2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağlıkla gelsin oğluşun canımcım ...annesiniii yalnız bırakmak istemiyooo yerlerr onuu yaamaşallah tosbikeee
zerre canım umarım herşeyy yoluna girer cok üzüldümm ...
nolduu bölee kocişlerleee tartışmalarr yaşanmışş hayırdır inş...inş. herkess sorunlarını biran önce hallederr....

Cucu'yu aradı gözlerim gördüm, kedicikler de geldi lakin parme yok şimdi de o nerde kaldı :26:

geldim kuzucum geldimm....gecmişi okumak bi sürü zaman alıyooo yemeğimide ocağa koydum cvp yazıyım dedimm pat anniş aradııı sohbet muhabbet bi sürüüüüüüüü ancaaa yazabildimmmmmmnasılsın kuzucumm

ayy Allah iyiliğinizi versinnn süper diyalogmuşşşş

senin güzel düşüncelerin inan onda da vardır canım.. o da ne heyecan yasıyor düşünsene.. hatta şunu unutmayalım bizi biz yapan hormonlar, onlarda bu hormonlar yok..onlar güdüsel ve öğrenilmiş hareketlerle bıze bu dönemde yaklaşıyorlar.. bu yüzden de hata yapıyorlar...
ayrıca erkekler üzgün olduklarını bizler gibi fırsat kollamadan gösteremiyorlar.. bu onların büyük kusuru.. kusur diye görmezden gelinecek birsey değil biliyorum..

sana bir tavsiye.. madem sevgili eşin bu yoğunlukta çalışıyor.. ertesi gün giyeceği kıyafetin cebine ya da çantasına küçük bir mektup yazıp bıraksan..

bence cok hos olur, hemde güzelce kendini ifade edersin ve ona tazecik bir sevgi sunarsın

Vayss yemekler ocağa konmuş, geçmiş okunmuş, anneyle sohbet de edilmiş.Bende daha bir numara yok kalkıp yemeği yapıcam birazdan ama kopamıyorum burdan da çok sohbet edesim var ama kalkıcam mecbur :))

Aaaaaa mektup fikri çok güzel bir fikirrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Yapıcam ben bunu çok teşekkür ederim

ben doktorumu cok aradıgım ıcın yardımcı olmak ıstedım :) sen yarın bı gıt bakalım memnun kalırsan devam edersın kalmazsan alternatıf olarak aklında bulunsun benım doktor.

Merhaba annelerrrrrrr Doğum yaklaşıyor uykusuz gecelerim çok daha artıyor. Bacaklarımın iki tarafına da kıramplar giriyor. Doktor ağırlıktan dolayı baskı yapıyor dedi. Hayatımda hiç bu kadar fazla kilo almayınca normal tabi. Ben doğum şeklini sezeryan diye düşünüyordum ama şimdi çok kararsızım. 12 'de randevum da belirlenecek kesin olacak. 14 ağustostan 11 sonra 8 ve en son 3 e düştü normal doğum tarihim. Ne zaman nasıl ne olacak bilmiyorum ama doktoruma 38 haftama kadar doğurmazsam sezeryan olmak istediğimi söyliycem, günlerce sancı çekmek yerine en fazla 6 saat çekerek sezeryana almasını istiyorum.

Çantamı hazır ettim içinde..

İç zıbın takımı 2 adet (patikli pijama,iç zıbın, dış zıbın, şapka, eldiven, kusmuk bezi)
Hastane çıkışı 10 lu
10 adet bebek bezi
Alkolsüz ıslak mendil
Emzik

Kendim içinde..
1 pijama takımı
1 kaprili sıfır kollu takım
1 sabahlıklı gecelik
Terlik
Orkid
Göğüs pedi
2 adet çamaşır
1 havlu
hastane çıkışı için elbise
Ayna,parfüm,tarak,lohusa taçları

Eğer normal doğum diye karar verirsem annemin evi gözüküyor bana, hastahane oraya yakın ve eşim asla evde tek bırakmaz. Kızlar hayırlı şekilde artık doğuralım vallahi canım canıma sığmıyor ya

Evet ya cucu nerelerde acaba?

