2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım duvar kağıdını bebek odalarına önermiyorlar çünkü duvarlar hava almıyormuş tek bir duvara düşünebilirsin burun tıkanıklığına okyanus suyunu önerdi doktorum eczanede bulabilirsin ben saçlarımı phito diye bi saç boyası var hamilelikte güvenle kullanabilirsin yine eczanede satılıyor 45 tl flan alıp kuaföre vereceğim onunla boyasın saçımı öyle işte

Son düzenleme:
canım eşinle, çoluğunla çocuğunla nice nice senelere inş.. ailenizde sağlık huzur ve mutluluk hiç eksik olmasın :)

hoşbulduk canım benim çok saoll.. valla ne hevesle gittim sanki ilk kez görecektim kalbim çıkcaktı yerinden ama nazlı bebeğim göstermem dedi ay teyzesi çokk saoll doktor çok saçlı bir kız ama dedi buna mutlu oldum hep derdim saçları cok olsun die :)

amin canım amin tek isteğimiz bu tabi sağlıcakla gelsinler de canları sağolsun istediği nazı yapsınlar bizee artık temmuzada girdik günlerimiz azalıyor hayırlısıylaa bi başlıcaz doğurmaya arka arkaya hepimiz

ayy cok sekerlerr canımm sabırsızlıkla bitmiş halinii bekliyommm
ben yapmıcamm kimsecik yokki kime vericem bu sekerlerii ailelerimiz dışında kimse olmaz cok tanıdığımız yok ankarada hepsii memlekette ....gelenlere çikolata yada kurubiş yaptırırım hastanede onlardan ikram ederiz...eve gelen olursada bikaç arkadaş tanıdık onlarada kuru pasta börek limonata falan ölee olur büyük ihtimalll....

valla milletin bana selam vermemesi pek de umrumda değil açıkçası. zaten öyle fazla girişken bir insan da değilim. sabah işe gidip akşam dönüyorum. ama fıstığı başkasına asla vermek istemiyorum..

Canım çok şirinler bitmiş hallerini çok merak ediyorum şimdiden kolay gelsin sana

çok sağol canım sipariş vereceğim bakalım bitince nasıl bişi olacak :)

çok güsel cnm bende araştırıyorum şuan...bakalımm ne beğenicem :)

Beğendiklerini paylaş canım :)

Tülünü beyaz alacağım canım pembe pembe olmasın dedim :)

ben ankara akrpolde doğum yapıcam canım inş...bülent bey doktorum doğum ücreti 2000 lira sezeryan normal farketmiyooo....

canım ben balgattaki koruda yapıcam sanırım2500-3000 civarı fiyatı ben normal düşünüyorum normal 2500müş ama epidural olursa3000 oluyomuş. sezeyanda o civardaadır

Bu fiyatlar katkı parası olarak verilecek olan kısım mı yoksa ücretli hastalar için mi? Yani SGK katılım payı mı bu kadar?

valla milletin bana selam vermemesi pek de umrumda değil açıkçası. zaten öyle fazla girişken bir insan da değilim. sabah işe gidip akşam dönüyorum. ama fıstığı başkasına asla vermek istemiyorum..

o zaman gazan mübarek olsun canım arkadaşım.. sende benim gibi savaş vericeksin :) inş hakkınızda hayırlısı oolur. ama projeye bakmayı unutma. kendin gör

Canım benimde burada kimsem yok eşimin tanıdıkları ve onun ailesinden bazı kişiler var ama ben yinede istiyorum yapayım :) hastaneye eve gelenlere veririm diye düşündüm :)

kız sonuçtaa nazlanıyooo bızdıkkk
oyyşş bende saçlı bebiş cok severimm böle bukle bukle dönüyolar yaa yerimm yaa cok sekerleerr dün avm de bi kız cocuğu vardı 1 yaşında falan ne şeker saçlarıdaa açmışş annesii böle süslemişş cok sekerdiii şort giymiştiii böle bacaklarııı tam mıncırmalık....
aynen canım cok az kaldııı bi başladıkmıı peşpeşe bebişlerr gelirr artık hayırlısıylaaaa
9 temmuzda randevumuz bakalım ne sölicekk bize doktorumuzzz

