- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.021
Vaaaaay çok kokoş olacaksın,mutlulukla giy canım çok süslü çok güzelmiş.benimki o kadar süslü değil ve galiba biraz da kalın.4 ay belkide daha önce almıştım.bu kadar erken alacak ne vardıysa?ağustos sonunda kışlık lohusa pijamalarımla hastanede pişik falan olurum heralde :)))))doğuran kadın üşür diyorlar ya kan kaybettiği için ama gitsinde kışlık takım alıp Ağustos sonunda giysin dememişlerdir dimi?Allah akıl fikir versin bana
Benim oğlan en sonuncu olcek galiba. Ne çatı agrısı, ne bacak, ne yalancı sancılar, ne acılma, ne ilaç, ne kanala giriş, ne su azalması, ne mide yanması... tek sorun kaburgalarım batıyor. o da cok normal galiba. asırı terlemeyi saymıyorum :) eşek kadar oldu, orda ne kadar saklanabilcegini sanıyor ki? :)
imla konusunda ben de manyagımdır. burda nedense bi türlü yapamadım. yazarken görmediğim için olabilir. hasbelkader cevaplıyorum :) ayrı yazılan 'de'ler baglaçlar falan hep intizamlıdr bende aslında. sanırım kitap okuma sevgimden kaynaklanıyo. diksiyonuma da en az yazım ve imla kadar güvenirim. övünmek gibi olmadı dimi? :))
yarın bize nst yolları var erkenden. doğuştan yetim oğlumla buluşcam. ayy saka yapiim dedim ama böle deyince de içim sızladı. bi daha demicem
özel msj hakkım olur olmaz tlf vercem fundacım sana. kocam yerine arayıp sorun beni. heheh. :) en cok bnm hosuma gitti bu olay, çok ihtiyacım olcak gibi...
hiç uykum da yok ki... cok gevezelik edesim var
Olmaz mı canım yaaaa,valla ben telefonun alarmını ertelemeyi sonrada geç kaldım diye yataktan fırlamayı özledim.işin garibi gün içinde de hiç uykum gelmiyor,saatlerce uyumuş gibi oluyorum.Günaydın canım bu aradaGünaydın kızlar :)
Hergün 3-4 saatlik uykuya duruyorum. Uyuyamıyorum bir türlü. Sizin de uyku problemleriniz oluyor mu?
Ama ben neden yokum kiii??(( Kimse beni sevmioooo...
Günaydınlar,iyi haftalar dilerim kızlar.
Bugün benim doğum günüm ve 6.evlilik yıldönümüm :))))
Mutluyum en güzel doğum günüm,oğlum göbişimde şuan hernekadar korkutsada erken gelmek için hayırlısını diliyorum. :)
Birazdan kahvaltımı yapıp hast.gideceğim kociş izin almış nst gireceğim bakalım c.tesinden sonra ne durumdayım.Dönüşte size bilgileri veririm.
Öpücüklerimi gönderiyorum size ve kuzularınıza. :)
Mutluyum en güzel doğum günüm,oğlum göbişimde şuan hernekadar korkutsada erken gelmek için hayırlısını diliyorum. :)
Birazdan kahvaltımı yapıp hast.gideceğim kociş izin almış nst gireceğim bakalım c.tesinden sonra ne durumdayım.Dönüşte size bilgileri veririm.
Günaydın kızlar :)
Hergün 3-4 saatlik uykuya duruyorum. Uyuyamıyorum bir türlü. Sizin de uyku problemleriniz oluyor mu?
Cumartesi miydi randevun yanlış hatırlamıyorsam...tel den girdiğim icin göremiyorum kacinci haftandasin? Bebis nasil?
Canım öyle bir listemiz var zatennnn
http://www.kadinlarkulubu.com/anket...-annelerinin-bebeklerinin-cinsiyetleri-7.html
gunaydin anneler iyi haftalar herkese..su e bebek sifresi olayini nasil nerden aliyosunuz bi tv programi var sanirsam orayimi izliyoruz veriyolar anlamadim 2 kez sordum kimsede yardimci olmuyo((
bu aradaa numara alışverişi konusunda ANGYSANGEL,YALOVA,HAVVA,EMELBAHA dışında henüz fikrini belirtmeyen arkadaşlarmm..
DURUSEL,HAYATIMSIN,SUBA85,MYLOVEL,ACELYAM,CUCU1984,MELTOWSKİ,CEMİLEYD,MMLKK,GRİBEYAZ,GSYGSY,IRMAK,NASYA85,PARMEPARME,LEPİSTESS,POLIANNA,GUNEBAKAN,KEDİCİKLER,YASAMAYISEVİYORUM,DİLEMMAA,IVYTheME,LUBOYF,5N1KE,LESYA90,RÜZGAR...
ve adını yazmayı unuttuğum sevgili arkadaşlarım olumlu ya da olumsuz düşüncenizi alalım lütfenöpüyorum hepiniziii
Benim oğlan en sonuncu olcek galiba. Ne çatı agrısı, ne bacak, ne yalancı sancılar, ne acılma, ne ilaç, ne kanala giriş, ne su azalması, ne mide yanması... tek sorun kaburgalarım batıyor. o da cok normal galiba. asırı terlemeyi saymıyorum :) eşek kadar oldu, orda ne kadar saklanabilcegini sanıyor ki? :)
imla konusunda ben de manyagımdır. burda nedense bi türlü yapamadım. yazarken görmediğim için olabilir. hasbelkader cevaplıyorum :) ayrı yazılan 'de'ler baglaçlar falan hep intizamlıdr bende aslında. sanırım kitap okuma sevgimden kaynaklanıyo. diksiyonuma da en az yazım ve imla kadar güvenirim. övünmek gibi olmadı dimi? :))
yarın bize nst yolları var erkenden. doğuştan yetim oğlumla buluşcam. ayy saka yapiim dedim ama böle deyince de içim sızladı. bi daha demicem
özel msj hakkım olur olmaz tlf vercem fundacım sana. kocam yerine arayıp sorun beni. heheh. :) en cok bnm hosuma gitti bu olay, çok ihtiyacım olcak gibi...
hiç uykum da yok ki... cok gevezelik edesim var
Sagol canim oglumun adi demir, uyumlu olsun diye cihangir dusunmustum
Cihan da guzel off nasil karar vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?