2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım. Dualarımız sizinle. İyi düşün, iyi olsun inşallah...

Selamlar,serin bir gün olmasını istiyorum can-ı gönülden :))))))
Sabaha karşı 4 te uyandım sonrası ayaktayım
Gece rüyamda 8 yıldır çocuğu olmayan bir arkadaşımı gördüm benden ona dua etmemi istedi,etkilendim Rabbim herkese nasip etsin inş.
Oğluşuma bakayım ne yapıyormuş :)

Demekki hamilelikten oluyor , aynısını bende gördüm hemde 3 kez, esim normalde hic tanımıyor benim işyerinde bi arkadasla ikisini bir yatakta gördüm , cok kötü bi duygu , Allah gercegini yaşatmasın , bi de bana aldırmadan yan odada yatıyorlarmis
Ne kötüydü yaa..

Zaten sıcaktan da yatamiyorum ki dolaşıyorum tüm gece, halinin üstünde yatıyorum bazen o da alerjik nezlemi azdırdı :/

Son düzenleme:
herkese günaydıınnnnn :)

azıcık geç uyandık bugün ama çookk iyi geldi demir ilacını içtim, çook açıımm karnım kazınıyor resmen ama biraz daha bekleyim dedim kahvaltı için :) bu arada perdelerim bugün de ahenkle dans ediyor keyfimiz yerinde yani

o saçma rüyalardan ben de müzdaribim kızlar ya! ben sürekli kız kardeşimi görüyorum her rüyada kavga ediyoruz bi tanesinde evire çevire dövdüm kızcağızı

neyse çenem düştü :) ben artık bişeyler yiyeyim enerjim düşmeden, sonra yine döneyim aranıza

Heracimm bnde gecen sennki gbi bi ruya gordmm soke soke getiriyrm kocami tam yakinlasicz opusucez kocam degil biyikli miyikli 40 li yaslarda bi adam iyyy cok fenaydi..gunesm bnde eskileri goruyrm bazen be alakaysa yaa 40 yillik tipler

ay gerçekten kötüymüş senin ki de.. ona benzer bi rüya da gördüm geçen hafta.. kocam diye yatağa girdim oynaşıyoruz.. bi baktım başka biri.. hadi diyo bana. dedim sen kimsin.. olmaz ben hem evliyim hem hamileyim kocamın yüzüne nasıl bakarım sonra git burdan filan diyorum.. kocadan başkasını rüyada görmek bile miğde bulandırıcı.. hani bi yakınlaşma olmamıştı ama çok utanmıştım ...

gerçekten çok berbat ya.. insan kocasını başkasınla rüyasında görünce üzülüyo rüya bile olsa.. baya etkiledi benii

bende bu gece rüya gördüm toplasan 3 saat uyumuşumdur o arada bi de rüya....
kuaföre gidiyorum bi arkadaşım götürüyor baska yere gidelim falan diorum yok cok ii kesim yapıyoo dioo oturuyorumm anam saçlarım uzun benimm bayağııı bi kesiioo adam meg ryanın saçları gibi oluyoo bide sararıyooo bildiğin meg oldum rüyamda önce diorum naptın senn niye bukadar kestinn sonrada cok hosumaa gidiyooo :115:işte böle güzeller hayır olsun...

Kızlar moralimi bozan birşey oldu anlatayım size.
Eltilerimin ikiside temmuzun son haftalarında tatile gideceklermiş.En uygun dönem o zamanmış hatta biri kayınvalideme bile söylemiş anne senide götürelim diye oda ben gelemem subanın doğumu var demiş.
Görümcemin biride memlekete gidiyor.Sinir oldum insan heyecanla bekler burada olmak ister.Sözde çok hevesliler ama tatillerinide o zamana denk getiriyorlar.
Eşimde bana kızıyor bizi ne ilgilendirir kim ne zaman gitmek isterse gider,kimse bize göre hayatını planlayamaz,daha iyi olmasınlar sakin geçer diyor.
Ama kesinlike sinir oldum ve fena kafama taktım eğer burda olmazlarsa bende onların özel günlerinde aynı şeyi yapacağım,bu doğum zamanında kimden neyi görürsem aynen karşılık vereceğim.Normalde çok yapıcı biriyim,insanların önemli günlerine değer veririm,unutmam ama onlar benimkine vermezse ben onlara hiç vermicem.
Belkide bir çoğunuzun istediği birşeydir ne güzel yanında olmazlar,bunaltmazlar diyebilirsiniz ama yanımda olmalarıda değer verdiklerini göstermezmi?

Canm ben de çok fazla görüyordum bu rüyalardan tanıdık kişilerle fingirdiyodu lafla ama çok sinirim bozuluyordu.. Du diyorum çünkü artık hep benimle yapıo bunları rüyalarımda bile töbe ya yapmadığımız şey kalmadı hehehhehe ay ne ayıp daha bu gece gördüm rüyamda hayır biz zaten kardeş gibi de değiliz iyi yani ilişkimiz niye böyle rüyalar görüyorum anlamadım ayıp bana ;P

Boşveeeeeeeeeeeeeer samimi değillermiş demek ki, uzak olsunlar daha iyi...

Herkese tünaydın artık kızlar takvim göremiyorum ki bana bi yardım edermisiniz ne yazıyo acaba

Takvimin:

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 28-08-2013 Hamileliğimin 32. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 62 gün kaldı.
Bebeğiniz bu noktada beş duyu organından gelen bilgileri kaydedebilir. Bu ay bebeğinizin ciğerlerinize yaptığı baskı artığı için nefes darlığınızda artış olabilir. Bebeğiniz yaklaşık 29 cm uzunluğunda ve yaklaşık 1,5 kg in üzerinde ağırlığa sahiptir. Bebeğinizin hareketlerinde bir hareketsizlik hissettiğinizde hemen doktorunuza başvurunuz. İdar kaçırma yaşıyor olabilirsiniz.Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1780 gr. - Yaklaşık boyu : 42.4 cm. (Baştan Topuğa)

Herkese tünaydın artık kızlar takvim göremiyorum ki bana bi yardım edermisiniz ne yazıyo acaba

meraba cnm takvimin şöle diooo

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 28-08-2013
Hamileliğimin 32. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 62 gün kaldı.
Bebeğiniz bu noktada beş duyu organından gelen bilgileri kaydedebilir. Bu ay bebeğinizin ciğerlerinize yaptığı baskı artığı için nefes darlığınızda artış olabilir. Bebeğiniz yaklaşık 29 cm uzunluğunda ve yaklaşık 1,5 kg in üzerinde ağırlığa sahiptir. Bebeğinizin hareketlerinde bir hareketsizlik hissettiğinizde hemen doktorunuza başvurunuz. İdar kaçırma yaşıyor olabilirsiniz.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1780 gr. - Yaklaşık boyu : 42.4 cm. (Baştan Topuğa)
Kadınlar Kulübü Hamilelik Takvimi - Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…