- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #37.881
Valla kızlar Yalova'da havalar pek fena değil,gerçi şimdi güneş çıktı ama sabahtan iyi esti.sıcak diye diye bozdunuz benim memleketiminde havasını :))) güneş gözümün dibeğine dibeğine vurmaya başladı bile.yaz aylarını bende hiç sevmem,herkeste bir miskinlik,bir uyku hâli.enerjisi bitiyor insanların.niye sevmiyorum bilmiyorum ama bir psikolog olsa kesin çocukluğuma inip ortaya çıkartır.hamile kalmadan önce herşey çok üzerime geldikçe 6 ay lustral içtimmiydi bişeyim kalmazdı,duyarsızlaşmak lazım bazen.insanlara çok değer veriyorum ama karşılığı hep kazık olunca bazen işin içinden çıkamıyorum.RED mesela hep kafamın bir yerlerinde,arasta'da hafta sonuda olsa bir cöhhh derdi o da yok şimdi o da aklıma düştü.pencere'de yok.benim daha sizlere göre çok var doğumuma ama sizlerin artık kulağında.insan merak etmeden duramıyor.
bende cok gülüyomm türk filmlerine yaa vazgecilmez valla kaç kere izlemişimdir ama bıkmıyoo insan
bizim kocişle favori filmimiz türkan şoray kadir inanır kara gözlümm bayılıyosssss
hatta yarın türkmax vericek kaydedicem kocişle yine izlerizz akşammm
Valla kızlar Yalova'da havalar pek fena değil,gerçi şimdi güneş çıktı ama sabahtan iyi esti.sıcak diye diye bozdunuz benim memleketiminde havasını :))) güneş gözümün dibeğine dibeğine vurmaya başladı bile.yaz aylarını bende hiç sevmem,herkeste bir miskinlik,bir uyku hâli.enerjisi bitiyor insanların.niye sevmiyorum bilmiyorum ama bir psikolog olsa kesin çocukluğuma inip ortaya çıkartır.hamile kalmadan önce herşey çok üzerime geldikçe 6 ay lustral içtimmiydi bişeyim kalmazdı,duyarsızlaşmak lazım bazen.insanlara çok değer veriyorum ama karşılığı hep kazık olunca bazen işin içinden çıkamıyorum.RED mesela hep kafamın bir yerlerinde,arasta'da hafta sonuda olsa bir cöhhh derdi o da yok şimdi o da aklıma düştü.pencere'de yok.benim daha sizlere göre çok var doğumuma ama sizlerin artık kulağında.insan merak etmeden duramıyor.
Allahım ya sizi memnuniyet oyunu oynarken düşündümde,çok hoşsunuz kızlar ya,göbeğimi hoplata hoplata güldük kızımla size.bakıyorumda bugün topikte Ankara'nın bir ağırlığı var.sevgiler Ankara'ya
ayy evett çok güzeldir o film deebenim favoriler de neşeli günler,gülen gözler ve çiçek abbas bayılırımm hepsineee
valla bura kalabalık...büyükçekmecedeyiz biz festival başladı,konserler falan iğne atsan yere düşmüyor ama benim canım dışarı çıkmak bile istemiyor. şöyle göbeğimden elini uzatsa hadi anne gidelim dese hayır demem yalnızım ve ona çok ihtiyacım var...
