- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.141
kızlar 3 gündür sadece sağ ayağımda-bacağımda şişlik var sizde de oluyor mu..ben de şu ana kadar hiç şişlik olmamıştı..
cnm hem sıcak var hem nem var bende karadenizdeyim valla yaylaya zor attık kendimizi 10 derece fark vardı bugünde kapalı hava ama nem hat safhada
hadi yaa 2 kişi kullanabilio demekki:) dönence baktımda bende pek uygun bişe bulamadım
ayy evett benim de sağ elim şişiyor son günlerde :/ bizim veledin de sağ tarafta olmasıyla bağlantılıdır herhalde ne bileyimm :SBenim sağ elim şişiyor bir haftadır ayaklarımda bir sorun yoktu umarım olmaz zaten köfte gibi ayaklarım var bir de üstüne şişerseeeee
ayy evett benim de sağ elim şişiyor son günlerde :/ bizim veledin de sağ tarafta olmasıyla bağlantılıdır herhalde ne bileyimm :S
kızlar 3 gündür sadece sağ ayağımda-bacağımda şişlik var sizde de oluyor mu..ben de şu ana kadar hiç şişlik olmamıştı..
Hemşeri olduğumuz içindir fazla takılmayalım bence
kızlar köpeği olanlar bana bir akıl verebilir mi acabaköpeğim 10 gündür yemek yemiyor.. sıcaktan mı acaba?.. geliyor kokluyor yemeden gidiyor. yapmadığım yemek kalmadı sizin köpekleriniz de de dönem dönem oluyor mu? zayıfladı vallahi.. trip mi atıyor anlamadım.. yanına ne zaman gitsem göbeğime kafa atmaya çalışıyor
Selam canım ben istiyorum ceki ama pazar günleri hiç evde kalamıyorum şifreyi de alamıyorum... Bu şifremin geçerliliği ne kadar ne zamn
var canım hatta dr um nidilat kullandığımda da bazı şikayetlerim olmuştu onun gibi yan etkileri görebilirsin korkma dedi bana. yüzüm gözüm naıl kızardı görmen lazım. cidden alev alev yandım. bebegimde yeni yeni oynuyor cnm benım...
şöyle bir farkımız olabilir bir tek bu iğneyi olmadım ben. kullandığım birçok ilaç var günlük....
tüp bebek minnağım ve gebelikten önce beşlayıp hala devam eden bir ton ilaç hormon ilacı kan sulandırıcı vs. artık bünyem kaldırmıyor malesef. cıddı anlamda zorlanıyorum.
o nidilat ne kötü birşey ya ben kullanamıyorum mesela onu artık. beynım yerınden cıkıyor agrıdan. çarpıntı desen ole yanmalarım oluyor. onu bıraktırdı dr.um. bu seferde kasılıp kasılıp duruyorz. az kaldı neysekii
Ay gerçekten rahatladım canım bizi böyle etkiliyorsa bebeğime neler yapıyordur diye içim içimi kemiriyordu ben 3 hafta daha kullanacakmışım sonra bırakıcam sanırım ... Ya bir de doktor konusunda o kadar dertliyim ki benim doktorum İskenderun'daydı çok memnundum gebeliğin başından beri kendi ilgileniyordu ama artık İskenderun'a gitmek zor oluyor benim için o kadar uzun süre araç kullanamıyorum (Antakya- İskenderun 1 saat) çabuk yoruluyorum .. Buradan bir doktor buldum kendi doktorumun arkadaşıymış ondan da çok memnun kaldım ama o kadar dolu ki bugün randevu almak için aradım bu haftası tamamen dolu taaaa haftaya perşembeye randevu verdi canım çok sıkkın bu konuda ...
sabahtan beri bebek şekeri arıyorum sıradan bişi olmasın diye...bitane begendim ama fiyatı fazla geldi gerek yok okadar vermeye dedim.toptancı bi siteden malzeme satın aldım kendim yapıcam bebek şekerlerimizimalzemeler gelsinde bakalım yapar yapmaz paylaşırım...
hahahaaa alemsin kuzummnee elimiz mi şişiyor, aa ayaklarımız davul gibi mi oldu, hadi canıımm çatlaklarımız mı var, amaaannnn boşveerrr bunlar da geçerr o zamaan şerefe diyoruuzzz tüm dertleree hahahaa delirdim zaharr
Lesya canım nereden aldın malzemeleri bende kendim alıp yapayım diyorum :) benimde baktıklarım hep uçuk fiyatlar. en azından kendi
emeğim olsun diye düşündüm ben bir site buldum birmax diye sen nereden aldın neler aldın birde :)
Dönem dönem oluyor evet ılık su vermiyosun dimi? Midesi bulanıyor bazen ılık sudan. Bizimki yaşlı çok mide problemi yaşıyor ve rennie içiyoruz böyle olunca.
Kızlar burda yazmadım ama şimdi paylaşmak istedim eşime de anlatamıyorum içime oturuyor. Bizim köpiş çok hasta eşimin tam olarak haberi yok. Haftasonları da çalıştığı için uzak kaldı. O yalnızca memesi şiş diye biliyor ama durumu kötü ne olacak bilmiyorum. Eşimin köpeğiydi onu üniversiteye giderken bulmuş çok bağlıdır bişey olsa yıkılırAnlatsam mı sizce olayın boyutlarını? Bu şekilde mi kabullensin yoksa zamana mı bırakalım? Kafam çok karışık bu ara herşey öyle üst üste geldi ki
Hemşom ha şöyle arada gel de güzel haberlerini ver bize.sevindim iyi olmanıza.işi bende çok özlüycem heralde, daha şimdiden sıkıntısı tutuyor.ben kalabalığı,kargaşayı,koşturmayı,yoğunluğu çok severim çünkü.aksine beni kimse yeşilliğe pek götüremez,huzurdan ölüvercekmişim gibi geliyor.iç seslerimin hepsi bir anda konuşmaya başlayıverince daralıyorum.hatta İstanbul'da istiklal caddesinde oturmak çok isterdim diyecek kadar psikopatım.15 Temmuz'a kadar doğurursan seni hastaneye ziyarete gelmek bile isterim.zaten hastane hastane dolaşıp çalışıyorum ya.15 Temmuz'da bende doğum iznime ayrılıp Yalova'da olurum çünkü.öpüyoruz sizi.kendinize iyi bakın masalınla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?