2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya bosverin gitsin benimki dun neler yaptı arkadasları gelecek haftasonu eve yemege alalım dedi benmde hiç halim yok sıcaklar vs bide diyet yaptıgım için tatlı vs suan yapamam dedim zaten kendime zor bakıyom annem gelip pişiriveriyor allah bin kere razı olsun garip anamdan ya canm benm neyse ne dese begenrsn iyi ben onları alıp annemlere gidem dedi beni yok saymaktr bu oysaki dısarda da bişeyler yapılablr iyi sen bilrsn dedim sonra evlendiğimzdn beri bi jest yapmadn dedim ufak hediye vs oda gel surdan alam dedi bende supriz yap dedim oda simdi alacm olmayack degiştrme kalkacz uzun iş dedi iyi dedim sen bilrsn aksamda maca gitti iyidedm artk takmıyom insan beklentilri azaltınca mutlu oluyo sanrm bosverin kızlar ya ne yaparlrsa yapsımlar ya hem erkeklrn hemen hemen hepsi aynı

Günaydın herkese :)

kızlar kaç kilo aldınız şimdiye kadar ? Ben 56 ile başladım şimdi 78 kiloyum. tam hız devam da ediyorum yemeye :) :) :)

ben 47 ile başladım, boy 1.60
şimdi 68 kiloyum.
eşim sen 70i bulacaksın demişti, doğru tahmin etmiş sanırım, şimdi 70i geçmeyeyim diye uğraşıyorum. doktorum tehdit etti resmen:):):) 1 gr biile almayacaksın dedi.
isanların gazına geldim, hala sadece göbeğin var diyolrar, çok kilo almadın falan gibi yorumlar yapıyorlar:):):)
ama bence bu 21 kilo sadece göbek olayı değil baya almışım ben, göbeğimdeki ufaklık zaten daha 2 kilo bile değil, 2 kiloda suyu falan olsa 4 kilocuk onun bana ağırlığı, geri kalan benim hepsi benim kilom:):):)

ya bu catlaklar dogumdan sonra gececek demi gececek demiiiiiiiiiiiiiii evet gececek demi :)neyse melegm için deger ya kusum benm totosunu ısırdıgm

Benim şimdilik çatlak olmadı ama heran olabilir. Karnım o kadar gergin ki akşam nerdeyse yarım şişe badem yağını karnıma boca ettim. Sanki ortadan cart diye yarılacak gibi hissediyorum bir de göbek deliğimde korkunç bir acı var doktorum göbek fıtığına çevirebilir dedi. Göbek deliğim baya bir dışarda duruyor kıyafetlerde filan baya belli oluyor ve komik duruyor Minikler için hep katlanıyoruz canım çatlarsak da çatlıyalım ucunda çok tatlı birşeyler var :))

ya canm bende surdum kakaoda surdm tabi ihmal ettiğim zamanlr oldu ama popo bacak catladı yaaaaa gecer ya gecer

Ben 70 kilo ile hamile kaldım ilk zamanlarda çok hızlı aldım bir ara 80'e dayanmıştı neredeyse sonra şeker çıkınca diyet uyguladım bol bol spor yaptım şu an 77.6 kiloyum bebeğim de 2 kilo ... Ama artık spor kesinlikle yasaklandı o yüzden yemeğime daha fazla dikkat ediyorum yaptığım tek hareket çamaşır filan sererken sepeti uzağa koyup öyle sermek , bunun gibi neye fırsatım olursa değerlendiriyorum ... Mesela evdeyken suyu mutfakta bırakıyorum her susadığımda kalkıp içiyorum ... Önceden olsa her şeyi yanıma depolardım ama artık yok

Annende peygamber sabrı varmış canım. Üstelik de ekonomik özgürlüğü varken babana katlanması türüne az rastlanır bir durum. Baban ne şanslı adammış ama böyle kadınların değeri bilinmiyor maalesef, bir de üstüne mahalle baskısı eklenince erkeklere gün doğuyor. Türkiye'de kadın olmak çok zor gerçekten. Öyle bir hale getirmişler ki insanı psikolojik olarak maaşı olan bir kadın bile yaşadığı durumu kabullenip, sindirip yaşamına devam ediyor. Yaşadığı olayı normal görmeye başlıyor. Akşam biraz dolaştım kk'da geliri çok iyi olan bir kadın kocasından sürekli nasıl dayak yediğini, yerden yere vurulduğunu ve boşanmaya korktuğunu anlatıyordu. İçim ürperdi bu durumu kabullenişine ve bence duygusal şiddetin de bundan aşağı kalır yanı yok

haklısn ya minikler için canım kuzum benm ya

ya canm bende surdum kakaoda surdm tabi ihmal ettiğim zamanlr oldu ama popo bacak catladı yaaaaa gecer ya gecer

İnşallah geçer canım ... Geçenlerde bu sitede okumuştum, biri kahve ve limonla masaj yapmanın çatlakları çok azalttığını yazmıştı ben de denemiştim ama banyo simsiyah oluyor kahve yüzünden ,şu an temizlik yapmakta zorlanıyorum belki doğumdan sonra yapabilirim bebeğim akıllı olursa tabi çok ağlarsa banyoda uzun süre kalamam kıyamam ben ona

dogumdan beri yazacktım yanlış olmus evlendiğmzden beri yaptı adamn hakkını yemeym simdi

