- 29 Mart 2013
- 2.049
- 5.553
- 158
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.101
Maşallahbarekallah! Nasıl güzel bi kızEki Görüntüle 745958 kızlar bu da benim canımmmm.. halamın kızı.. 15 haziranda doğdu. 2 haftalık daha.. maşallah diyin nolur.. böyle elini ayağını ısırmamak için zor tuttum kendimi :)
Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorumBen bu hediyelik bebek sekeri, süsü vs ısını beceremiycem galiba. Netten fiyat/performans kriterlerime uygun bişey bulamıyorum. Kapı kapı dolaşacak gücümde kalmadı. Ne yapıcam bilemedim
Tatlım sen burdaki kilo boy bilmem ne..yani ebatlara takılma. Bende çok takılmıştım doktoruma söyledim 'bu tarz şeyleri dar bi aralığa sığdırmamak lazım hem her bebek aynı olmaz,e malum ebeveynler farklı. Anne baba kısa ise çook uzun bi bebek beklemek saçmalık olur değil mi? önemli olan boy-kilo uyumu vee sağlığı' demişti.canım doğum tarihimiz aynı :) benim bebişin kilosuda seninki gibitakvimde 2700 yazıyo yani zayıf mı bebişlerimiz acaba ? benim dr da kilosu olması gerektiği gibi dedi. gelişimi iyi gidiyomuş. ama bu takvim beni üzüyo
Aynı durumdayız şekerim öylece kalakaldım almak zorunda değiliz ama insan istiyor işte şimdi de nerden bulacam nasıl olacak telaşı sardı püfffff....
Offf nidilat derdi bende de var o ilacı aldıktan sonra araç kullanmaya korkuyorum ,konuşurken bile eksik cümle kuruyorum, doğru düşünemiyorum umarım bizi etkilediği gibi bebeklerimizi de etkilemiyordur ....
Hastane odasi susleme kapı süsü falan islerinden zaten bu yüzden vazgeçtim . Ugrasamiycam dedim. Ama gelene de bir hediye vermek lazım dımı ya .
Ay gelenlerin hediye getirmeleri lazım ama
Parmecim annem diyorki 'bebeği görmeye gelene muhakkak bir şey ikram etmek gerekir'miiş. Bu ikram su,kolonya gibi basit şeyler bile olabilir. Çocuk tok gözlü,gözü başkasının işinde ve malında olmazmış. Belki batıl inanç ama...olsun
Kzlar gunaydn.bugun gorumcem sezerynl dogum ypick bni bi heyecn sardi..az kldi minnosuma kavusmama...bnm durumm farkli malum kizm anasi kilikli erken glmek isteyebilr o yuzden 36 hftamzda kizima kavusma ihtimalm yuksek yani temmuz sonu acayip heyecanliymbu arada bnm karnm muthis gerildi ve cok buyuk ama catlagm yok karnm kasinmiyo artk bi ara hart hart kasiyasm geliyodu ki ben krem surmeyi bile unutuyodm bazen aman catlayalm bosvern kizlar bebslermz iyi olsun.by arada kizmn bayramliklarinida hazrladk annanesiyle teyzeside bant alicak uygun renkte allah bebislerimizi korusn kizlar..gce olsun istemiyrm bn artk ter icnde uyanmktn bktm resmen..sabh olsun diye saat sayiyirm.bn sicagi cok severm normlde ama bu sene dusmn oldm resmen
Eki Görüntüle 745958 kızlar bu da benim canımmmm.. halamın kızı.. 15 haziranda doğdu. 2 haftalık daha.. maşallah diyin nolur.. böyle elini ayağını ısırmamak için zor tuttum kendimi :)
Bu arada dün sir yaptırmaya gitmiştim annemin komşusu oluyo gittiğim abla samimiyiz :) Muhabbet açıldı doğumdan nasıl istiyosun falan dedi. Normal doğum düşünüyorum dedim kısmet bakalım. Bana kendi doğum zamanında ebenin zeytinyağıyla masaj yaptığını böylece hiç yırtığının falan olmadığını anlattı ben şok oldumDedim şuanda da yapılıyo o masaj amerikalılardan yayılmış sözde dedim perine masajı diyolar Valla bizim zamanımızda vardı diyo o çok rahat etmiş hem de dedi ki 20 günlükken doktor kontrolünde demiş rahmin çok çabuk toparlanmış... Kafaya koydum yapıcam ben de o masajdan nasıl becericeksem :)
slm kızlar yaa yanıorum terden nemden ölcem dün 42 dereceydi kendimizi yaylaya zor attık valla uykular haram oldu bana( bi daha doğumum inşallah şubatta martta olur inşallah CEMİLEYD dünkü şifreni ben kullandım cnm bana 30 gelmişti baktım seninki 50 kimsede kullanmamış gece 11buçukta kızımapark yatak için yatak kendime emzirme önlüğü,ve penye battaniye aldım çook mutlu oldum teşekkür ederim cnm
kızlar nice zamandır yazamadım diye dün geceden beri geçmişi okuyup duruyordum ..şimdi de bu yazınızı görünce heyecan yaptım..
benim minik kızımda hep sağ tarafımdaaa...
sol taraf ooo bombos ..müsait ..demek ikizler bu şekilde yer bulabiliyor kendilerineee..
sizlere sorucak cok şey var belki yazdınız bilemiyorum ama başlıca söyle:
1- gecelik nereden bulabilirim..internet güvenli mi?
2-saçlarına bakım yaptıran var mı? acayip kurular mısır püskülü gibi yani..
3-manikür pedikür yaptıran var mı? kilodan mı bilinmez ayak tabanlarımda ki deri neredeyse çatladı..
4-sıcaklardan devamlı burnum tıkanıyor ..önerisi olan..
5-sütyen seçiminde neye dikaat etmek lazım ??
6-son haftalarda cinsellik sağlıklı doğum için iyidir deniliyor, fikriniz doktoruna danışan???
7-bebek odası duvar kağıdı nasıl olmalı, biz beyaz mobilya aldık ve sade kağıt düşünüyoruz ancak renkli olmalı kağıtlar deniliyor doğru mu?
8-beşik te yastık oluyor mu??
kızlarrr önceden yanıtladıysanız özür dilerim malum iş yerinde bakamıyordum.. bugunlerde izinliyimbir kac gün size ihtiyac duydumm
Ben bu hediyelik bebek sekeri, süsü vs ısını beceremiycem galiba. Netten fiyat/performans kriterlerime uygun bişey bulamıyorum. Kapı kapı dolaşacak gücümde kalmadı. Ne yapıcam bilemedim
kızlar köpeği olanlar bana bir akıl verebilir mi acabaköpeğim 10 gündür yemek yemiyor.. sıcaktan mı acaba?.. geliyor kokluyor yemeden gidiyor. yapmadığım yemek kalmadı sizin köpekleriniz de de dönem dönem oluyor mu? zayıfladı vallahi.. trip mi atıyor anlamadım.. yanına ne zaman gitsem göbeğime kafa atmaya çalışıyor
kızlar köpeği olanlar bana bir akıl verebilir mi acabaköpeğim 10 gündür yemek yemiyor.. sıcaktan mı acaba?.. geliyor kokluyor yemeden gidiyor. yapmadığım yemek kalmadı sizin köpekleriniz de de dönem dönem oluyor mu? zayıfladı vallahi.. trip mi atıyor anlamadım.. yanına ne zaman gitsem göbeğime kafa atmaya çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?