2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bu hediyelik bebek sekeri, süsü vs ısını beceremiycem galiba. Netten fiyat/performans kriterlerime uygun bişey bulamıyorum. Kapı kapı dolaşacak gücümde kalmadı. Ne yapıcam bilemedim

senin o 'büyük kızının' günaydın hamişler diyen dillerini yirim

benim ilk doğumumda tam 39 haftalıkken sabah kalktığımda hafif hafif suyum geliyordu
kalktım evi süpürdüm sildim, çamaşırlarımı toplayıp katladım,
kahvaltıyı hazırladım eşim kalktığında 'yahu sendeki telaş ne sabahtan beri tıkır tıkır ne yapıyorsun dediğinde
ben 'sen daha uyu suyum geliyor sanırım bugun doğum olacak dedim
adamdaki surat ifadesini görmeliydiniz
akşama kadar bekledim ne sancı ne bişey sadece hafif ıslaklıklar...
akşam 6 da ablamı aradım 'ablam kızım sen manyakmısın beni arayacağına önce doktoruna danışsaydın ya
bebeğin suyu filan azalır sıkıntı olur sen bi bilgi al dedi'
doktorumu aradığımda sen gel bi bakalım dedi
tabi bizim gidişimiz 7'yi buldu hastanedeki muaynede açılman var doğum başlamış dediler
anaaa doğum başlamışda bende tık yok
(annemi aradım anne doğum başlamış diye, kızım ne gülüyosun diyor kadın dalga geçiyorum sandı...)
tabi sonuç olarak suni sancıııı
ve sabah 4,5 da kızım dünyaya geldi
yani diyeceğim suni sancı ile normal doğum sancısı aynımı oluyor onu merak ediyorum
oğluşda acaip hareketli
bazen karnımı yırtıp çıkacak sanıyorum walla
doğum haberleri duydukca iyice tırsmaya başladım :18:

canım doğum tarihimiz aynı :) benim bebişin kilosuda seninki gibi takvimde 2700 yazıyo yani zayıf mı bebişlerimiz acaba ? benim dr da kilosu olması gerektiği gibi dedi. gelişimi iyi gidiyomuş. ama bu takvim beni üzüyo

Cnm ciger gelistiricinn oyle yan etkileri varmi..bn nerdeyse 20 gun once oldum bna hcbsey olmadi ama ilk zamnlar nidilat mhvetti bni bogazimi flan sisirsi doktor alerji ypmis dedi dozu azaltti

Eki Görüntüle 745958 kızlar bu da benim canımmmm.. halamın kızı.. 15 haziranda doğdu. 2 haftalık daha.. maşallah diyin nolur.. böyle elini ayağını ısırmamak için zor tuttum kendimi :)

ay yerim ben onu ya
resimleri gördükçe dayanamıyorum gitcem sezeryanla aldırcam şu cocuğu daha fazla dayaanmıycam hasretine

Günaydın tombişkolar Zaman geçmiyo derken Temmuzu yaptık. Bugünden itibaren her an her şey olabilir. Temmuz çok heyecanlı geçecek çoook :)) Bakalım şimdi sıra kimde ?

Bugün benim doğum günüm ve 6.evlilik yıldönümüm :))))

Aaaa ne güzel doğum gününde evlenmişsin. Hem doğum hem de evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Nice mutlu yıllara :)

Arasta bu arada bugun tam 5 hafta kaldı kavuşmamıza farkında mısın :)

Farkında olmaz mıyım Belki de daha az bile kalmış olabilir belli olmaz

Eki Görüntüle 745958 kızlar bu da benim canımmmm.. halamın kızı.. 15 haziranda doğdu. 2 haftalık daha.. maşallah diyin nolur.. böyle elini ayağını ısırmamak için zor tuttum kendimi :)

Oy oy oy oy maşallahhhhhhhh

Suni sancı devamlı oluyormuş canım, doğalında ise arada dinlenme şansın oluyormuş. İnşallah gerek kalmaz suni sancıya. Doğurmaktan çok suni sancıdan tırsıyorum valla...

Çok iyi dedi bana doktorum, kaan kocatepenin sayfasından takip ediyorum ben genelde. Orda da normal sınırlarda çıkıyor hep, merak etme

Ben bu hediyelik bebek sekeri, süsü vs ısını beceremiycem galiba. Netten fiyat/performans kriterlerime uygun bişey bulamıyorum. Kapı kapı dolaşacak gücümde kalmadı. Ne yapıcam bilemedim
Aynı durumdayız şekerim öylece kalakaldım almak zorunda değiliz ama insan istiyor işte şimdi de nerden bulacam nasıl olacak telaşı sardı püfffff....
Cnm ciger gelistiricinn oyle yan etkileri varmi..bn nerdeyse 20 gun once oldum bna hcbsey olmadi ama ilk zamnlar nidilat mhvetti bni bogazimi flan sisirsi doktor alerji ypmis dedi dozu azaltti

Offf nidilat derdi bende de var o ilacı aldıktan sonra araç kullanmaya korkuyorum ,konuşurken bile eksik cümle kuruyorum, doğru düşünemiyorum umarım bizi etkilediği gibi bebeklerimizi de etkilemiyordur ....

