- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #37.921
Arkadaşlar bendede 50 tl lik hediye çeki var.Sizler için almıştım.Yazıyorum.Bakalım kim ne alacak.Şimdiden güle güle kullanın.
PK680174100
Kızlar merhaba öncelikle sizleri haberdar edemediğim için çok üzgünüm, berbat bir gece geçirdim o gün. Hayatımda hiç bu kadar acı çekmemiştim sanırım. Tam 3.5 saat sürdü. Adet sancısı gibi,midem böbreklerim bacaklarım ve belimde inanılmaz bir baskı ve acı vardı. Doktora gitmedim,oturup geçmesini bekledim. Eğer doğumsa kanama ya da su gelir diye düşündüm :26: Ne kadar mantıklı bişey yaptım bilmiyorum.
Sanırım yalancıktan doğurdum benYani yalancı doğum sancısıydı onlar. Dün gece ve bugün gündüz de buna benzer bişeyler yaşadım ancak çok çok az haliydi. O gece bi tek siz geldiniz aklıma,sayfada sordum ama herkes uyumuştu O sancıyla bile aklıma ilk siz geldiniz nasıl alıştıysam artık.durum böyle hepinizi çok seviyorum ilginiz için teşekkrler.
Kızlar bugün Türk filmi muhabbeti olmuş. Benim de izleyesim geldi. Bizim Aile'de karar kıldım :) Hadi bana iyi seyirler size de iyi sohbetler:82::82:
şimdi çıkmam lazım size haber vermek istedimkendinize çok dikkat edin hamişlerim
Kızlar merhaba öncelikle sizleri haberdar edemediğim için çok üzgünüm, berbat bir gece geçirdim o gün. Hayatımda hiç bu kadar acı çekmemiştim sanırım. Tam 3.5 saat sürdü. Adet sancısı gibi,midem böbreklerim bacaklarım ve belimde inanılmaz bir baskı ve acı vardı. Doktora gitmedim,oturup geçmesini bekledim. Eğer doğumsa kanama ya da su gelir diye düşündüm :26: Ne kadar mantıklı bişey yaptım bilmiyorum.
Sanırım yalancıktan doğurdum benYani yalancı doğum sancısıydı onlar. Dün gece ve bugün gündüz de buna benzer bişeyler yaşadım ancak çok çok az haliydi. O gece bi tek siz geldiniz aklıma,sayfada sordum ama herkes uyumuştu O sancıyla bile aklıma ilk siz geldiniz nasıl alıştıysam artık.durum böyle hepinizi çok seviyorum ilginiz için teşekkrler.
çok yorgun, bitkin ve mutsuz hissediyorum kendimi takvimimize bakalım
bu aradaa numara alışverişi konusunda ANGYSANGEL,YALOVA,HAVVA,EMELBAHA dışında henüz fikrini belirtmeyen arkadaşlarmm..
DURUSEL,HAYATIMSIN,SUBA85,MYLOVEL,ACELYAM,CUCU1984,MELTOWSKİ,CEMİLEYD,MMLKK,GRİBEYAZ,GSYGSY,IRMAK,NASYA85,PARMEPARME,LEPİSTESS,POLIANNA,GUNEBAKAN,KEDİCİKLER,YASAMAYISEVİYORUM,DİLEMMAA,IVYTheME,LUBOYF,5N1KE,LESYA90,RÜZGAR...
ve adını yazmayı unuttuğum sevgili arkadaşlarım olumlu ya da olumsuz düşüncenizi alalım lütfenöpüyorum hepiniziii
Selam göbişkolar :)
Dün akşam kocişko beni yeni açılan bir restorana götürdü, manzara ve ortam muazzamdı. Aşkoşumla saatlerce sohbet etme şansı bulduk. Evde televizyondu, netti derken bu kadar sohbet edilmiyor. Prensesimle ilgili hayaller kurduk, kısacası herşey çok güzeldi:) Bugün kocişko son olarak kursa gitti, elektrikler ve sular kesikti ben de yatakta 2-3 saat kadar kitap okudum ve sonra uykum geldi horul horul uyumuşum
Aramıza yeni katılan arkadaşlar varmış hoş gelmişler efenim :) Rüzgaraldım umarım hakkında hayırlısı neyse o olur canım. Red'i cidden ben de merak ettim.
Teşşekkürler kızlar :)
Güle güle kullan canım hepsi çok güzel:)
Amin canım sağol
Çok benziyor ama tam olarak o değil. Fiyatını inan hatırlamıyorum o gün başka şeyler de almıştım.
Geçmiş olsun canım valla bu ağustos bebişleri çok aceleci aslan burcu olmak mı istemiyolar nedir anlamadım
Odamızı beğendiğin için sağol teyzemiz. Sen böyle kızını anlatınca özendim şimdiMaşallah canım yaa keyfiniz yerinde Allah bozmasın:)
Mutlu yıllar tatlım. Bebişinle , eşinle nice mutlu yıllara :))
Canım simdi 7. Caddede bi gebe görsem sen mısın sanacam
Ben izne ayrılınca bi 7. De oturur kaynatiriz istersenyakamıza Gül takmaya da gerek yok gobuslerden tanınırız
şimdi çıkmam lazım size haber vermek istedimkendinize çok dikkat edin hamişlerim
Ee ben nasil yollucambu arada kızlar 3 arkadaşımız bana numaralarını yollamış ben de onlara attım benim noyu.. güvenleri için ayrıca teşekkür ediyorum kendilerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?