2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlaaarrrrrrrrr iyi alıştık sizlere bigün konuşmasak özlüyoz valla.kociş bile artık gülüyo bana.
hayatımsın ve suba nice yıllara bebiişleriniz ve kocişlerinizle inş.sağlık ve sıhhatle şekerler.bizimde bu ayın sonlarına doğru.bakalım oğluş izin verirde erken falan gelmezse bu yıl bi başka olcak kesin

Sabah kendimi zorlaya zorlaya 10 kere uyanarak 9:30 a kadar büyüdüm sonra bişeyler atıştırıp geçmişi okudum tam bitti bişeyler yazacam hop duvar kağıdı tamirleri için usta geldi (Allah'tan aradıda geldi ortalığı topladım) onun işi bitmeden boya rötuşları için boyacılar geldi. Tabi adamlar çalışırken yanlarından ayrılamıyorum. Gittiler ki ortalık almış başını gitmiş tam süpürgenin düğmesine bastım kızımın odası için perdeciler ölçü almaya geldi. Gittiler ama bende bittim. Hemde acıktım. Şimdi biraz süpürüyorum yalandan bi siliyorum sonra biraz uzanıyorum. Uzanıncada geçmişi okuyorum anca bitirdim. Sizlere bi selam vereyim dedim. Çok yorucu bi gün oldu ama en azından işler toparlandı.

Bu arada dün benimde karnım taş gibiydi nefes alamıyordum. Gece olup misafirler gidince birazda dinlenince başladım gazman gibi zortlamaya :)) bugün bu saat oldu hala devam çık çık bitmiyor gaz. Ama bugün daha rahatım. Sıcak basıyo diye yalın ayak geziyoruz gazlanıyoruz.

Hayatımsın canım nice evlilik yıldönümleriniz olsun sağlıkla sıhhatle mutlulukla ve tabi bebeğinizle.

Köpeği hasta olan iki arkadaş vardı onlarada acil şifa diliyorum. İnşallah düzelirler insan köpek gibi değil can yoldaşı gibi görüyor bilirim.

Uzun yazdım işte böle. Kalkayım da işleri bitireyim bişeyler yiyeyim. Off ne yiyecem yaaaa.

Merhaba kızlarr
Doktordan geldik bebişim çok iyiymiş Allahıma şükürler olsun ama biraz iriymiş mecburi sezeryan olabilir ama bakacaz dedi doktorumuz..Saglıklı olsunda sezeryan yada normal farketmez artk...

sonuna kadar hiçbelli olmaz canım bi bakarsın çok kolay doğum olmuş.ama dediğin gibi en önemli bebeğin sağlığı eğer doktur sezaryan diyorsa en doğrusu o.

ardacık nasılmış funda geldiğinde yaz bakalım merak ettik.benimkininde kontrolü geçti aslında ama dr izindeydi o yüzden gidemedik.bu hafta gitcez inş. biz kocişle gezmeye gitcez şeker göbişler hadi öptük byeeeeeeeeee

Haklısın canım ben işten ayrılınca boşluğa düştüm aslında, burada benim hamileliğim çok rahat geçti ve ben anne olduğumu tam hissetmedim hiç. Ne zaman izne çıkınca az zamanın kalmasıyla artık anne olduğumu daha ağır hissetmeye ve hayatımızın ne kadar çok değişeceğini düşünmeye başladım.. Sonra kızımla konuşmalara başladım anne olduğumu hergün yinelemeye başladım çünkü karnın şişmesine rağmen ve hareketleri hissetmek büyük bir heyecan vermesine rağmen eşimle aramızda tanımadığımız görmediğimiz bir üçüncü kişi ve tüm sorumluluğunun sana ait olmasını insan kabullenemiyor bir anda. Çok seviyorsun ama aklında onunla ilgili hiçbir şey yok.. O nedenle sanırım kucağıma alınca çok farklı hissettim diyor anneler.. Hayatımızda büyük bir sayfa açılıyor lohusa sendromunun da altında bu var bence. Sen neler hissediyorsun canım ?

aynısı internetde de var ben istanbulda istoç var ordan bir dükkandan fiyat aldım henüz bilmiyorum ne yapacagımı biraz daha araştıacagım

Haklısın canım ben işten ayrılınca boşluğa düştüm aslında, burada benim hamileliğim çok rahat geçti ve ben anne olduğumu tam hissetmedim hiç. Ne zaman izne çıkınca az zamanın kalmasıyla artık anne olduğumu daha ağır hissetmeye ve hayatımızın ne kadar çok değişeceğini düşünmeye başladım.. Sonra kızımla konuşmalara başladım anne olduğumu hergün yinelemeye başladım çünkü karnın şişmesine rağmen ve hareketleri hissetmek büyük bir heyecan vermesine rağmen eşimle aramızda tanımadığımız görmediğimiz bir üçüncü kişi ve tüm sorumluluğunun sana ait olmasını insan kabullenemiyor bir anda. Çok seviyorsun ama aklında onunla ilgili hiçbir şey yok.. O nedenle sanırım kucağıma alınca çok farklı hissettim diyor anneler.. Hayatımızda büyük bir sayfa açılıyor lohusa sendromunun da altında bu var bence. Sen neler hissediyorsun canım ?

