2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 745958 kızlar bu da benim canımmmm.. halamın kızı.. 15 haziranda doğdu. 2 haftalık daha.. maşallah diyin nolur.. böyle elini ayağını ısırmamak için zor tuttum kendimi :)
Maşallahbarekallah! Nasıl güzel bi kız Ömrüde kendi gibi güzel ve hayırlı olsun inşallah.

Ben bu hediyelik bebek sekeri, süsü vs ısını beceremiycem galiba. Netten fiyat/performans kriterlerime uygun bişey bulamıyorum. Kapı kapı dolaşacak gücümde kalmadı. Ne yapıcam bilemedim
Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum ne olacak,nasıl olacak hiiiç bilmiyorum. Çok para da vermek istemiyorum. Fikrş olanlar,internetten alanlar ya da yaptıranlar varsa paylaşsın, bizde nasiplenelim

Tatlım sen burdaki kilo boy bilmem ne..yani ebatlara takılma. Bende çok takılmıştım doktoruma söyledim 'bu tarz şeyleri dar bi aralığa sığdırmamak lazım hem her bebek aynı olmaz,e malum ebeveynler farklı. Anne baba kısa ise çook uzun bi bebek beklemek saçmalık olur değil mi? önemli olan boy-kilo uyumu vee sağlığı' demişti.

Carpinti flan yapiyo cnm...bas agrisi hele cok fena...bebeklere bi zarari yok cnm korkma gozumn onunde ornek var yigenim tostik gbiablm 5 hfta gunde 6 tne icti

Selam kızlar nasılsınız görüşmeyelii??

Kızlar aranızda İstanbul özel 29 mayıs hastanesine giden var mı ? burda konu açıp sordum ama kimse tınlamadı

Bu arada ayaklarım çok fena şişiyor sanki arı sokmuş gibi çok fenayım vallahii

Hastane odasi susleme kapı süsü falan islerinden zaten bu yüzden vazgeçtim . Ugrasamiycam dedim. Ama gelene de bir hediye vermek lazım dımı ya .

Parmecim annem diyorki 'bebeği görmeye gelene muhakkak bir şey ikram etmek gerekir'miiş. Bu ikram su,kolonya gibi basit şeyler bile olabilir. Çocuk tok gözlü,gözü başkasının işinde ve malında olmazmış. Belki batıl inanç ama...olsun

Himm isin o tarafında mı varmis :) yok bencede örf ve adetlerimize görese seni ziyaret edeni ikramsiz bırakamazsın olması gerek . Ben mesela kurabiye yaptırcam. Ayrıca kuru pasta çikolata icecek ikramım kesinlikle olcak. İnsanlar senin icin daha nerelerden gelecekler ikramsiz olmaz. Ama su bebek süsü flan hediyelik eşyalar varya onlardan bahsediyorum. Sektör haline gelmiş birileri para kazanıyor bizde birbirimizden görüp görüp hevesleniuoruz . Siniri sonuda yok bu isin. Gecen bir firmayı aradım bilmemen tasları ile Susluyorlarmis bilmem ne danteli kullaniuorlarmis ufacık bir hediye tanesi 14 tl+ KDV indirimler fiyatı imiş. İsraf ya .

evet ya o hediye verme işini bende anlamıyorum... doğuran biziz niye hediye verende biz olalım ki.. onların hediye getirmesi lazım.. olması gereken de bu.. kimseye hediye veremem.. gelirler eve şerbetimi içerler bebek şekeri alırlar tamam. hastane odama misafir zaten istemem. emzirme sıkıntı olcak milletin içinde meme mi açıcam... gelen eve gelsin.. bi annem bi kocam..

Yaa çevrende doğuranlar olunca sabretmesi daha zor olur eminim :) Çok şükür ki benim doğuracak arkadaşım akrabam yok Yoksa etkilenip doğuruverirdim hemen

Eki Görüntüle 745958 kızlar bu da benim canımmmm.. halamın kızı.. 15 haziranda doğdu. 2 haftalık daha.. maşallah diyin nolur.. böyle elini ayağını ısırmamak için zor tuttum kendimi :)

