2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar oruç konusunu doktoruna soran var mı? benim doktorum biraz ters görüşlü fazla konuşamadım sadece sordum o da yok tutma erken doğum olur bebeğin suyu biter falan dedi. bebeğim için tutmamayı düşünüyorum ama verdiği cevap içime sinmedi ya öyle müsbet bi doktoru olan varsa sorabilir mi acaba. mesela sahura kadar hiç uyumasam bol bol su içsem olmazmı ki? böylece soramadım kendi doktoruma. boşuna gitsin istemiyorum ramazanım...

ikisaatte bir yemek yemek we 3lt su içmemiz gerektiğini düşünürsek oruç olmaz cnm hemde bu haftalarda bence riskli yinede sen bilirsin druna danışş

kızlar bu sıcaklarda dayanabilirmiyiz ki oruç tutmaya ben dayanabileceğimi hiç sanmıyorum tutabilecek olanları tebrik ederim :)

kızlar bu telefon numarası olayı nedir??? ama iyi olur ya red den kaçgündür haber yok telefonu olsa haberleşirdik. bende verebilirim numaramı sorun olmaz..
Kızlar 50 liralık indirim şifresi var . Sayfaları okuduğumda yanlış hatırlamıyorsam lazım diye yazmıştınız , hala istek geçerli ise vereyim .

sağol canım ben hallettim başka ihtiyacı olanlar varsa onlar kullansınlar...

Canım simdi 7. Caddede bi gebe görsem sen mısın sanacam

Ben izne ayrılınca bi 7. De oturur kaynatiriz istersen yakamıza Gül takmaya da gerek yok gobuslerden tanınırız

Ben de büyükçekmecedeyim sahilde yürüyüş iyi geliyor serin serin ama konserlere gitmedim hiç kalabalığa gelemiyorum:) bundan sonra karnı burnunda bir hamile görsem renan mı acaba diyeceğim:)))

kızlar bu telefon numarası olayı nedir??? ama iyi olur ya red den kaçgündür haber yok telefonu olsa haberleşirdik. bende verebilirim numaramı sorun olmaz..

olay bundan ibaret canım

Herkese iyi pazarlar arkadaşlar.Ben hala yatak istirahatine devam ediyorum.Bu akşam kontrolüm var.İnşallah doktor iyi şeyler söyler.

Canım bende tel.nomu verebilirim.No problem.Bence çokda iyi olur.Hem belki birgün tanışırız.Bebişlerimizide alıp gel git yaparız.

selam fıstıklar

bu hafta sonu yoğun geçmiş sanırım, genelde sayfalar pek ilerlemezdi.
daha geçmişin hepsini okuyamadım, galiba red sancılanmış çok merak ettim. şimdi bütün mesajlara bakıcam...
görüşürüz

Çok şükür geldin be kuzum,sen hafta sonuda uğruyordun 2 gün sesin çıkmayınca tırstım valla.ben hepinizi kardeşim gibi görmeye başladım, sanal ortamı bu kadar sahiplenmem şaşırtıcı di mi? Ama sizler gerçeksiniz.DERİN'cim izne 15 Temmuz'da çıkıcam.2 hafta yıllık iznimi kullanıp 35. Haftamda çalışamaz raporu alıcam.2011 Aralık'ta çalıştığım firma grubu kapattı,6 ay işsiz kaldım şimdi 1 yıldır başka bir ilaç firmasında çalışıyorum.çalışmadığım ilk 2 ay stresten 9 kilo verdim.dibe vurdum resmen,başladığım yeni firmadada yani şimdiki işimde inanılmaz stres yaşadım ve 5. Ayda hamile kaldım ama fitil fitil burnumdan getirdiler.haksızlıklar,tehditler,müdürün telefonu suratıma kapamaları falan.daha 2 hafta önce kotayı tutmazsam doğum iznime işsiz çıkmak istermiymişim falan gibi şeyler.hamilelik hormonları bi de bu baskı eeeee bide ailede küçük 1-2 sorun derken günlük hayatımı idame ettirmekte bile zorlandığım günler oldu.bu dönemde gerçekten yalnızca bu foruma tutundum,o yüzden buradaki herkes benim için çok önemli.bazen diğer forumlarada bakıyorum Haziran- Temmuz annelerine falan ama İnan böyle samimî bir muhabbet hiçbir yerde yok.yurt dışında yaşayan arkadaşlar orda olmanızın benim için mahsuru yok.maksat iyi haberlerinizi almak,bir mesaj göndermek zor gelmez bana.benimde 30 tl'lik indirim çekim var, indirim çok değil ama ancak yetişebildim.isteyene verebilirim canlar.

Tlf vermek gercekten iyi bi fikir ama ben yurtdisindayim(((

Benimde telefon numarasi paylasmaktan yana bir problemim yok kizlar, bende yurt disindayim ama

en azından msj atabilirsiniz kızlar

tamam canım özelden yazayım numaramı

canım numaraların henüz kime verileceği konuşulmadı ama benim tarafımdan hiç bir sıkıntı yok. seve seve haber tellalın olurum

Son düzenleme:

hayir cnm sadece meyve cok yiyodum..ve hergun ceviz sut bal vs oyle ekstra bisey yemiyorum...kilo 16 kilo aldim evet cok sanirim ...doktor normal dogum onermedi..bu kilo isi sanirim genetik biraz...benim annem abimi 5.5 kg dogurmus benide 3.850 normal ikiside :)

:)) İyiyiz biz kızımla bişey yok çok şükür canım. Redden haber gelse daha iyi olucaz. İşinin stresini çok iyi biliyorum. Zor bir iş gerçekten Allah yardımcın olsun. İlaç sektörü çok geniş bir sektör ve rekabet çok fazla. Umarım kotayı doldurur ve rahat bir nefes alırsın.

Kızlar merhaba öncelikle sizleri haberdar edemediğim için çok üzgünüm, berbat bir gece geçirdim o gün. Hayatımda hiç bu kadar acı çekmemiştim sanırım. Tam 3.5 saat sürdü. Adet sancısı gibi,midem böbreklerim bacaklarım ve belimde inanılmaz bir baskı ve acı vardı. Doktora gitmedim,oturup geçmesini bekledim. Eğer doğumsa kanama ya da su gelir diye düşündüm :26: Ne kadar mantıklı bişey yaptım bilmiyorum.
Sanırım yalancıktan doğurdum ben Yani yalancı doğum sancısıydı onlar. Dün gece ve bugün gündüz de buna benzer bişeyler yaşadım ancak çok çok az haliydi. O gece bi tek siz geldiniz aklıma,sayfada sordum ama herkes uyumuştu O sancıyla bile aklıma ilk siz geldiniz nasıl alıştıysam artık.durum böyle hepinizi çok seviyorum ilginiz için teşekkrler.

Sağolasın arasta'cım güzel temennilerin için ama malesef tutmadı kota,çok uğraştım ama çok ütopikti şu dönemde tutulması.forumdan başka bir arkadaş sormuştuda izne ne zaman çıkıyorsun,sizlerin ruh hâli nasıl dîye?sana attığım başlığın altına cevaplayıverdim.inşallah izinden dönünce asılcaz yine işimize.kocişkonla romantizm yaptınız demek,yakışırrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…