- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #37.021
Kizlar bir saate kadar annem geliyor. 12saatlik yoldan. Oglum butun gece tepindi ananesini gorecegi icin heyecanlandi herhalde. En son 9 ay once birlikteydik. Yalniz biraz rahatsiz gozlerinden. yarin bir goz hastanesine goturecegiz. Ameliyat olacak buyuk ihtimalle. Gorme kaybi yasayabilirmis. Bu yuzden biraz endiseliyim. Allah rizasi icin dua edin. Sizin duaniz kabul olur. Annemi cok seviyorum.
çok kötü yav... yani günün yorgunluğunu stresini atmak için uyuyoruz sonuçta.. ondada sinir küpü olarak kalkıyoruz... bildiğiniz ilişkiye giriyorlardı.hemde tanıdığım biriyle.. . ben çıktım karşılarına hiç istiflerini bile bozmadılar.. bağrındım çağrındım. o sırada eşimin alarmı çaldı.. nasıl kalktığımı bilemedim yataktan.. bende azcık surat yaptım ama kocamanapim elimde değil.. güldü geçti..
çok haklısın canım bende senin gibi düşünüyorumsana özelden msj attım inşallah beğenirsin.
Heracimm bnde gecen sennki gbi bi ruya gordmm soke soke getiriyrm kocami tam yakinlasicz opusucez kocam degil biyikli miyikli 40 li yaslarda bi adamiyyy cok fenaydi..gunesm bnde eskileri goruyrm bazen be alakaysa yaa 40 yillik tipler
Demekki hamilelikten oluyor , aynısını bende gördüm hemde 3 kez, esim normalde hic tanımıyor benim işyerinde bi arkadasla ikisini bir yatakta gördüm , cok kötü bi duygu , Allah gercegini yaşatmasın , bi de bana aldırmadan yan odada yatıyorlarmis
Ne kötüydü yaa..
Zaten sıcaktan da yatamiyorum ki dolaşıyorum tüm gece, halinin üstünde yatıyorum bazen o da alerjik nezlemi azdırdı :/
üstelik sabah kocama anlatınca sapık damgası yedim bunun üstüne
Benimki rüya değil, rüya fabrikası. Aşk, ihanet, ihtiras, entrika, eski defterler hepsi bendeeeeeeeeeee
çok kötü yav... yani günün yorgunluğunu stresini atmak için uyuyoruz sonuçta.. ondada sinir küpü olarak kalkıyoruz... bildiğiniz ilişkiye giriyorlardı.hemde tanıdığım biriyle.. . ben çıktım karşılarına hiç istiflerini bile bozmadılar.. bağrındım çağrındım. o sırada eşimin alarmı çaldı.. nasıl kalktığımı bilemedim yataktan.. bende azcık surat yaptım ama kocamanapim elimde değil.. güldü geçti..
Kızlar moralimi bozan birşey oldu anlatayım size.
Eltilerimin ikiside temmuzun son haftalarında tatile gideceklermiş.En uygun dönem o zamanmış hatta biri kayınvalideme bile söylemiş anne senide götürelim diye oda ben gelemem subanın doğumu var demiş.
Görümcemin biride memlekete gidiyor.Sinir oldum insan heyecanla bekler burada olmak ister.Sözde çok hevesliler ama tatillerinide o zamana denk getiriyorlar.
Eşimde bana kızıyor bizi ne ilgilendirir kim ne zaman gitmek isterse gider,kimse bize göre hayatını planlayamaz,daha iyi olmasınlar sakin geçer diyor.
Ama kesinlike sinir oldum ve fena kafama taktım eğer burda olmazlarsa bende onların özel günlerinde aynı şeyi yapacağım,bu doğum zamanında kimden neyi görürsem aynen karşılık vereceğim.Normalde çok yapıcı biriyim,insanların önemli günlerine değer veririm,unutmam ama onlar benimkine vermezse ben onlara hiç vermicem.
Belkide bir çoğunuzun istediği birşeydir ne güzel yanında olmazlar,bunaltmazlar diyebilirsiniz ama yanımda olmalarıda değer verdiklerini göstermezmi?
Herkese tünaydın artıkkızlar takvim göremiyorum ki bana bi yardım edermisiniz ne yazıyo acaba
Herkese tünaydın artıkkızlar takvim göremiyorum ki bana bi yardım edermisiniz ne yazıyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?