2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimde aklıma gelmemişti ablam dedi hastanede olsun diye biz birde kurabiyede yapıcaz hastaneye ablam yapıyorya burda paylaşmıştım sitesini :) bilmiyorum bizdede çok gelen olur mu olmasada evde kalır önemli değil :)
benim aldığımın tek farkı o üstünden sarkan emzik onun yerine pusetin üzerinde baby yazısı var o kadar

şimdi farkettimde yalnız biz çok uyguna aldık o zaman 24 tanesini 24 tl aldık yani tanesi 1 tl idi sen biraz pahalı gibi geldi bana

nettede baktım yapılmış hazır en ucuz 1.70 tanesi benim burdada 2 lira kargoyuda katarsan ikiside aynı fiyata geliyor..
malzemelerini ben alıp yapayım diye hesaplattım 85 lira tutuyo 50 tanesi o yüzden vazgeçtim hazır alırım düye düşündüm fiyat araştırıyorum henüz net karar vermedim daha uyguna bulurum inşallah
sen nerden aldın canım?

içim azıcık rahatladı kızlar ya çok teşekkür ederim hepinize. eşim de sağolsun sakinleştirmeye çalıştı beni. götürürüz fıstığı açarlarsa açsınlar dava dedi.

Siz ama gene de gezdirirken hep tasmalı gezdirin, poşetle alın kakasını falan. Mümkün olduğunca havlatmamaya çalışın. Belki de (inşallah) hiç şikayet gelmez.

Bizim de yönetim web sitesine köpeklerinizin komşularınızı rahatsız etmemesine, peyzajı bozmamasına dikkat ediniz yazmasına rağmen habire beslemek yasak tarzı şeyler konuşuluyor. Madem yasak webe niye öyle yazdın di mi :) Kendilerince kurnazlık ediyorlar işte yersen... Neyse ki bizim komşular çok seviyorlar behlülü.

Ay bu sıcakta insan çorba aşerir mi yahu offf bıktım kendimden şimdi işim yoksa eve gidince çorba yapıcammmm ... Geçenlerde de çavdar ekmeğine aşermiştim zaten

BEN DE İSKENDERUNDAYIM:) doktorun kimdi?

Merhaba kızlarr
Doktordan geldik bebişim çok iyiymiş Allahıma şükürler olsun ama biraz iriymiş mecburi sezeryan olabilir ama bakacaz dedi doktorumuz..Saglıklı olsunda sezeryan yada normal farketmez artk...

ben zaten ekstra pimpirikliyim bu konuda. yedek 5-6 poşet alırım, tasmasını çok sıkı tutarım ve asla çocuklara yaklaştırmam. çünkü bizimkisi sevinçten üstüne atlayabiliyor. sırf başım belaya girmesin diye çok dikkat ederim. sitenin yönetim kurulundaki kadın annemin kurstan arkadaşı çıktı bakalım onunla konuşup orta yol bulmaya çalışacağım.

günebakan kendi derdimden sana geçmiş olsun diyemedim. kusura bakma. umarım akşam gideceğiniz veteriner bir yol bulur.

Yol yapım çalışması var elektrikleri kesip duruyolar Seçimler yaklaştı ya bitmez artık yol çalışmaları

Merhaba kızlarr
Doktordan geldik bebişim çok iyiymiş Allahıma şükürler olsun ama biraz iriymiş mecburi sezeryan olabilir ama bakacaz dedi doktorumuz..Saglıklı olsunda sezeryan yada normal farketmez artk...

oyy maşallah kuzunaaaynen öle canım sağlıklı olması herşeyden önemliii cok sükürr herşey yolundaymışşş

