- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.481
Sabah nst için doktora gittik. Sonuçları doktora verince; 'bu ne demek biliyo musun? bebeğin bize, ben iyi değilim mesajı gönderiyor. hemen doppler e gidiyorsun sonuç iyi cıkmazsa alacam bebeği' dedi.
Valla ağladım, ne yalan söleyim.
öğle arası oldugu için hayatımın en uzun bi saatini geçirdim. doppler deki doktor 'bebek biraz irice ama sıkıntı yok' dedi.
kendi doktorum tekrar nst verdi. 50 gr fındık ve iki bardak ayran iç, oturarak çektir dedi. ve gene aynı sonuç. çocukta hareket yok! ben hissediyorum ama nstde çıkmıyor.
sezeryan olacaksın, bebeğin çok iri dedi. maşallah :) tahmini doğum tarihimi 22 temmuza çekti. çarşamba günü tekrar nst ye giricem. sezeryan tarihim normal doğum tarihinden bi hafta kadar önce olsa 12 temmuz gibi doğum görünüyor. bebiş artı eksi 3.500 gr 48 cm göründü. sat a göre 34 haftalık, doppler e göre 37 çıkıyor.
aklım almadı gitti. ne şom ağızlıymışım :) Rabbim hayırlısını ver, sağlıklı olsun da uzun uzadıya içimde kalmasına hiç gerek yok.
Cucu'yu aradı gözlerim gördüm, kedicikler de geldi lakin parme yok şimdi de o nerde kaldı :26:
Kızlar akşam kocişle geçen diyaloglarımızı yazıyorum:
Arasta: Aşkoş ben şimdi oğlak burcuyum ya benim süt keçi sütü mü olmuş oluyor?
Arasta'nın kocası: Senin göğüsler inek mastarı gibi onlardan keçi sütü olmaz inek sütü olur olsa olsa
benim kii çok gıcık bişeyy.. ben sustukça konuşmadıkça o da öle yapıyor. zaten sabah 6.30 da işe gidiyr akşam da 10-11 anca geliyr, bayılıp uyuyor resmen yorgunluktan, üzgün olup olmadığını bile anlamıyrumm.bildiğim tek şeyy onun da üzülmesinii istiyorummm.
merhabalar şekerleeeeeerrrrbiz bugün memlekete gitcez bikaç gün yokuz yani.şimdilik biraz zaman var bi bakalım.herkes iidir inş.
geldim kuzucum geldimm....gecmişi okumak bi sürü zaman alıyooo yemeğimide ocağa koydum cvp yazıyım dedimm pat anniş aradııı sohbet muhabbet bi sürüüüüüüüü ancaaa yazabildimmmmmmnasılsın kuzucumm
ayy Allah iyiliğinizi versinnn süper diyalogmuşşşş
senin güzel düşüncelerin inan onda da vardır canım.. o da ne heyecan yasıyor düşünsene.. hatta şunu unutmayalım bizi biz yapan hormonlar, onlarda bu hormonlar yok..onlar güdüsel ve öğrenilmiş hareketlerle bıze bu dönemde yaklaşıyorlar.. bu yüzden de hata yapıyorlar...
ayrıca erkekler üzgün olduklarını bizler gibi fırsat kollamadan gösteremiyorlar.. bu onların büyük kusuru.. kusur diye görmezden gelinecek birsey değil biliyorum..
sana bir tavsiye.. madem sevgili eşin bu yoğunlukta çalışıyor.. ertesi gün giyeceği kıyafetin cebine ya da çantasına küçük bir mektup yazıp bıraksan..
bence cok hos olur, hemde güzelce kendini ifade edersin ve ona tazecik bir sevgi sunarsın
Ayyy bilemedim şimdi yarına da randevu almıştım zaten olay aslında şu ben burada bir doktora gidicem ama İskenderun'daki doktorumun sözünden çıkmayacağım ona çok güveniyorum çünkü. Doğumu Antakya'da yapacağım için bir doktor belirlemem gerekiyor artık ...
,Evet ya cucu nerelerde acaba?
Olabilirmiş canım bu dönemlerde, takvimde de yazıyordu.
Hahahahahaa anca sıra geldi demekkkkk
#direninkızlar
Vayss yemekler ocağa konmuş, geçmiş okunmuş, anneyle sohbet de edilmiş.Bende daha bir numara yok kalkıp yemeği yapıcam birazdan ama kopamıyorum burdan da çok sohbet edesim var ama kalkıcam mecbur :))
Gunaydn kizlarrr..bn kocama hasret kldm iyice..cekimler yetmiyodu bde dukkan ckti..bzm icn yapiyo herseyi kosturuyo essek gbi ama bn ynmda olsun istiyrm bncilik yapiyorum biliyorum ama oyle iste..bse bn cok agirlastigm icin disari ckmam yasaklandi doktor tarafndan..esimle cikip zamanda geciremiyorum.ihtiyaclarimi getiriyo biraz konusuyo gobisi seviyo gdiyo offf:-(
,benimdee hamaratlığım tuttu ama ayaklarım ellerim finaaa şişmişşş kuzumm yaa şimdii ellerim yine iide sabah kalktığımdaaa arı sokmuşş gibiydiii kociş dioo dolmişş dolmişş olmuşş parnaklarrsanırım sona yaklaşıyosss cok az kaldıı hissediyommmm yaparsın sen yaaa 1 saatte halledersin yemek olayınııı bende girip duş alıcammm soğan koktum valla mutfaktaaaa
Ben bugün biraz daha uzun durabilirim mutfakta çünkülüm ablamlar yoldan dönüyor ve bize de uğrıycaklarmış. Aç gelirler şimdi bişeyler yapmam lazımsonra mutfağı filan onlara toplatıcam böyle haince planlarım var
Eki Görüntüle 747092
1ay ve 8 ay canlar akşamları geberıorum paket gibioluyorum inşallah çatlamam bu 29 gündeeeeee sımo güreşçileri gibi yağlanıom günde 3-4 seferr :18::18:
Eki Görüntüle 747092
1ay ve 8 ay canlar akşamları geberıorum paket gibioluyorum inşallah çatlamam bu 29 gündeeeeee sımo güreşçileri gibi yağlanıom günde 3-4 seferr :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?