Olabilirmiş canım bu dönemlerde, takvimde de yazıyordu.

Hahahahahaa anca sıra geldi demekkkkk

#direninkızlar
,

yettimmm gariiiiiiiiiiiiiiiii

Vayss yemekler ocağa konmuş, geçmiş okunmuş, anneyle sohbet de edilmiş.Bende daha bir numara yok kalkıp yemeği yapıcam birazdan ama kopamıyorum burdan da çok sohbet edesim var ama kalkıcam mecbur :))

benimdee hamaratlığım tuttu ama ayaklarım ellerim finaaa şişmişşş kuzumm yaa şimdii ellerim yine iide sabah kalktığımdaaa arı sokmuşş gibiydiii kociş dioo dolmişş dolmişş olmuşş parnaklarrsanırım sona yaklaşıyosss cok az kaldıı hissediyommmmyaparsın sen yaaa 1 saatte halledersin yemek olayınııı bende girip duş alıcammm soğan koktum valla mutfaktaaaa

Canım canını sıkma tahminimce sıkılıyorsun ve eşin yanında olsun ıstıyorsun, cunku ben de oyle hıssedıyorum :) ama onlarda işe odaklanıyor arkadaşlarına falan odaklanıyor dışarı çıkıyorlar bakıyorum ılgılerı bırden fazla:) bense evde ağırlaştım tek düşüncem o ve bebek olmuş sabah akşam ıkısınden başka bıseye odaklanmıyorum :) cogumuzun durumu aynı canını hıc sıkma bu sadece kısa bır süreç..

Ben bugün biraz daha uzun durabilirim mutfakta çünkülüm ablamlar yoldan dönüyor ve bize de uğrıycaklarmış. Aç gelirler şimdi bişeyler yapmam lazım sonra mutfağı filan onlara toplatıcam böyle haince planlarım var

1ay ve 8 ay canlar akşamları geberıorum paket gibioluyorum inşallah çatlamam bu 29 gündeeeeee sımo güreşçileri gibi yağlanıom günde 3-4 seferr :18::18:

yabancıı diilmişş zatenn bu haince planıı cok sevdimmm uygulaa mutlakaaaa

Eki Görüntüle 747092

1ay ve 8 ay canlar akşamları geberıorum paket gibioluyorum inşallah çatlamam bu 29 gündeeeeee sımo güreşçileri gibi yağlanıom günde 3-4 seferr :18::18:

cok güzelll göbişş benceeee cokta almamışsın canımm
bende pehlivan gibi yağlanıyom valla bebiş yağıylaaa heytt güreş tutamıyoss kocişlee ama olsunnn
şimdilik çatlak patlak yok bu son ay beni ürkütüyoo finaa gerginn cünküüüm göbişşş pörtlücekk cee yapcak annesine gibiiiii

Kızlar ben kaçayım. Bedenim mutfakta olsa da ruhum burda sizlerle olacak. Ayy bu Türk filmleri bozdu beni acayip demagojik oldum

Ailesinde sorun olan arkadaşlar inşallah en kısa zamanda düzelir. Bu dönemde çok alıngan oluyorz. Kocalarımızın hödüklüğü tutup anlamaya biliyorlar. Benimki der bir şeyi ima etme direk söyle ben anlamam der:)

Çatlaklara gelelim benimde hiç çatlağım yok. Doktorum 3 aydan sonra bir krem verdi. Onu kullandım birde duştan sonra bebek yağı sürdüm. Krem normalde yara kremi derideki lifleri güçlendiriyor.adınıda vereyim ben çok memnun kaldım. devlette karşılıyor.
MADECASSOL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…