- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.201
güzel olucak inşallah canım kargolar gelsin bi gazla yapıp bitirelim hemen.bu arada silikon tabancasıda almam lazım silikonla yapıştırılıyormuş çünkü...
kızlaaarr moralim çok bozuk işyerindeyim ve gözyaşlarıma hakim olamıyorum. biz ev aldık buraya kadar herşey güzel hiçbir sıkıntı yok. hem de içimize çok sindi istediğimiz gibi bi ev ama meğersem sitede köpek beslemek yasakmış. bunu duyunca başımdan aşağıya kaynar sular indi. site yönetimini de arayıp sordum kesinlikle yasak dedi. e biz o kadar kredi çektik ödeme planı yaptık şimdi nolcak şimdi ben fıstıktan nasıl vazgeçerim. b konuda bana bi yol göstericek var mı aranızda.
Dönem dönem oluyor evet ılık su vermiyosun dimi? Midesi bulanıyor bazen ılık sudan. Bizimki yaşlı çok mide problemi yaşıyor ve rennie içiyoruz böyle olunca.
Kızlar burda yazmadım ama şimdi paylaşmak istedim eşime de anlatamıyorum içime oturuyor. Bizim köpiş çok hasta eşimin tam olarak haberi yok. Haftasonları da çalıştığı için uzak kaldı. O yalnızca memesi şiş diye biliyor ama durumu kötü ne olacak bilmiyorum. Eşimin köpeğiydi onu üniversiteye giderken bulmuş çok bağlıdır bişey olsa yıkılırAnlatsam mı sizce olayın boyutlarını? Bu şekilde mi kabullensin yoksa zamana mı bırakalım? Kafam çok karışık bu ara herşey öyle üst üste geldi ki
Nice güzel yıl dönümleriniz olsun inaşllah. eşin ve kızın ile daha mutlu olsun evliliğini. ben ilk evlilik yıl dönümünü bebeğim ile kutlayacağım :)
bende diorumm valla bazende bana bakıyolarrr göbişimee bölee dikkatlii kocişş hemen okuyoo beniiibende nazara cok inanırım ...
geneldee kız cocuklarıının saçları bukle bukle oluyo sonra kesilince düzleşiyooo düzleşirsee amaa cok seker oluyolar ya lokum bu kızlarr bide işvee naz hepsi onlardaaa
bende illa düzleştiririm canım ölee dalgalıı diiil saçım ama kabarıncaa delii oluyommm
Ya kızlar siz beni ağlayacak mısınız
Yaa avukata falan Danış sözleşmenize sitenin projesine falan bak . Öyle biz kopek istemiyoruz demekle oluyormuymus bu is . Pes etme ne olur bir çözümü vardır ya
Of en korktuğum seylerden biri gelmiş basınızayavaş yavaş söylemek daha iyi olur herhalde ya
canım hangi şehirde hangi semttesin? bizde araba var yardımcı olalım sanaofff inş hasta değildir.. naparım nasıl götürürüm bu halimletanıdığımızda yok arabasını alıp götürelim
saol canım amin inşallah.. bende bebeğimle sayılırım kucagımda değil ama karnımdaa
Dönem dönem oluyor evet ılık su vermiyosun dimi? Midesi bulanıyor bazen ılık sudan. Bizimki yaşlı çok mide problemi yaşıyor ve rennie içiyoruz böyle olunca.
Kızlar burda yazmadım ama şimdi paylaşmak istedim eşime de anlatamıyorum içime oturuyor. Bizim köpiş çok hasta eşimin tam olarak haberi yok. Haftasonları da çalıştığı için uzak kaldı. O yalnızca memesi şiş diye biliyor ama durumu kötü ne olacak bilmiyorum. Eşimin köpeğiydi onu üniversiteye giderken bulmuş çok bağlıdır bişey olsa yıkılırAnlatsam mı sizce olayın boyutlarını? Bu şekilde mi kabullensin yoksa zamana mı bırakalım? Kafam çok karışık bu ara herşey öyle üst üste geldi ki
Benim dediğim yerede bak istersen canım ben seçtim bazı şeyler pek birşey tutmadı fiyatı :)
aslında geçen sene köpeğin biri bi çocuğu havuza itmiş ona da elektrik çarpmış ondan sonra böyle bi karar almışlar.
bende hafta sonu bebek şekeri baktım kendim yapsam kaça gelir hazırını alsam kaça diye arasında 15 20 lira felan oynuyor o yüzden hazır almaya karar verdim fikrim değişmezse bu modeli begendim sizce nasıl? 50 tanesi 100 lira daha pazarlık felan yapmadık belki indirimde yaparlar..
içim azıcık rahatladı kızlar ya çok teşekkür ederim hepinize. eşim de sağolsun sakinleştirmeye çalıştı beni. götürürüz fıstığı açarlarsa açsınlar dava dedi.yönetim planında yoksa hiçbişey yapamazlar canım
bende hafta sonu bebek şekeri baktım kendim yapsam kaça gelir hazırını alsam kaça diye arasında 15 20 lira felan oynuyor o yüzden hazır almaya karar verdim fikrim değişmezse bu modeli begendim sizce nasıl? 50 tanesi 100 lira daha pazarlık felan yapmadık belki indirimde yaparlar..
tatlım şekerlerin çok şeker :) bende aldım hastane için mavi olanından içlerinede renkli içi çikolotalı drajelerden aldım daha hazırlamadım ablamlarla birlikte hazırlıcaz sen hastane için mi aldın cnm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?