Yol yapım çalışması var elektrikleri kesip duruyolar Seçimler yaklaştı ya bitmez artık yol çalışmaları

bende diorumm bu kızz nerelerde hamaratlığıı tuttuuu yine yemeklermii yapıyoooo
meğersemm yol yapım çalışmalarıı varmışşş....
haklısın kuzum artık ha bireee kaldırımlarıı düzeltirlerr tek yaptıklarıı bu çünküü yaptıklarıdaa bişeye benzesee yürümek için cambaz olmak lazımmmm

1 yağmurda gidiyo yollar zaten sonraki seçim tekrar yapıyolar Ben de yemek işini hallettim hazır elektirk yokken sonra da kitaba daldım sona yaklaşınca heyecan artıyor ya hani daha bi okuyası geliyor insanın :))

canım merhaba,bende nidilat kullanıyorum doktorum bana 34. hafta bittiğinde bırakacaksın dedi doktorunla tekrar konuş istersen.

1 yağmurda gidiyo yollar zaten sonraki seçim tekrar yapıyolar Ben de yemek işini hallettim hazır elektirk yokken sonra da kitaba daldım sona yaklaşınca heyecan artıyor ya hani daha bi okuyası geliyor insanın :))

aynen cnm yaa secimden secimeee iştee yaptıklarıdaaa bişeye yaramıyooo
elektrik yokken işlerini halletmişsin bariii....
bende evi temizledimm yemek olayına giremedimm simdii kalkıp kolay bişiylerr hazırlıcammm
kitap olayııı bambaşkaa yaa bi başlayıncaa sonu gelmeden rahat edemiyorum bendee ayrı bi keyifff

ewde olmak güsel ama yalnıs olmak sıkıcı yaa...twdede bişi yok...bir ay böyle geçicek bakalımm..alışmalıyımmm...

bgn hawa serinledi rüzgarlı heralde yağmur gelio..

Canım hayırlı olsun çok sevindim sizin adına.. Bebeğimiz uğur getirmiş kesinlikle:)

Ben de senin gibi sürekli arıyordum :) aslında beni hergün iş yerinden eşim arardı, evde olduğumdan beri o kadar ilgi gösteriyorumki haliyle ona fırsat kalmıyor evde bile gözünün içine bakıp ne istersin ne getireyim... :) o nedenle sıkmamak için biraz mesafeli durayım diyorum. En son bana söylediği '' Hayatım bu bu 1 ay geçmez :) senin enerjini boşaltmamız lazım kursa mı yazdırsam seni..'' oldu :)) Allahım eski günlerimizde benim başımı sev diyen kocam şimdi aşırı ilgiden şaşırdı :)

ne kdar güzel yapmışsın keşke ben de arkenden hazırlasaydım hem de diyordum fazla ağırlaşmadan yapayım bu işi ama hep erteledim artık ertleme zamanı yok bugun yarın yapmam lazım.aynen bizdede ikinci oğluşum daha çok şeyler olcak ben de dayanamdım birkaç şey aldım:))benim de ilk oğlum ağustos bebek hata günleri aynı:)))nasıl tuturduysak:)))benim oğlum 5 yaşında olcak yaş farkı biraz fazla keşke daha küçükken yaparmışım ikinciyi diyorum şimdi küçük olan da biraz büyümüş birlikte oynarlardı.Seneye büyük oğlum ilk okulda olcak küçük olan yeni yürümüş veya yürümeye çalışacak biri ders çalışması lazım diyeri etrafa gezmesi lazım.Ortak nokltar az olcak.Sizde çok iyi olmuş bence küçük olan 1 yaşına gelince büüyk olan 3 yaşa o mis gibi tam berarber oynarlar.

Kızlar ya buzluğa sarmayı nasıl koyuyorsunuz? Yarım pişmiş / tam pişmiş? Yaprakları tam haslayıp, icini yarım pisirdim, Sonra buzluktan cıkardım pisirdim, hiç güzel olmadı :/ bende hazır evde canım sıkılıyor, sarma sarıp atayım bari diyorum...Bi akıl verin hamişler:)

Canımm bayıldım şekerlerine.. İnterentten mi alıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…