- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #37.941
Kızlar o iyi dilekleriniz için dualarınız için çok sağolun kaç gündür giremedim ara ara telefonla girdim ama cevap yazamadım ama desteğinizi okudukçe yanımda hissettim o ilacı kullanmaya devam ediyorum baş ağrısı sıkıştırma yapıyodemiştim ya vücut alıştı galiba artık kalmadı baş ağrısı göğüs sıkıştırması iyiyim çok şükür bakalım bu hafta raporluyuz evdeyiz cuma günü çalışıp çalışmayacağımız belli olacak aman diyim siz yormayın kenidinizi
bugün bi halsizlik var üstümde neden anlamadım canım hiç birşey yapmak istemiyor halim yok daha doğrusu havadanmıdır nedir
Al benden de o kadar. Sanirim havadan
Kızlar Selam.. İyisinizdir Umarım. Doktor Kontrolünden Geliyoruz Oğlumla..
3200 Kilosu 51 Cm Boyu Olmuş TosuncuğumunNormal Doğum Taraftarıydım Ama Doktorum Kalan 4 Haftada Bebeğimin 4 Kiloyu Bulabileceğini Bu Yüzden Büyük İhtimal Normal Doğum Yapamayacağımı Söyledi. Sağlıklı Gelsin De Kucağıma Nasıl Gelirse Artık :)
Dün Temizliğim De Bitti, Şimdi Sadece Oğlumu Bekliyorum
Selam
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr erken doğum riskim çıktı.
Önce ultrasyonla baktı herşey normal dedi çok şükür suyu,hareketleri,kilosu vs.Biten ilaçlarımı yazdı birde nst gir bakalım dedi.
Girdim merak ediyorum nst yi.
Bir odada yatağa yatıyorsun karnına jel sürüp oval bir cihaz koyuyor iki kemerle karnını yatağa bağlıyor yanındaki cihazda kayıt yapıyor.20 dk yatın gelicem dedi hemşire tv açıktı ben rahat rahat yattım.Bir yandanda acaba ağrı çıkarmı diye düşünüyordum sonucu gösterdim dr.şaşırdı sancın var farkındamısın dedi.Bel ve vajinamın üstünde sızı var ama ben onları normal ağrı diye düşünüyordum dedim.Hayır doğum sancısı bunlar dedi.4 tane iğne verdi akciğerleri için.İkisini bugün vuruldum,diğeri yarın.
P.tesi tekrar çağırdı yeniden nst ye bağlanacakmışım.
Sakın kendini yorma yat,dinlen dedi.
İnş.minnoşum zamanını bekler,hayırlıısı ile sağlıkla gelir.
Geçmişe bakamadım herşey yolundadır inş.okuyacağım birazdan.
Ya kızlar ben 2 defa bağlandım nst ye, her hafta pazartesileri de devam etcekmişim. Ama riskten söz etmedi. Bakıyorum da bebişi bnm tosbağamdan büyük olan hamişler daha hiç bağlanmamış bile. Acaba dr inisiyatifinden doğan bi farklılık mı ki bu?
Bu arada uzun uzun düşündüm. boşanıcam ben. arayıp sormadı bugün 10 gun oldu. içim çok rahat, vicdanım falan... kader kısmet yaa... ne yazıldıysa o. bu kadar kısa sürede olması utandırıyo beni ama içi beni, dışı eli...
kızlar hangi şehirlerdeyiz ben çok merak ettim.eğer bi sakıncası yoksa paylaşalım mı isteyenlerle.hem görüşürüz aynı yerde olanlar.ilk ben başlayayım g.antepteyim
arkadaşlar benim ayaklarım çok şişiyor,sizde durumlar nasıl ?
Ben de büyükçekmecedeyim sahilde yürüyüş iyi geliyor serin serin ama konserlere gitmedim hiç kalabalığa gelemiyorum:) bundan sonra karnı burnunda bir hamile görsem renan mı acaba diyeceğim:)))
arkadaşlar kaç gündür çatı kemiğimde ağrı var yürüdüğümde ve uzun süre ayakta kaldığımda çoğalıyor ve acak içlerim özellikle de sol bacağım çok ağrıyor, benımle aynı durumu yaşayan var mı acaba normal mi bebeğim artık baş aşağı duruyor ondan mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?