- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #37.061
Hahhhah cnm biz de ilk 3 ay aynıydık sonra başladık Dr.u dinledikgene de korkuyorum bazen ama psikolojik olarak iyi hissettiriyo bana kocamı da kasmıyorum bişey olmaz diyorum hep, cesaret almaya ihtiyacı oluyo herseferinde çok sık olmuyo tabi eskisi gibi ama bırakmadık. He Buarada bişey daha söylemek istiyorum, 3 ay ara verdikten sonra çok zorlandım ilk 2 seferde gerdek gibi oluyo resmen unutuyor bünye herhalde haberiniz olsun )))) hehehhehe
Medipol canım sende mı Medipol?? Bir iki kisi vardı medipolcu ama isimleri unuttumöyle bir şey varmış canım bende bilmiyodum kestirdim saçlarımı hemde 3 aylık felandım..kalbimi bozmadım batıl inanç dedm duyunca
bu arada sen hangi hastaneye gidiyosun kontrollerine?
ay gerçekten kötüymüş senin ki de.. ona benzer bi rüya da gördüm geçen hafta.. kocam diye yatağa girdim oynaşıyoruz.. bi baktım başka biri.. hadi diyo bana. dedim sen kimsin.. olmaz ben hem evliyim hem hamileyim kocamın yüzüne nasıl bakarım sonra git burdan filan diyorum.. kocadan başkasını rüyada görmek bile miğde bulandırıcı.. hani bi yakınlaşma olmamıştı ama çok utanmıştım ...
gerçekten çok berbat ya.. insan kocasını başkasınla rüyasında görünce üzülüyo rüya bile olsa.. baya etkiledi benii
Aynı konu yüzünden bende çok sınır oldum. 5 agustos doğumum bayramdan hemen once. Abimin eşi gecen gun diyo ay ne kötü denk gelmiş bizde tatile annelerin yanına gideceğiz. Sonra sakayla gülerek ins daha erken dogar diyor. Yengemin 2 ay once babası vefat etti. Manavgatlilar. Tabi anlıyorum bayramda evinde olmak ister hem bir yandan tatil yaparlar. Ama 15 gun yerine 13 gun tatil yapsa ölmez yani. Hemde biliyorlar benim abime ne kadar düşkün oldugumu hastalansan Abi'm gelsin diye ağlarım . Cok sınır oldum .
Canım benim bildiğim kadarıyla kesik olmasın diye yapılan bir masaj.
34. haftadan sonra uygulanıyor. Haftada 3-4 gün yapmak gerekiyormuş. Özellikle ilk doğumda öneriliyor.
Kendi kendine yapacaksan baş parmağını kullanıyosun, eşin ya da ebe, doktor vs yapacaksa işaret parmağını kullanıyor.
eller yıkanıyor ve yağlanıyor.
Youtube'da videosunu da buldum
Grossesse : le massage du périnée - YouTube
Medipol canım sende mı Medipol?? Bir iki kisi vardı medipolcu ama isimleri unuttum
Cnm senn kitaplari kocama soyledm. Bn senn onlari niye istedgni biliyrm hamile kadin iyice azdn cocugndan utan dedi
Hayır olsun canım belki doğumdan sonra düşünürsün öyle yapmayı
Hiiiç moralini bozma canım mayıstan beri 3 düğün 1 sünnete katıldım baya tecrübe kazandım bu konudadar elbise de giysen bol da giysen güzel duruyor. Herkese sempatik geliyorsun koca göbişinle :) Bütün ilgiyi üstüne topluyorsun çok hoş bişey
kedicik ben de deniycem bu masajı, çok önceden araştırmıştım. doğumdan altı hafta önce başlanıyor. bizim kendi başımıza yapmamız biraz zor da bu videoları eşime izleticem saanırım, öğrense iyi olur. daha önce bahsetmiştim bi kez se yaparsın diye, zavallım karnıma yapacağını sanmışmış. gelişmiş ülkelerde bu masajı doğumdan önceki kontrollerde ve doğumun hemen öncesinde özel yağlarla deneyimli ebeler yapıyormuş. ve normal doğumda kesiye gerek kalmadan yrtıksız bir doğum sağlıyormuş.
Cnm senn kitaplari kocama soyledm. Bn senn onlari niye istedgni biliyrm hamile kadin iyice azdn cocugndan utan dedi
Bende Belgin Hanım'a :)))evet canım medipole gidiyorum belgin hanıma sen kime gidiyosun
ayse oner özellikle 36. Haftadan sonra ve buğday özü yagi ile yapılması gerektiğini söyledi...kedicik ben de deniycem bu masajı, çok önceden araştırmıştım. doğumdan altı hafta önce başlanıyor. bizim kendi başımıza yapmamız biraz zor da bu videoları eşime izleticem saanırım, öğrense iyi olur. daha önce bahsetmiştim bi kez se yaparsın diye, zavallım karnıma yapacağını sanmışmış. gelişmiş ülkelerde bu masajı doğumdan önceki kontrollerde ve doğumun hemen öncesinde özel yağlarla deneyimli ebeler yapıyormuş. ve normal doğumda kesiye gerek kalmadan yrtıksız bir doğum sağlıyormuş.
Bende Belgin Hanım'a :)))
az önce banada geldi o mesaj bakalım ne göndericekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?