- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.241
canım hangi şehirde hangi semttesin? bizde araba var yardımcı olalım sana
Merhaba kızlarr
Doktordan geldik bebişim çok iyiymiş Allahıma şükürler olsun ama biraz iriymiş mecburi sezeryan olabilir ama bakacaz dedi doktorumuz..Saglıklı olsunda sezeryan yada normal farketmez artk...
Benimde telefon numarasi paylasmaktan yana bir problemim yok kizlar, bende yurt disindayim ama
Canim hormonal degisimler nedeniyle biraz dengesiz olabiliyoruz bu donemde, hemen hemen hepimizde var hassaslik. Sen sanirim birde isten ayrilmandan dolayi zaman geciremiyorudun? Bende ilk izne ayrilinca cok zorlandim, dil kursuna gittim. Sonra 2. Hafta normal hayatima dondum, normalde is disinda neler yapiyorsunki?
Kızlar ya buzluğa sarmayı nasıl koyuyorsunuz? Yarım pişmiş / tam pişmiş? Yaprakları tam haslayıp, icini yarım pisirdim, Sonra buzluktan cıkardım pisirdim, hiç güzel olmadı :/ bende hazır evde canım sıkılıyor, sarma sarıp atayım bari diyorum...Bi akıl verin hamişler:)
Canımm bayıldım şekerlerine.. İnterentten mi alıyorsun
Benimde telefon numarasi paylasmaktan yana bir problemim yok kizlar, bende yurt disindayim ama
Canim hormonal degisimler nedeniyle biraz dengesiz olabiliyoruz bu donemde, hemen hemen hepimizde var hassaslik. Sen sanirim birde isten ayrilmandan dolayi zaman geciremiyorudun? Bende ilk izne ayrilinca cok zorlandim, dil kursuna gittim. Sonra 2. Hafta normal hayatima dondum, normalde is disinda neler yapiyorsunki?
Kızlar ya buzluğa sarmayı nasıl koyuyorsunuz? Yarım pişmiş / tam pişmiş? Yaprakları tam haslayıp, icini yarım pisirdim, Sonra buzluktan cıkardım pisirdim, hiç güzel olmadı :/ bende hazır evde canım sıkılıyor, sarma sarıp atayım bari diyorum...Bi akıl verin hamişler:)
kızlar köpeği olanlar bana bir akıl verebilir mi acabaköpeğim 10 gündür yemek yemiyor.. sıcaktan mı acaba?.. geliyor kokluyor yemeden gidiyor. yapmadığım yemek kalmadı sizin köpekleriniz de de dönem dönem oluyor mu? zayıfladı vallahi.. trip mi atıyor anlamadım.. yanına ne zaman gitsem göbeğime kafa atmaya çalışıyor
KUrupasta hastanede de servis edilir bence. Ben çok gördüm yani sorun olmuyor kutuda ortada duruyor kağıt tabaklara isteyene servis ediliyor. Ben ev icin onceden buzluga börek kurabiye yaprak sarma falan koyucum. Gelen oldukça çıkarır fırına veririm diye düşünüyorum
kızlaaarr moralim çok bozuk işyerindeyim ve gözyaşlarıma hakim olamıyorum. biz ev aldık buraya kadar herşey güzel hiçbir sıkıntı yok. hem de içimize çok sindi istediğimiz gibi bi ev ama meğersem sitede köpek beslemek yasakmış. bunu duyunca başımdan aşağıya kaynar sular indi. site yönetimini de arayıp sordum kesinlikle yasak dedi. e biz o kadar kredi çektik ödeme planı yaptık şimdi nolcak şimdi ben fıstıktan nasıl vazgeçerim. b konuda bana bi yol göstericek var mı aranızda.
Dönem dönem oluyor evet ılık su vermiyosun dimi? Midesi bulanıyor bazen ılık sudan. Bizimki yaşlı çok mide problemi yaşıyor ve rennie içiyoruz böyle olunca.
