2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar 3 gündür sadece sağ ayağımda-bacağımda şişlik var sizde de oluyor mu..ben de şu ana kadar hiç şişlik olmamıştı..

Benim sağ elim şişiyor bir haftadır ayaklarımda bir sorun yoktu umarım olmaz zaten köfte gibi ayaklarım var bir de üstüne şişerseeeee

Uygun yok evet bende Fisher Price Türkçe Ninni Söyleyen Mutlu Düşler Dönence aldım :)

kızlaaarr moralim çok bozuk işyerindeyim ve gözyaşlarıma hakim olamıyorum. biz ev aldık buraya kadar herşey güzel hiçbir sıkıntı yok. hem de içimize çok sindi istediğimiz gibi bi ev ama meğersem sitede köpek beslemek yasakmış. bunu duyunca başımdan aşağıya kaynar sular indi. site yönetimini de arayıp sordum kesinlikle yasak dedi. e biz o kadar kredi çektik ödeme planı yaptık şimdi nolcak şimdi ben fıstıktan nasıl vazgeçerim. b konuda bana bi yol göstericek var mı aranızda.

kızlar 3 gündür sadece sağ ayağımda-bacağımda şişlik var sizde de oluyor mu..ben de şu ana kadar hiç şişlik olmamıştı..

canım ayaklarım 34 numara benım hayatım boyunca ayakkabı bulmakta hep zorlanmışımdır :)
amaşimdi evden işe giidnce akşamları ayaklarım resmen anane ayağı gibi oluyor korkunç gözükyüyo sanki dev ayağı:).
Evdeyken pek bir soruın yok ama yıne de son bir haftadır böyle

Dönem dönem oluyor evet ılık su vermiyosun dimi? Midesi bulanıyor bazen ılık sudan. Bizimki yaşlı çok mide problemi yaşıyor ve rennie içiyoruz böyle olunca.

Kızlar burda yazmadım ama şimdi paylaşmak istedim eşime de anlatamıyorum içime oturuyor. Bizim köpiş çok hasta eşimin tam olarak haberi yok. Haftasonları da çalıştığı için uzak kaldı. O yalnızca memesi şiş diye biliyor ama durumu kötü ne olacak bilmiyorum. Eşimin köpeğiydi onu üniversiteye giderken bulmuş çok bağlıdır bişey olsa yıkılır Anlatsam mı sizce olayın boyutlarını? Bu şekilde mi kabullensin yoksa zamana mı bırakalım? Kafam çok karışık bu ara herşey öyle üst üste geldi ki

Cnm bde bnde migren var gcen 4 gun bqsm hc gecmeden agridi...fena bi ilac ama icicem daha..bunun yannda proluton depot ve gunluk progestan kapsul fitil olarak...patlicm ilaclardan

sabahtan beri bebek şekeri arıyorum sıradan bişi olmasın diye...bitane begendim ama fiyatı fazla geldi gerek yok okadar vermeye dedim.toptancı bi siteden malzeme satın aldım kendim yapıcam bebek şekerlerimizi malzemeler gelsinde bakalım yapar yapmaz paylaşırım...

Selam arkadaşlar bengeldimmm :)
Doğum günümü ve evlilik yıldönümümü kutlayan bütün arkadaşlarıma teşekkkür ediyorum sevgilerimi gönderiyorum hepinize.

Nst ye girdim maşallah öyle çok kişi vardı ki nst bekleyen :) tam çıktık sonuç göstereceğiz dr.acil sezeryana girmiş zaten nst te benim yanımda yatan bayan çok ağrım var suyumda geldi sanırım doğuma gidicem dedi o girmiş :)
Neyse benim sonucuma baktı çok şükür sancım biraz düşmüş var ama c.tesi gibi yoğun çıkmadı.Bu saatten sonra gelsede korkma dedi iğnenide yaptık bir sorun olmaz dedi.Sancın çok olursa 10-15 dk aralıklarla gelirse ve dinlenince geçmezse hemen gel dedi.
P.tesi tekrar çağırdı nst için.Benden haberler böyle çok şükür içim rahatladı.Hiç olmazsa 2 hafta daha beklemesini diliyorum hayırlısı bakalım.

Heracım bayıldım minik kuşunuza 41 kere maşallah Rabbim nazarlardan korusun inş.

offf kızlarr 750 mılyon fıyat verdılerr fotoraf cekımı ve vıdeo cekımı ıcın hastane de yahu napcam şaşırdım

Cnm dogru zaten bundn snra arac kullanmanda dogru olmz karinlar buyudu...o doktor durumu bndede var cnm bi 3 hfta dolu oluyo bn randevu almiyrm vla artik..ucretli giris ypiyrm napim kndiside sen gelmeden bi gub once bni ara bn saat vericem ucret odemedn sira almadan cik diyo saolsun bnde oyle ypiyrm artk cnm

Lesya canım nereden aldın malzemeleri bende kendim alıp yapayım diyorum :) benimde baktıklarım hep uçuk fiyatlar. en azından kendi
emeğim olsun diye düşündüm ben bir site buldum birmax diye sen nereden aldın neler aldın birde :)

Ayy zaten sabahtan beri sağımda melek solumda şeytan durmadan konuşuyorlar özellikle çatlak konusunda delirtecekler beni Melek diyor ki "olsun bebeğin için her şeye değer bu da anne olmanın bedeli sonuçta çok mutlu olacaksın varsın bir kaç çatlağın olsun".. Ordan şeytan kafasını uzatıp onu dinleneme beni dinle diyor püffff Zaten hormonlar allak bullakk dün çok üzgündüm akşam eşim avuttu da gece yine aklıma takıldı bu kadar büyüteceğimi hiç düşünmezdim ...

aynen canım fiyatlar çok uçuk bende o yüzden böyle bi arayışa girdim birde içime sinen bişey bulamamıştım.sitede numaraları var malzemeleri beğendim 50 şer adet için ne kadar lazımsa siparişimi verdim.bi kere böle bi yerden aldım göndermediler kredi kartıyla almıştım.sonra uğraşmak istemedim üstüne düşmedim.bu sefer ders oldu kapıda ödemeli aldım:))

tülü,nazarlığı,mıknatısı ve asıl magnetiyle birlikte 61TL lavanta yada badem şekeri ekletmek istersende söyle yardımcı oluyorlar.

Nikah şekeri ve bebek şekeri üretim malzemeleri toptan satışı

Cnm kiyamam ona umarim iyilesr ama eger cddiyse durumu bnce soyle smdiden bilsn kndni alistirir durumu daha kotu olursa o zamn ogrenurse hazirliksz yakalanr daha cok etkilenr cnm

canım benimmm senden de güzel haberler bekliyoruzz... sanırım bebeişim 40. haftaya kadar bekliyecek tabi gene herşey değişebilir ama doktorum öyle söyledi.. nasıl mutlu olurdum burdan bi arkadaşımla tanışmak ayrı bir mutlulukk olurdu.. İNşallah başka birşekilde tanışırız belli olmazz da sen geleceksin die bebişim erkende gelebilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…