bende düşündükçee gülüyorum valla kızım bile harekete gectiiii hoppili hoppili oynuyoo içerdee
simdi kociş aradııı beni yemeğe götürcekmişşşben simcikk hazırlanmayaa gidiyommmmmmmmm öpüldünüzz meleklerin güzel annişleriiiiiiiii
sen de öpüldün canımm afiyet olsun sizebende düşündükçee gülüyorum valla kızım bile harekete gectiiii hoppili hoppili oynuyoo içerdee
simdi kociş aradııı beni yemeğe götürcekmişşşben simcikk hazırlanmayaa gidiyommmmmmmmm öpüldünüzz meleklerin güzel annişleriiiiiiiii
Allahım ya sizi memnuniyet oyunu oynarken düşündümde,çok hoşsunuz kızlar ya,göbeğimi hoplata hoplata güldük kızımla size.bakıyorumda bugün topikte Ankara'nın bir ağırlığı var.sevgiler Ankara'ya
Canım keyfiniz bol olsun,dinlenin kızınla bakalım.bebek odası konusunda bende seninle aynı şeyi düşünüyorum ama eşim çok hevesli olduğu için ona gerçek düşüncelerimi pek söyleyemiyorum.hevesini kırmamak için,onunda kuzusu sonuçta.englısh home'a salı günü bende baktım,gerçekten süper şeyler var.çiçek baskılı 3'lü body'ler %25 indirimdeydi ama çok kıyafeti oldu diye vazgeçtim.kaç kere sepetin başına gidip geri döndüm bir bilsen.eşim şimdide odasını bir marangoza yaptırtma kararı verdi,onu araştırıp duruyor.bende bebek odası konusunu danıştığım bebeği olan arkadaşlarım seninle aynı şeyleri söyledi,ben ikna oldum ama dediğim gibi eşim olması gerektiğini düşünüyor.hassasiyetini anlıyorum onunda çünkü 7 yıllık evlimiz,ilk başlarda infertilite sorunuyla uğraştık sonrada üstüste 2 tane düşük olunca içinde heves kalmasın diye şimdilik pek karışmıyorum.ha bende heves yok mu diyeceksiniz,ben gereksiz masraflar yerine ayıracağım parayı kızımın eğitim giderleri için harcamak niyetindeyim.sonuçta maaşla çalışıp deli gibi paralar kazanmıyoruz.gelen belli giden belli.eşim böyle durumlarda hep muhacirsin işte hem de soy Kırcaali'den der.malum tutumludurlar ya!!!(pinti değil ama).
ohoo canım ben bi ara kendime duygusal terminatör adını koydumArkadaşlar ben de hala çok sıkılıyorumhava İstanbul 'da kapalı içim de bunalıyor iyice.. Benim maalesef hayatındaki yeni şeylere alışamamak gibi bir problemim var..:) bugün pazar hafta başlıyor ne yapıyım diye düşünüyorum.. Sonra herşeyi düşünüyorum aklıma herkes herşey geliyor ( çünkü beyin yorgun değil cin gibi) iyice canım sıkılıyor. Duygusal bir insanım aslında, normalde çok cabbar bir kadınım ama şuan hormonlardan mıdır acaba eşimin gözünün içine bakıp ağlayasın geliyor seksen kere onu sevdiğimi söylüyorum :) ruh Halim'i böyle gördükçe daha da üzülüyorum halime :) eşim de şaşkın zaten : D Yalova'nın dediği gibi böyle zamanlarda bir ilaç alıp duyarsızlaşmak en güzeli çünkü normal değil yani bu durum :) ama mümkün değil..
Sizler de zaman zaman çok duygusallaşıp ağlıyormusunuz? Hormonlarımızdan mı acaba hakikaten bu kadar etkileyebilir mi bizleri?
hepiciğiii cokkk güzeldir yaaa bidee mavi boncukkkkkkkkkkkkkkne kadar masummuş insanlarr ii niyetliii ahh ahh bazen o dönemde yaşamadığıma üzülüyorumm....sonrada memnunluk oyunu oynuyorummm kocişkomla mutluyum şimdi bebişimleee bin kat mutlu olmayııı umuyorum Allahtan inş.. Allahım sağlık versinnn hep birlikte hepimiz mutlu musmutlu yaşayalım bi ömürrr
ohoo canım ben bi ara kendime duygusal terminatör adını koydumgerçekten hormonlar süper çalışıyor yani herşeye ağlayabilecek pozisyondayım. eşime daha bir düşkün oldum. evde olmayınca deliriyorum yani merak etme yalnız değilsin bu konuda
Arkadaşlar ben de hala çok sıkılıyorumhava İstanbul 'da kapalı içim de bunalıyor iyice.. Benim maalesef hayatındaki yeni şeylere alışamamak gibi bir problemim var..:) bugün pazar hafta başlıyor ne yapıyım diye düşünüyorum.. Sonra herşeyi düşünüyorum aklıma herkes herşey geliyor ( çünkü beyin yorgun değil cin gibi) iyice canım sıkılıyor. Duygusal bir insanım aslında, normalde çok cabbar bir kadınım ama şuan hormonlardan mıdır acaba eşimin gözünün içine bakıp ağlayasın geliyor seksen kere onu sevdiğimi söylüyorum :) ruh Halim'i böyle gördükçe daha da üzülüyorum halime :) eşim de şaşkın zaten : D Yalova'nın dediği gibi böyle zamanlarda bir ilaç alıp duyarsızlaşmak en güzeli çünkü normal değil yani bu durum :) ama mümkün değil..
