2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

demekki görünüşte hevesliler canım herkes bizimle aynı heyecanı yaşamayabiliyor onlarda öyle boşver olmasınlar ne olucak sende zamanı geldiğinde bir bir söylersin içindekileri bu onları ayıbı

kız yine en iyisi senin ki... keşke rüyamda gördüğüm kocamın yanında ki ben olsam ne gerçekte ne rüyada adam parmağının ucunu sürmüyo bana kızım duyar diyor yaa

demekki görünüşte hevesliler canım herkes bizimle aynı heyecanı yaşamayabiliyor onlarda öyle boşver olmasınlar ne olucak sende zamanı geldiğinde bir bir söylersin içindekileri bu onları ayıbı

Ben onlara çok yaptım,aldım,gittim herzaman yanlarında oldum onlarda bana karşı iyi oldular herzaman inkar edemem ama doğum zamanıma göre planladıkları tatilleri canımı sıktı işte neyse kim ne isterse onu yapsın kocişin dediği gibi daha iyi olur sakin geçer.

e-bebekten msj geldi şimdi
merhaba bebek programını izleyerek kazanmış olduğunuz hediyenin gönderimi bu hafta gerçekleşecektir diye
:)))))) süpriz hediye geliyor bakalım ne gönderiyorlar çok merak ettim :)

selam hamişler tünaydın yarın bi akrabamızın kınası ertesi günüde düğünü var beni bi kıyafet telaşı aldı ki sormayın off kilolar aldı başını gidiyo giydiğim hiç bişeyi yakıştıramıyom kendime bu yüzden moralim çok bozuk

Günaydın kızlar,

Saat 7 ye dogru ancak uyuyabiliyorum. Böyle olunca bugun yine 11:30 da kalktım . Hem diyete uymamış oluyorum hem İnsulinKizlar vakti geçiyor . Napcam bilmiyorum ya

Aynı konu yüzünden bende çok sınır oldum. 5 agustos doğumum bayramdan hemen once. Abimin eşi gecen gun diyo ay ne kötü denk gelmiş bizde tatile annelerin yanına gideceğiz. Sonra sakayla gülerek ins daha erken dogar diyor. Yengemin 2 ay once babası vefat etti. Manavgatlilar. Tabi anlıyorum bayramda evinde olmak ister hem bir yandan tatil yaparlar. Ama 15 gun yerine 13 gun tatil yapsa ölmez yani. Hemde biliyorlar benim abime ne kadar düşkün oldugumu hastalansan Abi'm gelsin diye ağlarım . Cok sınır oldum .

kızlar e bebekten 2 tane %10 indirim kuponum var malesef 100tllik alışverişte geçerli
işine yarayan olursa verebilirim en azından kargo ücretsiz olur
biri yarın doluyo biride ayın 30nda

Hayır olsun canım belki doğumdan sonra düşünürsün öyle yapmayı

Hiiiç moralini bozma canım mayıstan beri 3 düğün 1 sünnete katıldım baya tecrübe kazandım bu konuda dar elbise de giysen bol da giysen güzel duruyor. Herkese sempatik geliyorsun koca göbişinle :) Bütün ilgiyi üstüne topluyorsun çok hoş bişey

Ya kızlar kuaför falan deyince aklıma geldi gebe iken sacını kestiren oldu mü batıl bı inanç vardır ya gebe iken kestirilmez diye ben biraz önleri kisalttirmak istiyorum ama ne yapsam acaba ?????

kız yine en iyisi senin ki... keşke rüyamda gördüğüm kocamın yanında ki ben olsam ne gerçekte ne rüyada adam parmağının ucunu sürmüyo bana kızım duyar diyor yaa

Hahhhah cnm biz de ilk 3 ay aynıydık sonra başladık Dr.u dinledik gene de korkuyorum bazen ama psikolojik olarak iyi hissettiriyo bana kocamı da kasmıyorum bişey olmaz diyorum hep, cesaret almaya ihtiyacı oluyo herseferinde çok sık olmuyo tabi eskisi gibi ama bırakmadık. He Buarada bişey daha söylemek istiyorum, 3 ay ara verdikten sonra çok zorlandım ilk 2 seferde gerdek gibi oluyo resmen unutuyor bünye herhalde haberiniz olsun )))) hehehhehe

az önce banada geldi o mesaj bakalım ne göndericekler

Ya kızlar kuaför falan deyince aklıma geldi gebe iken sacını kestiren oldu mü batıl bı inanç vardır ya gebe iken kestirilmez diye ben biraz önleri kisalttirmak istiyorum ama ne yapsam acaba ?????

öyle bir şey varmış canım bende bilmiyodum kestirdim saçlarımı hemde 3 aylık felandım..kalbimi bozmadım batıl inanç dedm duyunca

bu arada sen hangi hastaneye gidiyosun kontrollerine?

Hadi yaaa ben b.ku yedm desene bnm 6 ay oldu suan.8 ayi bulucz zaten...tam gerdek .vla dogrudr progestani fitil olarak koyuyorum ilk sefer ittiremedm parmagm grmedi daralmis iyice

Cnm bn 4 aylikken kestrdm..bse olmaz zaten hamilelik kendini salma donemi oluyo boya flan yptiramadgmz icn.boyle ufak seyler kndini iyi hssettriyo insana

sen çok yaşa mi bebeğimde bende kikir kikir güldük sana

sende cok yaşa canımmm hepimiz cok yaşayalım ailecekkk bebişlerimizlee musmutluu olalımmm
valla canım dün durumum oydu en son çareyii kafamı dolaba sokmakta buldum kısa sürelii bi mutluluk olsada işe yarıyooo
bugünde cok sıcakkk ama dünkiii kadar diil yada daha bastırmadııı öğleden sonraa cok finaa oluyoooooooooo

evet canım kestirebilirim hamilelikten sonra saçlar cok dökülüyomuşşş belki meg gibi yaparımmm

ben kestirmiştim canım 4 aylık falan hamileydimmm bence tamamen batıl inanç hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…