2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kızlar siz beni ağlayacak mısınız

Yaa avukata falan Danış sözleşmenize sitenin projesine falan bak . Öyle biz kopek istemiyoruz demekle oluyormuymus bu is . Pes etme ne olur bir çözümü vardır ya

Of en korktuğum seylerden biri gelmiş basınıza yavaş yavaş söylemek daha iyi olur herhalde ya

aynen canım bende inanırım vee yıldızım çok düşük biri bişey dedimi hemen nazar oluyorum.ç belki oluncak bi durum yok ama tutar beni o nazar

evet öyle canım ama onlar her halleriyle güzeller tatlılar yaa popişlerini ısırmalık vallaaa içim kıpır kıpır olduu :)

ay ben resmen tülü gibi oluyorum düzleştirmekten eski dalgalılığı kalmadı tülerik bi saç kaldı

valla pes etmicem ama demekki bişeyi çok istemiceksin hayatta. geçen sene fıstık bize ilk geldiğinde de annemle falan çok uğraşmıştım. ama sonunda anlamışlardı onu ne çok sevdiğimi. şimdi de o kadar ev sahibi olmak istedim. hatta şimi de istediğim semte ikna ettim. şimdi de bu bela çıktı başıma.

bende hafta sonu bebek şekeri baktım kendim yapsam kaça gelir hazırını alsam kaça diye arasında 15 20 lira felan oynuyor o yüzden hazır almaya karar verdim fikrim değişmezse bu modeli begendim sizce nasıl? 50 tanesi 100 lira daha pazarlık felan yapmadık belki indirimde yaparlar..

Eklentiler

• $TEL-PUSET-BEBEK-SEKERI__87066342_0.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 35

Geçmiş olsun ya, haber ver bence. Sonradan kötüye giderse niye söylemedin der

Eğlenelim azcıkkk
Hobaa ..

galiba sanırım evliyim artık
anam babam bile beni ona verdiler
hiç kimse korumadı beni evlilikten
bir de torun istediler yuh

imzayıda attık evliyiz artık

yaşlandık pörsüdük ve sarktık
üç beş toraman çocuk bile yaptık
aşk bitti şimdi mantık var
Panpa (Oğuzhan Uğur feat. Bora Öztoprak) - YouTube

Son düzenleme:

tatlım şekerlerin çok şeker :) bende aldım hastane için mavi olanından içlerinede renkli içi çikolotalı drajelerden aldım daha hazırlamadım ablamlarla birlikte hazırlıcaz sen hastane için mi aldın cnm ?

cok güzeller canımmm cok şirinmişşş

canım henüz almadım ben mevlütte dağıtmayı düşünüyorum o yüzden doğumdan sonrada alabiliriz evimize yakın biryerde gitmek problem olmaz.. hastaneye gelen olmaz bizde yani anneler kardeşlerimiz felan gelir sadece o yüzden düşünmüyorum hastaneye bişey getirmeyi olursa bi çikolata süslülerinden :)
sen ne akdara aldın canım aynısından mı?

şimdi farkettimde yalnız biz çok uyguna aldık o zaman 24 tanesini 24 tl aldık yani tanesi 1 tl idi sen biraz pahalı gibi geldi bana

Kızlar sağolun desteğiniz için. İlahi bir güç yakarışımı duydu sanırım az önce eşimle konuştuk kayınvalidem durumu anlatmış eşim de hemen beni aramış öğrendiğini söyledi biraz ağlaştık telefonda ama iyi geldi tek başıma günlerdir bu yükü taşımak zordu. Kayınvalidemin anlatmış olmasına sevindim. Neyse eşim telefonu kapatıp 2dk sonra tekrar aradı arkadaşı var veteriner bir de ona gösterelim dedi sanırım akşam onunla görüşücez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…