- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.181
kızlar nice zamandır yazamadım diye dün geceden beri geçmişi okuyup duruyordum ..şimdi de bu yazınızı görünce heyecan yaptım..
benim minik kızımda hep sağ tarafımdaaa...
sol taraf ooo bombos ..müsait ..demek ikizler bu şekilde yer bulabiliyor kendilerineee..
sizlere sorucak cok şey var belki yazdınız bilemiyorum ama başlıca söyle:
1- gecelik nereden bulabilirim..internet güvenli mi?
2-saçlarına bakım yaptıran var mı? acayip kurular mısır püskülü gibi yani..
3-manikür pedikür yaptıran var mı? kilodan mı bilinmez ayak tabanlarımda ki deri neredeyse çatladı..
4-sıcaklardan devamlı burnum tıkanıyor ..önerisi olan..
5-sütyen seçiminde neye dikaat etmek lazım ??
6-son haftalarda cinsellik sağlıklı doğum için iyidir deniliyor, fikriniz doktoruna danışan???
7-bebek odası duvar kağıdı nasıl olmalı, biz beyaz mobilya aldık ve sade kağıt düşünüyoruz ancak renkli olmalı kağıtlar deniliyor doğru mu?
8-beşik te yastık oluyor mu??
kızlarrr önceden yanıtladıysanız özür dilerim malum iş yerinde bakamıyordum.. bugunlerde izinliyimbir kac gün size ihtiyac duydumm
Bende şunları beğendim benim dediğim sitede 54 tl tuttu. lavanta koyacağım. nasıl ?
Eki Görüntüle 746392 Eki Görüntüle 746391 Eki Görüntüle 746390 Eki Görüntüle 746389 Eki Görüntüle 746393
hosgeldin canım bizde seniii cok özledikkk neyse netin bağlanmışşş artık mahrum bırakmazsın kendindennn
oyy nazlı prenses yaa doğmadan benii göremezsinizz modundaaa minnoşşş merak uyandırıyooo
annesiii küsmee masal kızaa bi doğsun güzelliğiyleee şok etmek istiyooo annesii seniii boşuna saklanmıyodurr o
sağlıklaa gelsinn hepsii sağsalim kucaklayalım inş... hepimizzz
Bende şunları beğendim benim dediğim sitede 54 tl tuttu. lavanta koyacağım. nasıl ?
Eki Görüntüle 746392 Eki Görüntüle 746391 Eki Görüntüle 746390 Eki Görüntüle 746389 Eki Görüntüle 746393
nicee nicee seneleree canımm bi ömürr ailecek mutlu sağlıklı huzurlu bi ömür diliyorummmmmmmmm
canım eşinle, çoluğunla çocuğunla nice nice senelere inş.. ailenizde sağlık huzur ve mutluluk hiç eksik olmasın :)
projede yok o zaman böyle birşey. komşularınla huzurun olmaz diyer türlü.. bak ben bu sitede kimseyle selamlaşmıyorum bile. ben geçerken herkes kafasını çeviriyor.. buna dayanabilcek misin? eşime belli etmiyorum ama kalbim çok kırılıyor. bildiğin yokmuşsun mualemesi yapıyolar. aralarınla yüksek sesle konuşup laf çarpıyolar.
bence söyle canım.. şok olmasın.kendini hazırlasın. ağır deme hastalığından için.. biraz daha yumuşak söyle. zaman içinde durumun farkına varır. ilerde yoksa sen biliyordun da niye söylemedin demesin. en korktuğum şeydir benim.. en azından vedalaşsın yani
Canım çok şirinler bitmiş hallerini çok merak ediyorum şimdiden kolay gelsin sana
çok güsel cnm bende araştırıyorum şuan...bakalımm ne beğenicem :)
çok güzel canım... tülünü pembemi aldın beyaz mı yoksa ben kurdele almadım magnetim biraz büyük olduğu için gerek yok.bide 13 tl sadece kapıda ödeme 48+kağıda ödeme benimki
bitmeiş hali böyle olucak Eki Görüntüle 746402
ben ankara akrpolde doğum yapıcam canım inş...bülent bey doktorum doğum ücreti 2000 lira sezeryan normal farketmiyooo....