Benim eşim de aynı. Hep koşturmaktan yorgun. eve gelince içerdeki odaya kapanıyor bilgisayarından haber okuyor. yemekten sonra alıyor sodasını gene devam. Çok bozuluyorum artık. Çok destek oldu bana hakkını yiyemem, temizlik yaptı yemekleri pişirdi doktora hep yanımda geldi kahrımı çekti. Ama işte duygusal ihtiyacımız duruyor yerinde. Gel bi sarıl öp di mi, karnımı bile sevmesi başından beri 10-15 keredir toplam. Söyleyince de bırak içimden gelsin direktifle olmaz diyor. Bıraktım zaten ortada kaç kere içinden geldiği eşşek sıpası

Bizim de öyle Damlacım hediye alacaksa çok uğraşmak istemiyor gibi, gel birlikte şuraya gidelim senin istediğin bir şey olsun falan diyor ,ama hakkını yemeyim sevgililer gününde hiç öyle bir şey yapmadı gidip hediyesini aldı sürprizini de yaptı ,odun diyorum da bazen hafifçe yontulmuş gibi geliyor bana ,hafif ama daha çok işlem görmesi lazım Aynı yemek konusunu biz de bu hafta sonu yaşadık ailesini bize yemeğe davet etmek istedi ben de yemek yapamayacağımı söyledim yani salatayı bile zor yaparım o kadar kalabalığa bir de sonrasında temizliği toparlaması falan yine de istersen çağır dedim vazgeçti ... Erkekler bizim gibi değil her ayrıntıyı düşünmüyorlar onları da öyle kabul o şekilde yaşamak lazım düşünmüyorlarsa hatırlatmak lazım

Kizlar selam. Benim bi sikintim var gobegimde kurmizi noktalar okustu onlarca var acaba bebis icin tehlikeli olabilir mi endiseliyim..isilik diyo esim sma evde serin hic terlemiyorum ki nedir bu anlamadim

canım ben de aynı hastaneye gidiyorum,doktor süleyman aslan, çok memnunum..

Evet Süleyman Bey de çok iyi ... Palmiye hastanesi çok iyi bence ... Offf işte ben artık değiştirmek zorunda kaldım ne zormuş doktor değiştirmek ... Artık Mozaik Hastanesi'ne gidicem doktorumun tavsiye ettiği doktor çok yoğun yani yarın bir sorun yaşadığımda ona ulaşamazsam kötü olur ben de başka bir doktora gidicem hatta annemin doktoruna o da çok tecrübeli bir bayan umarım iyi anlaşırız yarın 9 a randevu aldım bakalım artık ...

selamlar..geçmişi okudumda çok kawga eden war...üzüldmmmm yapmayınnn barışın hemen stress bebişi etkiler...

göbekteki kırmızı noktacıklar azıcık bendede oluo ama bence sıcaktandır...neyseki hawa serinledi artık rahatız..

aynen çatlayan çatlasınminik bebişlerimiz için değer bence ..benim hiç mrmda değil karnım çatlak içinde ne yapıp etsem de zaten çatlıyobence hamileliğin her anı ve herşeyi çok güzel.ileride bu günleri özliycezz..

Kizlar selam. Benim bi sikintim var gobegimde kurmizi noktalar okustu onlarca var acaba bebis icin tehlikeli olabilir mi endiseliyim..isilik diyo esim sma evde serin hic terlemiyorum ki nedir bu anlamadim

Canım bunda bizim yardım edebileceğimiz bişey yok. Doktora bile söylesen görmeden bişey diyemez. Dermatoloğa göster isilik olabilir, pityriasis rosea yani sıkıntıdan gül hastalığı olmuş olabilir, dermatit olmuş olabilir, olabilir de olabilir. Hadi doğru doktora geçmiş olsun.

geçenlerde bendede oldu kaşınıyordu bide o ara çok sıcaktı hava sanırm ondan oldu bi kaç güne geçti

Bence bir kadının en güzel izleri onlar. Utanılcak, çevreden gizliycek ya da bikini giymeyi engelliycek bir durum değil. Hayata kattığımız bir canlının izleri, olursa ömür boyu sevgiyle ve gururla taşırım. Kendimle çok mu barışığım nedir

arkadaşlar ben de çok üzülüyorum eşleri ile sorunları olan arkadaşlarımıza, özellikle zerre ve rüzgaraldım,
genelde yorum yazmıyorum çünkü bu konularda yorum yapmak zor, kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez,
birisini çok kıran bir olay diğerini kırmayabilir örneğin,
sabır diliyorum ve bir an önce iş boşanmak gibi korkunç bir noktaya gelmeden herşeyin çözülmesini diliyorum arkadaşlar adına,

ben de eşimle genel itibari ile iyi anlaşıyorum, eşim herşeyimi yapar, arada tartışmalarımız mutlaka olur hemen barışırız,
sadece bir kez çok kırdı beni ki sebebini şu an hatılramıyorum bile, ağlama krizine girdim, bayıldım hastanelik oldum,
o zaman söz vermişti bi daha üzmüycem seni diye, çok korkmuştu çünkü sürekli kusuyordum,
ama arada yine de yapıyor aynı şeyleri, evlenemden önce el üstünde tutardı, çok kıymetli hissederdim o zaman kendimi,
ama sonrasında öyle olmuyor işte, bizkadınlar sanırım hep o zamanki ilgi ve alakayı bekliyoruz, sonra da hayal kırıklığı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…