2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende aynı durumdayım canım benim 3 tane de değil 10 tane falan bebe yağı kullanıyorum ama faydasız gece karnım o kadar sertleştiki bir baktım çatlaklar çoğalmış :S

oyyyy kuzum.. Allah nazarlardan korusun.. kaç kilo doğmuştur acaba bu normal doğumsa kolay olmamıştır :)

1- internetten gecelik alan arkadaşlarımız var ama ben güvenemedim dışardan kumaşına bedenine bakarak aldım.
2- badem yağı sürebilirsin bence.
3- manikür pedikür yaptırmadım ama bende de oldu o taban sorunu. ağırlıktan nasır oluyor.
4-benimde tıkanıyor bu yüzden horluyormuşum kocam gece yanımdan kaçıyor :)
5- emzirme südyenlerinin para tuzağı olduğunu duydum.. südyen kullanmamak gerekiyormuş. veya bol al. tam oturan alırsan memeni sıkacağı için sütü geri kaçırırmış.
6- 33-34 hafta gibi yasaklanyor erken doğum tehtidi olmasın diye. doğum yaklaşınca yani 37. haftadan itibaren serbest. doğumu kolaylaştırırmış.
7- mobilyaların sade ise desenli alabilrsin oda kendini canlı gösterir
8- yeni doğanlar yastık kullanmıyor. benim gördüğüm tüm bebekler öyle en azından .. yardımcı olabildiysem ne mutlu :)

canım 8 ağustos bayram :)

Günaydın guzel anneler,

Yogun gecen bir haftasonundan sonra dinleniyorum . Havada serin üşüdüm bile diyebilirim oh ne guzel :)

Kızlar bu arada yazanlar olmuş benimde kızım sag tarafta :) alla alla neden öyle acaba ?

Arasta bu arada bugun tam 5 hafta kaldı kavuşmamıza farkında mısın :)

bende aynı durumdayım canım benim 3 tane de değil 10 tane falan bebe yağı kullanıyorum ama faydasız gece karnım o kadar sertleştiki bir baktım çatlaklar çoğalmış :S

Canım sürekli nemli tutmak lazım , ben evde olduğum zamanlarda atlet giymedim hep gecelikle elbiseyle olduğum için rahat rahat dolandım atletsiz bu yüzden de kullandığım bebe yağı hemen kurudu sanırım, dün banyo yaptım bol bol bebe yağı ve tatlı badem yağı sürdüm üstüne de aletimi giydim sabaha kadar nemliydi sabah da belki çare olur diye bepanthen merhem kullandım umarım izi kalmaz ...

Sezaryen olmuş canım spinalle. 3 günde ayaklandım gözünüzde büyütmeyin diyor :)
3 kilo doğmuş bebişi, bebekte hiç ödem yokmuş, kilosu düşmemiş...

Son düzenleme:

canım kuzenim ne kremler yağlar kullandı 1 ay oldu doğum yapalı doktoru ne kullanırsan kullan çatlıcaksa çatlar demiş ben çatlakları takmıyorum ama sertleşme beni mahfediyor dün çok fazla sertleşti bakalım çarşamba günü randevum var nst ye bağlanma zamanım geldi iinşallah sancım çıkmaz ilk sancım 29 haftada çıkmıştı iyi durdu bizim prens inşallah 5 hafta daha dayanır :))

günaydın anneciklerartık izine ayrıldımmm yuppiiibundan sonra evimdeyim minik kızımla....kayınvalideme gidicem misafir gelicekmiş sende gel dedi.izne ayrıldık ya tamamm yandık hergün çağırır artık...neyse gidelim bakalım akşamüstü erkenden evime kaçmalıyım...kendinize ve minik mis kokulu bebişlerinize iyi bakınnnn öptüm sizi

Son düzenleme:
oyyyy kuzum.. Allah nazarlardan korusun.. kaç kilo doğmuştur acaba bu normal doğumsa kolay olmamıştır :)

41,5 kere maşallah.. heyecan tavan yaptı bende

Bu arada e bebekten hediyemiz geldi az önce baby&me alt değiştirme örtüsü çıktı paketten

