- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #37.041
Kızlar moralimi bozan birşey oldu anlatayım size.
Eltilerimin ikiside temmuzun son haftalarında tatile gideceklermiş.En uygun dönem o zamanmış hatta biri kayınvalideme bile söylemiş anne senide götürelim diye oda ben gelemem subanın doğumu var demiş.
Görümcemin biride memlekete gidiyor.Sinir oldum insan heyecanla bekler burada olmak ister.Sözde çok hevesliler ama tatillerinide o zamana denk getiriyorlar.
Eşimde bana kızıyor bizi ne ilgilendirir kim ne zaman gitmek isterse gider,kimse bize göre hayatını planlayamaz,daha iyi olmasınlar sakin geçer diyor.
Ama kesinlike sinir oldum ve fena kafama taktım eğer burda olmazlarsa bende onların özel günlerinde aynı şeyi yapacağım,bu doğum zamanında kimden neyi görürsem aynen karşılık vereceğim.Normalde çok yapıcı biriyim,insanların önemli günlerine değer veririm,unutmam ama onlar benimkine vermezse ben onlara hiç vermicem.
Belkide bir çoğunuzun istediği birşeydir ne güzel yanında olmazlar,bunaltmazlar diyebilirsiniz ama yanımda olmalarıda değer verdiklerini göstermezmi?
Canm ben de çok fazla görüyordum bu rüyalardan tanıdık kişilerle fingirdiyodu lafla ama çok sinirim bozuluyordu.. Du diyorum çünkü artık hep benimle yapıo bunları rüyalarımda bile töbe ya yapmadığımız şey kalmadı hehehhehe ay ne ayıp daha bu gece gördüm rüyamdahayır biz zaten kardeş gibi de değiliz iyi yani ilişkimiz niye böyle rüyalar görüyorum anlamadım ayıp bana ;P
demekki görünüşte hevesliler canım herkes bizimle aynı heyecanı yaşamayabiliyor onlarda öyle boşver olmasınlar ne olucak sende zamanı geldiğinde bir bir söylersin içindekileri bu onları ayıbı
Şu grinin 50 tonu muhabbeti bozdu kızlar hep siziNe kitapmış okumadan bile etkili
Kızlar moralimi bozan birşey oldu anlatayım size.
Eltilerimin ikiside temmuzun son haftalarında tatile gideceklermiş.En uygun dönem o zamanmış hatta biri kayınvalideme bile söylemiş anne senide götürelim diye oda ben gelemem subanın doğumu var demiş.
Görümcemin biride memlekete gidiyor.Sinir oldum insan heyecanla bekler burada olmak ister.Sözde çok hevesliler ama tatillerinide o zamana denk getiriyorlar.
Eşimde bana kızıyor bizi ne ilgilendirir kim ne zaman gitmek isterse gider,kimse bize göre hayatını planlayamaz,daha iyi olmasınlar sakin geçer diyor.
Ama kesinlike sinir oldum ve fena kafama taktım eğer burda olmazlarsa bende onların özel günlerinde aynı şeyi yapacağım,bu doğum zamanında kimden neyi görürsem aynen karşılık vereceğim.Normalde çok yapıcı biriyim,insanların önemli günlerine değer veririm,unutmam ama onlar benimkine vermezse ben onlara hiç vermicem.
Belkide bir çoğunuzun istediği birşeydir ne güzel yanında olmazlar,bunaltmazlar diyebilirsiniz ama yanımda olmalarıda değer verdiklerini göstermezmi?
oyy maşallah tosbikineee nasılda büyüyolarr tam yemelikk olcaklarr
cok sevindim canım herşeyin yolunda olmasınaaaaaaa
artık su içmekten kusucammm bayılmak üzereyimm kafamı buzdolabının içine soktum az önceee
bende bu gece rüya gördüm toplasan 3 saat uyumuşumdur o arada bi de rüya....
kuaföre gidiyorum bi arkadaşım götürüyor baska yere gidelim falan diorum yok cok ii kesim yapıyoo dioo oturuyorumm anam saçlarım uzun benimm bayağııı bi kesiioo adam meg ryanın saçları gibi oluyoo bide sararıyooo bildiğin meg oldum rüyamda önce diorum naptın senn niye bukadar kestinn sonrada cok hosumaa gidiyooo:115:işte böle güzeller hayır olsun...
selam hamişler tünaydın yarın bi akrabamızın kınası ertesi günüde düğünü var beni bi kıyafet telaşı aldı ki sormayın off kilolar aldı başını gidiyo giydiğim hiç bişeyi yakıştıramıyom kendime bu yüzden moralim çok bozuk
Teyzoşlaaaaar! Oğlumun sepet beşiği geldi. Öyle sevimli bir şey kii..Beşiğe baktıkça ağzım kulaklarıma gidiyormuş kocişko öyle diyoYarın sabah da mobilyalarımız geliyor.. Çok mutluyum,musmutluyum yaaa Beşiğimizin resmini paylaşayım sizinle...Eki Görüntüle 743466 Eki Görüntüle 743467
kız yine en iyisi senin ki... keşke rüyamda gördüğüm kocamın yanında ki ben olsamne gerçekte ne rüyada adam parmağının ucunu sürmüyo bana kızım duyar diyor yaa
Ben onlara çok yaptım,aldım,gittim herzaman yanlarında oldum onlarda bana karşı iyi oldular herzaman inkar edemem ama doğum zamanıma göre planladıkları tatilleri canımı sıktı işte neyse kim ne isterse onu yapsın kocişin dediği gibi daha iyi olur sakin geçer.
e-bebekten msj geldi şimdi
merhaba bebek programını izleyerek kazanmış olduğunuz hediyenin gönderimi bu hafta gerçekleşecektir diye
:)))))) süpriz hediye geliyor bakalım ne gönderiyorlar çok merak ettim :)
Ya kızlar kuaför falan deyince aklıma geldi gebe iken sacını kestiren oldu mü batıl bı inanç vardır ya gebe iken kestirilmez diye ben biraz önleri kisalttirmak istiyorum ama ne yapsam acaba ?????
Hahhhah cnm biz de ilk 3 ay aynıydık sonra başladık Dr.u dinledikgene de korkuyorum bazen ama psikolojik olarak iyi hissettiriyo bana kocamı da kasmıyorum bişey olmaz diyorum hep, cesaret almaya ihtiyacı oluyo herseferinde çok sık olmuyo tabi eskisi gibi ama bırakmadık. He Buarada bişey daha söylemek istiyorum, 3 ay ara verdikten sonra çok zorlandım ilk 2 seferde gerdek gibi oluyo resmen unutuyor bünye herhalde haberiniz olsun )))) hehehhehe
Ya kızlar kuaför falan deyince aklıma geldi gebe iken sacını kestiren oldu mü batıl bı inanç vardır ya gebe iken kestirilmez diye ben biraz önleri kisalttirmak istiyorum ama ne yapsam acaba ?????
sen çok yaşa mi bebeğimde bende kikir kikir güldük sana
Hayır olsun canım belki doğumdan sonra düşünürsün öyle yapmayı
Hiiiç moralini bozma canım mayıstan beri 3 düğün 1 sünnete katıldım baya tecrübe kazandım bu konudadar elbise de giysen bol da giysen güzel duruyor. Herkese sempatik geliyorsun koca göbişinle :) Bütün ilgiyi üstüne topluyorsun çok hoş bişey
az önce banada geldi o mesaj bakalım ne göndericekler
az önce banada geldi o mesaj bakalım ne göndericekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?