2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar miniiik kaprisler yapıp konuşmayın peki ama ilk fırsatta bir birinize ışık yakın...erkekler bazen cok anlamsız davranabılıyorlar...dogru..ama huzurlar kacmasın...cok az kaldı..dayanalım lütfen

benim kii çok gıcık bişeyy.. ben sustukça konuşmadıkça o da öle yapıyor. zaten sabah 6.30 da işe gidiyr akşam da 10-11 anca geliyr, bayılıp uyuyor resmen yorgunluktan, üzgün olup olmadığını bile anlamıyrumm. bildiğim tek şeyy onun da üzülmesinii istiyorummm.

..çok doğru söyledin canım hayata kattığımız bir canlının izleri...bizim yerimizde olup keşke her yerim çatlasa bi bebeğim olsa diyen insanlar vardır.....

Mucize_GE, arasta, gribeyaz saolun kizlar....valla dr a gitmek gerek elbet ama emin olamadim ..cok hareket etmedigimden simdi 1 saat git 1 saat gel zor olcak diye dusundum....yinede cvp lar icin cook tesekkurler bi an vebise zarari var mi diye panikledim

Cucu'yu aradı gözlerim gördüm, kedicikler de geldi lakin parme yok şimdi de o nerde kaldı :26:

seyyah merhaba ben de antakya'dayım hamile kalmaya karar verdıgımde ve hamılelıgımı ilk öğrendiğimde mozik hastanesinden cok yogun bi doktora gitmistim (buyuk ıhtımalle sana tavsıye edılen doktor) kese var bebek yok normalde gorunmesı lazım gibi bişeyler soylemıstı cok aglamıstım moralım bozulmustu hemen acıl olarak baska bı doktora gıttım o bı sorun olmadıgını erken olabılecegını soyleyıp rahatlatmıstı benı. sonra dusununce doktorun yogun olmasının sorun olacagına karar verdık hem tam ılgılenemıyo, hatırlayamıyo hemde acıl bı durumda randevu almak cok zor. o yuzden arastırıp baska bı doktor bulduk sımdı cok cok memnunum herseyı detaylı anlatıyo cok ılgılı bı doktor eger annenın doktoruyla anlasamazsan yada bıde bunu deneyelım dersen tavsıye ederım. mozaik hastanesınden zeynep altaş.

ben bişey sormak istiorum anne adayları ben 34 haftalık hamileyim ağustos da doğum var geceleri birz süt gelio göğsümden sizdede oluyormu ama bi kaç damla sadece hepde sol göğsümde oluyo bi kere sağ da oldu.bu normal bişeymi yoksa sütümün bol olacağına falanmı işarettir???

Kızlar 9 ayda kaynanaları anlata anlata bitirdik şimdi sıra oğullarına geldi onları anlatıyoruz:)

slm kızlar bu dönemde çoğumuz eşleriyle tartışma halinde anlayışsızlığından ilgisizliğinden şikayet eder olmuşuz. aynı durum bende de var sabah gidiyor akşam gelirken birşey lazım mı diye arar evde tv karşısında internette sohbeti yok ne bir süpriz ne güzel bir söz ne hediye sanki bütün heyecan bitti evlilikte gerçi hakkını yemeyeyim temizliğe yardım eder yemek istersen dışardan getirim gelirken der ama yeterli gelmiyor insan bu dönemde biraz ilgi bekliyor. açıkçası bu sorunların sadece benim evliliğimde olmaması beni sevindirdi. demek ki hamilelik alınganlığı tesadüf değildir çoğumuzun aynı hissetmesi neyse fazla uzattım takvimimize de bakalım bu arada red den haber yok tekrar birşey olmamıştır umarım

Evet çok barışıksın maşallah ben hiç öyle olamadım dediğim gibi çatlakları gördüğümden içimden sürekli iki ses yükseliyor biri olsun bebeğin için her şeye değer diyor, diğeri de sürekli göbeğimi açtırıp aynaya baktırıyor işte

Ay çok teşekkür ederim canım ya ben Figen Miski'den bahsediyordum annemin doktoru diye, bir akşam eşimle İskenderun a giderken hastaneye geçmiştik o ilgilenmişti epey konuştu anlattı , benim bu gebeliğin öncesinde bir düşüğüm vardı 10 haftalıktı .. Epey moral verdi hatta o gün gittiğimizde bebeğimizin ilk defa hareket ettiğini görmüştük kıpır kıpırdı o kadar güzel andı ki ...

Kızlar akşam kocişle geçen diyaloglarımızı yazıyorum:

Arasta: Aşkoş ben şimdi oğlak burcuyum ya benim süt keçi sütü mü olmuş oluyor?
Arasta'nın kocası: Senin göğüsler inek mastarı gibi onlardan keçi sütü olmaz inek sütü olur olsa olsa

ben cok doktor degıstırdım sanırım cunku fıgen hanıma da gıttım hamıle kalmadan once yapmam gereken bısey varmı dedım test vıtamın vs. yok hıc bıseye gerek yok dedı. sonra ben netten arastırıp yapmam gereken testler oldugunu ve folık asıt kullanmam gerektıgını ogrenınce ondan da vazgectım. muhakkak cok tecrubelı bı doktordur ama benı cok dogru yonlendırmedı o zaman...

ay ne güldüm alemsin sen yaa...kocamda benle dalga geçiyoo mööö die

Normal canım bir çoğumuz yaşıyoruz aynı şeyleri hatta benim abartıp şırıl şırıl akıyor bile bazen
Kızlar 9 ayda kaynanaları anlata anlata bitirdik şimdi sıra oğullarına geldi onları anlatıyoruz:)
Az kaldı yakında torunlarını anlata anlata bitiremeyeceğiz

Dayaklık koca örneği

bendede ara ara geliyor sağ göğüsten yapıcak bişi yok yok göğüs pedi koyuyorum ben...süt gelio die sıkma sakın canım..sıkılmaması gerikiyomuş..inş ona işarettir bol bol olsunda bebişler doysun

Evet ya cucu nerelerde acaba?

Olabilirmiş canım bu dönemlerde, takvimde de yazıyordu.

Hahahahahaa anca sıra geldi demekkkkk

#direninkızlar

merhabalar şekerleeeeeerrrr biz bugün memlekete gitcez bikaç gün yokuz yani.şimdilik biraz zaman var bi bakalım.herkes iidir inş.

Canım evet fikir vermiş oldun teşekkürler, bebek bezi ve her ihtimale karşı merserize bir hırka da koy olur mu. ben de biberonu çantama koyup ılk basta ortaya çıkarmamayı düşünüyorum ama ıcım rahat olsun belkı acıl ıhtıyac olur..

Ayyy bilemedim şimdi yarına da randevu almıştım zaten olay aslında şu ben burada bir doktora gidicem ama İskenderun'daki doktorumun sözünden çıkmayacağım ona çok güveniyorum çünkü. Doğumu Antakya'da yapacağım için bir doktor belirlemem gerekiyor artık ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…