- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.461
kızlar miniiik kaprisler yapıp konuşmayın peki ama ilk fırsatta bir birinize ışık yakın...erkekler bazen cok anlamsız davranabılıyorlar...dogru..ama huzurlar kacmasın...cok az kaldı..dayanalım lütfen
Bence bir kadının en güzel izleri onlar. Utanılcak, çevreden gizliycek ya da bikini giymeyi engelliycek bir durum değil. Hayata kattığımız bir canlının izleri, olursa ömür boyu sevgiyle ve gururla taşırım. Kendimle çok mu barışığım nedir
Evet Süleyman Bey de çok iyi ... Palmiye hastanesi çok iyi bence ... Offf işte ben artık değiştirmek zorunda kaldım ne zormuş doktor değiştirmek ... Artık Mozaik Hastanesi'ne gidicem doktorumun tavsiye ettiği doktor çok yoğun yani yarın bir sorun yaşadığımda ona ulaşamazsam kötü olur ben de başka bir doktora gidicem hatta annemin doktoruna o da çok tecrübeli bir bayan umarım iyi anlaşırız yarın 9 a randevu aldım bakalım artık ...
ya bu catlaklar dogumdan sonra gececek demi gececek demiiiiiiiiiiiiiii evet gececek demi:)neyse melegm için deger ya kusum benm totosunu ısırdıgm
Evet çok barışıksın maşallah ben hiç öyle olamadım dediğim gibi çatlakları gördüğümden içimden sürekli iki ses yükseliyor biri olsun bebeğin için her şeye değer diyor, diğeri de sürekli göbeğimi açtırıp aynaya baktırıyor işteBence bir kadının en güzel izleri onlar. Utanılcak, çevreden gizliycek ya da bikini giymeyi engelliycek bir durum değil. Hayata kattığımız bir canlının izleri, olursa ömür boyu sevgiyle ve gururla taşırım. Kendimle çok mu barışığım nedir
seyyah merhaba ben de antakya'dayım hamile kalmaya karar verdıgımde ve hamılelıgımı ilk öğrendiğimde mozik hastanesinden cok yogun bi doktora gitmistim (buyuk ıhtımalle sana tavsıye edılen doktor) kese var bebek yok normalde gorunmesı lazım gibi bişeyler soylemıstı cok aglamıstım moralım bozulmustu hemen acıl olarak baska bı doktora gıttım o bı sorun olmadıgını erken olabılecegını soyleyıp rahatlatmıstı benı. sonra dusununce doktorun yogun olmasının sorun olacagına karar verdık hem tam ılgılenemıyo, hatırlayamıyo hemde acıl bı durumda randevu almak cok zor. o yuzden arastırıp baska bı doktor bulduk sımdı cok cok memnunum herseyı detaylı anlatıyo cok ılgılı bı doktor eger annenın doktoruyla anlasamazsan yada bıde bunu deneyelım dersen tavsıye ederım. mozaik hastanesınden zeynep altaş.
Evet çok barışıksın maşallah ben hiç öyle olamadım dediğim gibi çatlakları gördüğümden içimden sürekli iki ses yükseliyor biri olsun bebeğin için her şeye değer diyor, diğeri de sürekli göbeğimi açtırıp aynaya baktırıyor işte
Ay çok teşekkür ederim canım ya ben Figen Miski'den bahsediyordum annemin doktoru diye, bir akşam eşimle İskenderun a giderken hastaneye geçmiştik o ilgilenmişti epey konuştu anlattı , benim bu gebeliğin öncesinde bir düşüğüm vardı 10 haftalıktı .. Epey moral verdi hatta o gün gittiğimizde bebeğimizin ilk defa hareket ettiğini görmüştük kıpır kıpırdı o kadar güzel andı ki ...
Kızlar akşam kocişle geçen diyaloglarımızı yazıyorum:
Arasta: Aşkoş ben şimdi oğlak burcuyum ya benim süt keçi sütü mü olmuş oluyor?
Arasta'nın kocası: Senin göğüsler inek mastarı gibi onlardan keçi sütü olmaz inek sütü olur olsa olsa
Normal canım bir çoğumuz yaşıyoruz aynı şeyleri hatta benim abartıp şırıl şırıl akıyor bile bazenben bişey sormak istiorum anne adayları ben 34 haftalık hamileyim ağustos da doğum var geceleri birz süt gelio göğsümden sizdede oluyormu ama bi kaç damla sadece hepde sol göğsümde oluyo bi kere sağ da oldu.bu normal bişeymi yoksa sütümün bol olacağına falanmı işarettir???
Az kaldı yakında torunlarını anlata anlata bitiremeyeceğizKızlar 9 ayda kaynanaları anlata anlata bitirdik şimdi sıra oğullarına geldi onları anlatıyoruz:)
Kızlar akşam kocişle geçen diyaloglarımızı yazıyorum:
Arasta: Aşkoş ben şimdi oğlak burcuyum ya benim süt keçi sütü mü olmuş oluyor?
Arasta'nın kocası: Senin göğüsler inek mastarı gibi onlardan keçi sütü olmaz inek sütü olur olsa olsa
ben bişey sormak istiorum anne adayları ben 34 haftalık hamileyim ağustos da doğum var geceleri birz süt gelio göğsümden sizdede oluyormu ama bi kaç damla sadece hepde sol göğsümde oluyo bi kere sağ da oldu.bu normal bişeymi yoksa sütümün bol olacağına falanmı işarettir???
ben bişey sormak istiorum anne adayları ben 34 haftalık hamileyim ağustos da doğum var geceleri birz süt gelio göğsümden sizdede oluyormu ama bi kaç damla sadece hepde sol göğsümde oluyo bi kere sağ da oldu.bu normal bişeymi yoksa sütümün bol olacağına falanmı işarettir???
Kızlar 9 ayda kaynanaları anlata anlata bitirdik şimdi sıra oğullarına geldi onları anlatıyoruz:)
ay ne güldüm alemsin sen yaa...kocamda benle dalga geçiyoo mööö die
Dayaklık koca örneği
Ben hazirlamadim daha ama yaklasik bi 5 gun kalacagim icin canta degilde valiz hazirliyicam:) ama yinede fikir olsun diye paylasabilirim:)
12 takim pijama ve tulum(toplam yani ) 12 body
Eldiven sapka corap battaniye
Bebek icin havlu termometre emzik sampuan tarak..biberon koymuyorum cunku burda sutun olmayinca ilk basta serce parmagina ince bir hortum baglayip onu veriyorlar bebege ki bebek hemen biberona alismasin!!! Simdilik aklima gelenler bunlar .burda zibin falan olmadigi icin sadece citcitli body koyucam. Gerci ihtiyacta olmuyo zaten..
Kendim icin pijama terlik havlu ped kisisel bakim urunleri 'tek kullanimlik ic camasiri( pratik oluyo)gogus pedi sutyen corap... Umarim fikir verebilmisidir...
ben cok doktor degıstırdım sanırım cunku fıgen hanıma da gıttım hamıle kalmadan once yapmam gereken bısey varmı dedım test vıtamın vs. yok hıc bıseye gerek yok dedı. sonra ben netten arastırıp yapmam gereken testler oldugunu ve folık asıt kullanmam gerektıgını ogrenınce ondan da vazgectım. muhakkak cok tecrubelı bı doktordur ama benı cok dogru yonlendırmedı o zaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?