çok sağol canım sipariş vereceğim bakalım bitince nasıl bişi olacak :)

Beğendiklerini paylaş canım :)

Tülünü beyaz alacağım canım pembe pembe olmasın dedim :)
güzel olucak inşallah canım kargolar gelsin bi gazla yapıp bitirelim hemen.bu arada silikon tabancasıda almam lazım silikonla yapıştırılıyormuş çünkü...

evet canım tam bızdıkk :)

aynenn yaa dün bizde oyuncakçıdaydık bukle bukle saçlı bi kız bizim gördüğümüzde en fazla 2 yaşındaa ama kocam utanmasa alıp sevecekti okadar sevimli altında şort eşim her gördüğünde kıza maşallah değip durdu. kim olursa olsun illaa maşallah der nazarı değmesin diye

Eğer kızım anasına benzerse bukle bukle olacağı kesin.. gerçi ben hep düzleştiriyorum sevmiyorum kendimde dalgalı saçı kabarıyor hep

Bu fiyatlar katkı parası olarak verilecek olan kısım mı yoksa ücretli hastalar için mi? Yani SGK katılım payı mı bu kadar?

valla canım herşey dahil işte net 2000 lira başka ekstra bi ücret çıkmaz dediler...

Canım benimde burada kimsem yok eşimin tanıdıkları ve onun ailesinden bazı kişiler var ama ben yinede istiyorum yapayım :) hastaneye eve gelenlere veririm diye düşündüm :)

bize öle gelen olmaz canım iki ailede başka sehirde anne babalar olur bikaç tanıdık gelirr tabide o kadar az kişi için yapmayada yaptırmayada değmezz ....ama heves ediyooo insan belkiii memlekette mevlüt okutursak gittiğimizde orda yaptırırızzz

Nice güzel yıl dönümleriniz olsun inaşllah. eşin ve kızın ile daha mutlu olsun evliliğini. ben ilk evlilik yıl dönümünü bebeğim ile kutlayacağım :)

bende diorumm valla bazende bana bakıyolarrr göbişimee bölee dikkatlii kocişş hemen okuyoo beniiibende nazara cok inanırım ...
geneldee kız cocuklarıının saçları bukle bukle oluyo sonra kesilince düzleşiyooo düzleşirsee amaa cok seker oluyolar ya lokum bu kızlarr bide işvee naz hepsi onlardaaa
bende illa düzleştiririm canım ölee dalgalıı diiil saçım ama kabarıncaa delii oluyommm

kızlar 3 gündür sadece sağ ayağımda-bacağımda şişlik var sizde de oluyor mu..ben de şu ana kadar hiç şişlik olmamıştı..

ya benim de ayaklarım bileklerim balon gibi şişiyor tırsıyorum resmen.... ki ayakta kalsam ne olacak acaba. siz de yazınca birazcık rahat etti içim. annemler filanda normal olur artık diyorlar ama artık hiçbirşeyi kaldıracak sabrım kalmadı benim
sanırım

canım mesaj kutun dolu cevap yazdım ama gönderemedim haberin olsun

tamam cnm boşaltıyorum biraz....

canım odan a önce bir maşallah diyorum çok sevimli olmuş hayırla,sağlıkla büyüsün yavrun inşallah bebeğinin adını ben ilk defa duydum anlamı ne merak ettim

canım müzik kutularımız benziyor ama benimki mavi beyaz klasik

sorularımı soruyorum;halını,abajurunu çok beğendim nerden aldın acaba :26: çünkü bizimde odamızın halı ve abajuru eksik kaldı sadece araştırıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…