Maşallah gözünüz aydın sağlıklı huzurlu ömrü olsun Tam da yanağını dönmüş nasıl ısırmalık duruyooooo

slm kızlar yaa yanıorum terden nemden ölcem dün 42 dereceydi kendimizi yaylaya zor attık valla uykular haram oldu bana( bi daha doğumum inşallah şubatta martta olur inşallah CEMİLEYD dünkü şifreni ben kullandım cnm bana 30 gelmişti baktım seninki 50 kimsede kullanmamış gece 11buçukta kızımapark yatak için yatak kendime emzirme önlüğü,ve penye battaniye aldım çook mutlu oldum teşekkür ederim cnm

selam annişlerrr nasılsınız bakalım. kızım napıyor acaba elim ayağım heryerim ağrıyor dayak yemiş gibiyim artık uykuda da dinlenemiyorum sabah da erkenden uyanıyorum geri uyumaya çalış sonra da alarmla kalk iyice sersem oldum.

evet canım eskiler biliyor işini:):) bu kadar basit bi şeyi şimdi neden yapmıyorlarsa, heralde o kısma masaj yapmak zorlarına gidiyor. gerçi tanımadığın bi hemşirenin o son an da gelip birde öyle bir masaj yapması rahatsız edici olur heralde.
en iyisi bir süre önceden başlayıp kendimizin yapması, günd een fazla 5-6 dakikamızı alacak bi şey. 35. hafta gibi başlayalım bakalım.

kizlar ben bebek icin ziyarete gelenlere lavanta kokulu miknatisli sus yaptirdim yakin akraba icin. diger komsulara cikolata serbet yanina kuru pasta vs falan koyariz. cunku sezeryan olucam zaten yardim edecek kimsede yok o yizden detayli bir tabak hazirlayamicam ben hazir seyler olacak mecburen.

keske bende 3 gunde toparlansam sezeryanda 10. gun esimin dogum izni biterken geri donsem esimls ne guzel olu. acaba cok zorlar mi 10 gunlukken yola cikmak

Canım bende kullandım cemileyd in verdiği kodu :) bende kızıma dönence aldım :)

kızlar köpeği olanlar bana bir akıl verebilir mi acaba köpeğim 10 gündür yemek yemiyor.. sıcaktan mı acaba?.. geliyor kokluyor yemeden gidiyor. yapmadığım yemek kalmadı sizin köpekleriniz de de dönem dönem oluyor mu? zayıfladı vallahi.. trip mi atıyor anlamadım.. yanına ne zaman gitsem göbeğime kafa atmaya çalışıyor

Canım hangi ildesin bilmiyorum ama LOYA magazasında güzel hamile gecelikleri oluyodu, uygun fiyata da vardı ben aldığım zaman, indirim denk gelirse iyi oluyo.

Ben bu hediyelik bebek sekeri, süsü vs ısını beceremiycem galiba. Netten fiyat/performans kriterlerime uygun bişey bulamıyorum. Kapı kapı dolaşacak gücümde kalmadı. Ne yapıcam bilemedim

Canım benim bloguma baktın mı? beğendiğin bişey varsa mail at, yardımcı olmaya çalışırım. ya da gittigidyor sitesinde baya uygun şeyler de oluyor, bi göz at istersen.Yorulmadan ayağına gelir.

keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

Canım bizimki az yiyor ama gözle görülür aşırı bi fark yok. Hiç mi yemiyor? Hasta falan olmasın allah korusun? Veterine bi sor istersen...

10 gun çok uzun bir süre . Yazın ve kızgınlık dönemlerinde iştahdan kesilirler ama hic yememek olmaz. Yemekten kesilmesi hastalık belirtisidir korkutmak istemem ama. Veterinere muayane ettir canım ya

Slm melek anneler..
Suba nın doğum günü galiba , evladınla eşinle tüm sevdiklerinle mutlu yıllar dilerim cnm ..
Hastane süsü, şekeri benm de sorunum. Napcaz bilmiyorum. Ama ben galiba şeker değil de çikolata istiyorum. Pastaneler de oluyo ya üstüne de bebek biblosu yapıştırıyolar.. Son ayımda alıp dolapta saklamayı düşünüyorum, birkaç ay dayanıyor çok rahat.. Bi arkadaşım yapmıştı çok hoş olmuştu. Hastanede çikolatasından yemiştim , çok lezzetli ve kalındı. Böyle janjanlı paketlerde oluyo:) kızlar kurupasta servisini ev için düşünüyorsunuz dmi yanlış anlamadım hastane odasında yapılacak değil ya .)
Bugün Dr a gitsemmi bilemedim. Kontrol günüm Çarşamba aslında hem rapor da alcaktım. Kararsız kaldım, bazen kasılmalarım çok artıyo ve sancı oluyo gibi ama ayırt edemiyorum kî ne sancısı olduğunu:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…