2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

öncelikle çok hoşsun ayol diyeyim :) Valla kışın göbeğinde doğum yapmıştım hatta izmire 10 yılda bir kar yağar kızım doğacağı zaman kar yağmıştı, ama geceliğim hiç kalın değildi üstünde sabahlığı da var nasılsa diye kalın almamıştım, uzun kolluydu ama inceydi. Hastane zaten sıcaktı, doğum odası soğuktu orası ayrı tabi ama yinede sancıydı ıkınmaydı derken pek hissetmemiştim :) bi de heralde normalde çok üşüyüp, hamilelik, doğum ve sonrasında sıcaklar afakanlar basan tek kadın benim :) Doğum sonrası bile hiç üşümedim. Kızımın hayatıma kattığı güzelliklerden birisi de artık üşümemek oldu :) Sanırım doğumdan sonra oldukça geç regl olmamla da ilgiliydi. ama hala da üşümüyorum, elerim ayaklarım hep buz gibi olurdu artık öyle değil. üşümemek güzel şeymiş :) Bu arada temmuz annelerine de hep şunu söylemiştim, özellikle normal doğum düşünüyosanız hastane için gecelik almanız bence daha mantıklı. pijama takımın altını giy çıkar zore olur, gecelikle, ayağa kalkınca popolar hop örtülüyo, yataktayken de zaten üstünüzde bi örtü oluyo.

Benim kızım 41.ci haftada doğmuştu ve son haftaya kadar ne nst de ne de hissettiğim hiçbir ağrı sancı yoktu, sonra o gece bi başladı sancım, 4saat sonra hastaneye gittim hastanede suni sancı da verdiler, o zamana kadar çekmediğim bütün sancılar heralde toplandı 12 saat sürdü ve kızım dünyaya geldi :) yorucuydu ama tabi korkutmak için söylemiyorum, çünkü hep söylüyorum uzun sürmesine rağmen benim kadar doğumun zevkli oluşundan bahseden yoktur heralde, bence harika bişey, bi sağlık sorununuz yoksa kesinlikle normal doğumu tavsiye ediyorum arkadaşlar. Ben doğumdan hemen sonra yine olsun yine yaparım diyodum :)

keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

Herkese günaydın canlar.sabahın körünüz hayırlı olsun.herkese çoooook güzel bir hafta olsun dilerim.Rüzgaraldımsallanıyorum,canım deme oğluna öyle yetim falan yaaa,içim cız etti valla.senin oğlan ne güzel işte hiç yaramazlık yapmıyor,erken gelmeye çalışıp annesini de üzmüyor.kızımla hepinizi öpüyoruz.kalkıp yavaş yavaş hazırlanalım,bugün işler biraz laylaylom geçecek,2 gün üstüste Bursa yolları görünüyor bana ama hiç zor gelmiyor gitmek,zaten 1 saatlik yol ve ailem de orada.öpüyorum sizi,biz kalkıp hazırlanalım artık.

Günaydın kızlar :)

Hergün 3-4 saatlik uykuya duruyorum. Uyuyamıyorum bir türlü. Sizin de uyku problemleriniz oluyor mu?

Hergün 3-4 saatlik uykuya duruyorum. Uyuyamıyorum bir türlü. Sizin de uyku problemleriniz oluyor mu?
Olmaz mı canım yaaaa,valla ben telefonun alarmını ertelemeyi sonrada geç kaldım diye yataktan fırlamayı özledim.işin garibi gün içinde de hiç uykum gelmiyor,saatlerce uyumuş gibi oluyorum.Günaydın canım bu arada

Günaydın uykusuzlarrrrrrr

Ama ben neden yokum kiii?? (( Kimse beni sevmioooo...

Canım çekirge gelsin de o verdiğim linke yazarsın, ekler o seni. O sıra sistemde problem vardı, ekleme yapamıyordu düzelmiştir belki. Burda çok mesaj olunca gözden kaçıyor, özel mesaj da atabilirsin....

Ha bir de ankete katılmayanlar da katılabilirler mi, en son pipiler öndeydi bakalım son durum ne olmuş :)

http://www.kadinlarkulubu.com/anket...-annelerinin-bebeklerinin-cinsiyetleri-7.html

Son düzenleme:
Günaydınlar,iyi haftalar dilerim kızlar.

Bugün benim doğum günüm ve 6.evlilik yıldönümüm :))))
Mutluyum en güzel doğum günüm,oğlum göbişimde şuan hernekadar korkutsada erken gelmek için hayırlısını diliyorum. :)

Birazdan kahvaltımı yapıp hast.gideceğim kociş izin almış nst gireceğim bakalım c.tesinden sonra ne durumdayım.Dönüşte size bilgileri veririm.
Öpücüklerimi gönderiyorum size ve kuzularınıza. :)

Nice senelere, yıldönümünüz de kutlu olsun, bebişle kutlicaksınız artık kısmetse :)

Son düzenleme:

Mutlu yillaf canim umarim esinle vd bebebinle daha nice guzel seneler gecirirsin

Günaydınnn güzel anneler ve kızımın kankaları :) Yarın doktor günümüz yihhuuuu

Canım doğum günün ve evlilik yıldönümünüz kutlu olsun Daha uzun uzun yıllar ve mutlu yaşlar geçirin eşinle birlikte... Güzel haberlerini bekliyoruz öpüldün

Ben de hergün öyleyim işin gıcık yanı sabahları işe giderken eşimi uyandırıyorum bana söyleniyor yok efendim zaten uykusunu alamamış da dinlenememiş de... Ben gece zombi gibi gezinirken sen uyuyordun be fosur fosur kime anlatıyorsun :) Dün gece saat 3' e kadar gözümü kırpmadım sonra tam uyumuşum saat 5ti pıtır pıtır azıcık yağmurun sesine uyandım Bebiş doğunca sağından soluna dönerken bile uyanırım ben kesin. Algılarım çok açıldı tilki uykusundayım hep...

