2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Vaaaaay çok kokoş olacaksın,mutlulukla giy canım çok süslü çok güzelmiş.benimki o kadar süslü değil ve galiba biraz da kalın.4 ay belkide daha önce almıştım.bu kadar erken alacak ne vardıysa?ağustos sonunda kışlık lohusa pijamalarımla hastanede pişik falan olurum heralde :)))))doğuran kadın üşür diyorlar ya kan kaybettiği için ama gitsinde kışlık takım alıp Ağustos sonunda giysin dememişlerdir dimi?Allah akıl fikir versin bana

ve beklenen yağmur başladı istanbula :)

evet bende çok merak ediyorum acaba kaç yaşındalar kaçıncı çocukları nerde yaşıyolar diye :)

Canım öyle bir listemiz var zatennnn
http://www.kadinlarkulubu.com/anket...-annelerinin-bebeklerinin-cinsiyetleri-7.html

ağrısı olan arkadaşlar..bende sizdenim...belimm sol taraftan bacağıma wuruo hareket etmem dönmem yürümem oturmam kalkmam zorlaşıo acıdan ağlayasım gelioo..geçmio son ay heralde ondan diyorummm

Ben de giyinirken sol bacağı sokamıyorum şorttan içeri neden sol ki acaba? sağ o kadar kötü değil...

Son düzenleme:

teşekkür ederm cnm :) çok mu fazla kokoş ya birden öyle geldi neblim resim falan çekiliriz die kızımla süslü olsun istedim biraz ....)
yazlık da olsa kışlık da olsa dar geliceği kesin cnm ne giyersek giyelim.. sıkılınca değişirsin bitane de ince normal bi gecelik alırsın yedek olur

Ben geçen gün yaptım o masajı, videoda korkunç görünüyodu ama acıtmıyor hiç.
Ama acaba haftada kaç kere yapmak lazım, ya da her gün mü yapılmalı?

Benımde senin geceliğin ile aynı sadece sabahlığım file gibi :)

aynen cnm biraz nazlı oluyoz galiba aldım bi hediye daha önceden begendigi bi pantolunu aldım iii dileklerin için tsk ederim cnm :)

Uykusuz göbişliler, ben biraz uyumayı denicem inşallah başarabilirim bu gece...
Öpüldünüz...

Bu arada fark etmişsinizdir noktadan sonraki baş harfleri bazen küçük bazen büyük yazıyorum, laptopun shift tuşu bazen çalışmıyor ondan oluyor. normalde dikkat ederim ve takarım aslında :)
Ne zamandır yazıcam unutuyorum

Ee ben nasil yollucam hic msj atmadim ben kimseye

ardamın adaşının annesi veririz nomuzu nolcek ki şeker.ama ben hiç msj atmadım özelden.epey bi atmak lazımmış galiba napsak ki

100 mesajı geçtikten sonra atabiliyorsunuz kızlar özel mesaj sizin hakkınız var yani atmaya..

Çok güzel fikir aslında ama dikkat etmek lazım; düşünsenize sancınız var canınız burnunuzda, habire telefon geliyor dikkatli planlamak lazım, herkes ararsa olmaz faydadan çok zararı olabilir...

canım öyle değil.. herkeste olmayacak numaran.. arkadaşlar bana yollamışlar mesela ben de onlara tek tek verdim numaramı.. yani 1 kişide olacak numaran (istersen tabi)

kızlar bu arada 5 dk. da bir mesaj atılabiliyor. yani henüz dönemediklerim kusura bakmasn. 5 dk.nın dolmasını bekliyorum her msj için :))

Evet canım haklısın, güncellemek lazım aslında... Ve bir de şehirlerin yanına semt de yazsak mı ne dersiniz? Gerçi çekirgeye baya bi iş çıkacak ama...

postan doluymuş canım ben de yazdım numaranı ama gitmedi.
bu arada sen doğururken napçaz bence güvendiğin bikaç gönüllü kişiye ver listeyi, tabi arkadaşlar da kabul ederlerse...

Selam canım ben istiyorum ceki ama pazar günleri hiç evde kalamıyorum şifreyi de alamıyorum... Bu şifremin geçerliliği ne kadar ne zamn
telden yazdığım icin bı sorun oldu yarım gitti mesajım .... Ne kadar sürede kullanmam gerekiyor?? Bu konuyla ilgili hiç fikrim yok her pazar burda okuyorum şifre alışverişini:)

Selam canım ben istiyorum ceki ama pazar günleri hiç evde kalamıyorum şifreyi de alamıyorum... Bu şifremin geçerliliği ne kadar ne zamn

bugün 12de bitiyor canım bilseydim ihtiyacın oldgunu bende sana verirdim kodu. inşallah arkadaş verir işini görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…