2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimde babamlarin kopegi var oda bi kere boyle yapmisti hic bisey yemiyordu hastalanmisti genelde hasta olunca huzursuz oluyorlar

Son düzenleme:
Canım bizimki az yiyor ama gözle görülür aşırı bi fark yok. Hiç mi yemiyor? Hasta falan olmasın allah korusun? Veterine bi sor istersen...

yok canım ya nerdeeee. geçen gün bi dil attı. 2 lokma anca. sonra yine gitti yattı. hasta olduğunu sanmyorum öyle olsa halsiz olurdu. geceleri serin oluyor diye çıkıyorum yanına top oynuyoruz.. tarağını getiriyor tara diye.. keyfi yerinde gözüküyor.. gündüzleri bi halsiz sıcaklara yordum.. yakınlarda veteriner olsa sorucam getir dicek.. götüremicem.. yürüyüş mesafesinde hiç veteriner yok. arabada yok. taksiler malesef almıyor daha önce gezmeye götürmek için kaç taksici çevirdim almayız biz onu dediler.. ee 45 kiloluk bi rottweiler. hak vermiyo da değilim.. ne yapcağımı şaşırdım.. canvit contro maxi diye bi vitamin kullanıyordum geçen sene hamileydi.. onu verim dedim son kullanma tarihi geçmiş..

Aynen dediğin gibi,sektör haline gelmiş. Para kolay kazanılmıyor. Hepimizin çevresinde vardır muhakkak ama bende öyle süslü bişii yaptırmasam diyecekleri şeyi çoook iyi biliyorum! 'aaaa!Bi çikolata kuru pastayla mı yolladılar.Sözde zenginler..bu ne cimrilik bee' gerçi yaptırsam bu sefer 'hıııı!bunu mu yaptırmışlar' dicekler,burun kıvıracaklar ya neyseee :101: Basit ama sevimli bir şey yaptırmak istiyorum ama kararsızım.Öyle her gelene hediye yok. Mevlid yapacam,orda hediye dağıtacam.

benimde babamlarin kopegi var oda bi kere boyle yapmisti hic bisey yemiyordu hastalanmisti genelde hasta olunca huzursuz oluyorlar

10 gun çok uzun bir süre . Yazın ve kızgınlık dönemlerinde iştahdan kesilirler ama hic yememek olmaz. Yemekten kesilmesi hastalık belirtisidir korkutmak istemem ama. Veterinere muayane ettir canım ya

offf inş hasta değildir.. naparım nasıl götürürüm bu halimle tanıdığımızda yok arabasını alıp götürelim

Herkese mrhb.kızlar hepiniz allah yardımcısı olsun bu sıcaklarda hamiş olmak zordur bilirim...cucum az kalmış kıssss.hayırlısyla kucağına al minişini inş. Ismine karar vediniz mi???

KUrupasta hastanede de servis edilir bence. Ben çok gördüm yani sorun olmuyor kutuda ortada duruyor kağıt tabaklara isteyene servis ediliyor. Ben ev icin onceden buzluga börek kurabiye yaprak sarma falan koyucum. Gelen oldukça çıkarır fırına veririm diye düşünüyorum

Herkese mrhb.kızlar hepiniz allah yardımcısı olsun bu sıcaklarda hamiş olmak zordur bilirim...cucum az kalmış kıssss.hayırlısyla kucağına al minişini inş. Ismine karar vediniz mi???

ayy canım benimmmm kimler gelmişş benii ziyareteee
aynen cok zor sıcaklarda hamişlikkk canım yaa az kaldıı ama kuzuma kavuşmamaaaaheyecannn fenaa doruktaaa
sen nasılsınnn sen kızcenn simdiii lokumcukk olmuşturrr yaa yirim ben onuuuuuuuuuuuöp koklaaa benim içinn teyzoşu yer onuu...
yok canım isme bi türlüüü karar veremiyosss delircemm bu isim mevzusunaaa derin koycaktık önce sonra vazgectik simdi aylin yada neva arasında gidip geliyoruzzz ama yinede net diilizzz :44:

ne zamn gelsem yazdıklarını okuyorum cucum.karılaşamadk.çok az kalmış allah sağklıkla kavuştursun miniğinizi.ben de iyim işte.yaramaz kızımla uğraşıyorum.çok yaramaz çokk.çok yoruluyrm..yarın 14 aylık oluyor.dişleri çıktı,yürümeye başladı,dillendi v.s v.s fena bi şey kendileri...öperim tatlım.

Isim işi zor ewet.bizde doğduktan 1 hafta sonra koyduk.daha çok değişir isimler.ama neva güzell..

