2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay evet biz de 7 ay bekledik sonra nasıl olduysa 1 kere oldu. O günden beri bu sefer ben pek istemiyorum. Acıdı biraz çünkü. Beklesin napim :)

Aynı konu yüzünden bende çok sınır oldum. 5 agustos doğumum bayramdan hemen once. Abimin eşi gecen gun diyo ay ne kötü denk gelmiş bizde tatile annelerin yanına gideceğiz. Sonra sakayla gülerek ins daha erken dogar diyor. Yengemin 2 ay once babası vefat etti. Manavgatlilar. Tabi anlıyorum bayramda evinde olmak ister hem bir yandan tatil yaparlar. Ama 15 gun yerine 13 gun tatil yapsa ölmez yani. Hemde biliyorlar benim abime ne kadar düşkün oldugumu hastalansan Abi'm gelsin diye ağlarım . Cok sınır oldum .[/QUOTE]

al benden de okadar benimde abimler dogumumda izin almislar malesef soyledigimdede izinleri esi ayarliomus oyle almis bakariz falan diye gecistirdi abim malesef erkek kardes olunca oyle oluyor

Kızlar saç kesilmemesi tamamen batıl inanç ve bana çok saçma geliyor açıkcası.
Benim saçlarım o kadar uzadı ki belimde ve artık uçları zor taranıyor kırılmış,düğün olduğu için kestirmemiştim.
1 temmuz doğum günüm ve evlilik yıldönümüz o gün kat kat kesitreceğim hem ben mutlu olurum hemde kocişede süpriz yapmış olurum. :)))))

Son düzenleme:

Tatlim bn hem bskasiyla gordum kocami onun elnden aldm bu sfer tam opusucez kelli felli biyikli gomlegi yariya kdr qcik babam yasnda adam..hc anltmadm kocama kimbilr ne derdibde ex lerle ugrasiyrm snra kndme kiziyrm evlo barkli hamile kadin ruyada bile olsa nr alaka eskiler diye ama iste..bn hc ruya gormzdm hamilelikten beri entrika ofke tutku erotzm ihtiras hersey bnde her gce yeni bi macera

al benden de okadar benimde abimler dogumumda izin almislar malesef soyledigimdede izinleri esi ayarliomus oyle almis bakariz falan diye gecistirdi abim malesef erkek kardes olunca oyle oluyor[/QUOTE]

demek ki tek anlayışsızlar bizimkiler değilmiş :)
biraz önce kociş aradı konuştuk baya ben bu konuyu açtım yine
neler neler kuruyorsun kafanda boşver diyor,sende onların özel günlerine gitmezsin lafını söylersin diyor :)
dedim evde boş boş oturunca malum kuruyorsunnn :)

kedicik ben de deniycem bu masajı, çok önceden araştırmıştım. doğumdan altı hafta önce başlanıyor. bizim kendi başımıza yapmamız biraz zor da bu videoları eşime izleticem saanırım, öğrense iyi olur. daha önce bahsetmiştim bi kez se yaparsın diye, zavallım karnıma yapacağını sanmışmış. gelişmiş ülkelerde bu masajı doğumdan önceki kontrollerde ve doğumun hemen öncesinde özel yağlarla deneyimli ebeler yapıyormuş. ve normal doğumda kesiye gerek kalmadan yrtıksız bir doğum sağlıyormuş.

walla canım daha hiç bol geldğini görmedim hep dar haziranın başında arkadaşımın nişanı vardı anam kadının biri hem oynuyo hem bana bakıp bakıp gülümsüyo gerçekten doğru ilgi çok oluyo

Benimki yapmaz ödü kopuyo herşeyden zarar veririm diye... :)

ayse oner özellikle 36. Haftadan sonra ve buğday özü yagi ile yapılması gerektiğini söyledi...

Selam kızlar bende saçlarımı kestirdim hamileyken inanmıyorum öle şelere boyamadım saçımı kimyasal etkileyebilir die Ama kestirdim :) bu arada e bebekten hediye bekleyenler baby&me alt açma örtüsü gelicek hediye olarak yazıodu sayfada :) ay kendimi çok kötü hissettim sürprizi bozmuş oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…