2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cok güzelmişş gecelik sabahlık takımın canım cok kokoşş olucaksın valla hastanede bile şık olurum diosunnn yakışırrrr

cok yakınmısız seninle bende esentepedeym cnm :)

evet yaaa bütün ne kadar yakınmışızzz ankaradakilerleeee
artık gördüğüm tüm hamişlereee acaba o mu diye bakıcammmm

cnm ben de msj gönderdim sana. ilk msjm oldu inş gelmiştir:)

sadece cihan derim ben. eşimin ismi o yüzden çok tatlı geliyor bana.

gidicem dedim gene gidemedim :)
hadi tatlı rüyalar uyuyabilmek isteyen herkeseeee

sanırsam benimde uykularr geldiii gözlerimm kapanıyooo uykum kaçmadan gidipp uyusam ii olucakkkkk lokumcuklarr yarın sabah kocişle sağlık ocağına gitmem lazım işe gitmeden magnezyumum bitti onu yazdırıcammmmmm
ii gecelerrr güzellll tatlııı mis mis rüyalar hepinizeee

bugün 12de bitiyor canım bilseydim ihtiyacın oldgunu bende sana verirdim kodu. inşallah arkadaş verir işini görürsün
baya gec kalmışım ben canım ya vakit cok az kalmış... Haftaya kısmet artık... Bu arada ben iki gündür pek takip edemedim formu...Bebek odasi isini hallettik bugun..dunden beri onun karar stresi vardi... O yuzden mesajini yeni gordum... Bilgi verdigin icin sagol.. Betül hanımın hastası olmayıp onda dogum yapıp cok memnun kalanları okudum bende... İnşallah Allah bizi de iyi insanlarla karşılaştırır...

Yok be canım çok kokoş değil,bence çok şık.ben artık doğumda nasıl bir travma yaşayacağımı düşündüysem sizinkileri görünce gidip pazen Babanne donu almadığıma sevindim valla.ay bide benim pijamaların kolları bîle uzun :))) e napçam ben şimdi bunları,bana yeni pijama takımı yolları görünüyor.hep ablamın gazı işte,Nisan'da yaptı doğumunu,gitmiş dagi'den lohusa takımını 200 liraya almış,bende özdilekte kışlıklar indirime girmişken lohusa pijama takımını yarı yarıya görünce kar yapayım dedim ama pek olmadı heralde.KEDİCİKLEr,bende bir beni arıza zannediyordum imla hataları konusunda,noktalı virgül bile kullanılacaksa kullanırım abicim ben.telefondan giriyorum ben,bazen telefon saçmalayıp otomatik atıyor bazı şeyleri ama çoğunu düzeltiyorum.iyi uykular sana.umarım bu defa başarmışsındır uyumayı.

ben de yavaş yavaş yatıyım artık , kızlar gaz sancısı gbi sancılarım var ya korkuyorum. çarşamba dr gitmem gerekiodu belki de yarın giderim .. iyi gecelerrrrrrrrrrr

evet haftaya kaldı mecbur aklımdasın şifre alırsam yollarım sana
hayırlı olsun odanız bebişin huzurla uyusun en yakın zamnada resimleri bekliyorum :)
inşallah canım ya hayırlı iyi insanlar çıksın karşımıza beni gün yaklaştıkça iyice korku sarmaya başlıyo bu hafta sonu kontrolden hiç memnun kalmadım bide alelacele oldu şansıma yine dogum mu vardı neydi bilmiyorum.. iki hafta sonra gidicez biradahaki kontrole bakalım neler olacak..

Cumartesi miydi randevun yanlış hatırlamıyorsam...tel den girdiğim icin göremiyorum kacinci haftandasin? Bebis nasil?

Benim oğlan en sonuncu olcek galiba. Ne çatı agrısı, ne bacak, ne yalancı sancılar, ne acılma, ne ilaç, ne kanala giriş, ne su azalması, ne mide yanması... tek sorun kaburgalarım batıyor. o da cok normal galiba. asırı terlemeyi saymıyorum :) eşek kadar oldu, orda ne kadar saklanabilcegini sanıyor ki? :)

imla konusunda ben de manyagımdır. burda nedense bi türlü yapamadım. yazarken görmediğim için olabilir. hasbelkader cevaplıyorum :) ayrı yazılan 'de'ler baglaçlar falan hep intizamlıdr bende aslında. sanırım kitap okuma sevgimden kaynaklanıyo. diksiyonuma da en az yazım ve imla kadar güvenirim. övünmek gibi olmadı dimi? :))

yarın bize nst yolları var erkenden. doğuştan yetim oğlumla buluşcam. ayy saka yapiim dedim ama böle deyince de içim sızladı. bi daha demicem

özel msj hakkım olur olmaz tlf vercem fundacım sana. kocam yerine arayıp sorun beni. heheh. :) en cok bnm hosuma gitti bu olay, çok ihtiyacım olcak gibi...

hiç uykum da yok ki... cok gevezelik edesim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…