- 24 Mart 2009
- 3.258
- 4.547
- 658
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.161
aynen canım fiyatlar çok uçuk bende o yüzden böyle bi arayışa girdim birde içime sinen bişey bulamamıştım.sitede numaraları var malzemeleri beğendim 50 şer adet için ne kadar lazımsa siparişimi verdim.bi kere böle bi yerden aldım göndermediler kredi kartıyla almıştım.sonra uğraşmak istemedim üstüne düşmedim.bu sefer ders oldu kapıda ödemeli aldım:))
tülü,nazarlığı,mıknatısı ve asıl magnetiyle birlikte 61TL lavanta yada badem şekeri ekletmek istersende söyle yardımcı oluyorlar.
Nikah şekeri ve bebek şekeri üretim malzemeleri toptan satışı
kızlaaarr moralim çok bozuk işyerindeyim ve gözyaşlarıma hakim olamıyorum. biz ev aldık buraya kadar herşey güzel hiçbir sıkıntı yok. hem de içimize çok sindi istediğimiz gibi bi ev ama meğersem sitede köpek beslemek yasakmış. bunu duyunca başımdan aşağıya kaynar sular indi. site yönetimini de arayıp sordum kesinlikle yasak dedi. e biz o kadar kredi çektik ödeme planı yaptık şimdi nolcak şimdi ben fıstıktan nasıl vazgeçerim. b konuda bana bi yol göstericek var mı aranızda.
Dönem dönem oluyor evet ılık su vermiyosun dimi? Midesi bulanıyor bazen ılık sudan. Bizimki yaşlı çok mide problemi yaşıyor ve rennie içiyoruz böyle olunca.
öğlen güneşte ısınıyodur suyu zaten.. akşamdan akşama değiştiriyordum suyunu.. öğlenleri değiştireyim suyunu. su ısınmasın diye buz atsam hasta olur mu acaba?
aa mantıklı. ılık su vermiyorum ama
Kızlar burda yazmadım ama şimdi paylaşmak istedim eşime de anlatamıyorum içime oturuyor. Bizim köpiş çok hasta eşimin tam olarak haberi yok. Haftasonları da çalıştığı için uzak kaldı. O yalnızca memesi şiş diye biliyor ama durumu kötü ne olacak bilmiyorum. Eşimin köpeğiydi onu üniversiteye giderken bulmuş çok bağlıdır bişey olsa yıkılırAnlatsam mı sizce olayın boyutlarını? Bu şekilde mi kabullensin yoksa zamana mı bırakalım? Kafam çok karışık bu ara herşey öyle üst üste geldi ki
Selam arkadaşlar bengeldimmm :)
Doğum günümü ve evlilik yıldönümümü kutlayan bütün arkadaşlarıma teşekkkür ediyorum sevgilerimi gönderiyorum hepinize.
Nst ye girdim maşallah öyle çok kişi vardı ki nst bekleyen :) tam çıktık sonuç göstereceğiz dr.acil sezeryana girmiş zaten nst te benim yanımda yatan bayan çok ağrım var suyumda geldi sanırım doğuma gidicem dedi o girmiş :)
Neyse benim sonucuma baktı çok şükür sancım biraz düşmüş var ama c.tesi gibi yoğun çıkmadı.Bu saatten sonra gelsede korkma dedi iğnenide yaptık bir sorun olmaz dedi.Sancın çok olursa 10-15 dk aralıklarla gelirse ve dinlenince geçmezse hemen gel dedi.
P.tesi tekrar çağırdı nst için.Benden haberler böyle çok şükür içim rahatladı.Hiç olmazsa 2 hafta daha beklemesini diliyorum hayırlısı bakalım.
Heracım bayıldım minik kuşunuza 41 kere maşallah Rabbim nazarlardan korusun inş.
Hepsini özene bezene seçtiğim için tek tek çektim :) Çekmecemiz geldi duvar rafımız eksik daha ama olsun :)
Eki Görüntüle 743877 Eki Görüntüle 743878 Eki Görüntüle 743879 Eki Görüntüle 743880 Eki Görüntüle 743881 Eki Görüntüle 743883 Eki Görüntüle 743884 Eki Görüntüle 743885 Eki Görüntüle 743886 Eki Görüntüle 743887 Eki Görüntüle 743888 Eki Görüntüle 743889 Eki Görüntüle 743890
Benim dediğim yerede bak istersen canım ben seçtim bazı şeyler pek birşey tutmadı fiyatı :)
canım projesine kendin bak.. eğer projede yasak değilse bişi yapamazlar. ama projede yeri yoksa ya evden vazgeçicen ya köpeğindendurumun çok zor.. Allah hayırlısını versin canım
bence söyle canım... eminim veterinere götürmek isticektir. bırak götürsün.. ilerde köpeğinize birşey olduğunda vicdan azabı çekmemiş olur bir şey yapamadım diye..
