2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün Türk filmi muhabbeti olmuş. Benim de izleyesim geldi. Bizim Aile'de karar kıldım :) Hadi bana iyi seyirler size de iyi sohbetler:82::82:

iyi olmana sewindm cnm bende demştm yalancı sancıdır die..hemen telaş yapmayalım hepimizin başına gelebilir...dediğin gibi su yada kan gelirse doğum başlar..Allah korusun erken gelmesin bebişler :)

Kizlar temmuz annelernde dogumlar yeni yeni baslamis..onlar yernden memnun ..bzm minnaklarda var bi dert artik kontrollere gtmeye korkar olduk.eskidem kontr gununu iple cekerdm smdi gne neyle karsilaicam diye dusunuyrm.hele o nst aletnden öö gldi...hadi bnmki anasina ckmis tez canli erken glmek istiyo sznkilere noluyoo bz kafayida bozmk bebislern ne zamn gelicegi belli alllah nasi uygun gorduysr o zamn yterki saglikli olsunlar.bakin bzm med in kizina topigimzn maskotu erkenden gldi buyudude anneye gulucukler saciuo en buyuk ornegimz ve moral kaynagimz makotumz ve med olmali.szleri cok seviyrm icmden geldi

geçmiş olsun senin için antreman oldu işte başlangıçta adet sancısı gibi başlıyor sancılar zaman geçtikçe sıklaşıyor üşütmüş yada gaz birikimide olabilir dikkata et kendine yani aslında hepimiz dikkat edelim

İyi olmana çok sevindik ama iyi hoplattın içimizi.bizde seni çok seviyoruz,doğursaydın hemen benim kızın giysilerini atıyordum valla makineye :)))banada böyle bir gaz gerekiyormuş demek ki bu arada

çok yorgun, bitkin ve mutsuz hissediyorum kendimi takvimimize bakalım

Hiç nick'ine yakışıyor mu şu yazdıkların?geçecek hepsi geçecek.bende ordan oraya seken bir tiptim,şimdi hareketler kısıtlandı ya hep böyle kalacakmışım ve bebeğime bakamayacakmışım gibi geliyor.utanarak söylüyorum ama 1 ay oldu ev süpürge yüzü görmeyeli.zaten sevmezdim ev işlerini bu da bahanem oldu işte.sanki başkası gelip temizleyecek evi.gerçi bir abla var arada çağırdığım ama bu aralar çağırasım yok,doğuma yakın artık.diyeyim size bu ev böyle doğuma yakın abla gelene kadar gider.daha önce dayanmışlığı var çünkü.tozları eğittim ben,kapı arkasına gidip orda kımıldamadan bekliyorlar.yazık kocamda sesini çıkarmaz hiç sağolsun.bak özledim işte kocamı,yarın sabah gelecek işten.taaaa ancak yarın akşam görüşebilicez.

Benm için hiç sorun değil tabiki de numaramı herbirinize verebilirim

fundacım benim bilgim yoktu tel.mevzusundan verebilirim canım sakıncası olmaz
sen veya bir başka arkadaş farketmez birinde toplanır ve haberleşilir güzel olur

Kızlar o iyi dilekleriniz için dualarınız için çok sağolun kaç gündür giremedim ara ara telefonla girdim ama cevap yazamadım ama desteğinizi okudukçe yanımda hissettim o ilacı kullanmaya devam ediyorum baş ağrısı sıkıştırma yapıyodemiştim ya vücut alıştı galiba artık kalmadı baş ağrısı göğüs sıkıştırması iyiyim çok şükür bakalım bu hafta raporluyuz evdeyiz cuma günü çalışıp çalışmayacağımız belli olacak aman diyim siz yormayın kenidinizi

ben dedim kuzucum iyidir kocişiyleee gezmelere gitmiştirr diyee yanılmamışım ohh sefanız olsun canım aynen yaa bizde bugün yemekte sohbet muhabbet evde tv karşısında olunca herkes bi transaaaa geciyooo hipnoz ediyoo insanıı resmen arada böle basbasa cıkmak lazımmm

Canım simdi 7. Caddede bi gebe görsem sen mısın sanacam

Ben izne ayrılınca bi 7. De oturur kaynatiriz istersen yakamıza Gül takmaya da gerek yok gobuslerden tanınırız

bende sen sanıcam her hamişiii meltowskiiiben pek cıkmıyorum 7 ye cok kalabalık oluyooo zaten gündüz tek cıkmıyorum hem sıcaktan hem ek basıma tırsıyorum artık....akşamlarıı kocişle yürüyüş yapıyoruzzz ...olur tabeee hamiş hamiş kaynatırısss

RED canım cok mirakk ettik seniiii canım cok sükürr iyisinnnnnnn ohh bee içime su serpildiii valla bizi bi daha böle meraktaa bırakmaa canımmmmmmmmm

yoğun bir haftasonundan merhabalar hepinizi çok özledim birgün akşama kadar geçmişi okumak istiyorum ama şimdilik mümkün değil gibi inşallah sizin ve meleklerinizin keyfi yerindedir herşey yolundadır.benim ogluşta haftasonu korkuttu ama çok şükür herşey yolunda.dogum çantamı bu hafta muhakkak hazırlayacağım.şimdilik benden haberler bu kadar hepinizi çookkk öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…