canım ben balgattaki koruda yapıcam sanırım2500-3000 civarı fiyatı ben normal düşünüyorum normal 2500müş ama epidural olursa3000 oluyomuş. sezeyanda o civardaadır
valla milletin bana selam vermemesi pek de umrumda değil açıkçası. zaten öyle fazla girişken bir insan da değilim. sabah işe gidip akşam dönüyorum. ama fıstığı başkasına asla vermek istemiyorum..
ayy cok sekerlerr canımm sabırsızlıkla bitmiş halinii bekliyommm
ben yapmıcamm kimsecik yokki kime vericem bu sekerlerii ailelerimiz dışında kimse olmaz cok tanıdığımız yok ankarada hepsii memlekette ....gelenlere çikolata yada kurubiş yaptırırım hastanede onlardan ikram ederiz...eve gelen olursada bikaç arkadaş tanıdık onlarada kuru pasta börek limonata falan ölee olur büyük ihtimalll....
hoşbulduk canım benim çok saoll.. valla ne hevesle gittim sanki ilk kez görecektim kalbim çıkcaktı yerinden ama nazlı bebeğim göstermem dediay teyzesi çokk saoll doktor çok saçlı bir kız ama dedi buna mutlu oldum hep derdim saçları cok olsun die :)
amin canım amin tek isteğimiz bu tabi sağlıcakla gelsinler de canları sağolsun istediği nazı yapsınlar bizee artık temmuzada girdik günlerimiz azalıyor hayırlısıylaa bi başlıcaz doğurmaya arka arkaya hepimiz
güzel olucak inşallah canım kargolar gelsin bi gazla yapıp bitirelim hemen.bu arada silikon tabancasıda almam lazım silikonla yapıştırılıyormuş çünkü...çok sağol canım sipariş vereceğim bakalım bitince nasıl bişi olacak :)
Beğendiklerini paylaş canım :)
Tülünü beyaz alacağım canım pembe pembe olmasın dedim :)
kız sonuçtaa nazlanıyooo bızdıkkk
oyyşş bende saçlı bebiş cok severimm böle bukle bukle dönüyolar yaa yerimm yaa cok sekerleerr dün avm de bi kız cocuğu vardı 1 yaşında falan ne şeker saçlarıdaa açmışş annesii böle süslemişş cok sekerdiii şort giymiştiii böle bacaklarııı tam mıncırmalık....
aynen canım cok az kaldııı bi başladıkmıı peşpeşe bebişlerr gelirr artık hayırlısıylaaaa
9 temmuzda randevumuz bakalım ne sölicekk bize doktorumuzzz
Bu fiyatlar katkı parası olarak verilecek olan kısım mı yoksa ücretli hastalar için mi? Yani SGK katılım payı mı bu kadar?
Canım benimde burada kimsem yok eşimin tanıdıkları ve onun ailesinden bazı kişiler var ama ben yinede istiyorum yapayım :) hastaneye eve gelenlere veririm diye düşündüm :)
evet canım tam bızdıkk :)
aynenn yaa dün bizde oyuncakçıdaydık bukle bukle saçlı bi kız bizim gördüğümüzde en fazla 2 yaşındaa ama kocam utanmasa alıp sevecekti okadar sevimli altında şort eşim her gördüğünde kıza maşallah değip durdu. kim olursa olsun illaa maşallah der nazarı değmesin diye
Eğer kızım anasına benzerse bukle bukle olacağı kesin.. gerçi ben hep düzleştiriyorum sevmiyorum kendimde dalgalı saçı kabarıyor hep
kızlar 3 gündür sadece sağ ayağımda-bacağımda şişlik var sizde de oluyor mu..ben de şu ana kadar hiç şişlik olmamıştı..
canım ayaklarım 34 numara benım hayatım boyunca ayakkabı bulmakta hep zorlanmışımdır :)
amaşimdi evden işe giidnce akşamları ayaklarım resmen anane ayağı gibi oluyor korkunç gözükyüyo sanki dev ayağı:).
Evdeyken pek bir soruın yok ama yıne de son bir haftadır böyle
canım mesaj kutun dolu cevap yazdım ama gönderemedim haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?