- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.041
Kızlar merhaba öncelikle sizleri haberdar edemediğim için çok üzgünüm, berbat bir gece geçirdim o gün. Hayatımda hiç bu kadar acı çekmemiştim sanırım. Tam 3.5 saat sürdü. Adet sancısı gibi,midem böbreklerim bacaklarım ve belimde inanılmaz bir baskı ve acı vardı. Doktora gitmedim,oturup geçmesini bekledim. Eğer doğumsa kanama ya da su gelir diye düşündüm :26: Ne kadar mantıklı bişey yaptım bilmiyorum.
Sanırım yalancıktan doğurdum benYani yalancı doğum sancısıydı onlar. Dün gece ve bugün gündüz de buna benzer bişeyler yaşadım ancak çok çok az haliydi. O gece bi tek siz geldiniz aklıma,sayfada sordum ama herkes uyumuştu O sancıyla bile aklıma ilk siz geldiniz nasıl alıştıysam artık.durum böyle hepinizi çok seviyorum ilginiz için teşekkrler.
evet canım show tvde merhaba bebek programı var orada kodu veriyolar merhababebek.tv sitesinden verilen kodu giryosun tlfnuna msj geliyor 50 40 30 20 tllik indirimlerden birini kazanıyosun gelen kodla e bebekten 125 tl lik alışveriş yapınca indirim düşüyor
Olmaz mı canım yaaaa,valla ben telefonun alarmını ertelemeyi sonrada geç kaldım diye yataktan fırlamayı özledim.işin garibi gün içinde de hiç uykum gelmiyor,saatlerce uyumuş gibi oluyorum.Günaydın canım bu arada
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNN
cihangir ismini bende çok severim... inşallah seçimin cihangirden yana olur canımRed den sonunda iyi haber geldi oh doğurmamış henüz.Temmuz annelerinde doğumlar başladı heyecanla bakıyorum topikleri pek ilerlemesede doğum hikayelerini okumak çok zevkli oluyor.
Ayhhhh 45 günüm kalmış bianda kalp atışlarım hızlandı valla sona yaklaşıyoruz artık Allah'ın izniyle oğluşum mis kokuluma kavuşmama çok az kaldı.
Dün kocişle temizlik yaptık yani o yaptı ben baktımyatak odası ve mutfak camlarını falan sildik perdelerini yıkadık astık haftayada salonun cam perdeler derken temizliğimizi yapmış olucaz.ben ramazanda oruç tutmicam eşim tutucak o yüzden kıyamadım oruçlu oruçlu temizlik yaptırmaya önceden yapalım dedik.
Bu uyku konusunda bende dertliyim 03:30 da bi sancım oldu uyandım bizim oğlan maşallah futbol maçı yapıyor karnımda.bazen dayanılmaz şekilde ağrı oluyor uykudan uyandırıyor.hareket kabiliyetim artık hiç kalmadı gibi bişey.hele dün çandanlığı getirirken elime bi kramp girdi parmağım nasıl katlandı hayretle izledim..
bebek hareketleri çok sertleşti geçen gün yemek yerken bi tekme attı kaşıktaki yemek döküldü şaştım kaldım.su içerken falan öle tekmeliyor ki genzime kaçırıyorum suyu .dur iki dakiki yavrucuğum içince birazdan sana gelicek işte diyorum eşimde kikir kikir gülüyor Bu halimize.bazen diyo annene eziyet etme çekerim kulaklarını minnoşum benim çekilir mi hiç kulakları kurban olurum ona ben..
Bayadır yazamıyordum bizde durumlar böyle topik teyzelerimiz
cok tesekkur ederim cnm dunden beri catladim ogrenemedim herkes sifre paylasiyo faln neyse ozaman biz kacirdik sadece hsonlari hralde oluyo
Ben de hergün öyleyim işin gıcık yanı sabahları işe giderken eşimi uyandırıyorum bana söyleniyor yok efendim zaten uykusunu alamamış da dinlenememiş de... Ben gece zombi gibi gezinirken sen uyuyordun be fosur fosur kime anlatıyorsun :) Dün gece saat 3' e kadar gözümü kırpmadım sonra tam uyumuşum saat 5ti pıtır pıtır azıcık yağmurun sesine uyandımBebiş doğunca sağından soluna dönerken bile uyanırım ben kesin. Algılarım çok açıldı tilki uykusundayım hep...
günaydın canım
evet bu minnoşların hareketleri çok güçlendi beni yattığım yerde sallıyor ciddi ciddi oynuyorum yerimde artık canımı acıtmaya başladı göbek deligimin üst taraflarında biyerde sanırım ayağı var sag boşluğumdada poposu yada sırtı buraları çok acıtıyor özellikle ayagının oldgu yer delinecek zannediyorum
Küçücükler ama yaptıklarına bak hele...bazen banada yapıyor öle gıdıklıyorum ayaklarını geri çekiyor hemenbizimkisinin poposuda hep sağ tarafımda zaten biz sol kısmı kullanmıyoruz orası boş kalıyor evlerdeki ardiyeler gibi hep sağ tarafıda popisini dayayıp dayayıp duruyor...yerim popiniiiiiiiiii senin diyorum bende sevindirik oluyorum
Günaydın hamişşlerrrr...Bugün 8 aylık tatilimin ilk günü... Çalıştığım için bayadır forumdan uzaktayım ama son bir ay burdayım inşaallah... Bu arada bebişim için gün aldık 2 ağustosta kavuşacağız
selam kızlar, artık bende şişkinlikten ve gerginlikten ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum
üstelik karnimda çok sivrildi, toplamda 11 kilo aldım ama artık hareket ederken çok zorlanıyorum
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun...
çok geçmiş olsun reedd korkuttun bizi
bu arada bişey sormak istiyorum senin ilk doğumun normalmiydi, sezaryenmiydi?
yani demek istediğim ilkinde normal doğum sancısı çektinmi?
yahu benim ilki normaldi ama hiç sancım olmamıştı suni sancı vermişlerdi
şimdi, bende ara sıra senin sancıların kadar ağır olmasada sancılanıyorum ve çok endişeleniyorum :18:
henüz nst'ye filanda girmedim nedir, ne değildir bilemedim :44:
kızlar temmuza girdik şaka makaçok değil 2 hafta sonra doğumu ağustos başı gözükenler yavaş yavaş doğuma başlayabilir.. ayyy çok heyecanlıyım ben
Bende sürekli eşimi kaldırıyorum :) ay of felan seslerime kalkıyor hemen :) noldu sancı mı bişey mi var hemen ilgileniyo :) bende arada rol yapıyorum yoksa sıkılıyorum sabaha kadar tek :) :) :)
Hahahahahaah sen çok fenasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ayy evet ya benimde hep sağ tarafta sol boşhem acıtıyor hemde seviyorum çok tuhaf birşey annelik bu olsa gerek insan bu acıyı başka birşey için çekmez sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?