- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #37.901
kızlar oruç konusunu doktoruna soran var mı? benim doktorum biraz ters görüşlü fazla konuşamadım sadece sordum o da yok tutma erken doğum olur bebeğin suyu biter falan dedi. bebeğim için tutmamayı düşünüyorum ama verdiği cevap içime sinmedi ya öyle müsbet bi doktoru olan varsa sorabilir mi acaba. mesela sahura kadar hiç uyumasam bol bol su içsem olmazmı ki? böylece soramadım kendi doktoruma. boşuna gitsin istemiyorum ramazanım...
Kızlar 50 liralık indirim şifresi var . Sayfaları okuduğumda yanlış hatırlamıyorsam lazım diye yazmıştınız , hala istek geçerli ise vereyim .
valla bura kalabalık...büyükçekmecedeyiz biz festival başladı,konserler falan iğne atsan yere düşmüyor ama benim canım dışarı çıkmak bile istemiyor. şöyle göbeğimden elini uzatsa hadi anne gidelim dese hayır demem yalnızım ve ona çok ihtiyacım var...
günaydın kızlar..herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.
benim kociş biraz daha iyi ben de rahatladım o da çok şükür
bu arada Red'i merak ettim inşallah bugün girer de haberdar eder bizi.. aslında arkadaşlar ben bir telefon bankası oluşturma taraftarıyım topikte. bazen sıkıntılar yaşıyoruz,rahatsızlanıyoruz, hepimiz aile gibi olduk. çok merakta kalıyoruz bu durumlarda. sıkıntı yaşayan arkadaşın nete girmesini haber vermesini bekliyoruz mecburen..
diyorum ki buraya sık giren bir ya da iki arkadaşımıza telefon numaralarımızı versek..(tabi bunda bir sakınca görmeyenler) bizim mesela Seyyah'la numaralarımız var birbrmizde. geçenlerde bikaç gün girmedi.merak ettim..msj attım ve iyi oldugunu öğrendim... bilmiyorum siz nasıl bakarsınız bu öneriye ama bence iyi olur.. fikrinizi belirtirseniz sevinirim a dostlar öpüldünüz
kızlar bu telefon numarası olayı nedir??? ama iyi olur ya red den kaçgündür haber yok telefonu olsa haberleşirdik. bende verebilirim numaramı sorun olmaz..
bu aradaa numara alışverişi konusunda ANGYSANGEL,YALOVA,HAVVA,EMELBAHA dışında henüz fikrini belirtmeyen arkadaşlarmm..
DURUSEL,HAYATIMSIN,SUBA85,MYLOVEL,ACELYAM,CUCU1984,MELTOWSKİ,CEMİLEYD,MMLKK,GRİBEYAZ,GSYGSY,IRMAK,NASYA85,PARMEPARME,LEPİSTESS,POLIANNA,GUNEBAKAN,KEDİCİKLER,YASAMAYISEVİYORUM,DİLEMMAA,IVYTheME,LUBOYF,5N1KE,LESYA90,RÜZGAR...
ve adını yazmayı unuttuğum sevgili arkadaşlarım olumlu ya da olumsuz düşüncenizi alalım lütfenöpüyorum hepiniziii
olay bundan ibaret canım
Tlf vermek gercekten iyi bi fikir ama ben yurtdisindayim(((
Benimde telefon numarasi paylasmaktan yana bir problemim yok kizlar, bende yurt disindayim ama
tamam canım özelden yazayım numaramı
Peki tatlı , hamur işi çok mu yiyorsun ? Forumda yazan arkadaşlar vardı bebeğinin zayıf olduğunu ; eğer tatlı , hamur işi bebeğe kilo aldırıyorsa onlar denesin tabi farklı rahatsızlıkları yok ise şeker , tansiyon gibi . Kişiden kişiye değişiyor sanırım ; senin her yediğin bebeğe yarıyor demek ki . Peki sen çok kilo aldın mı?
Kilo olarak önde gider ise normal doğum biraz zor olur sanırım başka sıkıntısı mı var ki olsa dr derdi sanırım .
Çok şükür geldin be kuzum,sen hafta sonuda uğruyordun 2 gün sesin çıkmayınca tırstım valla.ben hepinizi kardeşim gibi görmeye başladım, sanal ortamı bu kadar sahiplenmem şaşırtıcı di mi? Ama sizler gerçeksiniz.DERİN'cim izne 15 Temmuz'da çıkıcam.2 hafta yıllık iznimi kullanıp 35. Haftamda çalışamaz raporu alıcam.2011 Aralık'ta çalıştığım firma grubu kapattı,6 ay işsiz kaldım şimdi 1 yıldır başka bir ilaç firmasında çalışıyorum.çalışmadığım ilk 2 ay stresten 9 kilo verdim.dibe vurdum resmen,başladığım yeni firmadada yani şimdiki işimde inanılmaz stres yaşadım ve 5. Ayda hamile kaldım ama fitil fitil burnumdan getirdiler.haksızlıklar,tehditler,müdürün telefonu suratıma kapamaları falan.daha 2 hafta önce kotayı tutmazsam doğum iznime işsiz çıkmak istermiymişim falan gibi şeyler.hamilelik hormonları bi de bu baskı eeeee bide ailede küçük 1-2 sorun derken günlük hayatımı idame ettirmekte bile zorlandığım günler oldu.bu dönemde gerçekten yalnızca bu foruma tutundum,o yüzden buradaki herkes benim için çok önemli.bazen diğer forumlarada bakıyorum Haziran- Temmuz annelerine falan ama İnan böyle samimî bir muhabbet hiçbir yerde yok.yurt dışında yaşayan arkadaşlar orda olmanızın benim için mahsuru yok.maksat iyi haberlerinizi almak,bir mesaj göndermek zor gelmez bana.benimde 30 tl'lik indirim çekim var, indirim çok değil ama ancak yetişebildim.isteyene verebilirim canlar.
en azından msj atabilirsiniz kızlar
canım numaraların henüz kime verileceği konuşulmadı ama benim tarafımdan hiç bir sıkıntı yok. seve seve haber tellalın olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?