2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimde ilk 11 ağustostu sonra 7 ağustosa düştü şimdide 30 temmuza düştük bakalım hayırlısı daha düşmeyiz umarım20 temmuzdan sonra heran bekle normal olbilir artık dedi...sezeryan düşünüyosanda 30 temmuzda alabiliriz dedi...bende kararsızımmmm:44:

Kızlar mevlüt şekeri diye kafayı yedimmm O kadar çok çeşite baktım aklım karıştı. Sonunda indirimli buldum, bazı sitelerde daha pahalı bu 1 tl. 50 adet verdim sipariş haftaya ulaşır elime. Zaten eşim ne gerek var diye diye şişirdi beni Sonunda hallettim eşimin iş adresine yönlendirdim. Mazallah doğururum falan kapıda kalmasın

Son düzenleme:

ahahah.. evet cnm aksamları bnde korkuyorum oylee hele toplanınca kafasını cıkrck gıbı gelıo ..hayırlısıyla çatlamadan atlatsak bu son ayı ..cnm hala beyaz ekmek fln yıyemıom seker cıktı bıde bende bu halıme dr 36 haftada tekrr test ıstedı dusun drumuzda çılgın bıraz doğuma bıle yıne seker testı ıstıcek nerdeyse

Çok güzel görünüyorsun canım umarım çatlamazsın

saolll...inşallah tatlımmm inşllahh

arastaam alemsın koptum ay fena

saol cnm..bnm kocamn arkdslaryla gezmeyede vkti yok..fotografci tam dugun sezonu kosturuyo ordan oraya..bde bi dukkan daha aciyo onun tadilati flan iyicr zayifladi..bnde annemdeym gozum arkada kalir diyo burda kaliyrm onada hc faydam yok...ramazan girincr dugunler biter smdilik onu bkliyrm

Bende saldım artık ne zaman ne şekilde gelirse gelsin Hakkımız da hayırlısı ne ise o olacak..

Kızlar ben kaçayım. Bedenim mutfakta olsa da ruhum burda sizlerle olacak. Ayy bu Türk filmleri bozdu beni acayip demagojik oldum

bedenimii satın alabilirsin ama ruhumu aslaaa diosun
ayy ii oluyoo türk filmii yaa bu akşamda starda hababam varr
kolay gelsinn canım cabucak bitirirsin inş... yanıcağızımızaaa gelirsinnnnnnnnn

aynennn. bende kararlıyımm konuşmayacmmm

Çok az kalmış bak bebegınızn gelmesıne bence alttan al canım.. Emınım kı haklı sebeplerin vardır ama Mt2010 a kesınlıkle katılıyorum bence ınan bıraz da hormonal :) cunku suan cok duygusalız ve hersey bızım gozumuze fazlaca batıyor normalde cok onemsemeyecegımız cogu seyı kafamıza takıyoruz. Düsünsene hamılelıgınde kac kere durup dururken aglamıssındır.

Bu gunlerınızı güzel hatırlamak adına bence aksam onu hıc bısey yokmuş gıbı karşıla. Icın elvermıyorsa bunu bebegın ıcın yaptığını soyle kendıne.. :) suan esıne herkesten cok ıhtıyacın var sen onu ıyı karşılayıp kırgınlığını onunla cok ılgılenmeden kendınle zaman gecırerek bellı ettgınde o da emın ol uzulecek ve yanına gelecektır..

cok güzelmişşş canım cok sirin ayrıcaaa fiyatta cok uygunnn yönlendirme adresinde süperrr ....

cok komik görüntülerr oluyooo canım yaaa bak kızımızz ne halee soktuu göbişiii diorummm bi tarafıı dağ tepe bi tarafııı düz ovaa oluşuyooo vallaaagöbişimee sığmıyoo sanırsaamm darlanıyoo bizim kızçeeee
sağlıkla gelsinlerdeee canım artık son düzlükteyizzz cok az kaldıı herşeye sabırrr

ya benim gögüslerim hala küçük eskiye nazaran büyüdü tabiki ama süt felanda gelmio hiç acaba benim sütüm az mı olcak
varmı benim gibi olan ?

