2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyice dinlen bakalım canım ya,sen güçlü bir kadınsın,ilaç napçakmış sana.sen moralini yüksek tut ve meleğini iyice tembihle.çooook öpüyoruz seni

bugün bi halsizlik var üstümde neden anlamadım canım hiç birşey yapmak istemiyor halim yok daha doğrusu havadanmıdır nedir

Kizlar hepinize oglusumla slmlar soyluyoruz...red cim gecmis olsun, arastacim odaniz cok guzel 41 kere masallah :) gecmisi tam okuyamadigimdan tum agrilivsancili arkadaslar a kolayliklar, gonlu sikintili arkadaslarima ozellikle ruzgaraldimsallaniyorum su mubarek aylarda tez zaman da ferahlik diliyorum...bebegimiz hala geriden gelmekle beraber cok sukyr iyiyiz. Kasilmalarim aynendevam dr a gidip gelmek bile benim icin cok yorucu sanirim 34 bitene kadar en minimum hareketleri yaparak devam edicem.dr bu saatten snra serviksi olcmuyor artik dogum olursa olur diyo bende Allahim cumlesiyle bizi de koru diyorum...elden gelen bisi yok herseyin hayirlisi..hayatta bu anlarin hic tekrari yok dualarla en guzel sekilde gecirelim ins....bi arkadas kolay dogum icin "sümmessebiyle yesserah sümme emaatehü fe egberah ayetini okudum açılmaya faydası olduğunu söylemişti bi ablamız. " demis...forumun bska sayfalarinda gormustum sizinlede paylasmak istedim...birde su e bebek icin 40 tl indirim kodu var biz alamicaz bugun belki birinize faydssi olur PK869BBD100 ...hepinizi opuyorum..gercekten ailem oldunuz..bizim icin dualarinizi esirgemeyin ne olur..herseyin gonlunuzce oldugu hamilelik dogum ve hayat dileklerimizle....kendinize ve bebislerinize iyi bakin Allaha emanet olun:)

Al benden de o kadar. Sanirim havadan

evin içinde ordan oraya dolanıyorum yatıyorum kalkıyorum sıkıntıdan bişeyler yiyorum çatlıycam ortadan ikiye sanki Allah ferahlık versin bize.. istanbulda bunaltıcı bi hava avr yağmur yağsa rahatlıyacak gibi ama yağmadı

nisanbu geçmiş olsun tatlım ben gözden kaçırmışım demek ki senin rahatsızlığını.kendine dikkat et.bu ağustos bebekleri öyle aceleci ki hergün birimize bişiy oluyo

ardamın adaşının annesi veririz nomuzu nolcek ki şeker.ama ben hiç msj atmadım özelden.epey bi atmak lazımmış galiba napsak ki

red aklımızı aldın valla cnm ya.ben kesin doğurdu bu kız dedim artık.malum bizim günlerde aynı bi panik oldum valla.ii olmana çok sevindik oğluşumla

Tosun olmuş hakkaten :) Hadi bakalım hayırlısı :)

A aaa nasıl olur, ne kadar hafif hissediyosun demek ki, doğumun da kolay olur inşallah canım. Vaktinde gelsin inşallah bebişin...

Hayırlısı olsun canım senin hayatın, en doğru kararı sen verebilirsin. Ama iyi düşün, önemli bir adım bu...

kızlar hangi şehirlerdeyiz ben çok merak ettim.eğer bi sakıncası yoksa paylaşalım mı isteyenlerle.hem görüşürüz aynı yerde olanlar.ilk ben başlayayım g.antepteyim

ve beklenen yağmur başladı istanbula :)

kızlar hangi şehirlerdeyiz ben çok merak ettim.eğer bi sakıncası yoksa paylaşalım mı isteyenlerle.hem görüşürüz aynı yerde olanlar.ilk ben başlayayım g.antepteyim

evet bende çok merak ediyorum acaba kaç yaşındalar kaçıncı çocukları nerde yaşıyolar diye :)

rüzgaraldım çok üzüldüm özellikle şu dönemde böyle bi karar almak zorunda kalmana.hakkında hayırlısı inş.ama ne karar alırsan al bebeğini ve kendini düşün üzülme sakın tatlım

arkadaşlar kaç gündür çatı kemiğimde ağrı var yürüdüğümde ve uzun süre ayakta kaldığımda çoğalıyor ve acak içlerim özellikle de sol bacağım çok ağrıyor, benımle aynı durumu yaşayan var mı acaba normal mi bebeğim artık baş aşağı duruyor ondan mı acaba

arkadaşlar benim ayaklarım çok şişiyor,sizde durumlar nasıl ?

Sarkıtıp oturursam şişiyor. Bugün de ayağımın üstünde minik m,nik varisçikler gördüm. Moralim bozuldu. Hafif ağrı da yapıyordu zaten Şu kuzular sağlıkla doğsalar artık :)

Red, çok şükür iyiymişsin, doktoruna git ama ihmal etme canım. Korktuk valla...

merhabalar kızlar,
red bende merakla takip ediyordum. iyi olmana sevindim.
yeni arkadaşlarım hoşgeldiniz.
ben çok çok yorgun hissediyorum bugünlerde sanıyorumki tansiyonum düştü bayılacam. o kdar uykum geliyorki. ama tansiyorum normal oluyor.

hala oğluma isim bulamadım. bikaç yüz seçenek arasından bikaç tanesi kaldı fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.

güncel isimler sonraddan gönlüm geçebilir mi bilmiyorum: cihangir, hayat, sertaç, emirhan
klasik isimler hep büyük insan ismi gibi geliyorlar : hasan, mehmet, ali
tek isim istiyorum. bir türlü çıkamadım içinden ama finale bunalr kaldı şimdilik. szlerin yorumları da benim için çok önemli yazarsanız sevinirim..

Sakarlık da son yani .
Bebeğimin komodininin kulpu düştü nasıl güç uyguladıysam , kaç kez açıldı kapandı bir şey olmadı bugün elimde kaldı .
Eşime demeden yapayım dedim japon yapıştırıcısı sürdüm saniyelik aktı ve iki parmağım yapıştı birbirine ; çıkarmak mesele
Aseton denmiş denedim biraz fayda etti ama hala var , vazelin sürdüm bekliyorum ki yumuşasın , çok sıkıcı bir durum
Ama iyi yapıştırıcıymış güce bak ya ya 1 ya 2 saniye fazlası değil yani yapıştı :)

iki hafta önce benimde çok ağrım vardı. şimd sen yazınca hatırladım. hatta doğruyorum sanmıştım. özellikle belimde ve bacakların kalçaya birkeştiği yerde. sanıyorum çatı genişlediği için öyle ağrılar oluyor. bol bol yattım ben. imkanın varsa yat dinlen yatmak iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…