alıcamm...26 temmuza gelio benmki...o raporuda milli eğitime götürünce ekliolarmış..
bide doğumda doğum belgesi falan çıkınca götürcez oda doğum parası için unutma cnm...sen nasıl yaptın?
kızlarrr ben geldim :)
sizleri bayadır habersiz bıraktım kusura bakmayın ama prematüre bebekle ilgilenmek haketen zor ve yorucu oluyor. gelelim doğum hikayeme sanırım herkes merakla bekliyor :))
bilenler bilir zaten edt yüzünden hastanede yatıyordum 4 cm açılmam ve % 80 -90 silinmem vardı. silinme rahimde yumuşama demekmiş orda öğrendim rahim kendini doğuma hazırlıyor yani. kendimi iyi hissediyordum sanki hastanede boşuna yatıyormuşum gibi geliyordu. hemşirelerle hademelerle hasta bakıcılarla yemekçilerle herkesle kanka olmuştum :) ilaçlar ve nst ile dolu günlerden sonra bir gece 19 haziran gecesi nst de hiç sancım çıkmadı ama bir tuhaflık vardı. kızım karnımın sağ tarafında tümsek yapmıştı ve bütün gün öyle kalmıştı. gece 12 de nst yi söktü hemşirem. idrara sıkışmıştım tuvalete gitmek için doğruldum ve fışır diye bir şey hissettim. çamaşırıma böyle bir çay kaşığı kadar ıslanma oldu. önce idrar kaçırdım sandım yatağıma döndüm. 10 dakka sonra tekrar doğrulduğumda yine bir sıvı geldi. hemşireye haber verdi annem. bana ped verdiler. plesenta sıvısı ise maviye döner dediler. 10 dkka durdu ped o arada doktor kontrol için geldi baktı plesenta sıvısı idi, yandan bir yerden sızmaya başlamış ama önde bir sızıntı yok dedi. doğum olabilirde böyle devam da edebilir dedi. ebem (burcu) altıma hasta bezi bağladı ve yatağıma döndüm. yatağıma yattıktan 5 dakka sonra sanki içimde bir balon batladı ve suyum gelmeye başladı. resmen dere gibi aktığını hissettim. ak ak bitmiyordu. o ara doğum sancım başladı. çok şiddettli vuruyordu. anneme ağlıyordum bebeğim susuz kaldı anne doktoru çağır diye. eşim ilk defa o gece eve gitmişti hep o kalmıştı yanımda. ona mesaj attım o halde :) hemen yola çıktı. açılmam olsun diy sancı çekmeye devam ettim. ama 4 cm takıldım kaldım açılmam olmadı. saat gece 3 e yaklaştı o kadar yoruldum ve canım yanıyorduki sancılardan sezeryan istiyorum diye bağırdım. ebe beni ikna etmeye çalıştı normal yap diye. nerdeyse gırtlağına yapışacaktım kızın. beni hazırladılar ameliyathaneye götürmek için. spinal olacaktım sözde. doktor spinali 3 4 kez denemiş ama bir türlü tutmuyordu. doktorun çimdiklerini acısını hissediyordum. bir yandan da uyuşmadım uyuşmadım diye bağrıyordum korkudan. bazılarında geç tutar azıcık bekleyelim dedi doktor. diğeri de seni az sakinleştirelim dedi. ondan sonrasını hatırlamıyorum. uyandığımda yatağımda odama doğru gidiyordum. ilk sorum bebeğim nerde oldu. hemşirem odanda seni bekliyor dedi. ama anestesi etkisi geçmediği için herşey çok bulanıktı. ama onun yani kızçemin sesini duyup kokusunu içime çektiğimde herşeyi unuttum. şimdi her saniye bebeğimle ilgileniyorum. Bebeğim güçlü çıktı Allah a şükür küveze girmedi. çok mutlu oldum.
şuan biraz emzirme sıkıntımız var çenesi daha çok zayıf güçlenmesi gerekiyor. her fırsatta deniyorum bugün biraz emmeyi başardı bugün 1 haftalık oldu. göbeği de dün doktor kontrolünde düştü. bu akşam yıkayacağız babası gelsin :))
işte böyle kızlar Allah sizlere de kolay doğum nasip etsin. hepinizi çok öpüyorum arkadaşlarım.
