2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin yavrular.... anam ne geceydi bugun bendeki saga don sicaktan uyku yok sola don sicaktan uyku yok. bu neydi boyle basima gelen kuduruk bocuk vurdukca cikacak zannettim bi yerlerden :) 12 temmuzda randevum var tekrar ameliyati 7 agustos ya da 8 dedi kesinlestirip gelicem tarihi o zaman dogsunda sevim yaaaa

selam kızlar, artık bende şişkinlikten ve gerginlikten ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum
üstelik karnimda çok sivrildi, toplamda 11 kilo aldım ama artık hareket ederken çok zorlanıyorum
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...

çok geçmiş olsun reedd korkuttun bizi
bu arada bişey sormak istiyorum senin ilk doğumun normalmiydi, s[FONT=arial, sans-serif]ezaryenmiydi?
[/FONT]yani demek istediğim ilkinde normal doğum sancısı çektinmi?
yahu benim ilki normaldi ama hiç sancım olmamıştı suni sancı vermişlerdi
şimdi, bende ara sıra senin sancıların kadar ağır olmasada sancılanıyorum ve çok endişeleniyorum :18:
henüz nst'ye filanda girmedim nedir, ne değildir bilemedim :44:

cok tesekkur ederim cnm dunden beri catladim ogrenemedim herkes sifre paylasiyo faln neyse ozaman biz kacirdik sadece hsonlari hralde oluyo

kızlar temmuza girdik şaka maka çok değil 2 hafta sonra doğumu ağustos başı gözükenler yavaş yavaş doğuma başlayabilir.. ayyy çok heyecanlıyım ben

Günaydın :) bu kadar az uyumamın bebeğime zararı olacak diye korkuyorum. Bende gün içinde hiç uyuyamıyorum

günaydın canım
evet bu minnoşların hareketleri çok güçlendi beni yattığım yerde sallıyor ciddi ciddi oynuyorum yerimde artık canımı acıtmaya başladı göbek deligimin üst taraflarında biyerde sanırım ayağı var sag boşluğumdada poposu yada sırtı buraları çok acıtıyor özellikle ayagının oldgu yer delinecek zannediyorum

Gunaydin kocagobuslulerrrr... Yine ne cok laflamissiniz yahu bi gecmise bakim birazda mama yiyelim prensesimle geliyoruz optukkkk....

Bende sürekli eşimi kaldırıyorum :) ay of felan seslerime kalkıyor hemen :) noldu sancı mı bişey mi var hemen ilgileniyo :) bende arada rol yapıyorum yoksa sıkılıyorum sabaha kadar tek :) :) :)

Küçücükler ama yaptıklarına bak hele...bazen banada yapıyor öle gıdıklıyorum ayaklarını geri çekiyor hemen bizimkisinin poposuda hep sağ tarafımda zaten biz sol kısmı kullanmıyoruz orası boş kalıyor evlerdeki ardiyeler gibi hep sağ tarafıda popisini dayayıp dayayıp duruyor...yerim popiniiiiiiiiii senin diyorum bende sevindirik oluyorum

Günaydın kızlar ayyy birazcık yer açın göbeğim sığmıyor vücudumdaki değişikliklere inanamıyorum dün sabah göbeğime gayet güzeldi ki bebe yağı kullanıyorum akşam tekrar baktığımda 3 tane kısa kesik gibi kırmızı çatlak olmuştu moralim fena bozuldu ...Dünden beri kullanmadığım krem ve yağ kalmadı neredeyse ...

günaydın tontişlerr oğlum hepinizi öpüyor tek tekk...

ayy evet ya benimde hep sağ tarafta sol boş hem acıtıyor hemde seviyorum çok tuhaf birşey annelik bu olsa gerek insan bu acıyı başka birşey için çekmez sanırım

Neyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 8 miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ne güzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel

Ben de bu sancı olayını merak ediyorum, ama içimden bir ses zaten öğreneceksin hiiiiç kaşınma diyor

kızlar temmuza girdik şaka maka çok değil 2 hafta sonra doğumu ağustos başı gözükenler yavaş yavaş doğuma başlayabilir.. ayyy çok heyecanlıyım ben

Evet yaaaaaa
Dün eşim şaka maka 1 ay sonra evimizde bi bücür olacak deyince çok garip oldum... Şaka maka 1 ay!!!!!