Son düzenleme:
Kzlar gunaydn.bugun gorumcem sezerynl dogum ypick bni bi heyecn sardi..az kldi minnosuma kavusmama...bnm durumm farkli malum kizm anasi kilikli erken glmek isteyebilr o yuzden 36 hftamzda kizima kavusma ihtimalm yuksek yani temmuz sonu acayip heyecanliym bu arada bnm karnm muthis gerildi ve cok buyuk ama catlagm yok karnm kasinmiyo artk bi ara hart hart kasiyasm geliyodu ki ben krem surmeyi bile unutuyodm bazen aman catlayalm bosvern kizlar bebslermz iyi olsun.by arada kizmn bayramliklarinida hazrladk annanesiyle teyzeside bant alicak uygun renkte allah bebislerimizi korusn kizlar..gce olsun istemiyrm bn artk ter icnde uyanmktn bktm resmen..sabh olsun diye saat sayiyirm.bn sicagi cok severm normlde ama bu sene dusmn oldm resmen

oh oh ne güzel bende bu haftayı bitirip tatile çıkmak istiyorum bir an önceeee :S

günaydın kızlar, tatilimiz bitti ve evimize geldik çok şükür.. çok özledim sizleri, akşam gelince açtım hemen şöyle birazcık baktım ama hemen yattım yorgunluktan, umarım herkes iyidir, şimdi gidebildiğim kadar geçmişe gidip bakayım neler yapmışsınız, sonrada temizlik, çamaşır, öptüm hepinizin göbüşleriniii

Kzlar gunaydn.bugun gorumcem sezerynl dogum ypick bni bi heyecn sardi..az kldi minnosuma kavusmama...bnm durumm farkli malum kizm anasi kilikli erken glmek isteyebilr o yuzden 36 hftamzda kizima kavusma ihtimalm yuksek yani temmuz sonu acayip heyecanliym bu arada bnm karnm muthis gerildi ve cok buyuk ama catlagm yok karnm kasinmiyo artk bi ara hart hart kasiyasm geliyodu ki ben krem surmeyi bile unutuyodm bazen aman catlayalm bosvern kizlar bebslermz iyi olsun.by arada kizmn bayramliklarinida hazrladk annanesiyle teyzeside bant alicak uygun renkte allah bebislerimizi korusn kizlar..gce olsun istemiyrm bn artk ter icnde uyanmktn bktm resmen..sabh olsun diye saat sayiyirm.bn sicagi cok severm normlde ama bu sene dusmn oldm resmen

Nice senelere sevdiklerinle birlikte ve bebişinle ulaşırsın inşallah.

Ay herkesin izne çıktığı haflarda işe gelmek ne tuhaf bu hafta çalışmam gerekiyor yerime bakan arkadaşım tatile gitti buralar bana kaldı yine

8 agustos bayram evet ama bizim doktorum tam.n oldugunu bilmiyorum o tatilde calisma gunumuymus neymis bende senin gibi bayram deyip deyip durdum ama adam olsun bayram.sekeri olur diyor ben zaten niye bilmiyorum hep 7si olsun istiyorum hayirlisi ins

merhabaaaa ; bugün ki günaydın msjı büyük kızımdan geliyor
"günaydın hamişler nasılsınız? Bebişler napıyo?"

Tatlım benim doğum sezaryen olmuştu,ama sezaryene gireceğim gün normal doğum sancılarım başlamış haberim yoktu Nstye bağladıklarında istersen normal doğur dediler ama korktum :44: Bence o gün heyecan nedeniyle başladı sancılarım çünkü 37 haftalıktı gebeliğim. Ben çok zorda kalmadıkça hastaneye gitmeyi düşünmüyorum,suyum yada kanamam dışında. Son ana kadar direnicem Zaten sezaryen olacak yine mecbuuuur

Sezaryen olmuş canım spinalle. 3 günde ayaklandım gözünüzde büyütmeyin diyor :)
3 kilo doğmuş bebişi, bebekte hiç ödem yokmuş, kilosu düşmemiş...

3 gün çok iyi bir süre. inş ben ve sezeryan olacak tüm hamişler hemencik toplar kendini.. 3 kilo normal ama çok iri duruyor. aman nazar değmesin.. :)

günaydııınnnn güzellikleerrr!
içim içime sığmıyor bugünn çünkü bugün Arda böceğimle randevum vaaarrrr :)) tam 1 ay oldu görmeyeli bebeğimi ve şu an saat sayıyorum 3 buçuk saat sonra görcem oğlumu :) çok merak ediyorum boyunu,kilosunu,doğum pozisyonu almış mı,herşey yolunda mııı bugün sanırım doktorun benden çekeceği var o daha söylemeden sorarsam bunları hiç şaşırmam :)) tutmaya çalışcam kendimi ama bakalım

kızlar bu da benim canımmmm.. halamın kızı.. 15 haziranda doğdu. 2 haftalık daha.. maşallah diyin nolur.. böyle elini ayağını ısırmamak için zor tuttum kendimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…