Öylemiii hiç bilgim yok cnm saol. Napcamı şaşırdım ya hangi biri olcak :)

evet tatlışımm cok az kaldııı
ayy kocaman olmuşş ya maşallah tam yemelik olmuşturr şimdiii ne tatlı konuşuyodurr şimdii o ....benimde yolumdaa senin yaşadıkların var canım benim zor anne olmak ama bi okadarda güzell insan her zorluğaa katlanıyooo bu minnaklar için....öp kocaman benim için...
neva güzell dimi türk müziğinde bi makam neva makamı bende seviyorum kocişte seviyoo aslında amaaa yinede kararsızlık var hayırlısı olsun canım benimm bende cok cok öperimm kendine ve meleğine cok ii bak

Bizim veterinerimiz evlere geliyor. En bastan beri böyle . Eğer istersen gerektiğinde telefon numaralarını verebilirim . Sanırım istanbuldaydin

evet canım istanbul sancaktepedeyim. samandıranın üstünde.. 2 gün daha takip edim.. inş yer hasta değildir de gerek kalmaz en değerli varlığımdan biri o benim.. eşimden de eskidir

Cnm ciger gelistiricinn oyle yan etkileri varmi..bn nerdeyse 20 gun once oldum bna hcbsey olmadi ama ilk zamnlar nidilat mhvetti bni bogazimi flan sisirsi doktor alerji ypmis dedi dozu azaltti

var canım hatta dr um nidilat kullandığımda da bazı şikayetlerim olmuştu onun gibi yan etkileri görebilirsin korkma dedi bana. yüzüm gözüm naıl kızardı görmen lazım. cidden alev alev yandım. bebegimde yeni yeni oynuyor cnm benım...
şöyle bir farkımız olabilir bir tek bu iğneyi olmadım ben. kullandığım birçok ilaç var günlük....

tüp bebek minnağım ve gebelikten önce beşlayıp hala devam eden bir ton ilaç hormon ilacı kan sulandırıcı vs. artık bünyem kaldırmıyor malesef. cıddı anlamda zorlanıyorum.

o nidilat ne kötü birşey ya ben kullanamıyorum mesela onu artık. beynım yerınden cıkıyor agrıdan. çarpıntı desen ole yanmalarım oluyor. onu bıraktırdı dr.um. bu seferde kasılıp kasılıp duruyorz. az kaldı neysekii

benm hastaneye gelen olmıcak....bişi yaptırmıcam ama tabiki kolonyadır çikolatadır alınır heralde normal şeylerden..sonra ewe çıkarkenn bende hazır kurupasta börek pasta falan yaptırmayı düşünüyorum hem bayram olcak hem bebek görmeye gelirler die...bebek şekerimi gelenlere weririm bide mewlüt yapcam o zmnda bebek şekeri dağıtcam bide şekerhamurlu kurabiyelere özeniyorum çok tatlı oluo ...onuda mewlütte yaptırmayı düşünüyorumm hayırlısıyla inş. görürüs o günleri :)

Kızlar şeker vs konuşulmuş ben hastane için gelenlere çikolata yada hani çikolatalı kekler var ya bonnyfood onlardan götürmeyi planlıyorum :)

Eve gelenler içinde kendim bebek şekeri yapmak istiyorum hatta eve ve hastaneye gelenlere aynı şeyi vermeyi planlıyorum bunun için de şu siteyi buldum hem uygun fiyata getirebilirim belki :)birmax.com

eve gelenlere poğaca börek sarma kurabiye filan yapacağız.

Carpinti flan yapiyo cnm...bas agrisi hele cok fena...bebeklere bi zarari yok cnm korkma gozumn onunde ornek var yigenim tostik gbiablm 5 hfta gunde 6 tne icti

Ay gerçekten rahatladım canım bizi böyle etkiliyorsa bebeğime neler yapıyordur diye içim içimi kemiriyordu ben 3 hafta daha kullanacakmışım sonra bırakıcam sanırım ... Ya bir de doktor konusunda o kadar dertliyim ki benim doktorum İskenderun'daydı çok memnundum gebeliğin başından beri kendi ilgileniyordu ama artık İskenderun'a gitmek zor oluyor benim için o kadar uzun süre araç kullanamıyorum (Antakya- İskenderun 1 saat) çabuk yoruluyorum .. Buradan bir doktor buldum kendi doktorumun arkadaşıymış ondan da çok memnun kaldım ama o kadar dolu ki bugün randevu almak için aradım bu haftası tamamen dolu taaaa haftaya perşembeye randevu verdi canım çok sıkkın bu konuda ...

benide nem cok bunaltiyor canim yaaa.felaket derecede hem de sicaktan ziyade nem var karadenizde de surekli suyin altin atiyorum kendimi

cnm hem sıcak var hem nem var bende karadenizdeyim valla yaylaya zor attık kendimizi 10 derece fark vardı bugünde kapalı hava ama nem hat safhada

Canım bende kullandım cemileyd in verdiği kodu :) bende kızıma dönence aldım :)

hadi yaa 2 kişi kullanabilio demekki:) dönence baktımda bende pek uygun bişe bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…