- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.441
Günaydın herkese :)
kızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar ? Ben 56 ile başladım şimdi 78 kiloyum. tam hız devam da ediyorum yemeye :) :) :)
ya bu catlaklar dogumdan sonra gececek demi gececek demiiiiiiiiiiiiiii evet gececek demi:)neyse melegm için deger ya kusum benm totosunu ısırdıgm
Keşke geçse tatlım keşkeee ben her fırsatta bepanthen sürüyorum banyodan sonra vıcık vıcık yağlanıyorum üstüne de sıkı atlet giyiyorum hep nemli kalıyor umarım artmaz zaten popomda ergenlikten kalma vardı karnımda da olmasını istemiyorum... Daha bikinilerimle vedalaşmak istemiyorum
aynen katılıyorum, bir evlilikte bir taraf sürekli taviz veriyorsa, güçlü olup ne kadar sevsende kendi yoluna devam etmeli bence, kimse kimsenin kölesi değil, hep biz kadınlar aciz yetiştirildiğimiz için sesini kısıp oturan taraf oluyoruz, boşanmak dünyanın en kötü şeyi gibi,
tabiki iyi değil ama evlenmek gibi boşanmak ta normal bişey, herşeyde yuvayı yıkalım demiyorum ama saygı yoksa, haksızlık varsa heleki aldatma filan,bırakmalı bence. karşı taraf seni çantada keklik görmemeli, kaybetme korkusu olmalı.
daha önce de yazmıştım, ben babamdan bu konuda çok muzdariptim annem çok aciz olduğu için nasıl olsa gidemez diye , kaç bin kere aldattı yüzsüz yüzsüz, kadınlar ayyuka çıktı, biz suçlu olduk arkadaşlarını rahatsız etmişiz diye ,annemde hala peşinde divane ,yok ütüsünü yapar yok yemeğini yapar cok üzülüyorum kendini böyle ucuzlatmasına. halbuki emekli ,maaşıda var, ama içten içe aciz, ayrılırsam dünya biter zannediyor, babamda bu durumu kullanıyor, hem istediği gibi geziyor hemde evde temiz yemek ütü hazır yaşıyor, bi de annemin maaşını yiyor üstelik(
Benim şimdilik çatlak olmadı ama heran olabilir. Karnım o kadar gergin ki akşam nerdeyse yarım şişe badem yağını karnıma boca ettim. Sanki ortadan cart diye yarılacak gibi hissediyorum bir de göbek deliğimde korkunç bir acı var doktorum göbek fıtığına çevirebilir dedi. Göbek deliğim baya bir dışarda duruyor kıyafetlerde filan baya belli oluyor ve komik duruyorMinikler için hep katlanıyoruz canım çatlarsak da çatlıyalım ucunda çok tatlı birşeyler var :))
ya canm bende surdum kakaoda surdm tabi ihmal ettiğim zamanlr oldu ama popo bacak catladı yaaaaa gecer ya gecer
ya bosverin gitsin benimki dun neler yaptı arkadasları gelecek haftasonu eve yemege alalım dedi benmde hiç halim yok sıcaklar vs bide diyet yaptıgım için tatlı vs suan yapamam dedim zaten kendime zor bakıyom annem gelip pişiriveriyor allah bin kere razı olsun garip anamdan ya canm benm neyse ne dese begenrsn iyi ben onları alıp annemlere gidem dedi beni yok saymaktr bu oysaki dısarda da bişeyler yapılablr iyi sen bilrsn dedim sonra evlendiğimzdn beri bi jest yapmadn dedim ufak hediye vs oda gel surdan alam dedi bende supriz yap dedim oda simdi alacm olmayack degiştrme kalkacz uzun iş dedi iyi dedim sen bilrsn aksamda maca gitti iyidedm artk takmıyom insan beklentilri azaltınca mutlu oluyo sanrm bosverin kızlar ya ne yaparlrsa yapsımlar ya hem erkeklrn hemen hemen hepsi aynı
Gunaydn kizlarrr..bn kocama hasret kldm iyice..cekimler yetmiyodu bde dukkan ckti..bzm icn yapiyo herseyi kosturuyo essek gbi ama bn ynmda olsun istiyrm bncilik yapiyorum biliyorum ama oyle iste..bse bn cok agirlastigm icin disari ckmam yasaklandi doktor tarafndan..esimle cikip zamanda geciremiyorum.ihtiyaclarimi getiriyo biraz konusuyo gobisi seviyo gdiyo offf:-(
Kadriye hanım tatlım kesinlikle mükemmel bir doktor seninki kimdi ?
canım ben de aynı hastaneye gidiyorum,doktor süleyman aslan, çok memnunum..
Benim şimdilik çatlak olmadı ama heran olabilir. Karnım o kadar gergin ki akşam nerdeyse yarım şişe badem yağını karnıma boca ettim. Sanki ortadan cart diye yarılacak gibi hissediyorum bir de göbek deliğimde korkunç bir acı var doktorum göbek fıtığına çevirebilir dedi. Göbek deliğim baya bir dışarda duruyor kıyafetlerde filan baya belli oluyor ve komik duruyorMinikler için hep katlanıyoruz canım çatlarsak da çatlıyalım ucunda çok tatlı birşeyler var :))
Kizlar selam. Benim bi sikintim var gobegimde kurmizi noktalar okustu onlarca varacaba bebis icin tehlikeli olabilir mi endiseliyim..isilik diyo esim sma evde serin hic terlemiyorum ki nedir bu anlamadim
Kizlar selam. Benim bi sikintim var gobegimde kurmizi noktalar okustu onlarca varacaba bebis icin tehlikeli olabilir mi endiseliyim..isilik diyo esim sma evde serin hic terlemiyorum ki nedir bu anlamadim
aynen çatlayan çatlasınminik bebişlerimiz için değer bence ..benim hiç mrmda değil karnım çatlak içinde ne yapıp etsem de zaten çatlıyo bence hamileliğin her anı ve herşeyi çok güzel.ileride bu günleri özliycezz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?