Canım ağzın bal yesin.. Bize böyle şeyler anlattın ya Allah razı olsun. Ben anlamadım hem herkes 'normal doğum yap,en iyisi' diyor hem göz korkutmaktan başka bir şey yapmıyor!

Günaydın kızlar :)

Hergün 3-4 saatlik uykuya duruyorum. Uyuyamıyorum bir türlü. Sizin de uyku problemleriniz oluyor mu?
2.30 da kalkan biri olarak söylüyorum çok beter durumdayım! Önceden 4'te kalkıyordum geriye gele gelee 2.30 oldu. Allah yardımcımız olsun..ne olacak bu durum böyle bilmiyorum.

Tatlım nice 6'lı yıllara inşallah Güzel haberlerini bekliyoruz.

Hastane odasi susleme kapı süsü falan islerinden zaten bu yüzden vazgeçtim . Ugrasamiycam dedim. Ama gelene de bir hediye vermek lazım dımı ya .

tünaydınn göbişlilerrr
pazartesii 1 temmuz ayy heyecan doruktaaa cok az kaldııı
sabah sağlık ocağına gittik eşimle magnezyum yazdırdık ...doktor 2 kutu yazıyım dediii dedimm yok 1 kutu yeterr 1 aya gelir benim meleğimm sanırımmmayy siz 9 aya girdinizmii dediii hemşiremdee çok fit görünüyosunn hiç almamışsın kilo dediiii cok mutluu oldummm
gelirken günlük süt aldım yoğurt yapmak içinn bi güzelll taşırdımm ocak battııı temizleyene kadar ...kendime iş cıkardımm
bugünn evi silip süpürücemmm h.sonu popişii cok gezdirirsennn işler bugüne kalırrr arada sizeee ceee derizz kızımlaaa

Günaydın hanımlar;
Ben geldim. Geçmişten gele gele okudum. yaklaşık olarak 45 sayfa Arada işe bak hızlı hızlı oku bu saati buldu. Mesajları okudum kimse beni merak etmemiş(Kollarımı kavuşturup dudağımı büzüyorum burda çocuk gibi) ama iyiyim. Dinlendim. Cumartesi çalışabilir raporumu aldım ve bugün yeniden işteyim. Kolay geçen bi hafta olur inşallah.

Masallah nasi tatli allah nazarlardn saklasin dunyann masum en guzel varliklari

ay yerim ben onu ya
resimleri gördükçe dayanamıyorum gitcem sezeryanla aldırcam şu cocuğu daha fazla dayaanmıycam hasretine

ooyy ölürüüümmm maşallah subhanallah...
çok tatlıymış yaaa

teşekkür ederiz teyzeleri... vallahi ırmakcım benim de gidip hemen sezeryana yatasım geliyo. bi kere öpim koklim tekrar koysunlar karnıma..

günaydınlaaarrr.....

tatilim artık we 11 de uyandımm maşallah bana :)) sonra kahwaltımızı yaptık bebişimle :)

geçmişi okudummm...geldim :)

KIZLAR FACEDE ŞU YAZIYI GÖRDÜM ÇOK HOŞUMA GİTTİ...
BİZLERDE BÖYLE SÜPER ANNELER OLURMUYUZ DERSİNİZ

Annem ilkokul mezunuydu.
Ama, çok iyi bir doktordu.

- Başım ağrıyo yav…
- Saçın ıslak ıslak çıktın ondan.
- Başım dönüyo…
- E bi şey yemiyorsun, açlıktan.

Eczacıydı aynı zamanda…
- Gözüm morardı.
- Gel, patates basayım.
- Kepeklerim çoğaldı.
- Otur, zeytinyağı süreyim.
- Arpacık çıktı galiba.
- Yum, sarımsak değdireyim.

Hemşireydi…
- Öfff, terledim be.
- Dur, sırtına havlu sokayım.

Röntgen mütehassısıydı…
- Öhh-höööaa!
- İçme şu zıkkımı.

Bebekken, anestezi uzmanıydı…
- Dandini dandini dastaaana.

Ürologdu…
- Çişin niye sarı bakiiim?

Fizyoterapistti…
- Dizim ağrıyor.
- Benim de belim ağrıyor, geçer.

Diyetisyendi…
- Mis gibi türlü yaptım, sakın sokakta burger filan yiyip gelme, kola da içme!

Cildiyeciydi…
- Sırtımda sivilce çıktı.
- Çikolata yeme.

Laboranttı…
- Burnum akıyor.
- Ben şimdi sana bi ada çayı kaynatayım, rezene, bal, limon,
tarçınla zencefili de ılık ılık iç, uyu, uyan, sabaha bi şeyin kalmaz.

Psikiyatrdı…
- Nen var oğlum?
- Bi şeyim yok.
- Var var, canın sıkkın.
- Yav bırak, iyiyim.
- Yok yok, bilirim ben.
- Anne delirtme insanı!
- Bak gördün mü?
- Neyi gördüm mü?
- Sinirlerin bozuk senin.

Genetikçiydi…
- Babana çektin sen, o da sinirli,
bütün kötü huylarını ondan almışın zaten.

Hastasıydım…
Hastaydım ona.
İyi bakın onlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…