Açıkcası buzluga bugüne kadar hic koymadım bende bilmiyorum ama çiğden konur gibime geliyor. Anneme sorar öğrenir sanada yazarım :)

ben bi kere koymuştum annemle sarmıştık pişirmeden koyduk...pişirirkende buzlu buzlu cıtır cıtır ayrılıyoo zaten tencereye dizdim üzerinde zeytinyağı biraz tuz serptim bide 1 çay bardağından az su limon dilimleri koyup pişirdim ...cok güzel olmuştuuu

10 gün çok uzun bir süre Tavuk alerji yapıyor köpeklerde ama çok da seviyorlar gerçi bi sürü yemek yapmışsın hani yapmamışsan diye söylüyorum tavuk haşlayıp suyuyla beraber versen ?

Kız deli misin bu halde bi de sarma mı saracaksın? Okurken bile belim ağrıdı O kadar insana sarma mı sarılır. Hastanede kolonya çikolata ikram ederiz biz, eve gelene de kuru pasta, limonata, kola vs. haydee.

Öyle kolay değil köpeği atmak canım. Bu konuda en detaylı bilgiyi sana haytap verir facedeki siteden ulaşabilirsin, haklarını öğren.

Çok geçmiş olsun yaa içim daraldı resmen Umarın ciddi bişeyi yoktur off yaa

Sağol canım benim, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Arada uğra böyle özlüyoruz :))

Helen truvalı helen, İda da kazdağlarının mitolojik adı:) Halının markası yok bazı yerleri ipekle dokunmuş, bir halıcıda denk gelip aldım, abajuru da avize imalatı yapan bi yerden buldum ve farklı şeyler seçip kombin ettirdim yani şuan piyasada aynısı yok.

kızlar moralim çok bozuk eşimle aramızda üç gün önceden yaptığımız bir tartışma vardı telefon mevzusu bu gün kızlar babası ve ben bi araya geldik babası kızlara sizi çok özledim dedi kızlarda peki annemi özledinmi diye sorunca patladı bizimki bana kimse karışamaz ben kazanıyorum kime ne istersem alırım felan filan ama dedi beş tanede çocuğum olsa seni boşayıcam dedi kızlar ağlamaya başladı bende üzüldüm korktumda o sinirle bana bişe yapıcak diye al çocukları eve git dedi bende korkumdan eltime gitmek için yola çıktım kızımı aradı eve geri dönün dedi şimdi evdeyim ama içim çok tedirgin kızlarımın içinde bana bişey yaparsa çocuklarım çok üzülür

10 gün çok uzun bir süre Tavuk alerji yapıyor köpeklerde ama çok da seviyorlar gerçi bi sürü yemek yapmışsın hani yapmamışsan diye söylüyorum tavuk haşlayıp suyuyla beraber versen ?

tavuk haşladım kemik haşladım ciğer haşladım.. sulandırılmış sütün içine çiğ yumurta koydum.. ıhh acaba ekmeğinden mi yapıyor.. bugün sadece sulu vereyim bari geçen sene bi kere daha yaptı bunu bana. hasta değildi. veteriner sıcaktan demişti

Evet ekmekten olabilir sadece tavuk suyu ve tavuk özellikle göğüs bölgesini haşla yani az yağlı yerini bakalım napıcak ?

Kızlar idrar yolunda enfeksiyonum vardı hatırlarsanız yüklü antibiyotik kullandıktan sonra bile hala gecmemişti . Doktor idrar kulturu istemişti . Sonuc çıktı az once . Vaginal Floramda bakteri üremesi varmis ama allahtan idrar yollarindaki enfeksiyonda üreme yokmuş. Tekrar ilaç vermemiş. Bol su ic dinlen dedi doktor. Vaginamdaki ağrım Adım atarken canımın yanması ondanmis. 7 tane fitil kullanmıştım halbuki.

Neyse en azından tekrar antibiyotik kullanmiycam şimdilik :)

Ne zamandır kullanıyorsun canım sen nidilatı? tehlikemi vardı?

canım 26. haftada kasılmalardan kaynaklı açılma ve kanamayla hastaneye gittik,önce birkaç gün serum verdiler açılma kapandı,daha sonra nidilat verdiler ama nasipse bu hafta bırakacağız biz 34. haftadan sonra kullanılmaz dedi bana doktorum ama her doktorun görüşü farklı sen doktoruna bir kez daha sor istersen yanlış anlaşılma olmasın.

Canım öncelikle sakin ol. Hamile bir kadına üstelik de çocuklarının önünde bişey yapacak kadar taş kalpli değildir sanırım? Eve gelince hoşgeldin deyip karşıla ve bişeyler söylerse cevap vermemeye çalış. Yutucaksın mecbur şimdilik bırak sinirleri bir yatışsın. Daha sonra sakinleşince sen de düşüncelerini uygun bir dille söylersin. Konuşarak hallolmayacak bişey değil gibi duruyor.

aynı sorundan dolayı kullanıyoruz canım banada erken doğum riski var diye verdi ilk rahatsızlandığım gün 6 saatte bir iki kapsül aldım şimdi 6 saatte bir teke düştüm,4 temmuza kadar kullan dedi bana belki ondan sonra devam etmem (inşaallah) sen iyi misin şimdi?

Hehe :) deliyim evet . Valla çok haklisin ama yalnız sarmam annemle falan sararım çok beli ağrıtıyor :) zeytinyağlı sarma bizim evin spesyali . Annemden devir aldım bayrağı olmazsa olmazımız eve gelen hemen sorar yokum diye tüm ozel günlerimizde olur yani :)

Yoksa gecen hafta etlisini yaptım esim istedi bir daha asla sarmam diye yemin ettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…