- 14 Kasım 2010
- 392
- 49
- 318
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #38.501
Merhaba annelerrrrrrrDoğum yaklaşıyor uykusuz gecelerim çok daha artıyor. Bacaklarımın iki tarafına da kıramplar giriyor. Doktor ağırlıktan dolayı baskı yapıyor dedi. Hayatımda hiç bu kadar fazla kilo almayınca normal tabi. Ben doğum şeklini sezeryan diye düşünüyordum ama şimdi çok kararsızım. 12 'de randevum da belirlenecek kesin olacak. 14 ağustostan 11 sonra 8 ve en son 3 e düştü normal doğum tarihim. Ne zaman nasıl ne olacak bilmiyorum ama doktoruma 38 haftama kadar doğurmazsam sezeryan olmak istediğimi söyliycem, günlerce sancı çekmek yerine en fazla 6 saat çekerek sezeryana almasını istiyorum.
Çantamı hazır ettim içinde..
İç zıbın takımı 2 adet (patikli pijama,iç zıbın, dış zıbın, şapka, eldiven, kusmuk bezi)
Hastane çıkışı 10 lu
10 adet bebek bezi
Alkolsüz ıslak mendil
Emzik
Kendim içinde..
1 pijama takımı
1 kaprili sıfır kollu takım
1 sabahlıklı gecelik
Terlik
Orkid
Göğüs pedi
2 adet çamaşır
1 havlu
hastane çıkışı için elbise
Ayna,parfüm,tarak,lohusa taçları
Eğer normal doğum diye karar verirsem annemin evi gözüküyor bana, hastahane oraya yakın ve eşim asla evde tek bırakmaz. Kızlar hayırlı şekilde artık doğuralım vallahi canım canıma sığmıyor ya
cok güzelll göbişş benceeee cokta almamışsın canımm
bende pehlivan gibi yağlanıyom valla bebiş yağıylaaa heytt güreş tutamıyoss kocişlee ama olsunnn
şimdilik çatlak patlak yok bu son ay beni ürkütüyoo finaa gerginn cünküüüm göbişşş pörtlücekk cee yapcak annesine gibiiiii
Çok güzel görünüyorsun canım umarım çatlamazsın
Canım canını sıkma tahminimce sıkılıyorsun ve eşin yanında olsun ıstıyorsun, cunku ben de oyle hıssedıyorum :) ama onlarda işe odaklanıyor arkadaşlarına falan odaklanıyor dışarı çıkıyorlar bakıyorum ılgılerı bırden fazla:) bense evde ağırlaştım tek düşüncem o ve bebek olmuş sabah akşam ıkısınden başka bıseye odaklanmıyorum :) cogumuzun durumu aynı canını hıc sıkma bu sadece kısa bır süreç..
benimde ilk 11 ağustostu sonra 7 ağustosa düştü şimdide 30 temmuza düştük bakalım hayırlısı daha düşmeyiz umarım20 temmuzdan sonra heran bekle normal olbilir artık dedi...sezeryan düşünüyosanda 30 temmuzda alabiliriz dedi...bende kararsızımmmm:44:
Kızlar ben kaçayım. Bedenim mutfakta olsa da ruhum burda sizlerle olacak. Ayy bu Türk filmleri bozdu beni acayip demagojik oldum
aynennn. bende kararlıyımm konuşmayacmmm
Kızlar mevlüt şekeri diye kafayı yedimmmO kadar çok çeşite baktım aklım karıştı. Sonunda indirimli buldum, bazı sitelerde daha pahalı bu 1 tl. 50 adet verdim sipariş haftaya ulaşır elime. Zaten eşim ne gerek var diye diye şişirdi beni Sonunda hallettim eşimin iş adresine yönlendirdim. Mazallah doğururum falan kapıda kalmasın
Eki Görüntüle 747101
ahahah..evet cnm aksamları bnde korkuyorum oylee hele toplanınca kafasını cıkrck gıbı gelıo ..hayırlısıyla çatlamadan atlatsak bu son ayı ..cnm hala beyaz ekmek fln yıyemıom seker cıktı bıde bende bu halıme dr 36 haftada tekrr test ıstedı dusun drumuzda çılgın bıraz doğuma bıle yıne seker testı ıstıcek nerdeyse
saolll...inşallah tatlımmm inşllahh
arastaam alemsın koptumay fena
Bende saldım artık ne zaman ne şekilde gelirse gelsinHakkımız da hayırlısı ne ise o olacak..
Günaydın kızlar:) Dün de bugün de rahat bir nefes aldım diyebilirim, hava 2 gündür serin. Keşke doğuma kadar böyle gitse.
