- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.221
canım henüz almadım ben mevlütte dağıtmayı düşünüyorum o yüzden doğumdan sonrada alabiliriz evimize yakın biryerde gitmek problem olmaz.. hastaneye gelen olmaz bizde yani anneler kardeşlerimiz felan gelir sadece o yüzden düşünmüyorum hastaneye bişey getirmeyi olursa bi çikolata süslülerinden :)
sen ne akdara aldın canım aynısından mı?
şimdi farkettimde yalnız biz çok uyguna aldık o zaman 24 tanesini 24 tl aldık yani tanesi 1 tl idi sen biraz pahalı gibi geldi bana
içim azıcık rahatladı kızlar ya çok teşekkür ederim hepinize. eşim de sağolsun sakinleştirmeye çalıştı beni. götürürüz fıstığı açarlarsa açsınlar dava dedi.
Ay gerçekten rahatladım canım bizi böyle etkiliyorsa bebeğime neler yapıyordur diye içim içimi kemiriyordu ben 3 hafta daha kullanacakmışım sonra bırakıcam sanırım ... Ya bir de doktor konusunda o kadar dertliyim ki benim doktorum İskenderun'daydı çok memnundum gebeliğin başından beri kendi ilgileniyordu ama artık İskenderun'a gitmek zor oluyor benim için o kadar uzun süre araç kullanamıyorum (Antakya- İskenderun 1 saat) çabuk yoruluyorum .. Buradan bir doktor buldum kendi doktorumun arkadaşıymış ondan da çok memnun kaldım ama o kadar dolu ki bugün randevu almak için aradım bu haftası tamamen dolu taaaa haftaya perşembeye randevu verdi canım çok sıkkın bu konuda ...
BEN DE İSKENDERUNDAYIM:) doktorun kimdi?
Siz ama gene de gezdirirken hep tasmalı gezdirin, poşetle alın kakasını falan. Mümkün olduğunca havlatmamaya çalışın. Belki de (inşallah) hiç şikayet gelmez.
Bizim de yönetim web sitesine köpeklerinizin komşularınızı rahatsız etmemesine, peyzajı bozmamasına dikkat ediniz yazmasına rağmen habire beslemek yasak tarzı şeyler konuşuluyor. Madem yasak webe niye öyle yazdın di mi :) Kendilerince kurnazlık ediyorlar işte yersen... Neyse ki bizim komşular çok seviyorlar behlülü.
Kızlar sağolun desteğiniz için. İlahi bir güç yakarışımı duydu sanırım az önce eşimle konuştuk kayınvalidem durumu anlatmış eşim de hemen beni aramış öğrendiğini söyledi biraz ağlaştık telefonda ama iyi geldi tek başıma günlerdir bu yükü taşımak zordu. Kayınvalidemin anlatmış olmasına sevindim. Neyse eşim telefonu kapatıp 2dk sonra tekrar aradı arkadaşı var veteriner bir de ona gösterelim dedi sanırım akşam onunla görüşücez.
Merhaba kızlarr
Doktordan geldik bebişim çok iyiymiş Allahıma şükürler olsun ama biraz iriymiş mecburi sezeryan olabilir ama bakacaz dedi doktorumuz..Saglıklı olsunda sezeryan yada normal farketmez artk...
Yol yapım çalışması var elektrikleri kesip duruyolarSeçimler yaklaştı ya bitmez artık yol çalışmaları
günebakan kendi derdimden sana geçmiş olsun diyemedim. kusura bakma. umarım akşam gideceğiniz veteriner bir yol bulur.
oyy maşallah kuzunaaaynen öle canım sağlıklı olması herşeyden önemliii cok sükürr herşey yolundaymışşş
bende diorumm bu kızz nerelerde hamaratlığıı tuttuuu yine yemeklermii yapıyoooo
meğersemm yol yapım çalışmalarıı varmışşş....
haklısın kuzum artık ha bireee kaldırımlarıı düzeltirlerr tek yaptıklarıı bu çünküüyaptıklarıdaa bişeye benzesee yürümek için cambaz olmak lazımmmm
Ay gerçekten rahatladım canım bizi böyle etkiliyorsa bebeğime neler yapıyordur diye içim içimi kemiriyordu ben 3 hafta daha kullanacakmışım sonra bırakıcam sanırım ... Ya bir de doktor konusunda o kadar dertliyim ki benim doktorum İskenderun'daydı çok memnundum gebeliğin başından beri kendi ilgileniyordu ama artık İskenderun'a gitmek zor oluyor benim için o kadar uzun süre araç kullanamıyorum (Antakya- İskenderun 1 saat) çabuk yoruluyorum .. Buradan bir doktor buldum kendi doktorumun arkadaşıymış ondan da çok memnun kaldım ama o kadar dolu ki bugün randevu almak için aradım bu haftası tamamen dolu taaaa haftaya perşembeye randevu verdi canım çok sıkkın bu konuda ...
1 yağmurda gidiyo yollar zaten sonraki seçim tekrar yapıyolarBen de yemek işini hallettim hazır elektirk yokken sonra da kitaba daldım sona yaklaşınca heyecan artıyor ya hani daha bi okuyası geliyor insanın :))
canım merhaba,bende nidilat kullanıyorum doktorum bana 34. hafta bittiğinde bırakacaksın dedi doktorunla tekrar konuş istersen.
Cnm bnde oyle dokunsalar aglicm nerdeyse...kocama asiri dustum bnde ama ne yazikki her gun ynmda degil.smdi bi sube aciyo onun hazrliklarida eklendi cekimlere arazi yani bzm babacikkzm ugurlu gldi bu subenn adi foto eylul oluck diyo hyrlisi liseliler gbi butun gun whatsapp tan msjlasiyrz.bz sevgiliykn bile msjlasmzdk
ben 1 ay kadar önce çıkardım oğlumdan kalanları, heves edip bi sürü şeyde aldım,dolabını yerleştirdim, şimdi yeni gelecek bebişin ,abisinden daha çok giysisi olmuş
aralarında 2 yaş olacak tam, o da ağustos doğumlu, bebiş biraz büyüyünce ortak giyinirler heralde :) benim oğlanlar kuzey güney gibi dolaşacak piyasada ; Allahım güzel günlerini göstersin inşallah, hepimizin çocuklarına iyi yazılar yazsın
KUrupasta hastanede de servis edilir bence. Ben çok gördüm yani sorun olmuyor kutuda ortada duruyor kağıt tabaklara isteyene servis ediliyor. Ben ev icin onceden buzluga börek kurabiye yaprak sarma falan koyucum. Gelen oldukça çıkarır fırına veririm diye düşünüyorum
bende hafta sonu bebek şekeri baktım kendim yapsam kaça gelir hazırını alsam kaça diye arasında 15 20 lira felan oynuyor o yüzden hazır almaya karar verdim fikrim değişmezse bu modeli begendim sizce nasıl? 50 tanesi 100 lira daha pazarlık felan yapmadık belki indirimde yaparlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?