2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allahım ya sizi memnuniyet oyunu oynarken düşündümde,çok hoşsunuz kızlar ya,göbeğimi hoplata hoplata güldük kızımla size.bakıyorumda bugün topikte Ankara'nın bir ağırlığı var.sevgiler Ankara'ya

yok canım korkma marmarada havalar dahada serinlicekk
bende RED i merak ediyorummm yaaa naptıı acabaaa
arastaa gelirdii kuzucukkk aslında haklısın belki kocişiyle keyiflii bi haftasonu geciriyodur ben öle düşünüyorum
ama farklı bi bağ oluştuu aramızda bende ailemden biri gibiii hepimizi merak ediyorummmmmmmmm

ayy evett çok güzeldir o film dee benim favoriler de neşeli günler,gülen gözler ve çiçek abbas bayılırımm hepsineee

Yazın güzel ama tatilde isen , yazlıkta isen ; denize girip oh mis gibi yiyip içip , sevdiklerinle beraber isen sıcak vız gelir . Yazlığın bahçesinde otur püfür püfür essin , gazeteni - kitabını oku :) Ama çocukken baban memur ise tatil kısa süreli ; memlekete git hele de anne baba farklı memlekettense bir ora bir ora ; oralarda da deniz yoksa , deniz tatiline kala kala 4-5 gün kalır , hevesin kursağında kalır tam alışırsın hadi eve dönüş . Eve dönünce de bu sefer arkadaşların izin vaktidir kimsecikler yoktur . Ben o nedenle yazı sevmem , herkes farklı farklı yerlerde , yaşadığın şehir boştur .

bende düşündükçee gülüyorum valla kızım bile harekete gectiiii hoppili hoppili oynuyoo içerdee
simdi kociş aradııı beni yemeğe götürcekmişşş ben simcikk hazırlanmayaa gidiyommmmmmmmm öpüldünüzz meleklerin güzel annişleriiiiiiiii

ayy evett çok güzeldir o film dee benim favoriler de neşeli günler,gülen gözler ve çiçek abbas bayılırımm hepsineee

hepiciğiii cokkk güzeldir yaaa bidee mavi boncukkkkkkkkkkkkkkne kadar masummuş insanlarr ii niyetliii ahh ahh bazen o dönemde yaşamadığıma üzülüyorumm....sonrada memnunluk oyunu oynuyorummm kocişkomla mutluyum şimdi bebişimleee bin kat mutlu olmayııı umuyorum Allahtan inş.. Allahım sağlık versinnn hep birlikte hepimiz mutlu musmutlu yaşayalım bi ömürrr

Festivaller güzel ama çok curcuna oluyor ben boğuluyorum o kalabalıkta valla .
Yalnız değilsin ki annesi ; meleğin elini uzatıyor zaten sen karnından tut elini oh en güzeli ; doğunca beraber gezersiniz :)

Bu kadar film yeter artık gezme vakti :)
Afiyet bal şeker olsun ; bebeğinle sana vitamin olsun yarasın yedikleriniz :)

Canım ben de senin gibiyim kesinlikle pinti değilsin sadece tutumlusun bu da çok güzel birşey. Benim eşim benden çok harcar ben de onu frenlerim sanırım birinin böyle olması gerekiyor evlilikte :) Hevesi varsa kaçmasın tabi sonuçta ilk bebeğiniz yapılırsa eminim çok da güzel olacaktır.. Evet English Home güzeldi gerçekten ben de puanlı çarşaflarına bayıldım ve bady lerde güzeldi. Lila rengi baykuşlu nevresim takımından da bir set yaptım daha önceki aylarda :) izne ayrılmana ne kadar kaldı?

Arkadaşlar ben de hala çok sıkılıyorum hava İstanbul 'da kapalı içim de bunalıyor iyice.. Benim maalesef hayatındaki yeni şeylere alışamamak gibi bir problemim var..:) bugün pazar hafta başlıyor ne yapıyım diye düşünüyorum.. Sonra herşeyi düşünüyorum aklıma herkes herşey geliyor ( çünkü beyin yorgun değil cin gibi) iyice canım sıkılıyor. Duygusal bir insanım aslında, normalde çok cabbar bir kadınım ama şuan hormonlardan mıdır acaba eşimin gözünün içine bakıp ağlayasın geliyor seksen kere onu sevdiğimi söylüyorum :) ruh Halim'i böyle gördükçe daha da üzülüyorum halime :) eşim de şaşkın zaten : D Yalova'nın dediği gibi böyle zamanlarda bir ilaç alıp duyarsızlaşmak en güzeli çünkü normal değil yani bu durum :) ama mümkün değil..

