2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selammmmmm hanımlar vajinismus geçmişi olupta normal doğum düşünen var mı aranızda?

Uzuun bir aradan sonra sizlerle tekrar görüşmek çok güzel...Yeni gelişmeler var mı, doğuran var mı bilemiyorum aranızda çünkü geçmişi okuyamadım malaesef...Biz de gayet iyiyiz çok şükür öpüyorum hepinizi

Benim dediğim yerede bak istersen canım ben seçtim bazı şeyler pek birşey tutmadı fiyatı :)

kızlarrrr hepiniz ayrı ayrı burnumda tütüyorsunuz ya yüzlerini görmediğim canlarımı nasıl özlüyorum anlatamamm aklım hep sizlerde çok şükür evdeki netim halloldu da daha rahat yazıyorum şuan.. geçmişe bakamaadım sanırım bakmam için bir günü harcamam lazım.. o birgündede kaynatacaklarınıza yetişememm gene birikir :)))

Sorun yok dimi kimsede ben öyle temenni ediyorum Bugün başka bi doktora gittim kızımı renkli görmek içinn amaa kızımm nazlı çıktıı yüzünü milim dönmedi yaa kollarını bacaklarını kafasına sıkıştırmış inat etti.. ah annecim hadi kızım desemde tık yok.. küstüm kızıma dedim die kocam çok kızdı banaaa çok komikti barış kızımlaa die msj atıo duruyor.. ama ben ne hayallerlee gitmiştim sağlıklı haberi yetti genee

canım projesine kendin bak.. eğer projede yasak değilse bişi yapamazlar. ama projede yeri yoksa ya evden vazgeçicen ya köpeğinden durumun çok zor.. Allah hayırlısını versin canım

bence söyle canım... eminim veterinere götürmek isticektir. bırak götürsün.. ilerde köpeğinize birşey olduğunda vicdan azabı çekmemiş olur bir şey yapamadım diye..

Mutlu yıllar şekerimmmmmm ne güzel bir günde evlenmişsiniz

canım benim sık giremeyince böyle herşeyden mahrum oluyorum işte... odanıza bayıldım bayıldımmm harika ötesii gerçektenn ellerine emeğine sağlık.. ida helenimizin huzurlu günleri olsun bu odada inşallahh

Bu arada kızlar Ankara'da olupta doğumu hangi hastanede yapmaya karar veren var mı ben daha karar veremedim özeller almış başını gidiyor devlette bana pek güven vermiyor sezeryan olacağım ve güvenilir uygun bir hastane olması lazım fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı acaba

Bugün kocişimle 1. yılımız.. Şaka maka 1 yılı geçirdik inşallah bir ömür böyle geçer günlerimiz.. Kızımızlaa gireceğiz 1. senemize nekadar garip ve güzel bir duygu. Kim derdiki seneye bugün bebişinde olacak diye..

aslında geçen sene köpeğin biri bi çocuğu havuza itmiş ona da elektrik çarpmış ondan sonra böyle bi karar almışlar.

Cnm kiyamam ona umarim iyilesr ama eger cddiyse durumu bnce soyle smdiden bilsn kndni alistirir durumu daha kotu olursa o zamn ogrenurse hazirliksz yakalanr daha cok etkilenr cnm

İnşallah iyileşir canım ama umut yok gibi söylesem iyi olacak çünkü benim üstümde resmen yük gibi içim düğümleniyor

Canım veterineri gördü zaten yeni bi durum değil dilim söylemeye varmıyor ama hastalığı kötü Kemoterapi aldı kayınvalidem çok ilgileniyor sağolsun biz evde olmadığımız için. Ameliyat olup olmamasına karar verecek veteriner gerileme yok. Birkaç gün daha geçmesini bekliyorum sonra söyliycem sanırım hazırlıklı olsa daha iyi offf

ben ankara akrpolde doğum yapıcam canım inş...bülent bey doktorum doğum ücreti 2000 lira sezeryan normal farketmiyooo....

canım ben balgattaki koruda yapıcam sanırım2500-3000 civarı fiyatı ben normal düşünüyorum normal 2500müş ama epidural olursa3000 oluyomuş. sezeyanda o civardaadır

hosgeldin canım bizde seniii cok özledikkk neyse netin bağlanmışşş artık mahrum bırakmazsın kendindennn
oyy nazlı prenses yaa doğmadan benii göremezsinizz modundaaa minnoşşş merak uyandırıyooo
annesiii küsmee masal kızaa bi doğsun güzelliğiyleee şok etmek istiyooo annesii seniii boşuna saklanmıyodurr o
sağlıklaa gelsinn hepsii sağsalim kucaklayalım inş... hepimizzz

aslında geçen sene köpeğin biri bi çocuğu havuza itmiş ona da elektrik çarpmış ondan sonra böyle bi karar almışlar.

projede yok o zaman böyle birşey. komşularınla huzurun olmaz diyer türlü.. bak ben bu sitede kimseyle selamlaşmıyorum bile. ben geçerken herkes kafasını çeviriyor.. buna dayanabilcek misin? eşime belli etmiyorum ama kalbim çok kırılıyor. bildiğin yokmuşsun mualemesi yapıyolar. aralarınla yüksek sesle konuşup laf çarpıyolar.

bence söyle canım.. şok olmasın.kendini hazırlasın. ağır deme hastalığından için.. biraz daha yumuşak söyle. zaman içinde durumun farkına varır. ilerde yoksa sen biliyordun da niye söylemedin demesin. en korktuğum şeydir benim.. en azından vedalaşsın yani

nicee nicee seneleree canımm bi ömürr ailecek mutlu sağlıklı huzurlu bi ömür diliyorummmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…