Sizler de zaman zaman çok duygusallaşıp ağlıyormusunuz? Hormonlarımızdan mı acaba hakikaten bu kadar etkileyebilir mi bizleri?
ARasta odaniza bayildimmmmm cok guzeeeelll ida guzel guzel uyusun buyusun :)
arasta odanızda sağlıkla büyüsün meleğin.çok özeniyorum süper olmuş valla.ben bi türlü yapamadım odamızı.dolap geldi bi parçası kırık.geri gitti üretimde yokmuş 2 hafta sonra gelcek falan filan.korkuyom ben doğurcam hala odası hazır değil die valla.
Amin canım sağolArasta odaya ba yııl dıııım! Güle güle güzel sağlıklı günlerde uyutup büyütün inşallah.
Çok benziyor ama tam olarak o değil. Fiyatını inan hatırlamıyorum o gün başka şeyler de almıştım.Senin bebişininde atlı karıncası böylemiydi? Kaça almıştın birde Eki Görüntüle 744867
Selam
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr erken doğum riskim çıktı.
Önce ultrasyonla baktı herşey normal dedi çok şükür suyu,hareketleri,kilosu vs.Biten ilaçlarımı yazdı birde nst gir bakalım dedi.
Girdim merak ediyorum nst yi.
Bir odada yatağa yatıyorsun karnına jel sürüp oval bir cihaz koyuyor iki kemerle karnını yatağa bağlıyor yanındaki cihazda kayıt yapıyor.20 dk yatın gelicem dedi hemşire tv açıktı ben rahat rahat yattım.Bir yandanda acaba ağrı çıkarmı diye düşünüyordum sonucu gösterdim dr.şaşırdı sancın var farkındamısın dedi.Bel ve vajinamın üstünde sızı var ama ben onları normal ağrı diye düşünüyordum dedim.Hayır doğum sancısı bunlar dedi.4 tane iğne verdi akciğerleri için.İkisini bugün vuruldum,diğeri yarın.
P.tesi tekrar çağırdı yeniden nst ye bağlanacakmışım.
Sakın kendini yorma yat,dinlen dedi.
İnş.minnoşum zamanını bekler,hayırlıısı ile sağlıkla gelir.
Geçmişe bakamadım herşey yolundadır inş.okuyacağım birazdan.
ay ay ben bunu yeni gördüm. kızımın teyzoşuu çok güzel olmuş idoşun odası. mutlu ve sağlıklı günlerde büyür inşallah.
kızlar biz geldik :) bir gece nöbetinden daha merhaba :)
şimdi sizler kontrolleriniz için doktorlarınıza gidiyorsunuz ya, biz de kızımla çocuk doktoruna gidiyoruz artık kontrole :) pazartesi randevumuz var inşallah kilosu artmıştır. her fırsatta ağzına meme ve biberon tıkıyorum inşallah yaramıştır. en son kontrlünde altı bezli olarak 2.110 gelmişti minik turtam.
ayrıca benim kızım çok oyunbaz :) başkasının kucağında hemen ağlamaya başlıyor ben alıyorum susuyor gülümsüyor. aferin kızıma kimseye gitmesin heheh
Bugun benim dogumgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?