2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben kaçırmışım ya. o kitabın adı ne.. dur bende okuyayım

vallahi bende kocama hem gaz hem cesaret veriyorum ama ıhhhh.. ne iradeliymiş yav taş olsa çatlar.. yapmadığım kalmadı.. önce doğurcan sonra 40 ın çıkcak ondan sonra diyo..

vallahi bizim rüyalardan bi kaç sezonluk dizi çekilir heralde..

hadi yaa :) sevindirik oldum
bu cumartesi kontrolümüz var
çok merak ediyorum doğuma denk gelir mi nasıldır diye
Benimde dündü kontrolum.. Doguma gelecegini sanmıyorum bildigim kadarıyla hiçbir doktor gelmiyor mesai saati dısında... Benin oturduğum blokta. Biri gitmiş kendisine sezersin yanlısı oldugunu söyledi hekim olarak iyidir göster ama başka bı doktora gitmekte de yarar var falan dedi...
Sen kac haftaliksin???

kızlar sizin doktorlarınız niye gelmiyor ki? olur mu yav öyle şey.. onlar doğurtsun diye özel seçim yapıyoruz bir yerde.. benim doktorum gecenin 3 ünde bile gidiyor kendi hastasına..

evet hiçbiri gelmiyor şansımıza iyi bir doktor gelse bari nagihan hanımı çok methediyolar belgin hanıma başlamasaydım ona giderdim ama artık epey oldu 33+3 olduk
benim bebeğin eşinde biraz duruş problemi var o yüzden bana demişti yukarıya çekilmezse normal dogum yapamazsın diye geçen haftaki kontrolde sordum ne durumda normal dogum olabilirmi diye 2 hafta sonra konusacagız biraz daha yukarı çekilmesi lazım dedi ozaman içimden geçti sanırım biraz sezaryan yanlısı sanki diye olmadı bi başka doktorada danışırım dedim kendi kendime bakalım hayırlısı

internet sayfasında okumuştum bende ama belki başka bişeydir diye düşündüm neyse olsun bedava geliyo işe yarayacak bişey neticede

kızlar sizin doktorlarınız niye gelmiyor ki? olur mu yav öyle şey.. onlar doğurtsun diye özel seçim yapıyoruz bir yerde.. benim doktorum gecenin 3 ünde bile gidiyor kendi hastasına..
hastane prensip olarak öyle calisiyor maalesef heracim...ilave ücretle geldigini zannediyordum ama sanırım o da yanlışmış... O yüzden kontroller icin hangi doktora gittiğimizin hiçbir önemi yok anlayacağın....

gittigimiz hastanede 10dan fazla kadın dogum doktoru çalışıyor gece nöbette 2 yada 3 doktor oluyor, bide doğum ve muayane ücretleri düşük fiyatlı oldgu için sanırm doktorlar gelmek istemiyor. hastane çok büyük standartları yüksek bi hastane ama bir yıl oldu açılalı kampanya gibi bişey var hastalar alışssın diyemidr artık bilymorum bu yüzden gece gelmiyor kendi doktorumuz

merhaba forumun en huysuz hamişi geldi
uyunmuyo abi sıcaklardan yatılmıyo,klima hasta yapıyo vantilatör gürültü yapıyo pencereden sinek geliyo kocam horluyo çişim geliyo özetle sabahlar olmuyo eee siz nasılsınız?

Cnm bz aralikta emekliye ayrildk..afedersn bnm bile ruyalarima giriyo yani..kocam nasi dayaniyo diye dusunuyrm vlatas olsa catlardi

Bnm doktorumda geliyo cnm.muayeneye para bile vermiyrm bazen ...cokk iyi bi insan herseyden once...o bna ne derse kabulum notmal dogum yap dese yapardm yani cnkuvo yptiriyo ..het saat arayabiliyrm

çok kötü ya.. benim doktorum geldiği gibi istediğin hastanede doğum yaptırıyor.. anlaşmalı olduğu hastaneler var. sen seçiyorsun aralarından ben burayı istiyorum diye.. fiyat sorduğumda hastane+doktor 1.600 ile 3000 arası değişiyor hastanesine göre dedi.. anlaşmalı hastaneleri bebek Allah korusun küveze girerse ek ücrette alınmıyor. normal doğum ile sezeryan farkıda almıyor. ikiside aynı fiyat.. ben şanslıyım galiba

Kizlar cepten giriyrm bnm takvimi paylasabilirmisnzz kzm ne durumda bi gorim

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 26-08-2013
Hamileliğimin 32. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 60 gün kaldı.
Bebeğinizin gözünün renkli kısmı(iris), ışığın yoğunluğuna göre tepki vermeye başladı. Loş ışıkta açılıyor veya parlak ışıkta kapanıyor. Bu hareketler otomatik olarak yapılır ve pupiller refleks denir. Eğer yaşadığınız kasılmalar ile ilgili endişeler yaşıyorsanız doktorunuza başvurunuz. Eğer bebeğiniz erkek ise testisleri testis torbasına inmiş olabilir.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1780 gr. - Yaklaşık boyu : 42.4 cm. (Baştan Topuğa)

Kizlar cepten giriyrm bnm takvimi paylasabilirmisnzz kzm ne durumda bi gorim

buyur canım

Bebeğimin doğacağı muhtemel tarih : 26-08-2013 Hamileliğimin 32. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 60 gün kaldı.

Bebeğinizin gözünün renkli kısmı(iris), ışığın yoğunluğuna göre tepki vermeye başladı. Loş ışıkta açılıyor veya parlak ışıkta kapanıyor. Bu hareketler otomatik olarak yapılır ve pupiller refleks denir. Eğer yaşadığınız kasılmalar ile ilgili endişeler yaşıyorsanız doktorunuza başvurunuz. Eğer bebeğiniz erkek ise testisleri testis torbasına inmiş olabilir.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 1780 gr. - Yaklaşık boyu : 42.4 cm. (Baştan Topuğa)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…