Eşleriyle sorun yaşayan arkadaşlar her evlilikte mutlaka tartışma olur sakın bunu fazla ciddiye almayın. Tartışmasız bir ev kişinin sürekli kendinden taviz verdiğini gösterir. Siz kişiliğinizi ortaya koyduğunuz için tartışma çıkıyor, bunu unutmayın. Tartışmalardan sonra barışmak oldukça zevkli oluyor özellikle hamile değilkenAma tabi tartışma hergün olursa işin boyutu değişir. O zaman evlilik külfete dönüşür ve işler başka boyutlara varır.
Zerre ve Rüzgar sizin durum biraz farklı Allah yardımcınız olsun. Ben çocukken annem ve babam boşandılar. Yukarda son kurduğum cümle vardı ya hergün kavga olayı. Bu bizim evde vardı ve ben hergün huzursuz bir ortamda olmaktan nefret ediyordum. Annemle babam boşandıklarında rahat bir nefes almıştım ta ki annem tekrar evleninceye kadar. Benim babam Rüzgarın eşine benziyordu ne durumdayım ne haldeyim umrunda değildi aramazdı sormazdı. Biyolojik babamdı işte ötesi değil, şimdi yaşlandı ve ben de şimdi arayıp sormuyorum. Benim ona ihtiyacım varken ortalarda yoktu, onun bana ihtiyacı varken şimdi ben de ortalarda yokum. İlahi adalet tecelli ediyor işte :) Şunu unutmayın ki Allah kimseyi rızıksız bırakmıyor ve dünyaya bir defa geliniyor. Kimse kimseyi ömür boyu çekmek zorunda değil. Bazen yarını düşünmemek lazım. Çünkü yarını Allah sizin umduğunuzdan daha güzel yapabiliyor:))
Benim eşim de aynı. Hep koşturmaktan yorgun. eve gelince içerdeki odaya kapanıyor bilgisayarından haber okuyor. yemekten sonra alıyor sodasını gene devam. Çok bozuluyorum artık. Çok destek oldu bana hakkını yiyemem, temizlik yaptı yemekleri pişirdi doktora hep yanımda geldi kahrımı çekti. Ama işte duygusal ihtiyacımız duruyor yerinde. Gel bi sarıl öp di mi, karnımı bile sevmesi başından beri 10-15 keredir toplam. Söyleyince de bırak içimden gelsin direktifle olmaz diyor. Bıraktım zaten ortada kaç kere içinden geldiği eşşek sıpası
ya benim gögüslerim hala küçük eskiye nazaran büyüdü tabiki ama süt felanda gelmio hiç acaba benim sütüm az mı olcak
varmı benim gibi olan ?
ya benim gögüslerim hala küçük eskiye nazaran büyüdü tabiki ama süt felanda gelmio hiç acaba benim sütüm az mı olcak
varmı benim gibi olan ?
aynen katılıyorum, bir evlilikte bir taraf sürekli taviz veriyorsa, güçlü olup ne kadar sevsende kendi yoluna devam etmeli bence, kimse kimsenin kölesi değil, hep biz kadınlar aciz yetiştirildiğimiz için sesini kısıp oturan taraf oluyoruz, boşanmak dünyanın en kötü şeyi gibi,
tabiki iyi değil ama evlenmek gibi boşanmak ta normal bişey, herşeyde yuvayı yıkalım demiyorum ama saygı yoksa, haksızlık varsa heleki aldatma filan,bırakmalı bence. karşı taraf seni çantada keklik görmemeli, kaybetme korkusu olmalı.
daha önce de yazmıştım, ben babamdan bu konuda çok muzdariptim annem çok aciz olduğu için nasıl olsa gidemez diye , kaç bin kere aldattı yüzsüz yüzsüz, kadınlar ayyuka çıktı, biz suçlu olduk arkadaşlarını rahatsız etmişiz diye ,annemde hala peşinde divane ,yok ütüsünü yapar yok yemeğini yapar cok üzülüyorum kendini böyle ucuzlatmasına. halbuki emekli ,maaşıda var, ama içten içe aciz, ayrılırsam dünya biter zannediyor, babamda bu durumu kullanıyor, hem istediği gibi geziyor hemde evde temiz yemek ütü hazır yaşıyor, bi de annemin maaşını yiyor üstelik(
bende öyleym hafif bi dolgunluk oldu okadar büyüme şişme beden atlama yok süt gelmeside yok ama bebek doğunca süt dolunca şişer diyende war bakalım inş. bol sütlü oluruss :))
off bnmde aynııı ne gelen var ne gıden hamılelıgın 5 ayında buyumustu gogusleırm sımdi yine eski halinde bende dusunuom sutum mu az gelecek acaba dıee:44::44::18:
varmı benim gibi olan ?
Ben varım ben varım
Büyüdü diye gidip bir beden büyük sutyen almıştım. İçi boş boş gibi duruyor şimdi. Süt falan da gelmiyor. İnşallah bebiş doğduktan sonra gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?