Gunatdinnn kizlar ben evdeyim dun size yogunluktan yazamadim ogleden sonra artik ise gelemicemin kararini verdim tansionumun dusuklugu cok zorladi.. is yeti iki gun normal izin verdi cumarteside calisamaz raporumu alicam ksmetse... artik bende evdeyim ara ara grmeye calisicam sizleriii cokkk ozlucemmmm heran takip etmemek kotu olacak ama olsun biliprumki arada beni anarsnz brn hep arkadaslarim ne konusuo acaba diyecegimsizleriii cokkk sevdikk bizzz sevecegizde ♥
Teyzoşlaaaaar! Oğlumun sepet beşiği geldi. Öyle sevimli bir şey kii..Beşiğe baktıkça ağzım kulaklarıma gidiyormuş kocişko öyle diyoYarın sabah da mobilyalarımız geliyor.. Çok mutluyum,musmutluyum yaaa Beşiğimizin resmini paylaşayım sizinle...Eki Görüntüle 743466 Eki Görüntüle 743467
canı m netten hangi siteden indirdin bende ona bakıyodum şimdi daha önce hiç netten kitap indirmemiştimbenım dedıklerımıde oku mutlaka ınsan kocasına daha bı bağlanıyo kıtaplardan sonra sadece seks olarak düşünmemek lazım arada geçen o tutku aşk heyecan önemli olan
Gunatdinnn kizlar ben evdeyim dun size yogunluktan yazamadim ogleden sonra artik ise gelemicemin kararini verdim tansionumun dusuklugu cok zorladi.. is yeti iki gun normal izin verdi cumarteside calisamaz raporumu alicam ksmetse... artik bende evdeyim ara ara grmeye calisicam sizleriii cokkk ozlucemmmm heran takip etmemek kotu olacak ama olsun biliprumki arada beni anarsnz brn hep arkadaslarim ne konusuo acaba diyecegimsizleriii cokkk sevdikk bizzz sevecegizde ♥
2013 en güzel anneleri azcık kaldı doğuma çok heyecanlıyım,
adamın biri geldı yurtdısında almanyada kadın doğum doktoruymuş müşteri bir baktı dedi ki senın doğuma 3 hafta kalmış :)
bütün müneccımler bilir kişilerde benı buluyor:))
ayhhhh gerçekten mucize içim bi tuhaf olsu BİSMİLLAH Allah'ım ne büyüksün..Mucize Bebek ...RABBIMIN MUCİZESI
Bu bebek 560 gr doğmuş. Doğduğunda kalbi her 10 saniyede 1 kez attığından doktorlar yaşama şansının çok düşük olduğunu söyleyip vedalaşması için annesine vermişler. Annesi bebeği göğsüne yatırmış ve kısa bir sürede bebeğin mosmor cildi pembeleşmeye ve buz gibi gövdesi ısınmaya başlamış. Şuanda ise sağlıklı emekleyen bir mucize bebek....
Eki Görüntüle 742950
heracım çok normal, ben geçen gün rüyamda eşimin başka birinden çocuğu olduğunu, o çocuğu da her nasılsa ben kendi karnımda taşıdığımı gördüm. kadın arkadaşlarından biri,evli iki çocuklu. kim olduğunu söylemedim eşime ama ne gıcık bi rüyaydı, cidden çok üzüldüm gerçekmiş gibi. ah bu hormonlar...günaydın güzel anneler... çok kötü bi rüya gördüm.. kocam beni aldatıyordu..acaba kardeş gibi olduğumuzdan mıdır? ühühühühü
heracım çok normal, ben geçen gün rüyamda eşimin başka birinden çocuğu olduğunu, o çocuğu da her nasılsa ben kendi karnımda taşıdığımı gördüm. kadın arkadaşlarından biri,evli iki çocuklu. kim olduğunu söylemedim eşime ama ne gıcık bi rüyaydı, cidden çok üzüldüm gerçekmiş gibi. ah bu hormonlar...
canım kavuşuyor olmanıza sevindim.. kötü düşünme.. inş herşey çok güzel olur.. Allah şifa versin...
geçmiş olsun canım, üzülme iyi dayandın zaten. ama bence çalışamaz raporunu pazartesi al, iki gün iki gündür... bizi çok habersiz bırakma :)Gunatdinnn kizlar ben evdeyim dun size yogunluktan yazamadim ogleden sonra artik ise gelemicemin kararini verdim tansionumun dusuklugu cok zorladi.. is yeti iki gun normal izin verdi cumarteside calisamaz raporumu alicam ksmetse... artik bende evdeyim ara ara grmeye calisicam sizleriii cokkk ozlucemmmm heran takip etmemek kotu olacak ama olsun biliprumki arada beni anarsnz brn hep arkadaslarim ne konusuo acaba diyecegimsizleriii cokkk sevdikk bizzz sevecegizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?