Son cumlenı gerçekten cok begendım... :) Gercekten Allah yarını hersey kotu gıtse dahı cok güzel yapabılıyor ben de bunu yasadım o nedenle kalpten ınanıyorum sozune.

cnm bnm kocam normalde sirnasik.kedi gbidr..bi dakka ayrlmz ynmdan.evde eli gobegmdedr surekli..evlenen evlenene bu sene bn kocamla kavga etmeyi bile ozledm zaten.ynmda bska bseyle ugrassa kiyamet ederm bilir huyumu isten yorgun gelir yemege yrdm eder temzligi hep o ypti 3 ay kanamadn is ypmam yasakti yemege kdr yptti..ama smdi ynmda olmayncA sinir oluyrm

ya benim gögüslerim hala küçük eskiye nazaran büyüdü tabiki ama süt felanda gelmio hiç acaba benim sütüm az mı olcak
varmı benim gibi olan ?

bende öyleym hafif bi dolgunluk oldu okadar büyüme şişme beden atlama yok süt gelmeside yok ama bebek doğunca süt dolunca şişer diyende war bakalım inş. bol sütlü oluruss :))

varmı benim gibi olan ?

off bnmde aynııı ne gelen var ne gıden hamılelıgın 5 ayında buyumustu gogusleırm sımdi yine eski halinde bende dusunuom sutum mu az gelecek acaba dıee:44::44::18:

Kesinlikle katılıyorum sana canım, bence de kimse kimseyi çantada keklik görmemeli dedıgın gıbı. O nedenle hep soylerım calısmak ve kendı ekonomik ozgurluğun olması aılede senı her zaman farklı yere koyuyor. Esler daha bır saygılı oluyor ve eve katkı yapan kadına daha başka bır gözle bakıyorlar hatta ılerkı aşamalarda bu kadın benı bırakıp gıdebılır dıye korkuları bıle olabılıyor bu nedenle konuştuklarına dıkkat edıyorlar.

Ayrıca kadınlar acısından da bu guc erkeğe gızlıce hıssettırılıyor ve kadının kendıne olan guvenı de artıyor. Hayatı paylaşıyorsak herkesın esıt hakları olmalı. Bu kadın erkek esıttır demek degıl ama davranış bazında esıt olmalıyız ıkımızde ınsanız. Bunun da yolu ıkı tarafında guclu olmasından gecıyor. Esınız sızı umursamıyor arkadaşları ıle gezıyorsa sosyalse sız de sosyal ortamınızı ondan bağımsız oluşturmalısınız kı o da sızı nasıl olsa karım evdedir dıye çantada keklık gormesın... :)

Arasın merak etsın sorsun ilgilensin..

bende öyleym hafif bi dolgunluk oldu okadar büyüme şişme beden atlama yok süt gelmeside yok ama bebek doğunca süt dolunca şişer diyende war bakalım inş. bol sütlü oluruss :))

off bnmde aynııı ne gelen var ne gıden hamılelıgın 5 ayında buyumustu gogusleırm sımdi yine eski halinde bende dusunuom sutum mu az gelecek acaba dıee:44::44::18:

eskiden dolgulu 75 takrdım şimdi dolgusuz takıyorum biraz dar geliyor bu kadarcık bi büyüme oldu tabi bu benim için çok büyük bişi o bile mutlu ediyo insanı
inşallah olur sütümüz. etraftan bide bunun bıdı bıdısını dinlemeyiz. olmadıgı zaman zaten insan üzülür bide yok sütün mü az yok doymuyo bu çocuk diye laflar duymak insanı dahada üzer...

varmı benim gibi olan ?

Ben varım ben varım
Büyüdü diye gidip bir beden büyük sutyen almıştım. İçi boş boş gibi duruyor şimdi. Süt falan da gelmiyor. İnşallah bebiş doğduktan sonra gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…