Cnm kiyamam ona umarim iyilesr ama eger cddiyse durumu bnce soyle smdiden bilsn kndni alistirir durumu daha kotu olursa o zamn ogrenurse hazirliksz yakalanr daha cok etkilenr cnm
canım projesine kendin bak.. eğer projede yasak değilse bişi yapamazlar. ama projede yeri yoksa ya evden vazgeçicen ya köpeğindendurumun çok zor.. Allah hayırlısını versin canım
bence söyle canım... eminim veterinere götürmek isticektir. bırak götürsün.. ilerde köpeğinize birşey olduğunda vicdan azabı çekmemiş olur bir şey yapamadım diye..
Bu arada kızlar Ankara'da olupta doğumu hangi hastanede yapmaya karar veren var mı ben daha karar veremedim özeller almış başını gidiyor devlette bana pek güven vermiyor sezeryan olacağım ve güvenilir uygun bir hastane olması lazım fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı acaba
Bu arada kızlar Ankara'da olupta doğumu hangi hastanede yapmaya karar veren var mı ben daha karar veremedim özeller almış başını gidiyor devlette bana pek güven vermiyor sezeryan olacağım ve güvenilir uygun bir hastane olması lazım fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı acaba
kızlarrrr hepiniz ayrı ayrı burnumda tütüyorsunuz ya yüzlerini görmediğim canlarımı nasıl özlüyorum anlatamamm aklım hep sizlerde çok şükür evdeki netim halloldu da daha rahat yazıyorum şuan.. geçmişe bakamaadım sanırım bakmam için bir günü harcamam lazım.. o birgündede kaynatacaklarınıza yetişememm gene birikir :)))
Sorun yok dimi kimsede ben öyle temenni ediyorumBugün başka bi doktora gittim kızımı renkli görmek içinn amaa kızımm nazlı çıktıı yüzünü milim dönmedi yaa kollarını bacaklarını kafasına sıkıştırmış inat etti.. ah annecim hadi kızım desemde tık yok.. küstüm kızıma dedim die kocam çok kızdı banaaa çok komikti barış kızımlaa die msj atıo duruyor.. ama ben ne hayallerlee gitmiştim sağlıklı haberi yetti genee
Bende şunları beğendim benim dediğim sitede 54 tl tuttu. lavanta koyacağım. nasıl ?
Eki Görüntüle 746392 Eki Görüntüle 746391 Eki Görüntüle 746390 Eki Görüntüle 746389 Eki Görüntüle 746393
aslında geçen sene köpeğin biri bi çocuğu havuza itmiş ona da elektrik çarpmış ondan sonra böyle bi karar almışlar.
İnşallah iyileşir canım ama umut yok gibi söylesem iyi olacak çünkü benim üstümde resmen yük gibi içim düğümleniyor
Canım veterineri gördü zaten yeni bi durum değil dilim söylemeye varmıyor ama hastalığı kötüKemoterapi aldı kayınvalidem çok ilgileniyor sağolsun biz evde olmadığımız için. Ameliyat olup olmamasına karar verecek veteriner gerileme yok. Birkaç gün daha geçmesini bekliyorum sonra söyliycem sanırım hazırlıklı olsa daha iyi offf
Bende şunları beğendim benim dediğim sitede 54 tl tuttu. lavanta koyacağım. nasıl ?
Eki Görüntüle 746392 Eki Görüntüle 746391 Eki Görüntüle 746390 Eki Görüntüle 746389 Eki Görüntüle 746393
Bugün kocişimle 1. yılımız.. Şaka maka 1 yılı geçirdik inşallah bir ömür böyle geçer günlerimiz.. Kızımızlaa gireceğiz 1. senemize nekadar garip ve güzel bir duygu. Kim derdiki seneye bugün bebişinde olacak diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?