Bende sürekli eşimi kaldırıyorum :) ay of felan seslerime kalkıyor hemen :) noldu sancı mı bişey mi var hemen ilgileniyo :) bende arada rol yapıyorum yoksa sıkılıyorum sabaha kadar tek :) :) :)

Hahahahahaah sen çok fenasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
Ne kadar hamarat bir annesin sende,ellerine kollarına sağlık.çok güzel bir uğraşı bulmuşsun kendine.inşallah çok güzel olur herşey senin için

Canım doğumgünün kutlu olsun ve eşinlede nice mutlu yıllar dilerim.git gel bakalım doktor kontrolüne,bize güzel haberler getir

ayy evet ya benimde hep sağ tarafta sol boş hem acıtıyor hemde seviyorum çok tuhaf birşey annelik bu olsa gerek insan bu acıyı başka birşey için çekmez sanırım

kızlar nice zamandır yazamadım diye dün geceden beri geçmişi okuyup duruyordum ..şimdi de bu yazınızı görünce heyecan yaptım..

benim minik kızımda hep sağ tarafımdaaa...
sol taraf ooo bombos ..müsait ..demek ikizler bu şekilde yer bulabiliyor kendilerineee..

sizlere sorucak cok şey var belki yazdınız bilemiyorum ama başlıca söyle:

1- gecelik nereden bulabilirim..internet güvenli mi?
2-saçlarına bakım yaptıran var mı? acayip kurular mısır püskülü gibi yani..
3-manikür pedikür yaptıran var mı? kilodan mı bilinmez ayak tabanlarımda ki deri neredeyse çatladı..
4-sıcaklardan devamlı burnum tıkanıyor ..önerisi olan..
5-sütyen seçiminde neye dikaat etmek lazım ??
6-son haftalarda cinsellik sağlıklı doğum için iyidir deniliyor, fikriniz doktoruna danışan???
7-bebek odası duvar kağıdı nasıl olmalı, biz beyaz mobilya aldık ve sade kağıt düşünüyoruz ancak renkli olmalı kağıtlar deniliyor doğru mu?
8-beşik te yastık oluyor mu??

kızlarrr önceden yanıtladıysanız özür dilerim malum iş yerinde bakamıyordum.. bugunlerde izinliyimbir kac gün size ihtiyac duydumm

Bu arada biz cumartesi günü doktorumuza gittik. Meğer resim verebiliyomuş, şimdiye kadar hiç vermediği için çok üzüldüm, çünkü aldığımız resim bildiğiniz beyin tomografisi şeklinde

Neyse... O bi doğsun da fotoğraf manyağı yapıcam ben onu

2400 civarı olmuş ağırlığı, suyu, plasentası, gelişimi iyi dedi. Yavaş yavaş pozisyon almaya başlamış ama daha en aşağı inmemiş, ve rahim de henüz açılmamış dedi. Yani 15-20 gün daha doğum görünmüyor şimdilik.

10 gün sonra gel alttan bakıcam dedi, çatı muayenesi sanırsam. Eli hafiftir, hiç gergin değilim sadece utanıyorum

Doğum yapacağımız hastaneyle ilgili bikaç şey sordum. Hastanenin suni sancıya yaklaşımı nedir dedim, sen benim hastamsın hastane sana elini bile süremez dedi. Çok rahatladım... Doğal şekilde başlasın istiyorum... Gereksiz bi müdahale istemiyorum, o yüzden çok erken gitmemeye çalışıcam. Ama hastane, trafik varsa (ki İstanbulda hep olur gece yarısı hariç) 45 dakka sürer. Trafik yoksa 15 dakkada gideriz. Nasıl ayarlasam bilmiyorum ki...

Normal doğum istediğimi söyledim, bir engel yok dedi, ek olarak ne olur ne olmaz epidural de isteyebilirim dedim. (Tırsıyorum da ) Çok iyi bir uzman başladı tavsiye ederim dedi. Eski uzman gitmiş, yeni gelen daha iyiymiş genç olmasına rağmen. Hiç korkma 30 yıldır uygulanan bişey epidural dedi.

Şimdiye kadar ondan dinlen, kendini yorma, ağır iş yapma, istirahat et dışında birşey duymamıştım, ilk defa normal istiyosan yürüyüş yap dedi, hayret

Artık daha sık görüşücez dedi, 10 gün sonra tekrar çağırdı. Hafta içi olduğu için bu sefer eşim gelemeyecek, arabayla da o kadar mesafeyi gitmemi istemiyor tek başıma. Başın döner, sancın olur, gözün kararır falan filan... Gündüz anneme taksiyle gidip (annem doktora yakın) onun mesai bitiminde beraber geçeriz doktora. Anneme sordum gelirim tabiiii dedi canım annem

Ben de daha nstye falan girmedim. Gerçi girsem de bendeki bu şansla olacağı varsa da olmaz kasılmalar

İşte böyle fıstıklar. Çenem düştü gene

Bakaaa nolceeeek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…