Herkese günaydın... mutlu ve tepikli bir hafta bizim olsun
yağmur yağdı hava serin rahat rahat uyudum bu gece

Cumartesi miydi randevun yanlış hatırlamıyorsam...tel den girdiğim icin göremiyorum kacinci haftandasin? Bebis nasil?

evet canım cumartesiydi. bebiş iyi ama önceki gittigime göre kilo almamış doğru düzgün 2162 gr gerçi haftasıyla uyumlu bi problem yoktta işte ana yüregi :) 33+6 olduk bugun

nice yıllara yaşalara bebişin ve eşinle... inşallah bugun oğluşun normal durumdadır üzmez sizi hediyesi olur size

gunaydin anneler iyi haftalar herkese..su e bebek sifresi olayini nasil nerden aliyosunuz bi tv programi var sanirsam orayimi izliyoruz veriyolar anlamadim 2 kez sordum kimsede yardimci olmuyo ((

gunaydin anneler iyi haftalar herkese..su e bebek sifresi olayini nasil nerden aliyosunuz bi tv programi var sanirsam orayimi izliyoruz veriyolar anlamadim 2 kez sordum kimsede yardimci olmuyo ((

evet canım show tvde merhaba bebek programı var orada kodu veriyolar merhababebek.tv sitesinden verilen kodu giryosun tlfnuna msj geliyor 50 40 30 20 tllik indirimlerden birini kazanıyosun gelen kodla e bebekten 125 tl lik alışveriş yapınca indirim düşüyor

herkese günaydınlarr....

biz 35. haftamıza girdik bugün. çok mutluyum
haftasonu çok canım sıkıldı bu ciğer geliştirici iğneden dolayı canım kızım hiç oynamadı desem yeridir. bende de bütün yan etkileri gösterdi. alev alev yandım yüzüm gözüm kabardı kızardı... neyse ki etkilerini atlattım ben. can kızım da kasılmaya bile yeltenmıyordu sımdı kaldıgı yerden devam eıdyor. karnımın sag tarafı delindiz delinecek artık canımı da acıtıyor. gülüyorum ağlanaak halime............

birazdan yolluyorum numaramı funda. ilgin için teşekkürler... çok az kaldı nasıl sıralanacağız bakalım :))

ya maşallah de kendine!! nasıl şanslısın farkında değilsin heralde
hergün ölüp diriliyoruz geldi mi geliyor mu diyeee

suba takviminde 36 gözüküyorsunn artık erken merken düşünme bu haftanda bitti mi şahane cnm. sıkma canını....

Günaydın hamişşlerrrr... Bugün 8 aylık tatilimin ilk günü... Çalıştığım için bayadır forumdan uzaktayım ama son bir ay burdayım inşaallah... Bu arada bebişim için gün aldık 2 ağustosta kavuşacağız

Sagol canim oglumun adi demir, uyumlu olsun diye cihangir dusunmustum
Cihan da guzel off nasil karar vericem

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNN

cihangir ismini bende çok severim... inşallah seçimin cihangirden yana olur canım Red den sonunda iyi haber geldi oh doğurmamış henüz.Temmuz annelerinde doğumlar başladı heyecanla bakıyorum topikleri pek ilerlemesede doğum hikayelerini okumak çok zevkli oluyor.

Ayhhhh 45 günüm kalmış bianda kalp atışlarım hızlandı valla sona yaklaşıyoruz artık Allah'ın izniyle oğluşum mis kokuluma kavuşmama çok az kaldı.

Dün kocişle temizlik yaptık yani o yaptı ben baktım yatak odası ve mutfak camlarını falan sildik perdelerini yıkadık astık haftayada salonun cam perdeler derken temizliğimizi yapmış olucaz.ben ramazanda oruç tutmicam eşim tutucak o yüzden kıyamadım oruçlu oruçlu temizlik yaptırmaya önceden yapalım dedik.

Bu uyku konusunda bende dertliyim 03:30 da bi sancım oldu uyandım bizim oğlan maşallah futbol maçı yapıyor karnımda.bazen dayanılmaz şekilde ağrı oluyor uykudan uyandırıyor.hareket kabiliyetim artık hiç kalmadı gibi bişey.hele dün çandanlığı getirirken elime bi kramp girdi parmağım nasıl katlandı hayretle izledim..
bebek hareketleri çok sertleşti geçen gün yemek yerken bi tekme attı kaşıktaki yemek döküldü şaştım kaldım.su içerken falan öle tekmeliyor ki genzime kaçırıyorum suyu.dur iki dakiki yavrucuğum içince birazdan sana gelicek işte diyorum eşimde kikir kikir gülüyor Bu halimize.bazen diyo annene eziyet etme çekerim kulaklarını minnoşum benim çekilir mi hiç kulakları kurban olurum ona ben..

Bayadır yazamıyordum bizde durumlar böyle topik teyzelerimiz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…