- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.061
Günaydın kızlar ayyy birazcık yer açın göbeğim sığmıyor vücudumdaki değişikliklere inanamıyorum dün sabah göbeğime gayet güzeldi ki bebe yağı kullanıyorum akşam tekrar baktığımda 3 tane kısa kesik gibi kırmızı çatlak olmuştu moralim fena bozuldu ...Dünden beri kullanmadığım krem ve yağ kalmadı neredeyse ...
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/592775-2013-temmuz-anneleri-paylasim-alani-2927.html
ayhhhh nasılda tombiş maşallahhhhhhdoğum dan taze çıkmış bir bebiş fotoğrafı...mutlaka bakın derim...Allah'ım bizlerede nasip eder inşallah.. ayhhh çeşmeler açıldı
kızlar nice zamandır yazamadım diye dün geceden beri geçmişi okuyup duruyordum ..şimdi de bu yazınızı görünce heyecan yaptım..
benim minik kızımda hep sağ tarafımdaaa...
sol taraf ooo bombos ..müsait ..demek ikizler bu şekilde yer bulabiliyor kendilerineee..
sizlere sorucak cok şey var belki yazdınız bilemiyorum ama başlıca söyle:
1- gecelik nereden bulabilirim..internet güvenli mi?
2-saçlarına bakım yaptıran var mı? acayip kurular mısır püskülü gibi yani..
3-manikür pedikür yaptıran var mı? kilodan mı bilinmez ayak tabanlarımda ki deri neredeyse çatladı..
4-sıcaklardan devamlı burnum tıkanıyor ..önerisi olan..
5-sütyen seçiminde neye dikaat etmek lazım ??
6-son haftalarda cinsellik sağlıklı doğum için iyidir deniliyor, fikriniz doktoruna danışan???
7-bebek odası duvar kağıdı nasıl olmalı, biz beyaz mobilya aldık ve sade kağıt düşünüyoruz ancak renkli olmalı kağıtlar deniliyor doğru mu?
8-beşik te yastık oluyor mu??
kızlarrr önceden yanıtladıysanız özür dilerim malum iş yerinde bakamıyordum.. bugunlerde izinliyimbir kac gün size ihtiyac duydumm
gunaydin yavrular.... anam ne geceydi bugun bendeki saga don sicaktan uyku yok sola don sicaktan uyku yok. bu neydi boyle basima gelen kuduruk bocuk vurdukca cikacak zannettim bi yerlerden :) 12 temmuzda randevum var tekrar ameliyati 7 agustos ya da 8 dedi kesinlestirip gelicem tarihi o zaman dogsunda sevim yaaaa
bende aynı durumdayım canım benim 3 tane de değil 10 tane falan bebe yağı kullanıyorum ama faydasız gece karnım o kadar sertleştiki bir baktım çatlaklar çoğalmış :S
oyyyy kuzum.. Allah nazarlardan korusun.. kaç kilo doğmuştur acaba bunormal doğumsa kolay olmamıştır :)
1- internetten gecelik alan arkadaşlarımız var ama ben güvenemedim dışardan kumaşına bedenine bakarak aldım.
2- badem yağı sürebilirsin bence.
3- manikür pedikür yaptırmadım ama bende de oldu o taban sorunu. ağırlıktan nasır oluyor.
4-benimde tıkanıyor bu yüzden horluyormuşum kocam gece yanımdan kaçıyor :)
5- emzirme südyenlerinin para tuzağı olduğunu duydum.. südyen kullanmamak gerekiyormuş. veya bol al. tam oturan alırsan memeni sıkacağı için sütü geri kaçırırmış.
6- 33-34 hafta gibi yasaklanyor erken doğum tehtidi olmasın diye. doğum yaklaşınca yani 37. haftadan itibaren serbest. doğumu kolaylaştırırmış.
7- mobilyaların sade ise desenli alabilrsin oda kendini canlı gösterir
8- yeni doğanlar yastık kullanmıyor. benim gördüğüm tüm bebekler öyle en azından .. yardımcı olabildiysem ne mutlu :)
Canım sürekli nemli tutmak lazım , ben evde olduğum zamanlarda atlet giymedim hep gecelikle elbiseyle olduğum için rahat rahat dolandım atletsiz bu yüzden de kullandığım bebe yağı hemen kurudu sanırım, dün banyo yaptım bol bol bebe yağı ve tatlı badem yağı sürdüm üstüne de aletimi giydim sabaha kadar nemliydi sabah da belki çare olur diye bepanthen merhem kullandım umarım izi kalmaz ...
oyyyy kuzum.. Allah nazarlardan korusun.. kaç kilo doğmuştur acaba bunormal doğumsa kolay olmamıştır :)
günaydın anneciklerartık izine ayrıldımmm yuppiii bundan sonra evimdeyim minik kızımla....kayınvalideme gidicem misafir gelicekmiş sende gel dedi.izne ayrıldık ya tamamm yandık hergün çağırır artık ...neyse gidelim bakalım akşamüstü erkenden evime kaçmalıyım ...kendinize ve minik mis kokulu bebişlerinize iyi bakınnnn öptüm sizi
Günaydınlar,iyi haftalar dilerim kızlar.
Bugün benim doğum günüm ve 6.evlilik yıldönümüm :))))
Mutluyum en güzel doğum günüm,oğlum göbişimde şuan hernekadar korkutsada erken gelmek için hayırlısını diliyorum. :)
Birazdan kahvaltımı yapıp hast.gideceğim kociş izin almış nst gireceğim bakalım c.tesinden sonra ne durumdayım.Dönüşte size bilgileri veririm.
Öpücüklerimi gönderiyorum size ve kuzularınıza. :)
merhabaaaa ; bugün ki günaydın msjı büyük kızımdan geliyorselam kızlar, artık bende şişkinlikten ve gerginlikten ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum
üstelik karnimda çok sivrildi, toplamda 11 kilo aldım ama artık hareket ederken çok zorlanıyorum
allah hepimizin yardımcısı olsun...
çok geçmiş olsun reedd korkuttun bizi
bu arada bişey sormak istiyorum senin ilk doğumun normalmiydi, s[sıze=2]ezaryenmiydi?
[/sıze]yani demek istediğim ilkinde normal doğum sancısı çektinmi?
Yahu benim ilki normaldi ama hiç sancım olmamıştı suni sancı vermişlerdi
şimdi, bende ara sıra senin sancıların kadar ağır olmasada sancılanıyorum ve çok endişeleniyorum :18:
Henüz nst'ye filanda girmedim nedir, ne değildir bilemedim :44:
Sezaryen olmuş canım spinalle. 3 günde ayaklandım gözünüzde büyütmeyin diyor :)
3 kilo doğmuş bebişi, bebekte hiç ödem yokmuş, kilosu düşmemiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?