Sizler de zaman zaman çok duygusallaşıp ağlıyormusunuz? Hormonlarımızdan mı acaba hakikaten bu kadar etkileyebilir mi bizleri?

ohoo canım ben bi ara kendime duygusal terminatör adını koydum gerçekten hormonlar süper çalışıyor yani herşeye ağlayabilecek pozisyondayım. eşime daha bir düşkün oldum. evde olmayınca deliriyorum yani merak etme yalnız değilsin bu konuda

Son düzenleme:

Bnde tarik akanla gulsen bubikoglunun filmlerine bayilirm kirk kere izledm gne izlerim.tarik akan ne yakisikli bi adammis ya kocam duymasn bi kere nisanliykem murat bozun bebek gbi yuzu var dedm 2 gun konusmadi bnle

özelden mesaj atamıyorum kızlar. emel e 50 lazımmış sanırım. bu 40 liralık. bebişine alan beni hatırlasın. ayy hediye vermiş gibi hissettim. alan arkadas yazsın ama ne aldıgını, catlarım

PKC74F43100 - 40 TL

Cnm bnde oyle dokunsalar aglicm nerdeyse...kocama asiri dustum bnde ama ne yazikki her gun ynmda degil.smdi bi sube aciyo onun hazrliklarida eklendi cekimlere arazi yani bzm babacikkzm ugurlu gldi bu subenn adi foto eylul oluck diyo hyrlisi liseliler gbi butun gun whatsapp tan msjlasiyrz.bz sevgiliykn bile msjlasmzdk

Benimde telefon numarasi paylasmaktan yana bir problemim yok kizlar, bende yurt disindayim ama

Canim hormonal degisimler nedeniyle biraz dengesiz olabiliyoruz bu donemde, hemen hemen hepimizde var hassaslik. Sen sanirim birde isten ayrilmandan dolayi zaman geciremiyorudun? Bende ilk izne ayrilinca cok zorlandim, dil kursuna gittim. Sonra 2. Hafta normal hayatima dondum, normalde is disinda neler yapiyorsunki?

Son düzenleme:
Selam göbişkolar :)
Dün akşam kocişko beni yeni açılan bir restorana götürdü, manzara ve ortam muazzamdı. Aşkoşumla saatlerce sohbet etme şansı bulduk. Evde televizyondu, netti derken bu kadar sohbet edilmiyor. Prensesimle ilgili hayaller kurduk, kısacası herşey çok güzeldi:) Bugün kocişko son olarak kursa gitti, elektrikler ve sular kesikti ben de yatakta 2-3 saat kadar kitap okudum ve sonra uykum geldi horul horul uyumuşum

Aramıza yeni katılan arkadaşlar varmış hoş gelmişler efenim :) Rüzgaraldım umarım hakkında hayırlısı neyse o olur canım. Red'i cidden ben de merak ettim.
ARasta odaniza bayildimmmmm cok guzeeeelll ida guzel guzel uyusun buyusun :)

Teşşekkürler kızlar :)

Güle güle kullan canım hepsi çok güzel:)

Arasta odaya ba yııl dıııım! Güle güle güzel sağlıklı günlerde uyutup büyütün inşallah.
Amin canım sağol
Senin bebişininde atlı karıncası böylemiydi? Kaça almıştın birde Eki Görüntüle 744867
Çok benziyor ama tam olarak o değil. Fiyatını inan hatırlamıyorum o gün başka şeyler de almıştım.

Geçmiş olsun canım valla bu ağustos bebişleri çok aceleci aslan burcu olmak mı istemiyolar nedir anlamadım

ay ay ben bunu yeni gördüm. kızımın teyzoşuu çok güzel olmuş idoşun odası. mutlu ve sağlıklı günlerde büyür inşallah.

Odamızı beğendiğin için sağol teyzemiz. Sen böyle kızını anlatınca özendim şimdi Maşallah canım yaa keyfiniz yerinde Allah bozmasın:)
Bugun benim dogumgünüm

Mutlu yıllar tatlım. Bebişinle , eşinle nice mutlu yıllara :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…