- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.001
slm kızlarr.. herkesler iyidir inş. red de iyiymiş çok sevindim.. son zamanlar hepimizde şikayetler başladı anladığım kadarıyla, bol dinlenmek dikkat etmek gerekiyo. gecelik sabahlık takımım nasıl bakalım , pijama takımımın resmini bulamadım :)Eki Görüntüle 745630 Eki Görüntüle 745631 Eki Görüntüle 745632
cok yakınmısız seninle bende esentepedeym cnm :)
100 mesajı geçtikten sonra atabiliyorsunuz kızlar özel mesajsizin hakkınız var yani atmaya..
canım öyle değil.. herkeste olmayacak numaran.. arkadaşlar bana yollamışlar mesela ben de onlara tek tek verdim numaramı.. yani 1 kişide olacak numaran(istersen tabi)
kızlar bu arada 5 dk. da bir mesaj atılabiliyor. yani henüz dönemediklerim kusura bakmasn. 5 dk.nın dolmasını bekliyorum her msj için :))
cok güzelmişş gecelik sabahlık takımın canım cok kokoşş olucaksın valla hastanede bile şık olurum diosunnn yakışırrrr
ayy adım kokoşa çıkmasın da değilim çünküteşekkür ederm cnm güzel bi anne olmak istedim sadece :/ :))
merhabalar kızlar,
red bende merakla takip ediyordum. iyi olmana sevindim.
yeni arkadaşlarım hoşgeldiniz.
ben çok çok yorgun hissediyorum bugünlerde sanıyorumki tansiyonum düştü bayılacam. o kdar uykum geliyorki. ama tansiyorum normal oluyor.
hala oğluma isim bulamadım. bikaç yüz seçenek arasından bikaç tanesi kaldı fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.
güncel isimler sonraddan gönlüm geçebilir mi bilmiyorum: cihangir, hayat, sertaç, emirhan
klasik isimler hep büyük insan ismi gibi geliyorlar : hasan, mehmet, ali
tek isim istiyorum. bir türlü çıkamadım içinden ama finale bunalr kaldı şimdilik. szlerin yorumları da benim için çok önemli yazarsanız sevinirim..
gidicem dedim gene gidemedim :)
hadi tatlı rüyalar uyuyabilmek isteyen herkeseeee
cok güzelmişş gecelik sabahlık takımın canım cok kokoşş olucaksın valla hastanede bile şık olurum diosunnn yakışırrrr
ayy adım kokoşa çıkmasın da değilim çünküteşekkür ederm cnm güzel bi anne olmak istedim sadece :/ :))
eminim cok güzelll bi anne olucaksın hepimizz öle olucazz anne olucaz cünküüü
cok beğendim gercektenn en güzel gününde giyiceksin inş.. meleğin kucağında eşinlee cok güzel fotolar cektirrr anılar biriktir inş...
baya gec kalmışım ben canım ya vakit cok az kalmış... Haftaya kısmet artık... Bu arada ben iki gündür pek takip edemedim formu...Bebek odasi isini hallettik bugun..dunden beri onun karar stresi vardi... O yuzden mesajini yeni gordum... Bilgi verdigin icin sagol.. Betül hanımın hastası olmayıp onda dogum yapıp cok memnun kalanları okudum bende... İnşallah Allah bizi de iyi insanlarla karşılaştırır...bugün 12de bitiyor canım bilseydim ihtiyacın oldgunu bende sana verirdim kodu. inşallah arkadaş verir işini görürsün
eminim cok güzelll bi anne olucaksın hepimizz öle olucazz anne olucaz cünküüü
cok beğendim gercektenn en güzel gününde giyiceksin inş.. meleğin kucağında eşinlee cok güzel fotolar cektirrr anılar biriktir inş...
kesinlikleeee anne olcaz daha ne olsun , inş sağlıkla alırız kucağımıza bunlar önemsiz şeyler o mutluluğun yanında :))))
sadece cihan derim ben. eşimin ismi o yüzden çok tatlı geliyor bana.
postan doluymuş canım ben de yazdım numaranı ama gitmedi.
bu arada sen doğururken napçazbence güvendiğin bikaç gönüllü kişiye ver listeyi, tabi arkadaşlar da kabul ederlerse...
baya gec kalmışım ben canım ya vakit cok az kalmış... Haftaya kısmet artık... Bu arada ben iki gündür pek takip edemedim formu...Bebek odasi isini hallettik bugun..dunden beri onun karar stresi vardi... O yuzden mesajini yeni gordum... Bilgi verdigin icin sagol.. Betül hanımın hastası olmayıp onda dogum yapıp cok memnun kalanları okudum bende... İnşallah Allah bizi de iyi insanlarla karşılaştırır...
Cumartesi miydi randevun yanlış hatırlamıyorsam...tel den girdiğim icin göremiyorum kacinci haftandasin? Bebis nasil?evet haftaya kaldı mecbur aklımdasın şifre alırsam yollarım sana
hayırlı olsun odanız bebişin huzurla uyusun en yakın zamnada resimleri bekliyorum :)
inşallah canım ya hayırlı iyi insanlar çıksın karşımıza beni gün yaklaştıkça iyice korku sarmaya başlıyobu hafta sonu kontrolden hiç memnun kalmadım bide alelacele oldu şansıma yine dogum mu vardı neydi bilmiyorum.. iki hafta sonra gidicez biradahaki kontrole bakalım neler olacak..
Canım öyle bir listemiz var zatennnn
http://www.kadinlarkulubu.com/anket...-annelerinin-bebeklerinin-cinsiyetleri-7.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?