- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #37.961
Bugun benim dogumgünüm
kızlar 50 lira kodum var ihtiyacı olana verebilirim. bu arada bende bikaç gündür aniden giren bi sancı oluyor.rahme iğne batıyo gibi.anidende geçiyor.dr u zırt pırt aramak istemedim sizde de oluyomu
bu aradaa numara alışverişi konusunda ANGYSANGEL,YALOVA,HAVVA,EMELBAHA dışında henüz fikrini belirtmeyen arkadaşlarmm..
DURUSEL,HAYATIMSIN,SUBA85,MYLOVEL,ACELYAM,CUCU1984,MELTOWSKİ,CEMİLEYD,MMLKK,GRİBEYAZ,GSYGSY,IRMAK,NASYA85,PARMEPARME,LEPİSTESS,POLIANNA,GUNEBAKAN,KEDİCİKLER,YASAMAYISEVİYORUM,DİLEMMAA,IVYTheME,LUBOYF,5N1KE,LESYA90,RÜZGAR...
ve adını yazmayı unuttuğum sevgili arkadaşlarım olumlu ya da olumsuz düşüncenizi alalım lütfenöpüyorum hepiniziii
Numara alışverişi nedir ben kaçırmışım?
Cnm bnde oyle dokunsalar aglicm nerdeyse...kocama asiri dustum bnde ama ne yazikki her gun ynmda degil.smdi bi sube aciyo onun hazrliklarida eklendi cekimlere arazi yani bzm babacikkzm ugurlu gldi bu subenn adi foto eylul oluck diyo hyrlisi liseliler gbi butun gun whatsapp tan msjlasiyrz.bz sevgiliykn bile msjlasmzdk
Kızlar merhaba öncelikle sizleri haberdar edemediğim için çok üzgünüm, berbat bir gece geçirdim o gün. Hayatımda hiç bu kadar acı çekmemiştim sanırım. Tam 3.5 saat sürdü. Adet sancısı gibi,midem böbreklerim bacaklarım ve belimde inanılmaz bir baskı ve acı vardı. Doktora gitmedim,oturup geçmesini bekledim. Eğer doğumsa kanama ya da su gelir diye düşündüm :26: Ne kadar mantıklı bişey yaptım bilmiyorum.
Sanırım yalancıktan doğurdum benYani yalancı doğum sancısıydı onlar. Dün gece ve bugün gündüz de buna benzer bişeyler yaşadım ancak çok çok az haliydi. O gece bi tek siz geldiniz aklıma,sayfada sordum ama herkes uyumuştu O sancıyla bile aklıma ilk siz geldiniz nasıl alıştıysam artık.durum böyle hepinizi çok seviyorum ilginiz için teşekkrler.
merhabalar kızlar,
red bende merakla takip ediyordum. iyi olmana sevindim.
yeni arkadaşlarım hoşgeldiniz.
ben çok çok yorgun hissediyorum bugünlerde sanıyorumki tansiyonum düştü bayılacam. o kdar uykum geliyorki. ama tansiyorum normal oluyor.
hala oğluma isim bulamadım. bikaç yüz seçenek arasından bikaç tanesi kaldı fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.
güncel isimler sonraddan gönlüm geçebilir mi bilmiyorum: cihangir, hayat, sertaç, emirhan
klasik isimler hep büyük insan ismi gibi geliyorlar : hasan, mehmet, ali
tek isim istiyorum. bir türlü çıkamadım içinden ama finale bunalr kaldı şimdilik. szlerin yorumları da benim için çok önemli yazarsanız sevinirim..
iyi akşamlar kızlar.. e bebek 50 tllik indirim çeki var. isteyen olursa verebilirim
foruma girmedigimiz zaman ya da sancısı doğum riski olan arkadaşlardan haber alamadığımız zamanlarda herkes birbirini merak ediyor bu durumdan dolayı numaralarımız verip durumdan haberdar etmek için öneride bulundu arkadaşlar fundarda86 arkadaşımız numara annesi oldu :)
kızlar oruç konusunu doktoruna soran var mı? benim doktorum biraz ters görüşlü fazla konuşamadım sadece sordum o da yok tutma erken doğum olur bebeğin suyu biter falan dedi. bebeğim için tutmamayı düşünüyorum ama verdiği cevap içime sinmedi ya öyle müsbet bi doktoru olan varsa sorabilir mi acaba. mesela sahura kadar hiç uyumasam bol bol su içsem olmazmı ki? böylece soramadım kendi doktoruma. boşuna gitsin istemiyorum ramazanım...
Nice güzel senelere canım
Evet bende oluyor. İğneyle yukardan aşağıya çizik atıyorlar gibi benimki. Tırmalanıyor ya da kazınıyor gibi. Aniden olup birkaç sn içinde geçiyor. yürüyorsam olduğum yerde durduruyor. Nedir anlayamadım...
Tam tarif de edemedim ama, var mı aynısını yaşayan?
Hadi hayırlısı olsun canım inşallah bol kazancı olur yeni şubenizin Eylül hanımın şansına...
Geçmiş olsun kuzucum dinlen iyi bak kendine. Sen de kurtlusun bişey yapmadan duramıyosun dimi :) Bugünlerde biraz boşver evi falan...
Bizimki erkek olsaydı ismi Ali ya da Aziz olacaktı seviyorum bu isimleri :) İnşallah karara bağlarsınız isim mevzunu
Çok güzel fikir aslında ama dikkat etmek lazım; düşünsenize sancınız var canınız burnunuzda, habire telefon geliyordikkatli planlamak lazım, herkes ararsa olmaz faydadan çok zararı olabilir...
evin içinde ordan oraya dolanıyorum yatıyorum kalkıyorum sıkıntıdan bişeyler yiyorum çatlıycam ortadan ikiye sanki Allah ferahlık versin bize.. istanbulda bunaltıcı bi hava avr yağmur yağsa rahatlıyacak gibi ama yağmadı
bu arada kızlar 3 arkadaşımız bana numaralarını yollamış ben de onlara attım benim noyu.. güvenleri için ayrıca teşekkür ediyorum kendilerine
kızlar hangi şehirlerdeyiz ben çok merak ettim.eğer bi sakıncası yoksa paylaşalım mı isteyenlerle.hem görüşürüz aynı yerde olanlar.ilk ben başlayayım g.antepteyim
topikçe takip etmişiz programıBugün şifre alan çoktu sanırım ; vermek isteyen çok oldu , hadi son 1 saat isteyen varsa çıksın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?