- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.121
Canım bizimki az yiyor ama gözle görülür aşırı bi fark yok. Hiç mi yemiyor? Hasta falan olmasın allah korusun? Veterine bi sor istersen...
Himm isin o tarafında mı varmis :) yok bencede örf ve adetlerimize görese seni ziyaret edeni ikramsiz bırakamazsın olması gerek . Ben mesela kurabiye yaptırcam. Ayrıca kuru pasta çikolata icecek ikramım kesinlikle olcak. İnsanlar senin icin daha nerelerden gelecekler ikramsiz olmaz. Ama su bebek süsü flan hediyelik eşyalar varya onlardan bahsediyorum. Sektör haline gelmiş birileri para kazanıyor bizde birbirimizden görüp görüp hevesleniuoruz . Siniri sonuda yok bu isin. Gecen bir firmayı aradım bilmemen tasları ile Susluyorlarmis bilmem ne danteli kullaniuorlarmis ufacık bir hediye tanesi 14 tl+ KDV indirimler fiyatı imiş. İsraf ya .
benimde babamlarin kopegi var oda bi kere boyle yapmisti hic bisey yemiyordu hastalanmisti genelde hasta olunca huzursuz oluyorlar
10 gun çok uzun bir süre . Yazın ve kızgınlık dönemlerinde iştahdan kesilirler ama hic yememek olmaz. Yemekten kesilmesi hastalık belirtisidir korkutmak istemem ama. Veterinere muayane ettir canım ya
offf inş hasta değildir.. naparım nasıl götürürüm bu halimletanıdığımızda yok arabasını alıp götürelim
Slm melek anneler..
Suba nın doğum günü galiba , evladınla eşinle tüm sevdiklerinle mutlu yıllar dilerim cnm ..
Hastane süsü, şekeri benm de sorunum. Napcaz bilmiyorum. Ama ben galiba şeker değil de çikolata istiyorum. Pastaneler de oluyo ya üstüne de bebek biblosu yapıştırıyolar.. Son ayımda alıp dolapta saklamayı düşünüyorum, birkaç ay dayanıyor çok rahat.. Bi arkadaşım yapmıştı çok hoş olmuştu. Hastanede çikolatasından yemiştim , çok lezzetli ve kalındı. Böyle janjanlı paketlerde oluyo:) kızlar kurupasta servisini ev için düşünüyorsunuz dmi yanlış anlamadım hastane odasında yapılacak değil ya .)
Bugün Dr a gitsemmi bilemedim. Kontrol günüm Çarşamba aslında hem rapor da alcaktım. Kararsız kaldım, bazen kasılmalarım çok artıyo ve sancı oluyo gibi ama ayırt edemiyorum kî ne sancısı olduğunu:/
Herkese mrhb.kızlar hepiniz allah yardımcısı olsun bu sıcaklarda hamiş olmak zordur bilirim...cucum az kalmış kıssss.hayırlısyla kucağına al minişini inş. Ismine karar vediniz mi???
Aynı durumdayız şekerim öylece kalakaldım almak zorunda değiliz ama insan istiyor işte şimdi de nerden bulacam nasıl olacak telaşı sardı püfffff....
ben hastane için kurabiye yaptırıcam. mecbur ziyarete gelenlere birşeyler ikram etmek gerekiyor. sıcakta çikolata vermektense kurabiye daha şirin olur diye düşündüm. mevlütte de anahtarlık şeklinde bebek şekeri dağıtıcam hem hatıra kalır kullanılır diye düşünüyorum.
ayy canım benimmmm kimler gelmişş benii ziyareteee
Aynen cok zor sıcaklarda hamişlikkk canım yaa az kaldıı ama kuzuma kavuşmamaaaaheyecannn fenaa doruktaaa
Sen nasılsınnn sen kızcenn simdiii lokumcukk olmuşturrr yaa yirim ben onuuuuuuuuuuuöp koklaaa benim içinn teyzoşu yer onuu...
Yok canım isme bi türlüüü karar veremiyosss delircemm bu isim mevzusunaaa derin koycaktık önce sonra vazgectik simdi aylin yada neva arasında gidip geliyoruzzz ama yinede net diilizzz :44:
KUrupasta hastanede de servis edilir bence. Ben çok gördüm yani sorun olmuyor kutuda ortada duruyor kağıt tabaklara isteyene servis ediliyor. Ben ev icin onceden buzluga börek kurabiye yaprak sarma falan koyucum. Gelen oldukça çıkarır fırına veririm diye düşünüyorum
ne zamn gelsem yazdıklarını okuyorum cucum.karılaşamadk.çok az kalmış allah sağklıkla kavuştursun miniğinizi.ben de iyim işte.yaramaz kızımla uğraşıyorum.çok yaramaz çokk.çok yoruluyrm..yarın 14 aylık oluyor.dişleri çıktı,yürümeye başladı,dillendi v.s v.s fena bi şey kendileri...öperim tatlım.
Isim işi zor ewet.bizde doğduktan 1 hafta sonra koyduk.daha çok değişir isimler.ama neva güzell..
Bizim veterinerimiz evlere geliyor. En bastan beri böyle . Eğer istersen gerektiğinde telefon numaralarını verebilirim . Sanırım istanbuldaydin
Cnm ciger gelistiricinn oyle yan etkileri varmi..bn nerdeyse 20 gun once oldum bna hcbsey olmadi ama ilk zamnlar nidilat mhvetti bni bogazimi flan sisirsi doktor alerji ypmis dedi dozu azaltti
Carpinti flan yapiyo cnm...bas agrisi hele cok fena...bebeklere bi zarari yok cnm korkma gozumn onunde ornek var yigenim tostik gbiablm 5 hfta gunde 6 tne icti
benide nem cok bunaltiyor canim yaaa.felaket derecede hem de sicaktan ziyade nem var karadenizde de surekli suyin altin atiyorum kendimi
Canım bende kullandım cemileyd in verdiği kodu :) bende kızıma dönence aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?