Kızlar burda yazmadım ama şimdi paylaşmak istedim eşime de anlatamıyorum içime oturuyor. Bizim köpiş çok hasta eşimin tam olarak haberi yok. Haftasonları da çalıştığı için uzak kaldı. O yalnızca memesi şiş diye biliyor ama durumu kötü ne olacak bilmiyorum. Eşimin köpeğiydi onu üniversiteye giderken bulmuş çok bağlıdır bişey olsa yıkılırAnlatsam mı sizce olayın boyutlarını? Bu şekilde mi kabullensin yoksa zamana mı bırakalım? Kafam çok karışık bu ara herşey öyle üst üste geldi ki
canım benim sık giremeyince böyle herşeyden mahrum oluyorum işte... odanıza bayıldım bayıldımmm harika ötesii gerçektenn ellerine emeğine sağlık.. ida helenimizin huzurlu günleri olsun bu odada inşallahh
Sağol canım benim, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Arada uğra böyle özlüyoruz :))Bugün kocişimle 1. yılımız.. Şaka maka 1 yılı geçirdik inşallah bir ömür böyle geçer günlerimiz.. Kızımızlaa gireceğiz 1. senemize nekadar garip ve güzel bir duygu. Kim derdiki seneye bugün bebişinde olacak diye..
canım odan a önce bir maşallah diyorumçok sevimli olmuş hayırla,sağlıkla büyüsün yavrun inşallah bebeğinin adını ben ilk defa duydum anlamı ne merak ettim
canım müzik kutularımız benziyor ama benimki mavi beyaz klasik
sorularımı soruyorum;halını,abajurunu çok beğendim nerden aldın acaba :26: çünkü bizimde odamızın halı ve abajuru eksik kaldı sadece araştırıyorum bende
10 gün çok uzun bir süreTavuk alerji yapıyor köpeklerde ama çok da seviyorlar gerçi bi sürü yemek yapmışsın hani yapmamışsan diye söylüyorum tavuk haşlayıp suyuyla beraber versen ?
tavuk haşladım kemik haşladım ciğer haşladım.. sulandırılmış sütün içine çiğ yumurta koydum.. ıhh acaba ekmeğinden mi yapıyor.. bugün sadece sulu vereyim barigeçen sene bi kere daha yaptı bunu bana. hasta değildi. veteriner sıcaktan demişti
selammmmmm hanımlar vajinismus geçmişi olupta normal doğum düşünen var mı aranızda?
Ne zamandır kullanıyorsun canım sen nidilatı? tehlikemi vardı?
kızlar moralim çok bozuk eşimle aramızda üç gün önceden yaptığımız bir tartışma vardı telefon mevzusu bu gün kızlar babası ve ben bi araya geldik babası kızlara sizi çok özledim dedi kızlarda peki annemi özledinmi diye sorunca patladı bizimki bana kimse karışamaz ben kazanıyorum kime ne istersem alırım felan filan ama dedi beş tanede çocuğum olsa seni boşayıcam dedi kızlar ağlamaya başladı bende üzüldüm korktumda o sinirle bana bişe yapıcak diye al çocukları eve git dedi bende korkumdan eltime gitmek için yola çıktım kızımı aradı eve geri dönün dedi şimdi evdeyim ama içim çok tedirgin kızlarımın içinde bana bişey yaparsa çocuklarım çok üzülür
canım 26. haftada kasılmalardan kaynaklı açılma ve kanamayla hastaneye gittik,önce birkaç gün serum verdiler açılma kapandı,daha sonra nidilat verdiler ama nasipse bu hafta bırakacağız biz 34. haftadan sonra kullanılmaz dedi bana doktorum ama her doktorun görüşü farklı sen doktoruna bir kez daha sor istersen yanlış anlaşılma olmasın.
10 gün çok uzun bir süreTavuk alerji yapıyor köpeklerde ama çok da seviyorlar gerçi bi sürü yemek yapmışsın hani yapmamışsan diye söylüyorum tavuk haşlayıp suyuyla beraber versen ?
Kız deli misin bu halde bi de sarma mı saracaksın? Okurken bile belim ağrıdıO kadar insana sarma mı sarılır. Hastanede kolonya çikolata ikram ederiz biz, eve gelene de kuru pasta, limonata, kola vs. haydee.
Öyle kolay değil köpeği atmak canım. Bu konuda en detaylı bilgiyi sana haytap verir facedeki siteden ulaşabilirsin, haklarını öğren.
Çok geçmiş olsun yaa içim daraldı resmenUmarın ciddi bişeyi yoktur off yaa
Sağol canım benim, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Arada uğra böyle özlüyoruz :))
Helen truvalı helen, İda da kazdağlarının mitolojik adı:) Halının markası yok bazı yerleri ipekle dokunmuş, bir halıcıda denk gelip aldım, abajuru da avize imalatı yapan bi yerden buldum ve farklı şeyler seçip kombin ettirdim yani şuan piyasada aynısı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?